bu kış tam kadro devam eder kilolardan kurtuluruz inşallah.
ben kaçayım şimdi kızlar. annemin akşama misafiri var. bi şeyler hazırlayacağım. regl olduğum için de iştahım açık, inşallah çok kaçırmam..
neyse, öperim hepinizi..
nilaycım bende makarnayı seviyorum ama dediğin gibi diyet dolayısıyla sık tüketmiyorum ama bugün yicem...domates ve peynir
soslu yapıyorum bolda baharat çok lezzetli oluyo vede az kalorili...bi doktordan duymuştum yıllar önce makarnayı domates sosla
yersen kilo yapmaz ama yoğurtlu yersen yağ olarak yapışır demişti...doktorun yalancısıyım...gerçi bana farketmiyo hr türlüsünü
seviyorum dolayısıyla yapınca başka bişey yemeyip bi porsiyon makarna yiyorum....
enee bende yağsız tuzsuz yapınca yoğurtluyodum ya da az biraz peynir katıyodum tüh neyse bundan sonra bende domates sos yaparım hem öyle daha güzel olursanada afiyetler olsun cnm
bende üşendim bugun sabah ev süpür sil yapınca eşimde kaç haftadır balık sayıklıyodu dedim ona iş dönüşü al hamsi gel yaparsın
dünden de tarhana olunca yemek derdim kalmamış oldu bugun
yaparsın derken onamı yaptırtcannn...
:)) hee ona yaptırtcam noldukiben balık et tavuk elleyemiyorum kuzuuu onları eşim yapar bizde
ohh negüzel yeni evlendiğimde bende dokunamıyodum ama alıştım mecburen...benimki hayatta uğraşmaz...
canım ben müsadenle kaçayım babam aradı geliyomuş oyuncakları falan toplıyayım...görüşürüz...
:)) hee ona yaptırtcam noldukiben balık et tavuk elleyemiyorum kuzuuu onları eşim yapar bizde
selamlar,
iyi haftasonları herkese.. ben yine annemdeyim, onun işlerini toparlamaya çalışıyorum. git gel yapıyorum sürekli...
benim için başkasının yapması çok daha iyi olacak. gönüllü bir arkadaşımız üstlenirse çok sevinirim. bu ara kkya vakit ayıramıyorum hem mental hem de fiziki yoğunluktan dolayı. hem üzülüyorum vakit ayıramıyorum diye, hem de aslında kafa olarak daha rahatım.. diyetim daha iyi gidiyor. sanırım burayla ilişkimi bu düzeyde tutarsam daha iyi olacak benim için :)
lafın özü bir gönüllü kahraman bulalım biz en iyisi.
hafta sonları bana hiç yaramıyo.çok mu yedim acaba yaaa...
sabah
2 yumurtadan melemen, 2 tane zeytin,2 çatal peynir,şekersiz çay
öğle
koca bir tabak salata,ıspanak üzerine yoğurt toplam 1 ç.kepçesi,etli patates 2 kepçe
akşam
1 bardak kola light falan değil,yarım hamburger,7,8 patates kızartması
1 fincan nescafe şekersiz yanında 3 parça çikolata
valla yanımda yendi dayanamadım kaç kalori aldım acaba toplam...
Asuum merhaba,
Telefon geldi çaya misafir gelecek, bana yine mutfak yolları taştan...
Ne güzel muhabbet edecektik ;(
Umarım gönüllü kahraman çıkar ortaya..
Benim aklım da Meyra,zeynep ve nursena var ne derler bilmem...
kızlar ben bugun ekmegı kestım porsıyon cok az azalttım zaten normaldede cok yıyen bı ınsan degılım ama pko mahvettı benı ıste nese:) carsambaya kadar bu boyle dewam edecek wucudumu yormak ıstemıyorum cunkı carsambadan sonra asıl dıyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?