Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

seni okurken ben yoruldum ne çok işimiz oluyo biz kadınların
benim daha çocuğum yok olunca hızımız ikiye katlanacak dimi:18:
ben biraz rahatıma düşkünümdür böyle olmasam nasıl gelsin bu kilolar dimi

selammmm sizleri coooooooook ozledimmmm....
OKuldan bir turlu vaktim olmuyor girmeye
bu sene dersler bayagi zormus....
sabah evden cikiyorum aksam 17:30da giriyorum yemek yap, mutfagi topla, cocugu yika, cocugu yatir, saat 21:00 oluyor
ondan sonrada derslerimi yapiyorum sinavlarima calisiyorum saat oluyor 23küsür ve hemen cuuuup yataga... sabahta 6da kalkiyorum...

yani sizleri unuttugumu sanmayin... aklimdasiniz...
insallah coook iyisinizdir, insallah kilocuklarinizi veriyorsunuzdur...
benim kilo durumu hic dikkat etmiyorum... 100kg'ye yaklastim... belkide fazla bilmiyorum... tartilmaktan korkuyorum... ama en fazla 2haftaya tekrar basliycam 2014yaza ip incecik giricem cunku kuzenimin dugunu var insallah...

benden haberler böyle.

Gökçe iremim bizi unutmaman sevindirici ama kilo alman üzücü malesef en azından almamak için uğraşmak lazım sonuçta kilo vermek çok zor

Nursena çok yorulmuşsun ama bitmiş parkeler neyse ki
Pırasayı da yarın deneyim inşallah

çoook yoruldumm asuu belimm kopcak gibi gidemde yatayımmm

asuu bana can yollasana facede oyunda hemen bitiveriyooo:))

gökce irem sevindim ama kilo almamaya çalışş valla geçen sene bu zamanlar 80 dim 89 u vurdum tatil dönüşü dahada inemedim 80 ne kolay alıyozda veremiyoz işte

Gökçe iremim bizi unutmaman sevindirici ama kilo alman üzücü malesef en azından almamak için uğraşmak lazım sonuçta kilo vermek çok zor

vallahi ders calismaktanmidir nedendir bilmiyorum ama ders calisirken agzim bos duramiyor... birseyler tikinmasam aklima girmiyor dersler :S

ama dikkat edicem tekrardan her zamanki dedigim gibi "Bu sefer kararliyim"
:)

iyi geceler sana yorulmussun galiba parke olayin varmis,

aynen dedigin gibi kilolar cok kolay aliniyor ama vermeye gelince coook zor oluyor...

Istek gönder de yollayım canım
Bikaç sene önce bizim de laminant yapıldı koridorlar dahil her yer çok fenaydı bilirim canım ama çok rahatoluyor değer yani ama beyaz nasıl olur bilemedim
vallahi ders calismaktanmidir nedendir bilmiyorum ama ders calisirken agzim bos duramiyor... birseyler tikinmasam aklima girmiyor dersler :S

ama dikkat edicem tekrardan her zamanki dedigim gibi "Bu sefer kararliyim"
:)
En azından az kalorili atıştırmalıklar ye canım leblebi vs yanına da bol su yeşil çay:)

hım unutmassam yarın bakarım not aldım ablacım....teşekkürederimm...

bu tarifi bende denicem....acıyıda severimm...

tekrardan hoşgeldinn....sürüden kaçanı kurt kapıyo işte....bizi bırakma bi daha...ama bi hallet şu derslerini sonra hep beraber gene veririz o kiloları....

Yo yo bgn dun ne yedigimi ne siz sorun ne bn solim

ya ben bugün menü paylaşmadım galiba...bir ara niyet ettiydim unuttum sanırım...

kahvaltı :yok

öğle:

koca bir kase tavuklu yoğurtlu salata..(burcunun tarifi)yanlış hatırlamıyorumdur umarım...:44:

akşam:

1 kase tavuk suyuna çorba

1 porsiyon pazı yemeği

3 kaşık yoğurt...

2,5 litre suyum tamam...15 dakika sporumda tamamm..

tekrardan hosbulduk :) her gün giremesemde daha SIK girmeye calisacagim...
su derslerini hallet diyorsunya. daha koskoca 2yilim var okulun bitmesine :)
ben hem okulu hem zayiflamayi basaracagim bu yil allahin izni ile :)

nursenacım yorucu olmuş ama sonunda bitmiş laminantlar..kışın rahat edersin inşallah...güle güle kullan....

tekrardan hosbulduk :) her gün giremesemde daha SIK girmeye calisacagim...
su derslerini hallet diyorsunya. daha koskoca 2yilim var okulun bitmesine :)
ben hem okulu hem zayiflamayi basaracagim bu yil allahin izni ile :)

pardon yaa sanki son sınavlarınmış gibi algıladım sanırsam....:26lsun genede istedikten sonra hallersin inşallah..

asuman abla menülerim nasıl...bu hafta artıda olunca ters bişeyler var gibi geliyo bana...

aaa accık arkamı döndüm herkes gitmiş neyse bende kaçayım ozaman..hayırlı geceler...

asuman abla menülerim nasıl...bu hafta artıda olunca ters bişeyler var gibi geliyo bana...
Senin menüler bana az geliyor genelde canım bu haftaki artın reglden olabilir sen bol su iç yarın
aaa accık arkamı döndüm herkes gitmiş neyse bende kaçayım ozaman..hayırlı geceler...

Iyi geceler canım ben de yatacağım

sanada hayırlı geceler canımcım spora devam ediyomusun yasemin

evet canım pazartesi çarşamba cuma gidiyorum ama ne gitmek bana sor koştur koştur onu bari zorunluluk haline getirdim bunada şükür.1 saat iyi oluyor ilk yarım saat terleme ısınma baya action sonrası ya step yada plates ortaya karışıkda olabiliyor ama beli ağrıyanlara plates öneririm kronik bel ağrım yok şu anda ki meslek icabı benim çok ağrırdı..

günaydınnn canlar hayırlı günler olsun hepimize

gökçeirem hoşgeldin sürüden ayrılma bak sonra sonu hüsran oluyor minnacıkda olsa bağlan buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…