Fazla bisey yememissin ama ben 3 ana 3 ara ogun yemezsem kilo veremiorum
İste herkesin bunye farkli onmli olan sana ii geleni bulmak sen bunu basarmissin tebrikler..inan 3 ara 3 ana öğün yapacak kadar ne sabrım var ne iradem var ne de marifetim becerim. çok sıkılıyorum ben.
sürekli sürekli yemek düşünmek beni psikolojik olarak kötü etkiliyor.
işte bende bu yüzden öğleni her zaman sağlam tutuyorum ve akşam yemiyorum. böylece ayda ortalama 5 kg veriyorum. tabii ki spor ile.
İste herkesin bunye farkli onmli olan sana ii geleni bulmak sen bunu basarmissin tebrikler..
Günaydınlar,
ben evime döndüm şükür. bayramınızı tekrardan kutlarım hepinizin. benim için buruk bi bayramdı bu. amcamı kaybedeli 14 gün oldu. dün de o amcanın eşi vefat etti, daha 55 yaşında. bir hafta önce beyin kanaması geçirmiş, yoğun bakımdaydı. dün biz yoldayken vefat etmiş. Allahın hikmetinden sual olunmaz, çok seviyorlardı demek ki birbirlerini.. kuzenim kaldı kimsesiz bir başına, ona üzülüyoruz. bugün listeyi öğlene kadar yapmayı deneyeceğim, bildirimler gecikirse akşama sarkabilir. öğleden sonra taziyeye gideceğiz çünkü..
bayramda kilo almamışım, sadece 300 gr gelmiş. zaten hem yiyemedim hem de doğru düzgün sofra kurulup yenmediğinden bayramda çok yiyemiyor insan..
Elizcim sporum yok canım, şimdiden ellerine sağlık.
Asuman abla geçmiş doğum günün kutlu olsun. Allah ailenle uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin.
günaydınn ayy çok üzüldüm allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin esraaa
kilom dün adet olmamında etkisiyle 85.500 +500var yani
spor gezmeye gittiğim yerlerdeki dayanamadan götürdüğüm baklava ları sayarsak baya yok katettim bu hafta((
Günaydınlar;
Bugün yağmur yok ki çok mutluyum sporumu yapmak için yürüyüşüme çıkabileceğim
Ben bugün tartılıp kg bildiriminde maalesef bulunamayacağım, zira spor salonunda tartılıyorum sadece ve salonum bayram sebebi ile kapalı.
Gününüzün sağlıklı ve keyifli geçmesini diliyorum.
Allah razı olsun Nursena, kader..
çok sevindim sadece +500 olmasın, yedim yazmışsın çünkü. demek ki işe yarıyor karatay, verdiklerini almıyorsun öyle hemen kolay kolay.
hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun inşallah. bu arada listeye girmek için 2 hafta düzenli paylaşım şartı var zaten. haftaya tartılır bildirirsin, sonra hafta da listeye girersin inşallah. bildirimlerimiz cuma saat 13.00 e kadar :)
evet esra demekki test etmiş onaylamış oldumm
demekki çabuk alınmıyo kilo
sonuç olarak pazaretesiden itibaren karataycıyızzz:))))))))))))
Günaydınlar,
ben evime döndüm şükür. bayramınızı tekrardan kutlarım hepinizin. benim için buruk bi bayramdı bu. amcamı kaybedeli 14 gün oldu. dün de o amcanın eşi vefat etti, daha 55 yaşında. bir hafta önce beyin kanaması geçirmiş, yoğun bakımdaydı. dün biz yoldayken vefat etmiş. Allahın hikmetinden sual olunmaz, çok seviyorlardı demek ki birbirlerini.. kuzenim kaldı kimsesiz bir başına, ona üzülüyoruz. bugün listeyi öğlene kadar yapmayı deneyeceğim, bildirimler gecikirse akşama sarkabilir. öğleden sonra taziyeye gideceğiz çünkü..
bayramda kilo almamışım, sadece 300 gr gelmiş. zaten hem yiyemedim hem de doğru düzgün sofra kurulup yenmediğinden bayramda çok yiyemiyor insan..
Elizcim sporum yok canım, şimdiden ellerine sağlık.
Asuman abla geçmiş doğum günün kutlu olsun. Allah ailenle uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin.
evet esra demekki test etmiş onaylamış oldumm
demekki çabuk alınmıyo kilo
sonuç olarak pazaretesiden itibaren karataycıyızzz:))))))))))))
Esram başın saoalsun Allah günahlarını affetsin ne kadar kötü bir durum geride kalanlar için(
Hayırlı cumalar
ne güzel birazcık hareketlenmiş topik
esracım çok üzüldüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ikisi de gençlermiş.Allah cenetinde buluştursun onları inşallah kuzenine de sabırlar versin rabbim
Esra hanim basiniz sağolsun. Allah rahmet eylesin kalanlara da bolca sabir ve gönül ferahligi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?