herkeslere günaydınlar.....
ben pazartesi annemlere diye yola çıkacağım, belki bayrama kadar doğru dürüst bi daha gelemezsem diye şimdiden yazayım dedim.
şimdiden herkesin kurban bayramı mübarek olsun......
herkesleri öpüyorum, şimdiden herkeslere hayırlı güzel tatlı bayramlar inşaallah.......
annemlerde de bi 15gün kalıcam galiba.......
görüşürüz......
Eki Görüntüle 829742
ayyn yenaa sorma valla bende cumadan yana kızın ishal ve kusmasıyla helak oldukk çok fena salgınİyi akşamlar arkadaşlar...
Özlemişim kk ya yazmayıBen çok yoğunum..Dört gözle bekliyorum yerine gittiğim raporlu çalışanın dönmesini..
Deniz ürünleriyle ilgili bir işletme olduğu için özellikle kış ayları çok yoğun oluyor..Şansıma tabiii...
Aslın da tempolu olmak bana göre ama çocuklar olunca okul zamanı olunca ve yardımcım olmayınca yetişememek strese sokuyor beni..
Bu yoğunlukta bir de kızım hastalandı bura da salgın var istifra ve ishal...Kızımı da etkiledi maalesef ;( zaten midesi çok hassas
bir gün de hiç abartısız 30 kere kusmuştur sanırım...bugün az toparlandı yavrum perişan oldu...
Zeynep seni okuyunca söylemek istedim.. senin mide bulantın da buna benzer olmaz inşallah...
Yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum...Aklımda kalanlar nevin,meyra ve nilcee sanırım...Güle güle gidip gelin....
nursena, aslında karatayı ben de çok yapmak istiyorum az ve öz yiyosun tamam...ben çünkü ara öğün falan çok sıkılıyorum...
LAkin ekmek olmaması beni vazcaydırıyor...Kahvaltı öğünü benim için aşk gibi bişey, çay delisi olduğumdan o yüzden ekmek olmayınca olmiiii
ne yaptım biliyonmuu 5 saat arayla yemek yedim 7 den sonra yemedimmHerkese hayırlı hafta sonları dilerim
Listeler için ellerinize sağlık esracım ve elizcim
Kilo verenleri kutlarım nursena sen naptın bacım anlamadım ben ne demek 1700 yaaa maşallah sana
Ben dün çok yoruldum çarşı vs işleriyle bugün de temizliğe başladım yapabildiğim kadarıyla
seninde bayramın kutlu olsunnArkadaşlar,
Eğer giremezsem diye şimdiden sizin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum..
Tüm güzellikler sizlerle olsun....
Spor birincimiz ........... nothinggg:124::124:
Spor ikincimiz ............ 1.73:124::124:
Spor üçüncümüz ........ y.o.l.c.u:124:
Hosbulduk... Haklisin sürüden ayrilmak kötü oldu benim icin :)
Ama dedigim gibi okul ev isleri cocuk falan hic vaktim olmuyor dogru duruz... Birde 04.09.2013 tarihinde Türkiye'deki annemin babasi Dedecigimi kaybettikTek dedem o kalmisti oda göçtü gitti...
Ne güzel 1yildir sigarayi birakmistim... Ama üzüntüden tekrar basladim malesef...
Selam ben kilo bildirimi yapaayyımm
Galiba geç kaldım
Ben yine de. Yazayım istediğim gibi oolmadı
92.5
Sporda 480 dk. Bende haftayaa. Bildirim yapamam
Gerçi listede adım bile yok
Başlangıç kilom 94.7 şimdiki kilom 92.5
İyi akşamlar arkadaşlar...
Özlemişim kk ya yazmayıBen çok yoğunum..Dört gözle bekliyorum yerine gittiğim raporlu çalışanın dönmesini..
Deniz ürünleriyle ilgili bir işletme olduğu için özellikle kış ayları çok yoğun oluyor..Şansıma tabiii...
Aslın da tempolu olmak bana göre ama çocuklar olunca okul zamanı olunca ve yardımcım olmayınca yetişememek strese sokuyor beni..
