Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet kötü gidiyor ..çok da dert etmiyorum şu sıra bayram sonu yılbaşına kadar 10 hafta var o ara sıkı tutumak istiyorum inşallah niyetim öyle..
bayramda eskişehirde olacağım arefe nöbet var 1. gün kurban kestikten sonra çıkarız yola giremeyebilirim büyük ihtimal herkese çok mutlu bayramlar ...bayram sonu azalmış kilolar ama ekibi tam olarak burda bulmak ümidiyle öpüyorum hepiniziii

ayyn yenaa sorma valla bende cumadan yana kızın ishal ve kusmasıyla helak oldukk çok fena salgın
en son dün iyne yedi hastanede az kendine geldi gibi uyudu en azından
çamaşır suyuyla temzlemekten her yer ellerim şişti valla

kahvaltıım felaket ne kadar zeytin yersen ye diyooo peynir ye diyo ama o yumurtalar peynirler gitmiyo valla miğdem kalkıyo bende yiyemeden kalkıyom sofradannn hakkaten ekmeksiz zooorrr
ne yaptım biliyonmuu 5 saat arayla yemek yedim 7 den sonra yemedimm
ekmek hiçç yemedimm ama ilk hafta ya ondan çok gitti sanırımm
Arkadaşlar,

Eğer giremezsem diye şimdiden sizin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum..
Tüm güzellikler sizlerle olsun....
seninde bayramın kutlu olsunn

bayram tatiline giden arkadaşlarr iyi tatillerr
bize bayram yok malesef turistikyer çalışıyo eşimm mesayi var bol bolll sıkııcı yanii

2 gündürrr çok fena diyet kızın hastalanmasıylaa yemek falan yiyemedik dün akşam eşim peynirli pide yaptıralım dedi gelde dayan kokusuna benimm diyet güme gitti anlıcanız hayırlısı bakalaım
1,73 dediğin gibi yılbaşına 10 hafta varr

sabah tartıldım tam 85 olmuşummm çokk mutluyummm
inşallahh yılbaşına 7 li rakamlarla girerimmm

Selamlar herkese,
bayram hazırlıkları bitmiş neredeyse ne güzel. biz bu bayram evde olmayacağımızdan bi şey yapmıyorum hiç. yarın akşam eşimin memleketine uçuyoruz, kurbanlarımızı orada keseceğiz. perşembe akşamı dönüyoruz inşallah. dönünce de annemlerle vakit geçiririz, bu tatil de böyle geçer gider.
dün eşimin ileri tetkikleri için dünya göze gittik. Allaha şükür bi ilerleme yokmuş göz tansiyonunda, bu sene de ilaca başlanmadı şükür. bayram önü çok güzel bir gelişme oldu bizim için. bugün de evde biraz ütü, valiz hazırlama falan onlarla uğraşırım artık. bayram sonuna kadar giremem sanırım. Herkesin bayramını kutlarım, Allah nicelerine kavuşmayı nasip etsin.

Spor birincimiz ........... nothinggg :124::124:
Spor ikincimiz ............ 1.73:124::124:
Spor üçüncümüz ........ y.o.l.c.u
:124:

Elizcim ellerine sağlık canım
bayram önü azimle spor yapanları da tebrik ederim, harikasınız kızlar.

Gökçe başınız sağolsun
ben de çok erken kaybettim dedelerimi, ninelerimi. en son geçen sene annemin babası da öldü. iki de amcam da vefat etti, çok üzülüyor insan bu kadar yakınlarına. ailenin en küçük torunlarının kaderi bu sanırım. yeterince vakit geçiremiyormuş hissi oluyor hep. Allah kalan ömürlerini size versin canım.

merhabalar, hoşgeldiniz tekrardan. listeye girmek için 2 hafta düzenli paylaşımda bulunmanız gerekiyor. önümüzdeki hafta değil de, sonraki hafta listede olursunuz böyle giderseniz. azminiz daim olsun inşallah.

canım kızına geçmiş olsun inşallah iyileşir bi an önce. bol bol su içir sen böbrekleri için. kıyamam ya, çok fena o durum.

Meryemcim sen de gelmişsin ne güzel :)
Aynurdan ben de haber alamadım birkaç haftadır. merak ettim şimdi. yarın fırsat bulursam arayayım. ya da bayramda görüşürüz artık. evde olsa girerdi sanki, gitmiş olabilir cücük :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun kızına Nursena, yazık yavrulara ya
Karataya uygun beslenirsen hep çok gider inşallah. onun en önemli kriteri güneş batınca meyveden bile karbonhidrat almamak ve akşam 7den sonra bi şey yememek. gün içinde ara öğün yapsam da ben de bu iki esasa uymaya çalışıyorum. bayramı atlatalım da inşallah sonrasında hep beraber güzelce ilerleriz.

inşallah esra yaa artıkk yılbasına kadar göreyim su 7 leri sıkıldımmmm çokk

sanada iyi tatillerrr topik bana emanet merak etme:))))

benimde 1 senede ölen yakınlarım olunca ailemi daha bi özler oldummm
sela verilince hiç bukadar duygulanmazdımm şimdi hoca sela verdimi yakınlarım geliyo aklıma allah hayırlı ölümler nasipetsinn hepimize inşallahh

Son düzenleme:
şu ara pek fazla giremiyorum bayram temizliği ve ders derken
Sabah: 1 fincan 3ü1 arada
Öğlen: 1 tabak yoğurtlu makarna
kızarmış tavuk(2 but)

ekmek yok su 1 lt yatana kadar 1.5-2 lt olur

selamün aleyküm..

