Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

napcaz kuzum alışılıyo ilk bi kaç gün zor oluyo sonra aynen dvm hayat böyle işte..
ne güzel kuzum güzel güzel vakit geçirin sizde ana kız rejim felen ne durumda :18:

annemgile geldim geleli yeşilçayı bıraktım.....
yememde aşırı sayılmaz canım, kilomda ne alemde hiç bilmiyorum malesef.
diyet konusunda bu aralar bi soğudum pir soğudum.......
tekrar kendimi tez zamanda toplamak istiyorum, vermek istiyorum şu kilolarımı
a.. gibiyim aynı..........

tmm cnm afiyetler olsun yine gel

sağol balım benim.........

hadi kocaman öpuyorum, göruşuruz

kahveyi içtikDD

şu sese bi bakın hele, super bi ses............

[video=youtube;YLFq-y2K_Vc]http://www.youtube.com/watch?v=YLFq-y2K_Vc[/video]

[video=youtube;bQDwqNx5_o4]http://www.youtube.com/watch?v=bQDwqNx5_o4&feature=player_detailpage[/video]

supeeeeeeer:129::129::129::129:

genelde hergün takılıyorum buraya.evde olduğum için.ama bu aralar pek fazla kişiyi göremiyorum.yediklerimi hergün paylaşırım inşallah

Hoşgeldin aramıza...

nevinciğim söylemişmiydin hatırlamıyorum ama...babanın rahatsızlığı önemli değildir inşallah...
Tüm hastalara Allah hayırlı şifalar versin....

Öncelikle annene çok geçmiş olsun...Rahatsızlığı önemli değildir inşallah...

Lİste konusuna gelince Esracım benim geçici yoğunluğum bitse bile haftada 2-3 gün yine gidiyorum biliyosun ve genelde haftasonuna doğru oluyor bu günler perşembe cuma gibi...
O yüzden eğer sen gerçekten sıkıldıysan ''ki çok zor bir durum liste işi,gönüllülük dışında yapılamayan birşey'' başka gönüllü varsa o devralsın..
ÇÜnkü gerçekten vakit sıkıntısı yaşıyorum özellikle okullarda açıkken..bir de oğlum büyümesine rağmen çok hareketli ve çok ilgi bekleyen bir çocuk..
Bu konuda beni anlarsınız umarım...

Ayrıca gayet iyi yürütüyorsun emeğine sağlık listeler için..

Son düzenleme:
kahveyi içtikDD

şu sese bi bakın hele, super bi ses............

[video=youtube;YLFq-y2K_Vc]http://www.youtube.com/watch?v=YLFq-y2K_Vc[/video]

Afiyet olsun analı kızlı kahve keyfinize

Son düzenleme:
zeynepçiğim,

Zehra'nın telini bana özelden yazarmısın canım...
Çok merak ediyorum onu...

zeynepçiğim,

Zehra'nın telini bana özelden yazarmısın canım...
Çok merak ediyorum onu...

birazdan yazarım yenacım telimin sarjı bitmiş taktım ama henüz açılmıyo....

bende merak ediyorum bir ara aramıştım açmamıştı...inşallah iyidir....

Herkese iyi aksamlar
İlk menü paylasimi mi yapacagim çok heyecanliyim
Sabah bir bardak ilik su ile Güne basladim. 2 saat sonra Kahvaltı icin salatalik domates 2 haslanmis yumurta ve kasar peynir. 2 saat sonra da eti formun mukavvalarindan bir tane yedim. Öğlen yemeğinde kozlenmis patlican , peynir ve yeşil cay içtim. Ara ogün olarak bir mandalina yedim aksam da hazir tavuk niyet ve bol yeşillikli salata. Simdi de bir tane nar yememek için zor tutuyorum
kendimi hafta sonu içinde yemeklerden önce karbonatlı su içip, ayran detoksu yapmaya dusunuyorum .

menüm....

kahvaltı:

4 ceviz

3 kuru kayısı

2 kupa yeşil çay...

öğle:

1 porsiyon patates yemeği

1 kase muhallebi

2 kupa 9 lu çay...

akşam:

1 kase çorba

3 kaşık patates yemeği

3 kaşık muhallebi...

3 litre suyum tamam...muhallebileri yemiyeydim iyiydi ama napam çocuklara yedirirken bende götürdüm bir sürü...

bence iyi bir başlangıç olmuş...azmin daim olsun inşallah....

bebişeleri 1 yaşında ama geceleri çok kalkıyo emmeye.zaten spor yapamıyorum malesef

Allah bağışlasın canım...benimde iki tane kızım var biri 5 yaşında biri 2 yi doldurmak üzre...hala gece uykularımız düzene girmedi..gayet iyi anlıyorum seni yani....bu arada adım zeynep ve 29 yaşındayım.....

25/10/2013

9:30 3 tam ceviz
15:30 170 gr sosis (paketin tamamı bu kadardı) bu arkadaşları accık bi zeytin yağında çevirdim, azcık salça koydum biraz daha çevirdim, soğuk su gattım ki salça erisin (aşçı burada püf nokta bildiğini anlatmak istiyor) sonrada baharatlar /// ve bittabi spordan gelirkene fırından alınmış sıcacık mis gibi pide ekmek (yarısını yemiş olmalıyım yaklaşık olarak)

spor
280 cal yürüyüş
50 cal bisiklet
25 cal eliptik bisiklet
60*3 dumbıl ile yanları çalıştırmaca
20*3 kürek çekme
25 göğüs hareketi yapmaca
30 tane bacakları karına çekme

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Forumu gezerken ELMA DİYETİ diye bir şey gördüm. Haftasonu için normalde ayran detoksu düşünüyordum ama açıkçası bu elma diyetini de merak ettim. Daha deneyen yahut bilgisi olan var mı acaba ? Yapmalı mı yapmamalı mı :) :)

biraz yanlış yazmışım bebişim diyecektim.büyük kızım 9 yaşında küçüğüm 1 yaşında.adım gözde bende 29 yaşındayım.

Merhaba arkadaşlar, mutlu haftasonları olsun hepimize...

zehrayla görüştüm ve rahatladım
Sesi iyi geliyordu bizleri çok özlediğini ve döneceğini söyledi ayrıca çok selamı var hepimize....

Bende kararliyim pkoluyum zayiflicam canima tak etti bea!

Hoşgeldin Nur aramıza..

İzmirlimisin.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…