Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor birincimiz ........... nothinggg :124::124:
Spor ikincimiz ............ 1.73:124::124:
Spor üçüncümüz ........ y.o.l.c.u
:124:

Son düzenleme:
İki gündür bayram temizliğinden canım çıktı ama her yer çiçek gibi oldu Annemi de memnun etmiş oldum böylece
Ablamlar da pazar günü geliyorlar çok şükür, minik aşkımı görücem, çok mutluyum

selamun aleyküm güzeller
ben bu sabah ilk iş tartıya çıktım birde ne göreyim 116.9 tekrar çıktım 66 şaştım kaldım yer değiştirdim 95 tekrar çıktım 89. 7 tartı kafayı yemiş.
neyse sanırım yazlıktaki tartıyı getirmem gerekecek.
esracım, elizcim ellerinize sağlık
kilo veren , vermeye çalışan, spor yapan, yapmaya çalışan güzelleri tebrik ederim.
özelliklede fıstıkcı nursenayı
Dafi ablayı bekledim ama sanırım bugün işleri varmış, şimdi baktım tekrar da. o yüzden aynı yazıyorum ablacım seni.
canım sabah eşim çok acele ettirdi evde insanlarda olunca fırsat bulup açamadım. hakkını helal et. bende aynı geç diycektim. haftayada aynı olur.sporumda yok bu hafta

ben geldimm....

şaka gibi 75 dakkayla dereceye girmişim...tebrik ederim kızlarr....

HAFTANIN 1.si _________ - 1,7 kg. ________ Nursena :118:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ penfriends2000:118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Katrem

tebrik ederimm...başarılarınızın devamını bekliyoruz ve darısı başımıza inşallahh....

esracım elizcim ellerinize sağlık..

Son düzenleme:

HAFTANIN 1.si _________ - 1,7 kg. ________ Nursena :118:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,2 kg. _________ penfriends2000:118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Katrem
listeler için ellerinize sağlık kilo verenler spor yapanlar tebrikler..
diğerlerine selamlar

İnşallah daş olucaz daşşş hep birlikte

Hosbulduk... Haklisin sürüden ayrilmak kötü oldu benim icin :)
Ama dedigim gibi okul ev isleri cocuk falan hic vaktim olmuyor dogru duruz... Birde 04.09.2013 tarihinde Türkiye'deki annemin babasi Dedecigimi kaybettik Tek dedem o kalmisti oda göçtü gitti...
Ne güzel 1yildir sigarayi birakmistim... Ama üzüntüden tekrar basladim malesef...

Aramiza yeni kisiler katilmis :) Insallah azminiz daim olur ve hepimiz bu kilo savasini kazananlardan oluruz... Er yada geç!

Selam ben kilo bildirimi yapaayyımm
Galiba geç kaldım
Ben yine de. Yazayım istediğim gibi oolmadı
92.5
Sporda 480 dk. Bende haftayaa. Bildirim yapamam
Gerçi listede adım bile yok
Başlangıç kilom 94.7 şimdiki kilom 92.5

off offf bugün menü paylaşmıcam...çok yemedim ama okadar karışık ve düzensiz yedimki...neyi nezaman yediğimi bende bilmiyom oyüzden menü yok...:26:

yarın yorucu bi gün olucak benim telaşem başlıyo...kurabiyelerin bi kısmını burdan yapıp götürcem...akşama anneme geçicez....

ay midem bulanıyo yaa...şekerli bişey yemediydim kaç gündür yediğim bişeymi dokundu acaba...:44:

bir haftadaysa cok cok ıyı vermıssınız.. tebrikler

yaa bende son ıkı gundur fecıyım dun esım su bım de satılan yaglı gevrekler var ya ustu susamlı ondan gelmıs bende ona hıc dayanamam hemen cay demledım ve yarım kutusunu dun kalanınını da bugun yedım (( cook pısmanım ((((

ya ben abarmadan yedim ama niye böyle kötüyüm bilmiyorum midem çok fena bulanıyo heran çıkarabilirim...sıkıntısı başıma vurdu...aklımı dağıtayım diye pc başına geldim ama daha kötü oluyorum...ne yapsam bilemedim...

inna lillahi ve inna ileyhi racıun
canım başınız sağ olsun. Allah amelince rahmet etsin

kızlar geçmiş olsun. midelerimiz sağlıklı yiyeceklere alıştı abur cuburlar sağlıksız yiyecekler tükettiğimizde hemen sinyal veriyor

Iyi geceler kusura bakmayin canlar bu saate kaldi yazmam... oncelikle esra ve eliz ellerinize saglik canlarim. kilo veren herkesi tebrik ediyorum nursenacim seni ozellikle tebrik ediyorum anamin evindeyim yavrumu uyutmaya calisiyor sen dinlen dedi yaaa varyaaa anne bambaska bisey haa sesinin tonuna asigim

ellerine sağlık balım......

ya bu arada yarın gün varmış akşam komşum haber verdi...inşallah sevdiğim bişey yoktur...ben hamurişi tatlı falan hiç sevmem zatenn...

yola çıkan yada çıkmaya hazırlanan hatunlara hayırlı yolculuklar diliyorum.

teşekkür ederim ablacım:)
KOCAMAN ÖPÜYORUM

Hayırlı sabahlar yarım kiloyu küçümseme bence gayet güzel
Ben de Ankaradayım hava gerçekten çok içaçıcı :)
Temizlik için benim de motivasyona ihtiyacım var

ablacım inşaallah pazartesi bende ankarada olucam kısa bi süreliğine:))))
annemlere giderken 2binildiği için orta durak ankara oluyo
seni tanıdığımdan beri her ankaraya geldiğimde sen geliyorsun hep aklıma:)

herkeslere günaydınlar.....

ben pazartesi annemlere diye yola çıkacağım, belki bayrama kadar doğru dürüst bi daha gelemezsem diye şimdiden yazayım dedim.
şimdiden herkesin kurban bayramı mübarek olsun......
herkesleri öpüyorum, şimdiden herkeslere hayırlı güzel tatlı bayramlar inşaallah.......

annemlerde de bi 15gün kalıcam galiba.......

görüşürüz......

iyi tatiller seninde bayramın mübarek olsun

geçmiş olsun canım.....
üşütmüşsündür belkide???
bugün daha nasılsın? rahatladınmı biraz daha bugün?? merak ettim???

canım kulakta oluşan vertigo ismindeki hastalıkta ani bulantı ve afedersin ani istiğfarlara neden olabiiyo, bu da aklında olsun......
çünkü bu vertigo çağımızın yaygın bi hastalığı gibi oldu malesef bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…