Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm....

kahvaltı:

1 kase çorba

2 dilim t.b ekmek....

öğle:

1 kase çorba

2 dilim ekmek

salata....

akşam:

1 porsiyon pazı yemeği

4 kaşık yoğurt

salata

5 tane lahana sarma...

2,5 litre suyum tamam...15 dakika sporum tamam...gerçi bugün sporum fazladır ama ben standarttan şaşmıyayım...

oyyy sarmalara gelll geçen perşembe bende yedimm tartı salamura olduğu için artı dedi baya dikkat ett baccı kalanı yarın yeee

kız sen kendini helak ettinn
bende dururum dururum sonra bi coşarımm allah ne verdiyse bütün evi yalar yutarım sonrası pert

asu yolcu ben topiği zimmetlicekler bize 3 müz varız topikte esrada uğramadı yena desen ölee bakk bayram sonu dönmezseniz yemin olsun dahada uğramam buraya bana topikmi yok beee:)))))))))))))
valla kızlar yavvv sıkılmaya başladım diyet yapasım gelmiooo

diğer kızlarrr gelin yawwww
menüler menüresimleri yorumlarrrr
özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

yokyok salamura değil taze lahanadan yaptım...çok ta yemedim ama zaten artıdayım ben...

ay sorma kaç zamandır yatağın şifonyerin falan yerini değişcektim...anca sıra geldi..oldu olcak onlarıda yapamda aradan çıksın dedim ama çok ağırdılar baya zorladı beni...amaa tabiki zafer benimm...

aynen katılıyorumm....bencede sencee...

merhaba hanımlar bende geçerken uğradım neler var diye maşallh hamarat hatunlar neler yapmış temizlikler bitmiş sarmalar pişmiş ohh valla ne güzel ben daha yarın bismillah diycem anca yarın sabah kilo bildirmi yapalıcakmı ona göre sabah bakayım pek zannetmiyorum verdiğimi ama umut dünyası işte....

evet ablacım bildirim var yarın...inşallah eksi görürsün....

İyi geceler Zeynepcim ve nursenacım nasılsa başka kimse yok
Ben bugün yoğundum gündüz kardeşim yeğenler vardı akşam da bir abla var o uğradı
Yine düZensiz yedim oturup yediğim öğün yok hep ayaküstü atıştırdım yine pırasayı pişirdim daha yemedim sadece tadına baktım
Yarın için umut yok bende kısacası
Yarın bildirimi kimler yapacak merak ediyorum Esra da yok

hoşgeldin ablacım...bende geçen haftaki kilomu görsem şükredicem....sanırsam esra gelir yarın yaa....bende merak ediyorum kimler gelicek....:44:

Iyi geceler... gecmis olsun dileklerinz icin tesekkur ederim yolcu asuman ablacim ve meyra... kusura bakmayin tlfondan olunca alinti yapamiyorum okuldan gldim yattim simi biraz basim agriyor hic bisey yemedim belki ondandir. cunku midem kaldirmadi hicbiseyi.. ya bu arda hakikaten topik cok issizlasti napcaz bilmem ;(

iyi geceler güzeller arkadaslardaydık yenı geldık gözlerim kapanıyor ama biraz cıssslar oldu... Nevıncım katrem cok gecmıs olsun canlar

ya bu arada yarın gün varmış akşam komşum haber verdi...inşallah sevdiğim bişey yoktur...ben hamurişi tatlı falan hiç sevmem zatenn...

burcuu hayatı akısına burakma istersennn engel ol kaçamaklara bu hafta hemen hemen hiç yapamaduın düzennli beslenme
Ben bittim ben mahvoldum deliler gibi yiyorum dun harfiyen uydum 1 kilo eksildim bugun yine ymkli misafir vardi lahmacun yapti kocam ilkkez yok bole bisey yrnda kv icli kofteye cagirio ben yasamiyim bnce allahdan gunde 1 saat yuruyup haftada 2 gun 1,5 saat plates yapiorum offf cok utaniorum yedigim icin
parkelerin hayirli olsun gule gule kullan
ya bnmde onceden bel agrilarimi gecirmisdi bu sefer dahada artti acaba hergun misafir agirlamakdanmi bole oldum temizlk ymk bulasik pertim cikio

