Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İYi günler de zayıf günler de kullan saçlarını yaseminciğim...
Eminim çok yakışmıştır...Foto eklesen de biz de görsek gül cemalini...

Merhabalar
Bugün kızları gönderdikten sonra uyuyamadım nedense :)
Yenacım oğluşla iyi eğlenceler size kızına da kolay gelsin benim kızların sınavları da başlıyor
Eşine de geçmiş olsun canım
Zeynepcim sana da geçmiş olsun yoğunluktandır belki de kırgınlığın canım
Bizde de dün akşam hamsi vardı eşimin isteğiyle kızarttım ama çıtır çıtır pek de güzel oldu hani
Benim kızlar ağzına bile sürmedi yine malesef
Öğleden sonra da küçük kızımın okulunda okul aile birliği toplantısına katılacağım

Günaydin kizlarrrr

Insallah sanada bulasir yenacim :) vallahi dünden beri super gidiyor :) ivir zivir almadan alisveris yapmakta baska bir zevkmis :)
Banu icinde hayirlisi bakalim... en kisa zamanda döner oda insallah aramiza

Teşekkürederim...ay ya sayenizde canım hamsi çektii...bir ara bende alırım artık...

yenacım oğluşunla iyi eğlenceler...

sıhhatler olsun ablacım.....

Meyracım bu hafta kontrolü var sağ ayağını basmaya başlayacak inşallah genel olarak daha iyi tabii
Öpüyorum seni

sevindim ablacım

ve aleykum selam canım.....
kolay gelsin işlerin.....
eve gidince benimde tuller perdeler yıkanıcak en yakın vakitte...... zamanı gelmişti.
çok şukurki benim tullerim hiç utu istemez, perdeler ister ama:)
ama ben utulemiyom perdeyide:) amaaaan kim utulicek, temizmi temiz tamam işte
birde perdelerimin kumaşları çok buruşan cinsten değil.

kızlar ya çok fenayım mide ağrısından kıvranıyorum...doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum...çocuklar müsade ettikçe yatıyorum...bugünlük diyet falan hikaye inşallah tez zamanda toparlarım....neyse duramıcam kaçıyom ben gelirim gene....

zeynep hayırdır neyi var midenin geçmiş olsun

dün liste yazamadım,misafirim vardı.Önce dünün listesini yazayım
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay

Öğle
1/4 simit
1 fincan çay

Akşam
1 porsyn çorba
1 porsiyon pilav
1 porsiyon et sote

Bugünün menüsü
Sabah
2 fincan çay
6 zeytin
2 dilim ekmek
biraz kuymak

Akşam
1 porsiyon mantı

İyi akşamlar
Bugün bir tartılayım dedim 85 olmuşum çok moralim bozuldu
Ama çok düzensiz günlerim nasıl toparlayacağım bilmiyorum yürüyüşde yok malesef
Bugün az yedim ama su fazla içemedim yine akşam yeşil çay içeyim bari
Zeynepcim geçmiş olsun dikkat et kendine

Herkese iyi akşamlar,
Benim de 20 gündür falan kilo verimim durmuştu 91.0-90.0 arası gidip geliyordum Cumartesi günü şu elma diyetine başladım. Sabahları çok güzel kahvaltı yapıyorum.Hatta menüm şöyle 2 haşlanmış yumurta 4 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı domatesli tost, yanında da peynir zeytin salatalık ve 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez yiyorum. Akşama kadar da yeşil elma :) Günde 1- 1,5 kilo elma yiyin diyorlar ama sabah kahvaltıyı iyi yaptığım için olacak 3 elmayı zor yedim bugün. Sabah işe gittiğim için zor olur belki diyordum ama hiç zorlamadı beni. Sonuç olarak cumartesi sabah 90.3 iken bu sabah 88.9'u gördüm çok mutlu oldum. hiç değilse 90 lardan kurtulmuş oldum diye seviniyorum :) 3 gün daha yapıp kendi rejimime devam edeceğim.