ben geldim..çok yoğun ve koşturmaca geçiyo...ankaradan misafirler geldi bütün gün anam ağladı ayaklarım çok ağrıyo..sadece şuan evde 17 kişi var daha gelecekleri hiç saymıyorum...bu bir hafta daimi olan misafirler...çocuklarda cabası...diyete gelince yemek yemeye sıra gelmiyo yiyincede az yiyorum çok düzensiz yani artık sonuç ne olur bilmiyorm...

esracım hayırlı yolculuklar canım...

nursenacım çok geçmiş olsun kuzuya...nasipse niyet ettim bayram dönüşü bende karataya başlıcam...

ay yeni misafirler geldi kaçıyom ben...

selamun aleyküm kızlar.
bende bugünkü işlerimi toparladım. pazar, market işim bitti. tatlılarımı yaptım.yarına ütü ve börek kaldı.
yena, nursena kuzulara geçmiş olsun. o kusma salgın sanırım. bizim küçük yeğende bugün sabahtan beri hiçbirşey yemiyor, midem bulanıyor deyip duruyor.

yola çıkan güzeller hepinize hayırlı yolculuklar.
bayramı kutlayan güzellerinde bayramını kutlarım. Allah nice bayramlara erdirsin.

iyi akşamlar güzeller, herkes bayram moduna girdi sanırım ne güzel ne mutlu hepimize daha nice bayramlar göstersin rabbim.ben yeni oturabildim dün erkek kardeşim geldi erzincandan yeni gitti manavgata,temizlik v.s anca 1 fincan cayla size bakınıyorum sonra sızarım muhtemelen yarın calısıyorum ve cokkkk yogunnn diyet kötü saat kavramı kötü oldu 2 gündür nursenamm bayram dönüsü hepimiz karataycıyız önderimiz sensin...

Sana da iyi bayramlar meyracım
Ankara'da daha uzun kalma imkanın olursa beklerim her zaman

çok teşekkür ederim ablacım:)
onure oldum gerçekten......
bende her zaman beklerim ablacığım.......
kocaman öpüyorum

çok teşekkür ederim....

çok geçmiş olsun kızına da....
inşaallah biran önce toparlar.

İyi geceler
Bugün epey yoğundum ortaya bişey çıkaramadım ama koşturdum durdum işte
Diyet de iyi gitmiyor malesef
Nursena geçmiş olsun kızına canım

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar güzeller
bende bir ceee diyeyim dedim ama kimseler yok. sözümü geri aldım. aşağıda birilerini görüyorum
asuuuu doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin. sevdiklerinle birlikte mutlu, huzurlu yaşa

yasemin karatay a , ak tay a gerek yok ekmeği kesince veriliyor zaten ama yemeye başlayıncada alıyor insan. ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim daficim çok mutlu ettin beni

asuman ablacımm Rabbim hayırlı sağlıklı sevdiklerinle beraber uzunca bir ömür nasip etsin...

geçmişolsun dilekleriniz için sağolun
bugün birazdaha iyi sanırımm
onla uğraşmaktan bişey cik yapamadım hoş eşimde nöbetçi yarın gelecek bütün çarşı işi falan yarına kaldııı malesef
fethiyeye gidicez büyük ihtimalle kendime bişey alasım yokta buliz bakarım bitek pantolaon nasıl olsa var uydururum bide gurbette olunca insanın bayramık alası gelmiyokii işte çocuklar sevinsin onlara alıcam körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı eşimle kutlarız artıkın:))

bugünn varyaaa diyet miyet gümmme gittiii
kahvaltı iyiydi sonra üst komşumm sıcak lokma döktürüyomuş hayrna ana bi kapı çaldıı koca saklama kabıı şerbetli bi tabakta şerbetsizzz annammm beni tutabilene aşk olsunn üçyüüz beşyüz kalorinin dibine vurdumm öff yaww
neyse bayramdan sonra kaataycıyız:))))inşallah

yolcuu misafirr çokk desenee

kaynanamın evide öle olur benimmm bayramda seyranda mülteci kampı gibi 3 kişilk kanepeye 6 kişi sığma kapasitesine sahip oluyoruz

bende bu sabaha kadar diyette iyi gidiyodum kahvaltıda fazla kaçırdım..neyse dediğin gibi haftaya başlarız karataya benimde çok aklıma yattı..yengemler işyerinden bikaç arkadaş başlamışlar çok güzel kilo verenler olmuş...heveslendim bakalaım artık...

biz bugün mülteci kampınıda solladık...allahım delircek gibi oluyorum...her yer heryerde çocuklar facia e misafirler bişeyde

diyemiyosun arada kızıyorum babaanneler bir bakış atıyo abooww gelde bi daha ses et....bide dediler bugün adalara gidelim ev

savaş alanı gibi nere gidiyom gezmeye annemin tasiyon 20 lerde geziyo ayakta durucak hali yok nereye istiyosanız gidin ben

gelemem annem hasta evde iş çok bırakamam dedim onada bozuldular....zaten nasıl gitceklerse otobüs falan tutmak lazım bunca

adama...bu arada küçük cadım ufaktan rahatsız gibi ama çok akıllı uslu yaramazları görünce gıkı bile çıkmıyo artık..ama çok

duygusala bağladı hep beni istiyo kucak istiyo...of off çocuk olmak varmış valla...sil süpür temizle yemek bılaşık derken bayram

mayram bişe anlamıyoz biz hatunlar özellikle gelinler...ve şuan evdeki tek gelin benimm...ay ne çok yazmışım...neyse kaçayım ortadan kaybolduğum anlaşılırsa laf ederler sora..

günayydınnnnnn kızlarrr

günaydınn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…