Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler güzeller.hepinizin bayramı kutlu olsun rabbim hepimize sevdiklerimizle beraber nice bayramlar göstersin.sevgiyle kalın.öptümmmm

selamm kızlarr eşimi nöbete yolladım bende kızlarla oyalanıyorumm çok sıcak hava buralarda dyet felakett inşallah verdimi almam hayırlısı olsunn dün et işi günüydüü bugün gezme de herkez sanırımm

Herkesin kurban bayrami mübarek olsun!!!
Isvicre'de oldugum icin burda bayram havasi namina birsey yok... OKula gitmeye devam... dün aksam babanneme birde amcama gittik. bu aksam diger amcama gideriz artik... ANnemler turkiyede oldugu icin daha bir yanliz kaldik bayramda bu yil...

Bas sagligi dileyen arkadaslar dostlar sagolsun...

gökçeirem gurbetin hertürlüsü zor millet akraba geziyo biz kızlarla camdan bakıyoruz akşam kadar emekliliğe saklıyoruz herşeyiii

kayınvaliden ve kayınbbabanlarla sorunlar yaşıyodun düzeldimi

gurbette olmak bazen iyi sıkıcı olaylardan uzak kalıyosun diye kendi kendime iyi yönlerini buluyorum :)))

Merhabalar, sanırım bu mesajımla gruba katılmış olacağım. Bende bir aydır diyet(zayıflatıcı bir bantla :) ) yapıyorum. 96 kilo ile başladığım yolculuğuma gün itibarıyla 90.3 olarak devam ediyorum. Diyetisyen danışmanlığında olmadığı için dönem dönem umutsuzluğa kapılıyor ve motivasyonum düşüyor. Burda birlikte zayıflayabilceğimizi ve birbirimizi motive debileceğimizi düşünüyorum. Umarım öyle de olur :)

hoşgeldin nası bi işe yarıyoki o bant merak ettim iştah falanmı kesiyokii
umutsuzluk herkezde oluyo sabredeceğiz zayıflamak için azimm azim lazım

bugünn evde bütün gün deli gibi sütlaç yedim çikolata yedim sıkıntıdan pişmanlık hat safhada ama bayramlarda yalnızlık çok bunaltıyo bir kişi bile olsa razıyım ama yok işte benim bu dengesizliklerim neden iştahımı kesmiyoda açıyosa off yani

İyi geceler
Günlerdir çok yoğunum ve de yorgun tabii
Biz evdeyiz ama gelen giden oluyor normalde ilk gün ailelere gider sonrasında çok durgun bir Bayram geçirirdik eşimden dolayı epey gelen oluyor :)
Nursena sen de çok yeme artık canım ne güzel verdiğin kilolar geri gelmesin
Diyene de bakarsan ben de çok farklı sayılmam çok olmasa da herşey yedim malesef kesin aldım ben de yarın tartılayım da göreyim günahımı

günaydın güzellerrr.antalyada sel yağmur Rabbim yagmurla yıkıyor her yeri,umarım herkesin bayramı güzel geciyodur.sevgiyle kalınn

ölümüne et ve şeker tükettiğim şu bayram günlerinde yarın tartıda + görmemeyi diliyorum hazır perşembe gecesiyken bu gece

iyi bayramlar hanımlar :)

115 den 96.65 kg a kadar zayıflamış bulunuyorum. 176 boyum ve hedefim 66 kg şimdilik. idealim bu görünüyor ama tabi içime ne zaman sinerse o zaman kg vermeyi bırakacağım. maksat bir hedefim olsun hani

haftanın 6 günü spor yapıyor ve genel olarak akşam yemeklerini kısarak diyetimi yapıyorum.

her hangi bir diyet ürün kullanma taraftarı değilim ve kullanmıyorum.

şimdilik bu kadar olsun. akşama menümü paylaşılırım.

herkese iyi tatiller.

Haklisin canim gurbet konusunda... Ama yurt disinda daha farkli ya... Türkiye'de akrabalarindan uzakta olsan bile en azindan yasli komsularin vardir onlara gidebilirsin el öpmeye falan...

Kayinvalide ile kayinpederle sorunlar onlardan uzakta olunca olmuyor :) Telefonda sadece gorustugumuz icin ayda bir kere gorusuyorum yada bayramlarda ve saygili bir sekilde konusuyorum.
Ama ne zamanki Türkiye'ye gidiyorum o zaman hanim efendi nin kayinvalideligi tutuyor
Napalim idare etcez yapcak birsey yok :)

hoşgeldin nası bi işe yarıyoki o bant merak ettim iştah falanmı kesiyokii
umutsuzluk herkezde oluyo sabredeceğiz zayıflamak için azimm azim lazım

Piyasadaki bütün ilaçlar gibi bitkisel olduğu yazıyor, tabi ne derece doğru bilinmez. Bendeki etkisi ise,iştah kesme şeklinde oldu. Bir de insanın vücudunda zayıflamak için birşey taşıyor olması diyet açısından motive edici oldu diyebilirim. Şimdi ekmek yememeye ve şekere düşkünlüğüm azaldı. Tatlı krizim bile yok yani Ama tek başına olunca bazen gerçekten çılgınca yemek istiyorsun, o biraz sinir bozucu oluyor ve bant orda bir işe yaramıyor işte

17/10/2013 menüm;

10:00 3 tam ceviz.

11:30 3 yeşil zeytin, bi lokmacım köy ekmeği, domates

14:15 chicken royal ( en büyük menü)

bu ağır öğlen yemeğinden sonra ağzıma lokma koymadığım doğrudur.

yağmur sebebi ile yürüyüş yapamadım, spor salonum zaten kapalı. ama akşam düğündeydim, orada atılan göbecikler pekala spora giriyor

evet benden bugünlük bu kadar.

Tebrikler cok guzel kilo vermissin bende kizlar sayesinde 6 ayda 17 kilo verdim(daha fazlaydida son4 ayda dengesizliklr yuzunden geri aldim)sen ne kdr surede verdin ?

sende bnm gibisin sikintidan sinirden yiyosun ne olcak bu hAlimiz😭

dogru yerdesin hergun menu paylasmayi unutma!!!

Kizlar herkese ii bayramlar biz bgn bayram tatilinden donduk ve inanmazsiniz saat5 de ewdeydik 7 de yemekli misafirim geldi yoldan geldim ya el insaf dusunun artik ne haldeyim yrn tartiya cikcam ama korkuyorum sonucu gormeye😭😭az kaldi 2 haftaya ben yine eski disiplinli halime geri donerim ve hedef 6 ayda 20 kilo basaramazsam tukurun suratima walla kizmiycam cok sapittim ben bu 4 ayda

Fazla bisey yememissin ama ben 3 ana 3 ara ogun yemezsem kilo veremiorum

Tiroid hastasi olanlar kullanmasin yazio prospektusunde annem kullandikdan snra tiroid hastasi oldu isin tedavisi fln gordu muhtemelen annmde troid vardi tetikledi bu yuzden dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…