bende şimdi kızı uyutucam huysuzlandı iyicee
kızları kedi yedii vallaha ben biliyodummm bi gün herkez kilo verecek bi ben kalcam sanırum topikteee
sıkılıdımm hepten
slm kızlar
oğlanı uyuttum öğlen tıkınmamı yaptım geldim ama bi nursena var nerde diğer hatunlar bakemm hayden bayramda bitti toparlanın gari
bende geldimm...kız ayağımda oturduğum yerde accık kestirem dedim...ama tek gözle olunca başım ağrıdı accık ve üşüdümm....çorba zamanım geldi sayılır alıpta gelem....
hoşgeldin sefalar getirdin cnmsüpersin detoksu uyguluyosun bi ara bende yapayım onu özellikle kilom tıkanıp kaldıgında sokcam devreye benımde afacan dun gece canıma okudu sabah 5,30 dan 7,30 a kadar ayagımda salladım cin gibiydi gözler fıldır fıldır bendeyse uyku akıyodu azdaha fıttırcaktım bu ara bozdu uykuyu yine dişş yine dişş bi bitse şu dişler çok iyi olcak pöff
hoşbuldum canım....ya yapıyorum ama çok işe yarıyacağını sanmıyorum daha öncede iki gün yapmıştım banamısın demedi...anormal bir vucudum var ne zaman neye tepki vereceğini ben bile kestiremiyorum....sevmediğim halde orjinal tarifi hazırladım ama bakalım işte...
oy dişmii....Allahım ben ne çektim onlardann şimdilik bitti ama 22 aylık olduk...sana Allah kolaylık versinn...bulduğun her fırsatı uyuyarak değerlindirmeye çalış bari..çok zor günler bunlar...ben o fırsatlardada uyuyamıyodum çünkü ilgi bekleyen bi ablamız vardı...
herkese merhaba... kusura bakmayın uğrayıp bir haber bile veremedim benim kız çok hastalandı şimdi buhar veriyoruz felaket bir öksürek varbenim gibi astım hastası olacak diye çok korkuyorum dua edin teyzeleri... pazar günü döndük memleketten anca girebildim umarım keyifler yerindedir
herkese merhaba... kusura bakmayın uğrayıp bir haber bile veremedim benim kız çok hastalandı şimdi buhar veriyoruz felaket bir öksürek varbenim gibi astım hastası olacak diye çok korkuyorum dua edin teyzeleri... pazar günü döndük memleketten anca girebildim umarım keyifler yerindedir
belki birebir uyguladıgında işler değişir cnm gerçi öncekinde nasıl uyguladın bilmiyorum :44: her bünye farklı tabi inş yarar gider kilo cnm
dişşş ki ne dişş mahvetti beni ya bi azı diş çıktı bu ikinci azı bu gece calpol verip yatırcam yoksa uykusuzluktan sinirler tepemdeherife sarcam yoksa işin kötüsü ben gündüz uykusunu hiiç sevmiyorum okadr uykusuzluguma ragmen yatamıyorum ya gıcık oluyorum kendime 22 aylık hee off 7 ayım daha var ozaman gerçi her çocukda farklı bakalım benımki nezaman anasına rahat bi uyku uyutacak senin işin daha zormus kuzum bide abla olunca dinlenmek imkansızmış senin için
birebir uyguluyorum canım..inşallah işe yarar....
sorma öyle günlerim olduki kendimi çok yetersiz beceriksiz hissettim çok ağladım....hem çocuklar hem koca hem ev..bide gelen giden çok oluyodu...bi dönem mutfakta bılaşığım hiç eksik olmadı..yeri geldi 1 hafta on gün hiç silip süpüremedim...temizlik günlerimi eşimin evde olduğu zamana ayarlayıp bişeyler yapmaya çalıştım...çok zordu ama atlattık Elhamdülillah...şimdi herşey yavaş yavaş düzene girdi giriyo....
hımmm samsun diyosuuuuunnnn
pide diyosuuuuuunnnnnnnnnnn
yemesem ayıp olurdu diyosuunnnn
:)))))))))))))))))))))))valla benim favori lafım aş buldunmu giriş iş buldunmu sıvışşş:)))
iyi etmişin bidaha nezaman yicen allah bilir hep sık hep sık patlıyo insan
inşallah cnmcım
valla o günler bende de oluyo epey bi gergin oluyorum doğal olarak bazen kızıyorum cocuga sonra oturup ağlıyorum napıyorum ben diye ama sanırım annelik böyle bişeyçocuklar kolayla büyümüyomus gerçekten Rabbim hep güzel günlerini göstersin canları sağolsun gerisini çekicez napalım
aynen canım...Rabbim eksikliklerini göstermesin....
bazen anneanne yada babaanne bıkrakın bikaç gün kalsın durmazlarsa biz getiririz falan diyolar...çok yorgun uykusuz olunca durup bi düşünüyom bıraksammı acep diye ama yok bırakamıyom iki günde olsa ayrı kalmaya tahammülüm yok....bazen babası markete giderken alıyo yanına biraz geciktilermi sıkıntı basıyo....
geçmiş olsun miniğine katrem..astım zor hastalık Allah şifa versinherkese merhaba... kusura bakmayın uğrayıp bir haber bile veremedim benim kız çok hastalandı şimdi buhar veriyoruz felaket bir öksürek varbenim gibi astım hastası olacak diye çok korkuyorum dua edin teyzeleri... pazar günü döndük memleketten anca girebildim umarım keyifler yerindedir
menüm.....
kahvaltı: 10:00
2 yumurta ile domatesli omlet
1 dilim peynir
1 kupa 9 lu çay....
