yazmadan duramıycan canım afedersin benim diyetisyenimle geçen ölçümlerde kasımda erime olmuş ilk sorusu verdiğim kadar ekmek yemiyorsun değilmi dedi günde 4 dilim tam buğday ekmeğim vardı ben bazen diskalifiye ediyorum dedim oda işte sonuç demişti sen neye göre karar verdin
kendı karar verdım neden kasda erımemı yapıyormus
ya tam buğday ekmeğindeki ne vitaminiydi hatırlıyamadım kusura bakma o yeterli olmadığında kaslarda erime olyormuş inan adını unuttum çrşamba randevum var gidince sorayım bir daha yazarım burayada
ya tam buğday ekmeğindeki ne vitaminiydi hatırlıyamadım kusura bakma o yeterli olmadığında kaslarda erime olyormuş inan adını unuttum çrşamba randevum var gidince sorayım bir daha yazarım burayada
iyi geceler güzeller vukuatlı bir doğum gününden geliyoruz( Yenam dr işlerininin yolunda ilerlemesine çok sevindim arkadaşım dahada iyi olucak hersey
Musmutlu pazarlar şişmandaşlar
Ocakta kaynayan süt kokusu eşliğin de klavyemi şakıttırırken öpüyorum hepinizi
Birazdan mis kokan sütle mis kokan gayfeyi buluşturup eşimlen balkon keyfi yapacağız..
---
Gökçeciğim hoşdöndün yenidenEn güzeli sağlıklı beslenerek ilerlemek umarım devam edersin ve bana da bulaşır...
Banu başka topiklere takılıyor artık..Gel dedik ama sanırım henüz hazır değil..Bilemiyorum.:26:
Umarım gönüllü kahraman çıkar ortaya..
Benim aklım da Meyra,zeynep ve nursena var ne derler bilmem...
Geç de olsa hayırlı pazarlar herkese
Dün küçük kızımın bugün de büyük kızımın toplantısı vardı saat 11 de güne okulda başladım yani
Gerisi aynı işte ye topla pişir kaldır vs
Büyük kızım geometri dersi alıyor şimdi salonda çalışıyorlar biz de küçük kızın odasında oturuyoruz
Ders bitsin yemek telaşı var yine hamsi ayıkladım kızarmak için beni bekliyor
Of of bu ara iştah süper açık malesef eşimle beraber götürüyoruz valla neyseki eşim de dikkat etme kararı aldı inşallah uygularsa benim de işime gelir
evet Yenam göreceğiz, Livaneli sloganı gibi olmuş :))Güzel güler,güneşli günler göreceğiz diyosun yani)
inşaallah ablacım:)
ablacım eşin nasıl? hergun daha iyi oluyo değilmi inşaallah?
Zeynebim nasılsın? Kızlar nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?