iyi tatiller seninde bayramın mübarek olsun
herkeslere günaydınlar.....
ben pazartesi annemlere diye yola çıkacağım, belki bayrama kadar doğru dürüst bi daha gelemezsem diye şimdiden yazayım dedim.
şimdiden herkesin kurban bayramı mübarek olsun......
herkesleri öpüyorum, şimdiden herkeslere hayırlı güzel tatlı bayramlar inşaallah.......
annemlerde de bi 15gün kalıcam galiba.......
görüşürüz......
Eki Görüntüle 829742
seninde bayramın mübarek olsun canım.herkeslere günaydınlar.....
ben pazartesi annemlere diye yola çıkacağım, belki bayrama kadar doğru dürüst bi daha gelemezsem diye şimdiden yazayım dedim.
şimdiden herkesin kurban bayramı mübarek olsun......
herkesleri öpüyorum, şimdiden herkeslere hayırlı güzel tatlı bayramlar inşaallah.......
annemlerde de bi 15gün kalıcam galiba.......
görüşürüz......
Eki Görüntüle 829742
böyle bir konu için teşekkürler yorumları okuyacğaım ve bana uygun olan diyeti deneyeceğim..
Herkeslere ii aksamlar kocisle yemek sonrasi yuruyus yaptik hemen menumu yazayim.
kahvalti 2.5 sigara boregi 3 zeytin 1 y.k siverek peyniri
ara yarim uzum ceyrek nar
oglen
sehriye corbasi iki kasik ispanak
ara 1 bkool
aksam 1.5 firinda alabalik yarim bardak salgam salata
1 soda
Herkese hayırlı hafta sonları dilerim
Listeler için ellerinize sağlık esracım ve elizcim
Kilo verenleri kutlarım nursena sen naptın bacım anlamadım ben ne demek 1700 yaaa maşallah sana
Ben dün çok yoruldum çarşı vs işleriyle bugün de temizliğe başladım yapabildiğim kadarıyla
Ben çok detay yapamıyorum malesef olduğu kadar devam işte bayrama kadarBen temizliği bitirdim çok şükür ama ben de bittim tabiii...
Bayağı bi dip temizlik yaptım günlerce sürdü hergün azar azar yaptığımdan ama içime sindi herşeyi elden geçirdim...
Eşin nsaıl asucum...Umarım morali ve kendisi daha iyidir...
Canım sana da iyi bayramlarArkadaşlar,
Eğer giremezsem diye şimdiden sizin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum..
Tüm güzellikler sizlerle olsun....
geçmiş olsun canım..benim oğlum 10 aylıkken ishal ve kusma nedeniyle hastanede yatarken havale geçirmişti...aman dikkat bol sıvı alsın...bu aralar bizim burdada çok ishal vakası...İyi akşamlar arkadaşlar...
Özlemişim kk ya yazmayıBen çok yoğunum..Dört gözle bekliyorum yerine gittiğim raporlu çalışanın dönmesini..
Deniz ürünleriyle ilgili bir işletme olduğu için özellikle kış ayları çok yoğun oluyor..Şansıma tabiii...
Aslın da tempolu olmak bana göre ama çocuklar olunca okul zamanı olunca ve yardımcım olmayınca yetişememek strese sokuyor beni..
Bu yoğunlukta bir de kızım hastalandı bura da salgın var istifra ve ishal...Kızımı da etkiledi maalesef ;( zaten midesi çok hassas
bir gün de hiç abartısız 30 kere kusmuştur sanırım...bugün az toparlandı yavrum perişan oldu...
Zeynep seni okuyunca söylemek istedim.. senin mide bulantın da buna benzer olmaz inşallah...
Yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum...Aklımda kalanlar nevin,meyra ve nilcee sanırım...Güle güle gidip gelin....
nursena, aslında karatayı ben de çok yapmak istiyorum az ve öz yiyosun tamam...ben çünkü ara öğün falan çok sıkılıyorum...
LAkin ekmek olmaması beni vazcaydırıyor...Kahvaltı öğünü benim için aşk gibi bişey, çay delisi olduğumdan o yüzden ekmek olmayınca olmiiii
ya ben abarmadan yedim ama niye böyle kötüyüm bilmiyorum midem çok fena bulanıyo heran çıkarabilirim...sıkıntısı başıma vurdu...aklımı dağıtayım diye pc başına geldim ama daha kötü oluyorum...ne yapsam bilemedim...
geçmiş olsun canım.....
üşütmüşsündür belkide???
bugün daha nasılsın? rahatladınmı biraz daha bugün?? merak ettim???
canım kulakta oluşan vertigo ismindeki hastalıkta ani bulantı ve afedersin ani istiğfarlara neden olabiiyo, bu da aklında olsun......
çünkü bu vertigo çağımızın yaygın bi hastalığı gibi oldu malesef bence.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?