13:00 1 kase ayran çorbası...(kasem 2,5 kepçe alıyo)
15:00 1 kase ayran çorbası...
17:00 1 kase ayran çorbası...
19:00 1 kase ayran çorbası....
2,5 litre suyum tamam...toplamda 4 kupa yeşilçay oldu...ve şimdi 9 lu çay içiyorum....
Mutlaka Okumalısınız...
Annaneniz öpülesi elleri parçalanırcasına,
ovalaya ovalaya tarhana yaparken,
Siz, "Aman annane be, boş versene" deyip,marketten hazır çorba alıyordunuz ya...
Anneanne rahmetli oldu ve siz,
o tarhananın tarifini annaneden alıp,
bir kenara yazmadınız ya...İşte o nedenle, Siz,
genetiği değiştirilmiş organizma
yemekten kurtulamazsınız maalesef.
Ne verirlerse.. .
Onu yiyeceksiniz.
Kız evlat yetiştiriyorsunuz, en iyi okullara gönderiyorsunuz. ..
Piyano çalıyor, İngilizce konuşuyor, Grammy alanları tek tek biliyor.
Bilmeli... Ama alt tarafı limon, şeker ve su kullanıp,
limonata yapmasını bilmiyor!
Yoğurdu çırpıp, ayran yapamıyor, ayran...
İşte o nedenle, kızınız, genetiği değiştirilmiş
meşrubat içmeye mahkum maalesef...
Torunlarınız da.
Zahmet edip sütlaç yapmadığınız için,
kek yapmaya üşendiğiniz için...
İçinde ne olduğunu bilmediğiniz gofretleri,
mısır patlaklarını kemiriyor sizin oğlan!
Hamur tutmayı, şöyle mis gibi ıspanaklı bi börek yapıp,
çantasına koymayı bilmediğiniz için, hamburger bağımlısı oldu.
Tahin-pekmezi "köylü işi", vıcık vıcık yağ fışkıran kremaları
"modernite" sandığınız için,
Daha 10 yaşında ...ya döndü,
yuvarlana yuvarlana yürüyor, tıkanıyor,
merdiven çıkamıyor.
Size zor geliyor ama, zor mu evde yoğurt yapmak?
İstanbul'un güneşi müsait değil, anlarım, zor mudur İzmir'de,
Antalya'da, Adana'da evde salça yapmak?
Şikayet edip duruyorsun, içine katkı maddesi konuyor, zorla
beyazlatılıyor diye...
İster tam buğday unundan, ister çavdardan,
hakikaten zor mudur evde
ekmek yapmak?
Bütün ailen kabız...
Tonla para verip, abuk sabuk ambalajlı-meyveli saçmalıklardan medet
umacagına, niye öğrenmiyorsun kabak tatlısı yapmayı?
Güya, çoluğunu çocuğunu düşünüyorsun,
taze taze yesinler diye, pazara gidiyorsun...
Eğri büğrü biberlere, doğal olduğu için tuttuğunda ezilen domateslere
ağız burun kıvırıyorsun, hormonlu, tornadan çıkmış gibilerini
alıyorsun...
Ne işe yaradı senin pazara gitmen?
Kocanız da, bu satırları okuyup, size akıl verecek şimdi...
Söyleyin ona, ukalalık etmesin, götürün aktara, hatmi çiçeğiyle
zencefili birbirinden ayırt etsin, ondan sonra konuşsun!
Enginar, börülce, radika, cibes pişirmekten haberin yok;
Gazetelerin tiraj almak için uydurduğu uzmanlarından
fıldır fıldır brokoli tarifleri öğreniyorsun.. .
Brüksel lahanası yiyerek mi AB'ye gireceğini sanıyorsun?
Çin'den bal getiriyorlar mesela...
Taaa Arjantin'den, Meksika'dan bal getiriyorlar.
Neymiş efendim, içinde genetiği değiştirilmiş organizma olabilirmiş falan...
İçinde tavuk ibiği, maymun kulağı olmadığına şükredin!
Ben iddia ediyorum...
Kaşla göz arasında frankeştayn ürünlere kapıları açan arkadaşlarla,
Amerikan çiftçilerinin avukatı profesörlerimiz, sırf karakovan balına
sahip çıksa, Şemdinli'de, Pervari'de terör bile azalır, terör bile.
Uzatmayayım.
Mutfak genetiğimizi kaybettik biz.
Elin adamı, mısırdan, soyadan,
domatesten önce beynimizin DNA'sını değiştirdi!
Hurrraaa diye köyden kente göçerken,
dışarda tıkınmayı şehirleşme zannettik.
Ambalajlı ürün tüketmeyi, zenginleşme zannettik.
Dolayısıyla, ya kafayı değiştirip, özümüze döneceğiz...
Ya da ne verirlerse onu yiyeceğiz.
Yılmaz Özdil
size netten alıntı yaptım hoşuma gitti kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?