artık slm topikim demiycim slm zeynebim diye başlıycimm
malum gündüzleri ikimiz sohbet ediyoruz arada nursena geliyor bende küstüm küsücem ona göree
nbr kuzumm bugun ne var yok
iyi akşamlar kızlar
kimseler yokmu?
Zeynepcim ve Nursenacım isyanda haklısınız bir toparlanamama durumuvar hepimizde umarım kısa vakitte topik eski haline döner
neyse yemek koydum sonra 8,30 da spora gidicem sonrası malum gel yat uyu kaşk ... rutin
diyet pek istediğim gibi değil ama yavaş yavaş eksilme var
sevgiyle kalınumarım döndüğümde birileriolur topiğimizde..
İyi akşamlar
Bugün komşuya gittim annesinin vefatının 40 ıydı Kur'an okuduk dua ettik sonrası bu topiğe uymaz ama
Değişik ortamda bulunmak iyi geldi ama bana.
Yarın da bugün yemenin cezasını çekerim cumaya artı çıkmamam lazım
İyi akşamlar
Bugün komşuya gittim annesinin vefatının 40 ıydı Kur'an okuduk dua ettik sonrası bu topiğe uymaz ama
Değişik ortamda bulunmak iyi geldi ama bana.
Yarın da bugün yemenin cezasını çekerim cumaya artı çıkmamam lazım
kızlar biz buraya gelirken bursadan ailece iyi görüştüğümüz arkadaşla birlikte geldik.
iki villa ayırttırdık.ücreti ödendi.tam yerleştik arkadaşa telefon geldi. kız kardeşi vefat etmiş. çok kötü olduk. ne yapacağımızı bilemedik.geri dönelim dedik. arkadaş istemedi. zaten çok kötü oldular. sinir krizi geçirdi.eşyalarımızı toparlayacak zaman yoktu. siz bizim eşyalarımızı toparlayın biz gidelim dediler. bizim arabayla gelmiştik.arabayı alıp gittiler. arabasız kaldık.
onlara ayrılmış yerde boş duruyor.
asuuuu ben sizi buraya davet etmeyi düşündüm.ayağına iyi gelir belki dedim ama enişte yürüyemiyor diye vazgeçtim.araba olsaydı yinede arayacaktım.eşin biraz gezebiliyorsa afyon terminaline gelin biz sizi alalım diycektim . eşime söyledim. iyi olur hem tanışmış oluruz dedi.ama arabamız olmayınca arayamadım.
yeğeni aradık. hafta sonu arabayı alıp gelicek. iki gün kalıcaklar birlikte dönücez inşallah.
her zaman kapımız açık. ziyadesiyle memnun oluruz canımDaficim gelmiş kadar oldum İnan ki çok duygulandırdın beni sağolasın
Eşim daha ayağa kalkmadı haftaya inşallah yavaş yavaş yürümeye başlayacak ama düşünmen çok sevindirdi beni canım Allah razı olsun
Inşallah tanışmak nasip olur geliriz inşallah Bursa'ya
cekumm sana inanamıyorum ne az yiyorsun böle..23/10/2013
10:30 3tam ceviz. sonra hoop spora gidildi.
15:30 yarım domates /5 yaprak marul/ 1 adet kornişon turşu/ 4 yemek kaşığı kısır/ 3 tane patatesli poaça
SPOR: 30 dk yürüyüş (270 cal)
12 dk bisiklet (50 cal)
10 dk eliptik bisiklet (23 cal)
dumbıl ile yanlara çalışma 60*3
kürek 20*3
bacakları karına çekme 3*10
göğüs sıkılaştırma hareketi 10*3
Eki Görüntüle 837129
hanımlar benim bugün spor salonumda genel ölçümlerim vardı. ölçümlerimi yukarıdaki tabloya kayd ediyorum. sizinle de paylaşmak istedim. fikirlerinizi almak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?