Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürederim içmiş kadar oldum...bir kasamı neden okadar çok aldınki....

eşim beyaz leblebi yiyodu bikaçtane tırtıkladım ondan...

burada heryer nar bahçesi tanıdık birileri vermiş eşime çekirdekli diyo yemiyo bizizm hanımlar
suyunu sıkayım da içsinler diye ayıkladım

burada heryer nar bahçesi tanıdık birileri vermiş eşime çekirdekli diyo yemiyo bizizm hanımlar
suyunu sıkayım da içsinler diye ayıkladım

iyi yapmışsın...çocuklar için çok faydalı zaten...katı meyve sıkacağı güzel oluyo bu gibi durumlarda..varmı bilmiyorum ama işin kolaylardı...

Iyi geceler
Nursena narları iyi ayıklamışsın bende de vardı epeyce nar arkadaştan şu kollu sıkacaklardan getirdim hepsini sıktım içtik :)

ee sen niye menü paylaşmıyon bacım....öğün öğün yazıyon ama bütün olarak yazda görelim....gerçi bende boşuna yazıyom galiba kimse yok yorum yapan yok....biz birbirimizi nasıl gaza getirceksek böyle...

iyi yapmışsın...çocuklar için çok faydalı zaten...katı meyve sıkacağı güzel oluyo bu gibi durumlarda..varmı bilmiyorum ama işin kolaylardı...
narın o beyaz kısmıyla sıkınca acı oluyo tadı tek tek taneleyip sıkıyorum burda öyle yapıyo köylüler bide yayık makinaları varya ondan geçirip kaynatıp dondururcuya koyuyolar turistler bayılıyo valla bardağı 5 lira yazın çatır çatır satıyolar
Iyi geceler
Nursena narları iyi ayıklamışsın bende de vardı epeyce nar arkadaştan şu kollu sıkacaklardan getirdim hepsini sıktım içtik :)
çok büyükler o kollu aletten eşim ladı elimizde patladı sığmıyoki:)))

sen tüm paylaşıyon ben öğün üğün körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı oluyo demi

vaybe köşeyi dönüyolar desene...:44:

öyle gibi ama bütün olarak yazdığında daha etkili oluyo...

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar
Bugün hepimiz için güzel bir gün olur inşallah
Aytencim geçmiş olsun kızına canım Allah şifa versin

Günaydınlar,
herkese hayırlı günler diliyorum. ben iyiyim Allaha şükür. Eşime baskılarım sonucu bayramdan gelirken kurban eti getirmiştik de eşim kardeşiyle barıştı, ben görüşmesem de onlar görüşür bundan sonra. çok huzurluyum o yüzden, içim içimi yiyordu.
tartı yüzüme gülüyor Allaha şükür. regl olduğum halde bu sabah 79.3ü gördüm, yolumu yarıladım

Aytencim prensesine geçmiş olsun, çok üzüldüm. inşallah olmaz astım, Allah acil şifalar versin canım benim.

Nevincim, Nilaycım, Aytencim sağolun başsağlığı dilekleriniz için.

Nevinim hoşgeldin. çok yorulmuşsun ama değmiştir, için rahat gelmişsindir. inşallah babacığın da daha iyidir.
yılbaşına yeni hedeflerimiz var unutma :)

hoşgeldin esracım....hadi gözün aydın...

umarım benim detoks işe yararda bayram öncesi kilomu görürüm bu hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…