bence asitli seyleri 1 hafta burakmayı dene bak nası gidiyoo bu topikte bi sen içiyon asitli cıss şeylerrahhh ahhhh 5kıloyu bırak ben pazartesı gunu dıyetısyenden yıyecegım fırcayı dusunuorum ...bugunde cıktım spor salonuna gıderken 45 dk 5300 adım yurudum (bu arada sadece 250 kalorı yakıosun bu performansla) gıttım 1saat plates yaptım cıkısdada yıne 45dk yurudum tam eve gelıodum mısafır aradı gelıorum dıe ohhh aksam mısafırle yenen yemeklerle yaptıgım tum spor bosa gıttı 98 mı 99 mu ne gormusdum tartıda en son 101 oldu aglamak ıstıorum sayın seyırcıler .....
mısafırde sımdı gıdınce halıyle gıremedım sımdı actım pcyı yorgunlukdan geberıorum ama way efendım topıgı takıp etmıosun yok efendım yorum yazmıosun denmesın dıe gıreyım dedım ama bugunun ardından menu paylasmaya gerek yok ama ıgrenc menu nasıl olur ornegını gormek ve ders cıkarmanız adına faidelibir paylaşımda bulunayım size
12:00 cok azcık sucuklu yumurta (2yuvarlak dılım)
3dılım ekmek
peynır
domates
13:30 şekerli çay(tadı cok gusel geldı 1seneden berı ılkkez ıcıorum sekerlı cayı)
16:00 süt
19:30 kücük kase tarhana
5kasık makarna
4 inegöl köfte
salata
kola
pudıng
10:00 küçük bir salkım üzüm
kahve
herkese iyi uykular diliorum artık bu saatte ...
emziriyosun dikkat ediyosunda yediklerine normal bencehepinize günaydın canlarım bugün erkenciyim akşam erkenden yatınca uykumu da iyi almışım... hava o kadar soğumuş ki üst üste 3 tane kazak giydimşimdi çay demliyip içicem yoksa donarım
tartıldım bugün Esracım 77.5 sporum elizcim toplam 30dkcık azda olsa yazmak istedim
ya ben haftalık böyle kilo veriyorum ya sizce normal mi yani su mu kaybediyorum kas mı yakıyorum aklıma gelmiyor değil?:26::26::26:
Ahh ahh cok haklisin ve yorum icin tskler biliosun ama biri seni uyarinca aklin basina gelio tsklerbence asitli seyleri 1 hafta burakmayı dene bak nası gidiyoo bu topikte bi sen içiyon asitli cıss şeylerr
1 bardak kolada 20 seker varmışş aberin ola
emziriyosun dikkat ediyosunda yediklerine normal bence
canım kilo çizelgende aynı kilolarda olduğumuzu gösteriyor sadece sormak istiyorum ne kadar zamanda verdin bu kiloyu sadece merak
bir ay ablamın yanında kaldım, o dönem hiç dikkat etmedim. geldigimde de ufak tefek de olsa hastalıklar bahanem oldu açıkçası ablacım.canım inşallah beraber vericez bundan sonra diyelim devamlı hastalığın metobilizmanmı zayıfladıki bende ankaradayım bilirim soğuğunu anlatılmaz yaşanır derler ya..
Günaydın,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler olsun..
ben çok hastayım, dün baya üşütmüşüm. şimdi anneme geldim bana baksın diye...
Elizcim sporum 70 dakika canım, şimdiden ellerine sağlık...
gel canım bana doğru gel gel demiycem sen çağır ben sana doğru geleyimyeni kilomm 87
sporum 60 dakika(((
yolcu sen deil ben sana yetiştim
bir ay ablamın yanında kaldım, o dönem hiç dikkat etmedim. geldigimde de ufak tefek de olsa hastalıklar bahanem oldu açıkçası ablacım.
sporla verdim ama, belki de o yüzden almıyorum üstüne. gerçekten çok çok yiyorum ama almıyorum bu ara şükür.
bir an önce toparlanalım inşallah hep beraber.
geçmiş olsun canım
Hayırlı cumalar herkese
O kadar dikkat ettim ama gram eksi göremedim bu hafta malesef herhalde regl öncesi ödem var inşallah :)
Kilom aynı esracım bayrama 79 olmak giderek zorlaşıyor malesef
Elizcim esracım geçmiş olsun kendinize iyi bakın ya da baktırın
Kızların ve benim de boğazlarımız ağrıyor ben de ıhlamur kaynattım ben içmesem de
Hayırlı cumalar herkese
O kadar dikkat ettim ama gram eksi göremedim bu hafta malesef herhalde regl öncesi ödem var inşallah :)
Kilom aynı esracım bayrama 79 olmak giderek zorlaşıyor malesef
Elizcim esracım geçmiş olsun kendinize iyi bakın ya da baktırın
Kızların ve benim de boğazlarımız ağrıyor ben de ıhlamur kaynattım ben içmesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?