Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tatil albumu yaptım bakarsanız eğer:)
en guzelide son fotodaki kedişlerDD
miyaaauuuvvvvvvv:)

Nursenam topiğin neşelisi yapma böyle tamam kendini toparla diyeti es geç bir müddet ama burayı terketme burda neden diyet yapmıyosun diye kafa kırılmıyor lütfen en kısa sürede neşeli yazılarını bekliyoruz demirbaşımız

Yarın doktor randevum var..bakalım yine tahlil isteyecekmi doktor karaciğer enzimlerim normalmi yoksa antibiyotikten anormalleşmişmi...

Yenam geçmiş olsun dr sonuçlarını bildir umarım birşey yoktur.

günaydın herkese...

Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun bu uzun bir tedavi olacak dualrınızı bekliyorum...

Nevinim babacığına geçmiş olsun ben atlamışım tedavi sürecini en kısa sürede aatlatıp sağlığına kavuşur inşallahh

HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Clutch

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. ________ nothingg:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,4 kg. ________ N0ram

Esram eline emeğine sağlık homini gırtlak yiyip bayramda aldığım kg leri vererek dereceye bilem girmişim tüüü bana

pazartesi seni de görelim Nursena aramızda, bekliyoruz :)

AYNEN AYNEN AYNENNN:130::130:

safalar buldum canım ben hep buradayım ama sadece okuyorum galiba ben birde yediklerimi paylaşmıyorum fiks menu gibi bişey olduğu için sıkıcı olyor aynı yiyecekler hep aslında gayet iyi gidiyor rejimde arada krize girip yemesem birden korktum dün yediğim 3 dilim ekmek 1 kilo yaparsa yandım demektir adetliyken kilo artıyorsa iyi biraz rahatlıyayım dimi yoksa cısssss ları yedikte bu hala geldik aslında ama nefis işte sinir harbinde unutuyorum onları

Son düzenleme:

he ya kocamsız içmiyom...onsuz sadece onun sevmediği yemediği şeyleri yiyorum...yoksam içime oturuyo....zaten sen ne zaman kahve desen kokuyo bana resmen...bende akşama yaparım işte hıhh..

selam güzellerrr

umarım herkesler iyidir

kg veren veremeyen herkesi kutlarım

ESRAM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK

fiks menü ne demek bilmiyorum ablacım ama sen genede paylaş menünü burda daha etkili oluyo...bide kendini daha güzel kontrol altında tutabliyosun..takip edildiğin içinn...

evet görüyorum hep seni aşağıda laf atayım diyene çıkmış oluyosun bende yazmıyodum şimdi yazdıgını görünce yazdım
olsun yinede paylaş ablacım hem benimde hemen hemen benziyo birbirine dün zeynebin uyarısıyla tkr başladım yazmaya
yazınca daha iyi farkına varıyo insan
haklısın bazen kaçamaklar yapıyoruz ben özellikle bu ara çok yaptım netice ne oldu zaman kaybı ve eksi görememe
oyuzden ne gerek var zamanda kaybetmiyim kiloda veriyim diyerekten sıkmaya başladım dün ve bugun
arada kaçamaklar olcak elbet ama onu dengelediğimizde sorun kalmıyo ablacım

sinir stres çok etken yemede bende stresli gergin olayım yedikçe yiyesim geliyo ama artık engelliyorum kendimi bazen yapamasamda kurtarmaya çalışıyorum

evet canım malesef zor oluyo, heleki uzun kalırsan daha çok zor oluyo benim gibi malesef.....
buna da şukur.

anne oğlan iyi olduğunuza sevindim canım:)
benim tatilimde iyi çok şukur, sağolasın.

he ya kocamsız içmiyom...onsuz sadece onun sevmediği yemediği şeyleri yiyorum...yoksam içime oturuyo....zaten sen ne zaman kahve desen kokuyo bana resmen...bende akşama yaparım işte hıhh..

iç kuzum iç afiyetler olsun kocişinle oh mis gibi :126:benim niyeyse hiç oturmuyo ne biçim hatunum ben yahu utandım seni görünce
ben çok seviyorum kahveyi ondan hergün bir fincan kesin bazen akşamlarıda içiyorum 2 oluyo ama fazlası zarar diye pek akşamları içmemeye çalışıyorum akşama çay ıhlamur felen geçiştiriyorum

annem habire durtuyo şuan hadi kalk kahve yapta içelim diye
ben şimdi gidiyim bari kahve yapmaya, ayıp olmasın anneme şimdi kızlar oldumu???
herkesleri kocaman öpuyorum, göruşuruz

yeme yanında yat

selam güzellerrr

umarım herkesler iyidir

kg veren veremeyen herkesi kutlarım

ESRAM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK

a.s ablacım hoşgeldin

evet canım malesef zor oluyo, heleki uzun kalırsan daha çok zor oluyo benim gibi malesef.....
buna da şukur.

anne oğlan iyi olduğunuza sevindim canım:)
benim tatilimde iyi çok şukur, sağolasın.

napcaz kuzum alışılıyo ilk bi kaç gün zor oluyo sonra aynen dvm hayat böyle işte..
ne güzel kuzum güzel güzel vakit geçirin sizde ana kız rejim felen ne durumda :18:

İyiyim Zeynepcim idare ediyoruz hayat mücadelesi devam..

şu 80 leri bir göremedim gitti al ver al verrr laçkalaştım ama haftaya inşallah diyorum 89,9 olurum

eminim çok sürmez görürsün ablacım....bende aylardır 85 i görem diyom ama olmuyo...ençok 86 gördüm kıramıyorum onu birtürlü....

benim oğlan uyandı canlarım çıkıyorum şimcik yedirip bi parka götürcem azcık hava alsın akşama boool bol uyusun
herkesleri öptüm

afiyet olsun canım iç tabi....ne biçim hatun olduğuna gelince ben bilmem kocana sormak lazım....

ama benim kocam da benim gibidir sevdiğimi bildiği bişeyi ben yoksam ya yemez yada banada getirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…