off off bittim artık..elim ayağım kalkmıyo sırtım belim çok ağrıdı...onca işin üstüne bide sarma sardım...aptal kafama ne diyeyim...kızlarda eşimde çok seviyo...inşallah güzel olur...ama hala bitmedi işler..makinem durdu çamaşırları asmalıyım...mecalim yok az oturayım asarım bir ara...kızlarıda yıkadım oda aradan çıktı...
bunu dikkate alıcam ablacım...belkide gerçekten azdır ve oyüzden başta 2,5 kilo verdim ama durdu şimdi...yani sen az deyince o geldi aklıma....
oyyy sarmalara gelll geçen perşembe bende yedimm tartı salamura olduğu için artı dedi baya dikkat ett baccı kalanı yarın yeee
kız sen kendini helak ettinn
bende dururum dururum sonra bi coşarımm allah ne verdiyse bütün evi yalar yutarım sonrası pert
asu yolcu ben topiği zimmetlicekler bize 3 müz varız topikte esrada uğramadı yena desen ölee bakk bayram sonu dönmezseniz yemin olsun dahada uğramam buraya bana topikmi yok beee:)))))))))))))
valla kızlar yavvv sıkılmaya başladım diyet yapasım gelmiooo
diğer kızlarrr gelin yawwww
menüler menüresimleri yorumlarrrr
özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba hanımlar bende geçerken uğradım neler var diye maşallh hamarat hatunlar neler yapmış temizlikler bitmiş sarmalar pişmiş ohh valla ne güzel ben daha yarın bismillah diycem anca yarın sabah kilo bildirmi yapalıcakmı ona göre sabah bakayım pek zannetmiyorum verdiğimi ama umut dünyası işte....
İyi geceler Zeynepcim ve nursenacım nasılsa başka kimse yok
Ben bugün yoğundum gündüz kardeşim yeğenler vardı akşam da bir abla var o uğradı
Yine düZensiz yedim oturup yediğim öğün yok hep ayaküstü atıştırdım yinepırasayı pişirdim daha yemedim sadece tadına baktım
Yarın için umut yok bende kısacası
Yarın bildirimi kimler yapacak merak ediyorum Esra da yok
Ben bittim ben mahvoldum deliler gibi yiyorum dun harfiyen uydum 1 kilo eksildim bugun yine ymkli misafir vardi lahmacun yapti kocam ilkkez yok bole bisey yrnda kv icli kofteye cagirio ben yasamiyim bnce allahdan gunde 1 saat yuruyup haftada 2 gun 1,5 saat plates yapiorum offf cok utaniorum yedigim icinburcuu hayatı akısına burakma istersennn engel ol kaçamaklara bu hafta hemen hemen hiç yapamaduın düzennli beslenme
ya bnmde onceden bel agrilarimi gecirmisdi bu sefer dahada artti acaba hergun misafir agirlamakdanmi bole oldum temizlk ymk bulasik pertim cikioevet canım pazartesi çarşamba cuma gidiyorum ama ne gitmek bana sor koştur koştur onu bari zorunluluk haline getirdim bunada şükür.1 saat iyi oluyor ilk yarım saat terleme ısınma baya action sonrası ya step yada plates ortaya karışıkda olabiliyor ama beli ağrıyanlara plates öneririm kronik bel ağrım yok şu anda ki meslek icabı benim çok ağrırdı..
günaydınnn canlar hayırlı günler olsun hepimize
gökçeirem hoşgeldin sürüden ayrılma bak sonra sonu hüsran oluyor minnacıkda olsa bağlan buraya
Selam millet ben geldim berbat durumdayim aksam hastaneye yattim ishal bulanti... birde okuldayim raporalmadim cok halsizim dua edin
ahhh ben sana ne diyeyim zeynepppppppppp
asu yolcu ben topiği zimmetlicekler bize 3 müz varız topikte esrada uğramadı yena desen ölee bakk bayram sonu dönmezseniz yemin olsun dahada uğramam buraya bana topikmi yok beee:)))))))))))))
valla kızlar yavvv sıkılmaya başladım diyet yapasım gelmiooo
diğer kızlarrr gelin yawwww
menüler menüresimleri yorumlarrrr
özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?