napcaz kuzum alışılıyo ilk bi kaç gün zor oluyo sonra aynen dvm hayat böyle işte..
ne güzel kuzum güzel güzel vakit geçirin sizde ana kızrejim felen ne durumda :18:
tmm cnm afiyetler olsun yine gel
genelde hergün takılıyorum buraya.evde olduğum için.ama bu aralar pek fazla kişiyi göremiyorum.yediklerimi hergün paylaşırım inşallah
günaydın herkese...
Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun bu uzun bir tedavi olacak dualrınızı bekliyorum...
Esracım annene geçmiş olsun...
NUrsena neden böyle oldu ki...hepimizin motivasyonu düşük dert etme ara vereeksen de ver ama gitme...
Zeynep şuan paylaşcak menülerim yom pazartesi Allahtan bişey olmazsa tam olarak asılıcam haftasonu temzilikle geçicek bide regl oldum kontrolsüzüm boğazımı tutamıyorum...
Kilom 95,5
bugün regl oldum karın ağrısı var tabikide...500 g da ondan gelmiştir.bayramı hasarsız atlattım sayılır...göbeğim çıktı ama durmak yok yola devam..
hoş geldin canım, sevindim her şeyin iyi olmasına, aramıza dönecek olmana.
sensiz de olmaz bu topik, sen de dön artık. ben yapamıyorum senin gibi kaptanlık, yapamadıkça üzülüyorum. döndüğünde listeyi de alırsın olur mu..
bu arada Zehranın telini sormuşsun. bende vardı, ilk zamanlar mesaj attım, ben seni arıcam dedi ama dönmedi. benim de geçen gün telefonum fabrika ayarlarına döndü arıza çıkarıp. o yüzden tüm numaralar gitti. ama sanırım Zeynepte varmış yanlış hatırlamıyorsam . ararız olmadı dönmezse biraz daha.
inşallah iyileşirsin tedavin çabucak biter de. antibiyotik rahatsız ediyor insanı gerçekten.
----------------
annem biraz rahatsız. biz yine onda kalacağız. durum ne olur bilmiyorum, liste gecikebilir diye haber vermek için geldim ama topik çok hüzünlü. canım sıkıldı, umarım en kısa zamanda toparlanırız.
herkese hayırlı cuma geceleri, güzel bildirimler...
kahveyi içtikDD
şu sese bi bakın hele, super bi ses............
[video=youtube;YLFq-y2K_Vc]http://www.youtube.com/watch?v=YLFq-y2K_Vc[/video]
zeynepçiğim,
Zehra'nın telini bana özelden yazarmısın canım...
Çok merak ediyorum onu...
Herkese iyi aksamlar
İlk menü paylasimi mi yapacagim çok heyecanliyim
Sabah bir bardak ilik su ile Güne basladim. 2 saat sonra Kahvaltı icin salatalik domates 2 haslanmis yumurta ve kasar peynir. 2 saat sonra da eti formun mukavvalarindanbir tane yedim. Öğlen yemeğinde kozlenmis patlican , peynir ve yeşil cay içtim. Ara ogün olarak bir mandalina yedim aksam da hazir tavuk niyet ve bol yeşillikli salata. Simdi de bir tane nar yememek için zor tutuyorum
kendimihafta sonu içinde yemeklerden önce karbonatlı su içip, ayran detoksu yapmaya dusunuyorum .
anlıyorum canım aman dikkat et diyet yapıcam derken takatten düşme...uykusuzluk çocuk diyet hepsi bir arada çok yoruyo çünkü..
bebişin ne kadarlık...
bebişeleri 1 yaşında ama geceleri çok kalkıyo emmeye.zaten spor yapamıyorum malesef
Allah bağışlasın canım...benimde iki tane kızım var biri 5 yaşında biri 2 yi doldurmak üzre...hala gece uykularımız düzene girmedi..gayet iyi anlıyorum seni yani....bu arada adım zeynep ve 29 yaşındayım.....
Bende kararliyim pkoluyum zayiflicam canima tak etti bea!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?