Bu yoğunlukta bir de kızım hastalandı bura da salgın var istifra ve ishal...Kızımı da etkiledi maalesef ;( zaten midesi çok hassas
bir gün de hiç abartısız 30 kere kusmuştur sanırım...bugün az toparlandı yavrum perişan oldu...
erken bayram kutlamaları yapılmış..ben buralarda olacağım die acele etmeme gerek yok:)
Yena cım da gelmiş...çalışma hayatı olunca tabi ki yoğunluk oluyordur canım..
Esra cım seninle de bir denk gelemedikAynur cücüşümü de görmüyorum bayadır..
tatil de Adana ya mı gitti ki acaba:)
ayyn yenaa sorma valla bende cumadan yana kızın ishal ve kusmasıyla helak oldukk çok fena salgın
en son dün iyne yedi hastanede az kendine geldi gibi uyudu en azından
çamaşır suyuyla temzlemekten her yer ellerim şişti valla
kahvaltıım felaket ne kadar zeytin yersen ye diyooo peynir ye diyo ama o yumurtalar peynirler gitmiyo valla miğdem kalkıyo bende yiyemeden kalkıyom sofradannn hakkaten ekmeksiz zooorrr
ne yaptım biliyonmuu 5 saat arayla yemek yedim 7 den sonra yemedimm
ekmek hiçç yemedimm ama ilk hafta ya ondan çok gitti sanırımm
seninde bayramın kutlu olsunn
geçmiş olsun kızına Nursena, yazık yavrulara ya
Karataya uygun beslenirsen hep çok gider inşallah. onun en önemli kriteri güneş batınca meyveden bile karbonhidrat almamak ve akşam 7den sonra bi şey yememek. gün içinde ara öğün yapsam da ben de bu iki esasa uymaya çalışıyorum. bayramı atlatalım da inşallah sonrasında hep beraber güzelce ilerleriz.
Sana da iyi bayramlar meyracım
Ankara'da daha uzun kalma imkanın olursa beklerim her zaman
İyi akşamlar arkadaşlar...
Zeynep seni okuyunca söylemek istedim.. senin mide bulantın da buna benzer olmaz inşallah...
Yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum...Aklımda kalanlar nevin,meyra ve nilcee sanırım...Güle güle gidip gelin....
nursena, aslında karatayı ben de çok yapmak istiyorum az ve öz yiyosun tamam...ben çünkü ara öğün falan çok sıkılıyorum...
LAkin ekmek olmaması beni vazcaydırıyor...Kahvaltı öğünü benim için aşk gibi bişey, çay delisi olduğumdan o yüzden ekmek olmayınca olmiiii
hayırlı akşamlar güzeller
bende bir ceee diyeyim dedim ama kimseler yok.
asuuuu doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin. sevdiklerinle birlikte mutlu, huzurlu yaşa
Eki Görüntüle 830801
yasemin karatay a , ak tay a gerek yok ekmeği kesince veriliyor zatenama yemeye başlayıncada alıyor insan. ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum
asuman ablacımm Rabbim hayırlı sağlıklı sevdiklerinle beraber uzunca bir ömür nasip etsin...
geçmişolsun dilekleriniz için sağolun
bugün birazdaha iyi sanırımm
onla uğraşmaktan bişey cik yapamadım hoş eşimde nöbetçi yarın gelecek bütün çarşı işi falan yarına kaldııı malesef
fethiyeye gidicez büyük ihtimalle kendime bişey alasım yokta buliz bakarım bitek pantolaon nasıl olsa var uydururum bide gurbette olunca insanın bayramık alası gelmiyokii işte çocuklar sevinsin onlara alıcam körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı eşimle kutlarız artıkın:))
bugünn varyaaa diyet miyet gümmme gittiii
kahvaltı iyiydi sonra üst komşumm sıcak lokma döktürüyomuş hayrna ana bi kapı çaldıı koca saklama kabıı şerbetli bi tabakta şerbetsizzz annammm beni tutabilene aşk olsunn üçyüüz beşyüz kalorinin dibine vurdumm öff yaww
neyse bayramdan sonra kaataycıyız:))))inşallah
yolcuu misafirr çokk desenee
kaynanamın evide öle olur benimmm bayramda seyranda mülteci kampı gibi 3 kişilk kanepeye 6 kişi sığma kapasitesine sahip oluyoruz
günayydınnnnnn kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?