Yasemincim faceden sana , zeynebe karatayın kitabını pdf olarak yollim kuzum
ENEMMM cücüşüm çok sevnirimmmm
nasılsın kuzum iyimisin ?
sanırım dosya çok büyük kuzum , yollayamıyor , bi sıkıştırmaya çalışayım
iyiyim çok şükür , memlekete gitmedik , Elbistandayız bu bayramm
esracım kilom 84
hayırlısı olsun kuzum gönüller bir olsun napıcaksın.bayram bayram dedik bitirdik onuda.
karatay konusuda gündeme gelince 1 kaç arkadaş vardı yapan gerçekten sonradan kg almadılar
Karatay şuanda gündemdeki en mantıklı diyet bence , ekmeği kesiyorsun ama karbonhidrat eksiğini başka gıdalardan alıyorsun
evet yaa baram bittii , oyyhh yine okul okul okulll((((
Asum bir yürüyüşlere başlasa tutmayın onu olucak
evet iş ve işşş benimde ve bugünde işteyimmm
günaydın güzellerrr.antalyada sel yağmur Rabbim yagmurla yıkıyor her yeri,umarım herkesin bayramı güzel geciyodur.sevgiyle kalınn
Günaydınlar,
ben evime döndüm şükür. bayramınızı tekrardan kutlarım hepinizin. benim için buruk bi bayramdı bu. amcamı kaybedeli 14 gün oldu. dün de o amcanın eşi vefat etti, daha 55 yaşında. bir hafta önce beyin kanaması geçirmiş, yoğun bakımdaydı. dün biz yoldayken vefat etmiş. Allahın hikmetinden sual olunmaz, çok seviyorlardı demek ki birbirlerini.. kuzenim kaldı kimsesiz bir başına, ona üzülüyoruz. bugün listeyi öğlene kadar yapmayı deneyeceğim, bildirimler gecikirse akşama sarkabilir. öğleden sonra taziyeye gideceğiz çünkü..
bayramda kilo almamışım, sadece 300 gr gelmiş. zaten hem yiyemedim hem de doğru düzgün sofra kurulup yenmediğinden bayramda çok yiyemiyor insan..
Elizcim sporum yok canım, şimdiden ellerine sağlık.
Asuman abla geçmiş doğum günün kutlu olsun. Allah ailenle uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?