hoş geldin canıminşallah vereceğiz bu kiloları
ben de 98 görmüş biri olarak gidecek tüm bu yağlar
Çok teşekkür ederim...
Tartıda 91,9 u gördüm bugün umudum var gidecek inşallah bu kilolar...
Afiyet olsun canım ama eksiyi kıskandımgünayyyydınnnnnnn kızlarr karatay kahvaltımı yaptımmmmm ohh misss eksi bekliyorum bu hafta inşallah
Geçmiş olsun nevincim inşallah toparlarsın da yolculuğun ve bayramın güzel geçergünaydın kızlar...
hasta ve yorgun ben geldim...hastalık azalacağına artıyor acayip bir öksürük..gerçi herkes hasta Allah şifa versin...bayram öncesi zor olucak birde böyle yolculuk daha zor olucak...
Nursena güle güle kullanın laminantlarınızı...
ben hala valiz hazırlayamadım akşam eve gittiğim gibi uyudum...hiç halim yok nasipse bu akşam...kilom sürekl,i artıyor ama takmıyorum antibiyotik yaptı..ben dikkat ediyorum çünkü...
tartım bu sabah error verdi bir ara ...pil takmaya çalışıcam yetişebilrsem...
bir daha selam vermezsem şimdiden hoşçakalın...
Allaha emanet olun...
Azmin daim olsun inşallah zayıflarız berabercekızlar bu sabah 5 km yürüdüm
yarım lt su bitti akşama 2.5 biter inşallah
kahvaltım iki dilim ekmek
4 zeytin biraz peynir bal pekmez
şekersiz çay bittiiii:13:
kızlar birbirimize olan desteğimizle zayıflayacaz ben kendime güveniyorum
Azmin daim olsun inşallah zayıflarız beraberce
inşallah canım bende umutluyum
bu sabah 5 km yürüdüm
banada spor iyi geliyor spor yap canım
sarkma olmasın yürüyüş en güzeli bol oksijen ohhh misss
bende kahvaltı yapıyorum hemde pc başında sizinle konuşuyorum
Selam millet ben geldim berbat durumdayim aksam hastaneye yattim ishal bulanti... birde okuldayim raporalmadim cok halsizim dua edin
Senin menüler bana az geliyor genelde canım bu haftaki artın reglden olabilir sen bol su iç yarın
Iyi geceler canım ben de yatacağım
günayyyydınnnnnnn kızlarr karatay kahvaltımı yaptımmmmm ohh misss eksi bekliyorum bu hafta inşallah
Çok teşekkür ederim...
Tartıda 91,9 u gördüm bugün umudum var gidecek inşallah bu kilolar...
Geçmiş olsun canım alsaydın rapor dinlenirdin iyi olurduSelam millet ben geldim berbat durumdayim aksam hastaneye yattim ishal bulanti... birde okuldayim raporalmadim cok halsizim dua edin
amin canım sürprizler olmazsa kilo veriyorum ben
inşallah verecez aralığa kadar 85 olacam inşalllahhh:13:
Selam millet ben geldim berbat durumdayim aksam hastaneye yattim ishal bulanti... birde okuldayim raporalmadim cok halsizim dua edin
çok geçmiş olsun.....
kızlar bu sabah 5 km yürüdüm
yarım lt su bitti akşama 2.5 biter inşallah
kahvaltım iki dilim ekmek
4 zeytin biraz peynir bal pekmez
şekersiz çay bittiiii:13:
kızlar birbirimize olan desteğimizle zayıflayacaz ben kendime güveniyorum
beni mahveden hareketsizlik zaten...
akşam eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyor yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama o enerjiyi hiç bulamıyorum...
beni mah veden hareketsizlik zaten...
akşam eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyor yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama o enerjiyi hiç bulamıyorum...
supersın 5 km yuruyus harıka hafta uc gun mu yapıyosun
Geçmiş olsun canım alsaydın rapor dinlenirdin iyi olurdu
Inşallah canım neden olmasın olursun tabii
Zeynepcim ben senden çok yiyorum o kesin ama belki de ondan veremiyorumdur bir de benim düzenim yok öğünlerde ama senin yediklerin de pek az sanki bilemedim bir bilene danışalım :)
off off bittim artık..elim ayağım kalkmıyo sırtım belim çok ağrıdı...onca işin üstüne bide sarma sardım...aptal kafama ne diyeyim...kızlarda eşimde çok seviyo...inşallah güzel olur...ama hala bitmedi işler..makinem durdu çamaşırları asmalıyım...mecalim yok az oturayım asarım bir ara...kızlarıda yıkadım oda aradan çıktı...
bunu dikkate alıcam ablacım...belkide gerçekten azdır ve oyüzden başta 2,5 kilo verdim ama durdu şimdi...yani sen az deyince o geldi aklıma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?