Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence asitli seyleri 1 hafta burakmayı dene bak nası gidiyoo bu topikte bi sen içiyon asitli cıss şeylerr
1 bardak kolada 20 seker varmışş aberin ola
emziriyosun dikkat ediyosunda yediklerine normal bence

bence asitli seyleri 1 hafta burakmayı dene bak nası gidiyoo bu topikte bi sen içiyon asitli cıss şeylerr
1 bardak kolada 20 seker varmışş aberin ola

emziriyosun dikkat ediyosunda yediklerine normal bence
Ahh ahh cok haklisin ve yorum icin tskler biliosun ama biri seni uyarinca aklin basina gelio tskler

şaka değil gerçekten ağlıycam hiç sporum yok 87.700 15 gün olmuş buraya 89 diye cığlık atmışım ya çok az vermişim o kadarda dikkat etttim güya...

günaydın kızlar...

bol eksili bir cumanız olsun hayırlı cumalar...

Esracım kilom 95 kg
sporum yok

hepinizi öptüm ben işe kaçtım

Günaydın güzellerrr

hayırlı cumalar

gene yoğun bir iş temposu (

[sıze=3]kg 91.5[/sıze]

[sıze=3]spor 100 dk[/sıze]

kızlar şimdiden ellerinize sağlık

sevgiyle kalın

Günaydın kizlar telden giriyorum bildirim yapıp cikcam öglen gelirim gene. Yuzume epeydir gulmeyen tartı sonunda guldu azmettim oldu :)

Kilo bildirimim : 93.7

Spor bildirimim : 90 dak

Ellerinize saglık kizlar öptum herkesi..

canım kilo çizelgende aynı kilolarda olduğumuzu gösteriyor sadece sormak istiyorum ne kadar zamanda verdin bu kiloyu sadece merak

canım yaklaşık 5 6 haftada verdim o kiloyu, o zamandan beri de sabitim... çünkü sıfır çabayla devam ediyorum :)

hastalıktan gözümü açamıyorum, giremiyorum da o yüzden. Ankara ayazı mahvetti valla
esracım kilom hala aynı. şükür artı değilim

canım inşallah beraber vericez bundan sonra diyelim devamlı hastalığın metobilizmanmı zayıfladıki bende ankaradayım bilirim soğuğunu anlatılmaz yaşanır derler ya..

Günaydın,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler olsun..
ben çok hastayım, dün baya üşütmüşüm. şimdi anneme geldim bana baksın diye...

Elizcim sporum 70 dakika canım, şimdiden ellerine sağlık...

canım inşallah beraber vericez bundan sonra diyelim devamlı hastalığın metobilizmanmı zayıfladıki bende ankaradayım bilirim soğuğunu anlatılmaz yaşanır derler ya..
bir ay ablamın yanında kaldım, o dönem hiç dikkat etmedim. geldigimde de ufak tefek de olsa hastalıklar bahanem oldu açıkçası ablacım.
sporla verdim ama, belki de o yüzden almıyorum üstüne. gerçekten çok çok yiyorum ama almıyorum bu ara şükür.
bir an önce toparlanalım inşallah hep beraber.

geçmiş olsun canım

selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun
bildirim

kilo : 88.8

spor : 255 dk.

yeni kilomm 87
sporum 60 dakika(((

yolcu sen deil ben sana yetiştim
gel canım bana doğru gel gel demiycem sen çağır ben sana doğru geleyim

sağol Elizcim :)

hadi senden bi atak bekliyorum yeni ayla birlikte :)

Hayırlı cumalar herkese
O kadar dikkat ettim ama gram eksi göremedim bu hafta malesef herhalde regl öncesi ödem var inşallah :)
Kilom aynı esracım bayrama 79 olmak giderek zorlaşıyor malesef
Elizcim esracım geçmiş olsun kendinize iyi bakın ya da baktırın
Kızların ve benim de boğazlarımız ağrıyor ben de ıhlamur kaynattım ben içmesem de

sizlere de geçmiş olsun ablacım :)
bu arada eniştemize de bir kez daha geçmiş olsun

sağol Asuman abla, size de çok geçmiş olsun. sen neden içmiyorsun ıhlamur?
benim de 77 hayal oldu, 78e de razıyım. napalım sağlıklı olalım da yavaş gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…