Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah ablacım, misafir içinde şimdiden kolay gelsin.....

komşu börülce getirmiş 3 liradan satıyomuş gübresiz doğal kendi ekiyomuş 2 kilo aldımda aynı fasulye gibimi koyaym buzluğa bi çevirip tencerede dafii sen bilirsin

hafif haşla poşetle koy ..ben 7 poşet koydum 3 kilo idi

Spor birincimiz ................. burcu8181
Spor ikincimiz .................. 1.73
Spor üçüncümüz ............. dafi

HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ Nilceee

HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ y.o.l.c.u.:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. ___________ Dafi

AYIN 1.si __________ - 4,1 kg. _______ Katrem :122:

AYIN 2.si _________ - 3,9 kg. __________ Nilceee :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,7 kg. _____________ y.o.l.c.u.

Esracığım ve Elizciğim ellerinize saglik hakkınızı helal edin ...
herkesi trebrik ediyorum haftaya daha güzel olsun inşallah

Son düzenleme:
hazırlandık babamızı bekliyoz gelsin gidicez anneanneye kızlar çok mutlu...küçüğüm anneanneeemmmm diye bağıra bağıra geziyo...büyük yerinde duramıyo kurtlu gibi...bende uyumak istiyomm...hala üşüyomm...kazak hırka ne bulursam giydim ama nafile oturunca hareketsiz kalınca titreme vuruyo...yeşilçay demledip gidip içem belki ısınırım...

ellerinize sağlık hanımlar Allah şifanızı versin ben onbeş gün diye üzülüyordum güya 20 günü geçmiş neyse benim için sevinilecek birşey buldum listede tam 5.sıradayım onada şükür haftaya daha yukarılardayım inşlh ...

Son düzenleme:
fazey40 biz senle tanıştıkmı...:44:hatırlamıyorumda...:26:

inan bende hatırlamıyorum ne önemi var şimdi tanışırız canım ben fatıma 3 çocuk annnesiyim boyum 1.60 temmuz ayında başladım rejime 96.400 başladım bak oldumu bende cevap bekliyorum lütfen yanii...

hım temmuzda başladığın için hatırlamıyorum demekkii...o bikaç ay ben yoktumda...memnun oldum...bende zeynep 29 yaşında 2 çocuk annesi evhanımıyım..168 boyum 105 kilo ile başladım ve şimdi 86 kiloyum...hedefim şimdilik 70 sonrasını sonra düşünürüm....

yaş kaç desem ayıp olurmu...nasıl hitab edeceğimi bilmek adına..

İyi akşamlar
Esracım elizcim ellerinize sağlık derecedeki arkadaşlarımı da yürekten tebrik ederim
Meyracım elizcim ben ıhlamuru sevmiyorum malesef her türlü otun çayını içiyorum ama ıhlamuru içemiyorum nedense
Taze zencefil aldım kaynatıp içeceğiz kızlarla inşallah
Eşim de bugün hem bedenen hem moral olarak daha iyi şükürler olsun

yok canım benim temmuzda rejimime başladım burayı keşfetmem tam hatırlamıyorum ama 1 ay falan oldu galiba neyse bende memnun oldum zeynep yaşım oldukca büyük buradakilerin abalsı olurum 43 yaşındayım canım bu zamana kadar durup durup diyet yaparak yaşadım 15 verip 25 aldım derken dr yeter deyince ciddi diyete girdim ve burası ile tanıştım yazışırken topikte tatsızlık oluştu ben kenarda bekleyip sakinleşince bende yazmaya başladım neyse canım çenem iyice düştü hakkını helal et benimde hedefim 70 dr hayır 80 diyor ama ben azimliyim nisana kadar bu işi bitiricez inşlh...

merhaba kızlar...

herkesler hasta olmuş tabiki bu soğuğa can dayanırmı... çok geçmiş olsun...taze zencefil bal limon meyve...bende sürekli meyve yiyorum...halsizlik çok...

listeler için ellerinize sağlık kızlar...dereceye girenleri tebrik ediyorum...

menüm..

sabah
2 dilim çavdar ekmek
lor peynirli omlet
1 tk pekmez

ara
1elma

öğle
4 köfte
4 kaşık makarna
yoğurt

ara
1 elma

bugün malesef ki bi sürü specıal kurabiye yapıldı tattım ama en az 5 çeşidini ki 10 dan fazla çıkarttık..malesef bunların hepsi aşırı kaloriliydi..

akşam
salata
1 kase yoğurt

belki bu umut akşamdan kurtarmaya çalıştım...

herkese hayırlı geceler...

10 çeşit kurabiye pastanenmi var.

iyi geceler spordan geldim duş v.s anca. Esram Elizcim ellerinize emeğlnize sağlık kızlar mucks

Esram Asum ve topigimin hasta olan güzelleri cok gecmiş olsun canlar dikkat edin kendinize...

evettt tabiki kg veren veremeyen sabit kalan ve sporcu güzelleride çokkk tebrik ederlm. maalesef alıntı yok cepteyim

anladım ablacım....hepberaber üstesinden gelicez inşallah...şu sıra ben tekrar kilo vermeye başladığım için bende şubata kadar bitsin istiyorum ama bakalım artık zaman ne göstericek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…