Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesinlikle yapılmamalı...

3-5 kilo fazlan varsa acil bir düğüne davete vb. yetişmen gerekiyorsa okey ama bizim gibi aşırı kiloluar için çok sağlıksız...

Plato evresin de 1-2 gün ayran detoksu yapılabilir sonuçta içeriği çok sağlıklı....

Selamün aleykümm...

bugün hiç yataktan çıkasın yoktu saat 11 re kadar dönüp durdum...çocuklarda yamacımda oynadılar ama sıkıldıklarında mecbur kalktım...mutfağımı temizledim tarhana yaptım kahvaltım ve öğle yemeğim bir arada oldu...zaten hiç bişey yiyesimde yok sadece yemem gerektiği için yedim...

biraz yanlış yazmışım bebişim diyecektim.büyük kızım 9 yaşında küçüğüm 1 yaşında.adım gözde bende 29 yaşındayım.

anladım canım....memnun oldum...

Bende kararliyim pkoluyum zayiflicam canima tak etti bea!

hoşgeldin....

selam güzellerr

herkes iyimiii??

Yenam zehradan haber almana sevindim muhakkak diğer aarkadaşlarda sevinicekler sabah ilk onun topiği açmasını özledim

senin dr sonucu ne oldu canım ?

Geçmiş olsun, hastamısın.??

yenacım hoşgeldin....bizde özledik zehrayı....sevindim dönsün artık yani...

selam güzellerr

herkes iyimiii??

Yenam zehradan haber almana sevindim muhakkak diğer aarkadaşlarda sevinicekler sabah ilk onun topiği açmasını özledim

senin dr sonucu ne oldu canım ?

İyi canım normal yolun da...

Sana söylediğim diğer bölümede gittim oda yolun da olduğunu söyledi ona da devam

sen nasılsın canım iyisin değilmi.?

İş durumunu naaptın.?

Şimdi de nursenayı taciz ettim..

Fortçu yena işbaşın da..

Benim çıkmam gerek..

Akşam aksilik olmasa buluşalım tenhalarda cumartesi gecesi gecelere akalım..

Not: nursena gelirse diyet konuşmayın tamammı..

merhaba arkadaşlar ben istanbuldan deniz 27 yaşındayım 4 yaşında 1 oğlum var 165 boyunda ve 98 kiloyum.103 kg den düştüm bu kiloya ama insülin direncm var ve uzun süre antidepresan kullandım bu arada aldım bu kiloyu inanılmaz iştahım açılmıştı şimdi kullanmıyorum artık ama mide bir kere genişledi atık doymuyorum sürekli birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ve oğlum ben şişman anne istemiyorum sen şişmansın diyor bu durum beni inanılmaz üzüyor oğlum resmen benden utanıyor,sınıf arkadaşlarının zayıf anneleriyle kıyaslıyor.Çaresizim Burda ne yapıyorsunuz uyguladığınız belli bir diyet programı varmı banada yardımcı olun benide aranıza alın lütfen.

Benim çıkmam gerek..

tamam konuşmayız...

Geçmiş olsun, hastamısın.??

ay önceki sayfada kalmış farketmemişim yazdığını...iyiyim sadece halsizim...uzun süre yatasım var...

Merhaba arkadaşlar, mutlu haftasonları olsun hepimize...

zehrayla görüştüm ve rahatladım
Sesi iyi geliyordu bizleri çok özlediğini ve döneceğini söyledi ayrıca çok selamı var hepimize....

ve aleykum selam.....

çok sağol nilufer ablacım araman içinde, bize haber verdiğin içinde, şimdi benimde içim rahatladı zehradan yana.

İyi canım normal yolun da...

Sana söylediğim diğer bölümede gittim oda yolun da olduğunu söyledi ona da devam

sen nasılsın canım iyisin değilmi.?

İş durumunu naaptın.?

çok sevindiiiim..........:129::129:

Benim çıkmam gerek..

görusuruuuz ablacım

merhaba hoşgeldin aramıza sende:)
bu topiği bırakma derim......

bu mesajını okuduğumda bi çok şeyimizin benzer olduğunu farkettim:)
boy, kilo, yaş, uzun sure antidepresan kullanma, ilaçtan dolayı kilo almış olma gibi:)
ama ben bu aralar diyetten koptum malesef.

