iyi akşamlar güzeller nasıllar herkes pazar rehaveti var hepimizde maalesef.diyet adına eh idare eder bir gündü pazara v.s gittim ama esofman altı almak için sonra kuaföre veeee saçlarımı kestirdim kısa olarak umarım değişik tepkiler almam 10 yıldır uzundu ben beğendim
Musmutlu pazarlar şişmandaşlar
Ocakta kaynayan süt kokusu eşliğin de klavyemi şakıttırırken öpüyorum hepinizi
Birazdan mis kokan sütle mis kokan gayfeyi buluşturup eşimlen balkon keyfi yapacağız..
---
Gökçeciğim hoşdöndün yenidenEn güzeli sağlıklı beslenerek ilerlemek umarım devam edersin ve bana da bulaşır...
Banu başka topiklere takılıyor artık..Gel dedik ama sanırım henüz hazır değil..Bilemiyorum.:26:
Selam olsun ey güzeller.
Yarın tatilin planı programı oğlum tarafından belirlendi...AVM de ki jetonlu oyuncaklara gitmek..
Çok sıkılıyorum ben kapalı ortam da anın da başım ağrıyor ama naapalım uzun zaman dır oğlumla başbaşa vakit geçirmiyorum..
eşim hafif grip olduğundan yarın dinlenecek kızımın da sınavları yaklaşıyor ders çalışıcak biz de ana oğul para harcayacağız elma kurduna yarış arabasına
Dün akşam çok güzel hamsi keyfi yaptık...Bu sabah haberlerde de çıktı hamsi bolluğu varmış marmara ve karadeniz de bol bol yeyin hem faydalı hem çok ucuz bu aralar..
-----
Zeynep,güle güle kirlet tüllerinin Benim de perdelerim ütü istiyor ve çok zaman alıyor...Çok sıkıcı ve yorucu..
Asucum,inşallah doktor kontrolünüz iyi geçer ve zamanından önce iyileşir eşin...
Sen de çok yıpranıyorsun bu süreçte..
Merhabalar
Bugün kızları gönderdikten sonra uyuyamadım nedense :)
Yenacım oğluşla iyi eğlenceler size kızına da kolay gelsin benim kızların sınavları da başlıyor
Eşine de geçmiş olsun canım
Zeynepcim sana da geçmiş olsun yoğunluktandır belki de kırgınlığın canım
Bizde de dün akşam hamsi vardı eşimin isteğiyle kızarttım ama çıtır çıtır pek de güzel oldu hani
Benim kızlar ağzına bile sürmedi yine malesef
Öğleden sonra da küçük kızımın okulunda okul aile birliği toplantısına katılacağım
iyi akşamlar güzeller nasıllar herkes pazar rehaveti var hepimizde maalesef.diyet adına eh idare eder bir gündü pazara v.s gittim ama esofman altı almak için sonra kuaföre veeee saçlarımı kestirdim kısa olarak umarım değişik tepkiler almam 10 yıldır uzundu ben beğendim
Meyracım bu hafta kontrolü var sağ ayağını basmaya başlayacak inşallah genel olarak daha iyi tabii
Öpüyorum seni
Selamün aleyküm...
hayırlı sabahlar...dün çok yogun bi gündü...eşim evde çocuklarla ilgilenirken cam çerçeve temizlik yaptım tüllerim falan tertemiz
oldu...cam açık diye tüller çok çabuk kirleniyo...çok yoruldum gecede kuzum uyutmadı...başım ağrıyo şimdi iştahım yok bikaç ceviz ve
kuru kayısı atıştırdım..yemek yapasımda yiyesimde yok...çamaşır yıkadım hava güzel balkona asıcam ama ona bile elim
varmıyo...temizlik neysede en çok eziyet olan metrelerce tül ütülemek...zaten hiç sevmiyom ütü yapmayı...neyse bende haberler
böyle...
kızlar ya çok fenayım mide ağrısından kıvranıyorum...doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum...çocuklar müsade ettikçe yatıyorum...bugünlük diyet falan hikaye inşallah tez zamanda toparlarım....neyse duramıcam kaçıyom ben gelirim gene....
kızlar ya çok fenayım mide ağrısından kıvranıyorum...doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum...çocuklar müsade ettikçe yatıyorum...bugünlük diyet falan hikaye inşallah tez zamanda toparlarım....neyse duramıcam kaçıyom ben gelirim gene....
selamun aleyküm güzelleeerrr
ben evime döndüm çok şükür.
hepiniz iyisiniz inşallah. zeynepcim mide ağrın nasıl oldu geçmiş olsun canım.
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. meyracım, asucum başsağlığı dilemişsiniz Allah razı olsun canlar.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun
zeynep hayırdır neyi var midenin geçmiş olsun
İyi akşamlar
Bugün bir tartılayım dedim 85 olmuşum çok moralim bozuldu
Ama çok düzensiz günlerim nasıl toparlayacağım bilmiyorum yürüyüşde yok malesef
Bugün az yedim ama su fazla içemedim yine akşam yeşil çay içeyim bari
Zeynepcim geçmiş olsun dikkat et kendine
inşaallah canım.....
geçmiş olsun, kendine dikkat et lutfen canım......
sanki senin bi sıkıntın var gibi?
istersen paylaş bizimle
daha bi açılırsın belki paylaşınca.....
öpuyorum.
selamun aleyküm güzelleeerrr
ben evime döndüm çok şükür.
hepiniz iyisiniz inşallah. zeynepcim mide ağrın nasıl oldu geçmiş olsun canım.
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. meyracım, asucum başsağlığı dilemişsiniz Allah razı olsun canlar.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?