- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Asuman abla ben de çok sevindim seni gördüğüme :)
ellerine sağlık sabah sabah koşturmuşsun. 79 ne ulaşılmaz bi şeymiş ya, aylardır uğraştırıyor bizi.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz.
Nursena da karataya başlamış maşallah, fındık fıstık yiye yiye çıtır olacak hatun :)
inşallah ablacım. biz de ona hiç uğramadan direk 78e geçeriz inşallahBu 79 naz yaptığına fena yapıyor canım ben2 senedir bir bulup bir kaybediyorum bir daha yakalarsam bırakmam ama inşallah
inşallah ablacım. biz de ona hiç uğramadan direk 78e geçeriz inşallah
Ben bittim ben mahvoldum deliler gibi yiyorum dun harfiyen uydum 1 kilo eksildim bugun yine ymkli misafir vardi lahmacun yapti kocam ilkkez yok bole bisey yrnda kv icli kofteye cagirio ben yasamiyim bnce allahdan gunde 1 saat yuruyup haftada 2 gun 1,5 saat plates yapiorum offf cok utaniorum yedigim icin
parkelerin hayirli olsun gule gule kullan
ya bnmde onceden bel agrilarimi gecirmisdi bu sefer dahada artti acaba hergun misafir agirlamakdanmi bole oldum temizlk ymk bulasik pertim cikio
Gecmis olsun son durum nedir
cnm sen izmirde ikamet ediodun demi��������
Herkese merhaba,
İnternetimiz sorunlu olduğundan giremiyorum hiç. Şimdi komşudayım bildirim yappmaya geldim.
Kilom hala aynı. Regl olduğum halde aynı çıkmasına sevindim açıkçası.
Sizleri çok özledim
Herkese merhaba,
İnternetimiz sorunlu olduğundan giremiyorum hiç. Şimdi komşudayım bildirim yappmaya geldim.
Kilom hala aynı. Regl olduğum halde aynı çıkmasına sevindim açıkçası.
Sizleri çok özledim
Elizcim sporum 70 dakika canım.
sen nasılsın bu arada, umarım iyisindir. görünmemişsin son bikaç günde, merak ettim.
Elizcim biz de seni özledik canım
İnternetteki sorun hallolur inşallah
İnşallah bir an önce hallolur.
Esracım artık bayram sonrası hepimiz şu hedeflerimize ulaşabiliriz artık.
Bu hafta spor listemiz çooook kalabalık maşallah
Hayırlı cumalar güzellerr
Elizcim Esram hoşgeldinizzzz kaybolmayın lütfen bu kadar buralardan ; ümidim herkesin bayram sonun burada istikrarlı olacağımız
ELİZCİM SPOR 240 DK
ESRAM KG 91
şimdiden pambuk ellerinize sağlıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?