öptum

tamam konuşmayız...

ay önceki sayfada kalmış farketmemişim yazdığını...iyiyim sadece halsizim...uzun süre yatasım var...

tatlım benimmmmm...........

hoşgeldin denizcim...Allah bağışlasın oğluşunu...bende zeynep 29 yaşındayım iki kızım var...buraya ilk geldiğimde bende 105

kiloydum...arkadaşlar çok destek oldular sağolsunlar şuan 86 87 88 geziyorum....burayı ihmal etmediğin sürece sende faydasını

görüceksin eminim...belli bir diyet listemiz yok çogumuz evimizde pişen herşeyi ama kontrolu yiyerek veriyoruz kilolarımızı...ve

akşamları günlük menü paylaşıyoruz...ve birbirimize yorumlarda bulunuyoruz vs vs...zaten bir süre takılınca gidişatı anlarsın....cuma

günleri tartı günümüz iki hafta üst üste bildirim yaparsan ve paylaşımda bulunursan listeye girersin....

hoşgeldin meyracım nasılsın....

hoşgeldin meyracım nasılsın....

hoşbuldum canım, sağolasın.

iyiyim şukur, sağolasın.

sende atlattın hadi bu ağır bayram telaşını malesef zorda olsa canım.......
bu uykun bayramın yorgunluğudur belkide tatlım, değilmi? birde o arada da hastalandın
daha iyimisin artık canım? atlattınmı?

canım ya kusura bakma mutfağa gitmiştim anca gördüm....evet ya o hafta çok zor yorucu ve hastalıkla geçti şimdi sağlık olarak daha

iyiyim ama bazı sıkıntılar bitmiyo...moralimi bozmamaya çalışıyorum...ama dediğin gibi ozamanın yorgunluğudur belki...hiç bişeyle

uğraşmak istemiyorum yemek yemek istemiyorum iş güç yapmak istemiyorum falan ama çocuklar var mecburen yapmalıyım

herşeyi...öyle işte...bazen diyorum bir iki gün bıraksam çocukları anneme ama onunda sağlığı çok iyi değil ve çocuklar çok yoruyolar

kıyamıyorum ayrıca babamız çok düşkün bırakmaz zaten kızları...ne çok konuştum...:26:

slm cnm menünde tek sıkıntı kahvaltıyı 2 saat sonraya atman çünkü geçenlerde dinledim kahvaltı uyandıgımız andan en geç yarım saat içinde yapılmalıymış yapılmassa metabolizma yavaşlarmış

mrb hoşgeldin aramıza hepimiz hemen hemen benzer çaresizlik içindeydik oyuzden kendini burda yalnız hissetmiyceksin
burda oldugun sürece elbirliğiyle vericez kiloları igüzel bi başlangıç olsun burası senin için ve sıkı sıkı sarıl sağlıklı beslenmeye artı yapabiliyosan spora bende 30 yaşındayım 1 oğlum var 15 aylık boy 1,70 kilo 93.7 yani benimde uzuun bi yolum var kimi kaçamaklı kimi sıkı dvm ediyor rejim hiç bırakmayıda düşünmüyorum hayatımdada ilk kez bu kadar uzun süreli yapıyorum tabi bu topik sayesinde ben emzirme durumumdan dolayı yediklerimi yarıya azaltarak başladım diyete sende kendine göre uygulayabilirsin cnm .. tkr hoşgeldin aramıza çaresiz değilsin biz varız sen var oldugun sürece

slm kızlar nasılsınız
bugun kocacık geç çıkcakmış işten o vesileylen damladım yanınıza erken gelseydi dışarda olurduk da (pek gezentiyizdir )

Menü:

sabah: 1 ufak kutu süt, 1 domates, 1 kk peynir, 3 yeşil siyah zeytin

öğle : 2 yemek kaşığı kepekli bulgurdan yapılmış salçasız tuzsuz yağsız kısır

ara : nescafe(zeynebim duymasın canı çekiyo hayır canı çektiği bişey diil içemiyo da :)) )

akşam: 1 kase tarhana, hamsi tava , salata

yatmadan 1 soda limonlu, gün boyuda 2 lt alkali su

vayy gezenti seniiii...ne güzel havada güzel bugün....benim kocada çalışıyo cumartesileri...yarında çalışabilirim belki dedi...zaten biz gezmeye çıkmayızki...

duydum duydummm ama ben neskafe sevmemkii...halis muhlis türk kayfesi severimm...

neskafeyi anam çok sever yapıp getirir anca ozaman içerim...

sorma havada güzel 5 te çıkcakmış oda bize yaramıyo çünkü hava kararıyo ne işim var karanlıkta diyerekten artık pazar gezeriz bi mani çıkmassa tabi ama bende oğlan uyanında yedirip parka götürcem dün baya iyi geldi hem çocuga hem bana akşamda daha iyi uyudu epey bi pertini çıkarmışım sanırım garibim sallamaya kalmadan sızdı :)

tüh hava yapamadım bu kez kahveylen türk kahvesi bende çok severim gerçi ben hertürlü kahveyi severim
damlasakızlı türk kahveside çok güzel oluyo böyle anlatınca benim canım çekti bende akşama yapam içem bari

ozaman anneni çağırayım o da bendenmiş gelsinde içelim şöyle karşılıklı ama sana gog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…