Merhabalar, sanırım bu mesajımla gruba katılmış olacağım. Bende bir aydır diyet(zayıflatıcı bir bantla :) ) yapıyorum. 96 kilo ile başladığım yolculuğuma gün itibarıyla 90.3 olarak devam ediyorum. Diyetisyen danışmanlığında olmadığı için dönem dönem umutsuzluğa kapılıyor ve motivasyonum düşüyor. Burda birlikte zayıflayabilceğimizi ve birbirimizi motive debileceğimizi düşünüyorum. Umarım öyle de olur :)
gökçeirem gurbetin hertürlüsü zor millet akraba geziyo biz kızlarla camdan bakıyoruz akşam kadar emekliliğe saklıyoruz herşeyiii
kayınvaliden ve kayınbbabanlarla sorunlar yaşıyodun düzeldimi
gurbette olmak bazen iyi sıkıcı olaylardan uzak kalıyosun diye kendi kendime iyi yönlerini buluyorum :)))
hoşgeldin nası bi işe yarıyoki o bant merak ettim iştah falanmı kesiyokii
umutsuzluk herkezde oluyo sabredeceğiz zayıflamak için azimm azim lazım
Tebrikler cok guzel kilo vermissin bende kizlar sayesinde 6 ayda 17 kilo verdim(daha fazlaydida son4 ayda dengesizliklr yuzunden geri aldim)sen ne kdr surede verdin ?iyi bayramlar hanımlar :)
115 den 96.65 kg a kadar zayıflamış bulunuyorum. 176 boyum ve hedefim 66 kg şimdilik. idealim bu görünüyor ama tabi içime ne zaman sinerse o zaman kg vermeyi bırakacağım. maksat bir hedefim olsun hani
haftanın 6 günü spor yapıyor ve genel olarak akşam yemeklerini kısarak diyetimi yapıyorum.
her hangi bir diyet ürün kullanma taraftarı değilim ve kullanmıyorum.
şimdilik bu kadar olsun. akşama menümü paylaşılırım.
herkese iyi tatiller.
bugünn evde bütün gün deli gibi sütlaç yedim çikolata yedim sıkıntıdan pişmanlık hat safhada ama bayramlarda yalnızlık çok bunaltıyo bir kişi bile olsa razıyım ama yok işte benim bu dengesizliklerim neden iştahımı kesmiyoda açıyosa off yani
dogru yerdesin hergun menu paylasmayi unutma!!!Merhabalar, sanırım bu mesajımla gruba katılmış olacağım. Bende bir aydır diyet(zayıflatıcı bir bantla :) ) yapıyorum. 96 kilo ile başladığım yolculuğuma gün itibarıyla 90.3 olarak devam ediyorum. Diyetisyen danışmanlığında olmadığı için dönem dönem umutsuzluğa kapılıyor ve motivasyonum düşüyor. Burda birlikte zayıflayabilceğimizi ve birbirimizi motive debileceğimizi düşünüyorum. Umarım öyle de olur :)
Fazla bisey yememissin ama ben 3 ana 3 ara ogun yemezsem kilo veremiorum17/10/2013 menüm;
10:00 3 tam ceviz.
11:30 3 yeşil zeytin, bi lokmacım köy ekmeği, domates
14:15 chicken royal ( en büyük menü)
bu ağır öğlen yemeğinden sonra ağzıma lokma koymadığım doğrudur.
yağmur sebebi ile yürüyüş yapamadım, spor salonum zaten kapalı. ama akşam düğündeydim, orada atılan göbecikler pekala spora giriyor
evet benden bugünlük bu kadar.
Tebrikler cok guzel kilo vermissin bende kizlar sayesinde 6 ayda 17 kilo verdim(daha fazlaydida son4 ayda dengesizliklr yuzunden geri aldim)sen ne kdr surede verdin ?
!
Tiroid hastasi olanlar kullanmasin yazio prospektusunde annem kullandikdan snra tiroid hastasi oldu isin tedavisi fln gordu muhtemelen annmde troid vardi tetikledi bu yuzden dikkatli olunPiyasadaki bütün ilaçlar gibi bitkisel olduğu yazıyor, tabi ne derece doğru bilinmez. Bendeki etkisi ise,iştah kesme şeklinde oldu. Bir de insanın vücudunda zayıflamak için birşey taşıyor olması diyet açısından motive edici oldu diyebilirim. Şimdi ekmek yememeye ve şekere düşkünlüğüm azaldı. Tatlı krizim bile yok yaniAma tek başına olunca bazen gerçekten çılgınca yemek istiyorsun, o biraz sinir bozucu oluyor ve bant orda bir işe yaramıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?