Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlat ben geldim soyle bir karar aldim kilo almamak adina ne yedisem yazacagim. hem gormus olutum hemde yazacagim psikolojisiyle az yerim

Sana da iyi bayramlar meyracım
Ankara'da daha uzun kalma imkanın olursa beklerim her zaman

Herkese hayırlı hafta sonları dilerim
Listeler için ellerinize sağlık esracım ve elizcim
Kilo verenleri kutlarım nursena sen naptın bacım anlamadım ben ne demek 1700 yaaa maşallah sana
Ben dün çok yoruldum çarşı vs işleriyle bugün de temizliğe başladım yapabildiğim kadarıyla

selamun aleyküm güzeller
benim bayram hazırlıklarım azaldı. bugün çamaşırları yıkıycaktım deterjanım bitmiş. akşam markete çıkar sonrada yıkarım.yarında kısmet olursa ütü ve tatlılarımı yaparım. başkada işim yok.

seninde bayramın mübarek olsun canım.

arkadaslar bende bu aksam ıtıbarıyle dısardayım sıteye gıremessem sımdıden hepınızın bayramı mubarek olsun...
aman dıkkat edın fazla seyler yemegın ete tatlıya lutfen dıkkat...

Herkeslere ii aksamlar kocisle yemek sonrasi yuruyus yaptik hemen menumu yazayim.
kahvalti 2.5 sigara boregi 3 zeytin 1 y.k siverek peyniri
ara yarim uzum ceyrek nar
oglen
sehriye corbasi iki kasik ispanak
ara 1 bkool
aksam 1.5 firinda alabalik yarim bardak salgam salata
1 soda

İyi akşamlar arkadaşlar...

Özlemişim kk ya yazmayı Ben çok yoğunum..Dört gözle bekliyorum yerine gittiğim raporlu çalışanın dönmesini..
Deniz ürünleriyle ilgili bir işletme olduğu için özellikle kış ayları çok yoğun oluyor..Şansıma tabiii...
Aslın da tempolu olmak bana göre ama çocuklar olunca okul zamanı olunca ve yardımcım olmayınca yetişememek strese sokuyor beni..
Bu yoğunlukta bir de kızım hastalandı bura da salgın var istifra ve ishal...Kızımı da etkiledi maalesef ;( zaten midesi çok hassas
bir gün de hiç abartısız 30 kere kusmuştur sanırım...bugün az toparlandı yavrum perişan oldu...

Zeynep seni okuyunca söylemek istedim.. senin mide bulantın da buna benzer olmaz inşallah...

Yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum...Aklımda kalanlar nevin,meyra ve nilcee sanırım...Güle güle gidip gelin....

nursena, aslında karatayı ben de çok yapmak istiyorum az ve öz yiyosun tamam...ben çünkü ara öğün falan çok sıkılıyorum...
LAkin ekmek olmaması beni vazcaydırıyor...Kahvaltı öğünü benim için aşk gibi bişey, çay delisi olduğumdan o yüzden ekmek olmayınca olmiiii

Afiyet olsun canım....

Bizim de akşam mönümüz de balık ve şalgam vardı

Ben temizliği bitirdim çok şükür ama ben de bittim tabiii...
Bayağı bi dip temizlik yaptım günlerce sürdü hergün azar azar yaptığımdan ama içime sindi herşeyi elden geçirdim...

Eşin nsaıl asucum...Umarım morali ve kendisi daha iyidir...

Arkadaşlar,

Eğer giremezsem diye şimdiden sizin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum..
Tüm güzellikler sizlerle olsun....

Ben çok detay yapamıyorum malesef olduğu kadar devam işte bayrama kadar
Ellerine sağlık yenacım senin de
Kızın için de çok üzüldüm geçmiş olsun öp benim yerime
Eşim de ayağa kalkmak için gün sayıyor bu ay da bitecek onda sonra yavaş yavaş inşallah arada iyi arada kötü idare ediyoruz şükür çok kötü değil morali
Arkadaşlar,

Eğer giremezsem diye şimdiden sizin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum..
Tüm güzellikler sizlerle olsun....
Canım sana da iyi bayramlar
İnşallah daha sık uğrama fırsatın olur

iyi geceler canlar yola gidenlere iyi yolculuklar.Esram Elizcim listeler icin ellerınıze sağlık,derecedekı kızlar hepınızı tebrık ederımmm

erken bayram kutlamaları yapılmış..ben buralarda olacağım die acele etmeme gerek yok:)

Yena cım da gelmiş...çalışma hayatı olunca tabi ki yoğunluk oluyordur canım..

Esra cım seninle de bir denk gelemedik Aynur cücüşümü de görmüyorum bayadır..
tatil de Adana ya mı gitti ki acaba:)

geçmiş olsun canım..benim oğlum 10 aylıkken ishal ve kusma nedeniyle hastanede yatarken havale geçirmişti...aman dikkat bol sıvı alsın...bu aralar bizim burdada çok ishal vakası...

çok geçmiş olsun canım sanada ..geçen hafta biraz sıktın galiba diyet konusunda kendiniiii...tez zamanda şifa versin rabbimm

vertigo başdönmesi demek canım ..eşliğinde bulantı kusma olur ama aşırı başdönmesi ...
annem de var sürekli ilaç kullanır yinede ara ara atak yaşar çok zor oluyor artık serum içi ilaçlarla düzelir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…