Bu arada tabiki, sabahları ılık su içiyorum. Günde 3 litre su ve 3 bardak yeşil çay, 2 bardak falan da siyah çay içmeyi ihmal etmedim.

inşaallah canım.....
geçmiş olsun, kendine dikkat et lutfen canım......

sanki senin bi sıkıntın var gibi?
istersen paylaş bizimle
daha bi açılırsın belki paylaşınca.....

öpuyorum.

selamun aleyküm güzelleeerrr
ben evime döndüm çok şükür.
hepiniz iyisiniz inşallah. zeynepcim mide ağrın nasıl oldu geçmiş olsun canım.
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. meyracım, asucum başsağlığı dilemişsiniz Allah razı olsun canlar.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun

Ve aleyküm selam ablacım hoşgeldin...bütün gün yattım sayılır sıcak su torbasına sarılıp..şimdi hala ağrıyo ama çok rahatsız etmiyo sızı halinde geçer inşallah....

zeynep hayırdır neyi var midenin geçmiş olsun

sağol ablacım...sebebini bilmiyorumbir iki ay arayla tekrarlıyo son 6 aydır falan oluyo böyle...doktora gidiyorum ilaç veriyo kullanıyorum geçiyo falan ama bugün ilaç almadım...oyüzdende çok sıkıntılı geçti...

sağol ablacım...sorsan ediyorum aslında ama nasıl oluyo neden oluyo bilmiyorum işte...

inşaallah canım.....
geçmiş olsun, kendine dikkat et lutfen canım......

sanki senin bi sıkıntın var gibi?
istersen paylaş bizimle
daha bi açılırsın belki paylaşınca.....

öpuyorum.

sağol canım..sıkıntı konusuna gelince herkesin olduğu gibi benimde bi takım sıkıntılarım var tabiki ama şuan anlatılacak kadar önemli bişey yok canım ilgilendiğin içinde çok sağol...

zeynepcim süt denedinmi
bazen mide ağrısına süt çok iyi geliyor. sanırım bugün kuruyemiş türü birşeyler tükettin onlarda yapmış olabilir. yada stresten olur.eğer tam göğüs kafesinden gelen bir ağrıysa safra kesesinden gelebilir. geçmezse bir dr. a görün canım.

kızlarrr nasılsınız bakalım:) ben o ses türkiyeyi izlerken sizlere bakayım dedim..

geçmişe söle bir göz attım ayrıntıya girmeden yazmak istedim...

menümü de paylaşayım..

sabah (banka işim vardı 12 gibi yaptım)
2 dilim cavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 chery domates
1/2 cay bardagı yağsız peynir

ara (saat 15.00)
2ceviz 1 incir

akşam (18.00)
1büyük tabak mercimek corbası
1 şiş kuzu kebap

2litre suya tamamlayacağım..bir de yeşilçay içeyim simdi

kızlar ben aylardır tambugday ekmeği yiyorum..
3-4 kez de kepek almıştım..

şimdi bu ikidir çavdar ekmeği alıyorum
değişikli yiyeyim dedim ama acayip hoşuma gidiyor ekmek..

ayy simdi bile canı çekiyor neden acaba..
acaba içinde bende az olan bir vitamin mi var anlamadım gitti

aleyküm selam dafi ablam..

hoş geldin sefalar getirdin:)) tatil bitti demek.
ben iyiyim teşekkür ederim.sen nasılsın peki?
başsağlığı dilemiş kızlar ama ben kaçırdım sanırım..hayrola??

Almanyadan selamlar olsun yeni katiliyorUm bu siteye. burda fazla yaşitim oldunu sanmiyorum ben 16 yaşindayim keske Boyle bir yere Hic ihtiyacim olmazaydi ama işde bogazi tutamayinca Neyse işde kilom ise 97kiloyum bundan 5-6 ay önce 115.00 kiloydum kendi çabalarimla Verdim doktorlarada gitim ama Hic işe yaramadi son umudum artik sizde bana yardimci olursaniz sevinirim ablalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…