a.s hoşgeldiiiin :) nasılsın ama benım oğlan uyandııı görüşürüz cnm
ben geldimm ama kimsecikler yok neyse zaten çok duramıcam....canım sıkkın annemdeyim ama annem rahatsız eşim ve babam onu acile
götürdüler ben çocukları bırakamadığım için gidemedim aklım onlarda.....bugün bayram için bikaç tepsi baklava burma falan yaptık
sonrasında temizlik falan baya yorgunum yanii...diyeti hiç sormayın...çok yemedim ama çok düzensiz neyi nezaman yedim içtim
bilmiyorum...şimdi az bi fırsat bulmuşken size bakayım dedim...yarın kombi ve petekleri temizlemek için servisten gelcekler hala çok
işim var yani...gidip biraz da ortalık toplıyayım...
ben geldimm ama kimsecikler yok neyse zaten çok duramıcam....canım sıkkın annemdeyim ama annem rahatsız eşim ve babam onu acile
götürdüler ben çocukları bırakamadığım için gidemedim aklım onlarda.....bugün bayram için bikaç tepsi baklava burma falan yaptık
sonrasında temizlik falan baya yorgunum yanii...diyeti hiç sormayın...çok yemedim ama çok düzensiz neyi nezaman yedim içtim
bilmiyorum...şimdi az bi fırsat bulmuşken size bakayım dedim...yarın kombi ve petekleri temizlemek için servisten gelcekler hala çok
Geçmiş olsun canım önemli bişeyi yoktur inşallahben geldimm ama kimsecikler yok neyse zaten çok duramıcam....canım sıkkın annemdeyim ama annem rahatsız eşim ve babam onu acile
Esracım başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin inşallahMerhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..
ben birkaç gün görünmeyeceğim. kendinize iyi bakın dostlar..
selam arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum
aslında kendi çabalarımla 5 kilo verdim sonra tatilde tekrar aldım
şimdi daha kararlıyım vermeliyim
şimdiki kilom 93.2
inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız
Merhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..
ben birkaç gün görünmeyeceğim. kendinize iyi bakın dostlar..
selam arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum
aslında kendi çabalarımla 5 kilo verdim sonra tatilde tekrar aldım
şimdi daha kararlıyım vermeliyim
şimdiki kilom 93.2
inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?