Selam millet ben geldim berbat durumdayim aksam hastaneye yattim ishal bulanti... birde okuldayim raporalmadim cok halsizim dua edin

Gecmis olsun son durum nedir

cnm sen izmirde ikamet ediodun demi��������

Son düzenleme:
kızlarr topice bir kan bir hareket getirmek için gönüllü oldummmmm

okuyorum hergün ama yazayım boşluk doldurayım dedim..
beden kalın birden fazla kişilik yer kaplarım

gribi atlatıyorum ama boğaz acım devammmm...
neler yediğimi yazayım bugün size..

sabah 9.30

1 haşlanmış yumurta
dereotu,domates,salatalık
1 kibritkutusu kadar peynir (evet benzetme kötü oldu ama aynen o kadardı)
2 ceviz

ara 11.30
2 incir
1 cay bardağı tarçınlı süt

öğle 13.30

1 kepçe yoğurt çorbası
1 ince dilim ekmek
4 köfte + salata

ara 16.00

1mandalina
1 armut

akşam 19.00

1 tabak= 8 yemek kaşığı kadar taze fasülye
2 ince dilim ekmek
250ml su

ara 22.00

1 parça narı 1 su bardağı yoğurtla buluşurdum yedim

artık yatana kadar suya talimmmm

ama tokum inanın listem böyle genel olarak hem yiyorum hem az az da olsa eksiliyorum daha ne

aa listeme bakınca bugün yeşilçayımı içmediğimi gördüm..yarın 2 fincan içeyim..

bu arada kaç kg olduğumu sölemeyecegim..yılbaşına kadar iyi bir rakam hayal ediyorum bakalım
o zaman ilan edeceğim öncesi sonrası olarak

ahhh ben sana ne diyeyim zeynepppppppppp
2 tane de ben için at ağzına

10 gündür sayıklıyorum ama yok yok yapamam yok yok yiyemem...
bayramda memlekete de gitmiyorum ben baklavalar,dolmalar,börekler uçusmuyucak etrafımda..
aman bayram gelmiş neyine

sesini duydum geldim nursenoşşşşşş
menümü de yazdım..

kızzzzzz size vermezler bu topici

bu arada parkelerini güle güle kullan ne güzel olmuştur şimdi,evin havası değişmiştir..

NEVİNCİM Geçmiş olsun canım,sen de ben gibi toparlayamadın..
iyi yolculuklarımı da dileyeyim..memlekette bayramı geçirmek güzel olucak sen için

hayırlı geceler güzeller
ben iki gündür giremedim. dün çocuk baktım. bir ara kaçamak yapayım dedim. mümkün değil. cadının bütün parmakları netbukun üzerinde. sonrada bağıra bağıra alıyor elimden.
bugünde köye gittim. bayram temizliğim bitti çok şükür. evlerimin ikisinin işinide hallettim.
kısmet olursa yarında çarşı işini hallederim. sadece tatlı işim kalır. onuda abartmak istemiyorum. eşim bir tepsi baklava yaptırayım dedi. istemedim. iki kilo kendine kadar al dedim.sarma kadayıf yapmak istiyorum. bugün köyden 1 tane kocaman kabak getirdim. kabak tatlısı yaparım. belki canım isterse birazcıkta incir doldururum. ama ceviz getirmeyi unutmuşum evdede çok fazla yok. bakalım belki birazda fındık kırar karıştırırım.sarma konusunda kararsızım. bir sarayım diyorum , bir vazgeçiyorum. kavurmayla pilav ikram etsem diyorum. pilav olunca sarmaya gerek yok diyorum . siz ne dersiniz.
geçmişe baktım esra hiç uğramamış. çok hasta değildir inşallah.

yola çıkan yada çıkmaya hazırlanan hatunlara hayırlı yolculuklar diliyorum.

nursena laminentlerin hallolmuş gözün aydın

aytencim, nevincim geçmiş olsun güzeller. atlatamadınız hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…