aaa emine abla gelmişş....hoşgeldin ablacımmm...
pek hoş gelmedim
gerginliğim yorgunluğum eve de yansıyor ..az önce eşimle tartıştım...elindeki elmayı yere fırlattı çocukların odasına gitti yattı tv izliyor..çocuklarda korktular benim yanım da salonda uyudular..bende burda yatarım tv başında
asuman ablacım emine ablacım hayırlı geceler ben kaçayım artık...kızlar uyudu ve benimde çok uykum varrr...
tamam canım kolay gelsin sana...ağzına attığın her lokmada ensendeyim he ona göre...bak ne güzel 79 u gördün belki 78 ide gördünde demiyon neyse dikkat et yani...
kızlar ya çok fenayım mide ağrısından kıvranıyorum...doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum...çocuklar müsade ettikçe yatıyorum...bugünlük diyet falan hikaye inşallah tez zamanda toparlarım....neyse duramıcam kaçıyom ben gelirim gene....
İyi akşamlar
Bugün bir tartılayım dedim 85 olmuşum çok moralim bozuldu
Ama çok düzensiz günlerim nasıl toparlayacağım bilmiyorum yürüyüşde yok malesef
Bugün az yedim ama su fazla içemedim yine akşam yeşil çay içeyim bari
Zeynepcim geçmiş olsun dikkat et kendine
selamun aleyküm güzelleeerrr
ben evime döndüm çok şükür.
hepiniz iyisiniz inşallah. zeynepcim mide ağrın nasıl oldu geçmiş olsun canım.
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. meyracım, asucum başsağlığı dilemişsiniz Allah razı olsun canlar.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun
kızlarrr nasılsınız bakalım:) ben o ses türkiyeyi izlerken sizlere bakayım dedim..
geçmişe söle bir göz attım ayrıntıya girmeden yazmak istedim...
menümü de paylaşayım..
sabah (banka işim vardı 12 gibi yaptım)
2 dilim cavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 chery domates
1/2 cay bardagı yağsız peynir
ara (saat 15.00)
2ceviz 1 incir
akşam (18.00)
1büyük tabak mercimek corbası
1 şiş kuzu kebap
2litre suya tamamlayacağım..bir de yeşilçay içeyim simdi
kızlar ben aylardır tambugday ekmeği yiyorum..
3-4 kez de kepek almıştım..
şimdi bu ikidir çavdar ekmeği alıyorum
değişikli yiyeyim dedim ama acayip hoşuma gidiyor ekmek..
ayy simdi bile canı çekiyor neden acaba..
acaba içinde bende az olan bir vitamin mi var anlamadım gitti
herkese merhaba...
dün sohbete geldim ama iş yoğunluğu bir kalkıyoum masadan bi daha iş çıkışı oturuyorum...özledim sizleri..
Zeynep geçmiş olsun canım...
Bende toparlanamadım hala ve gecen cumadan 1 kg artıdayım çok kaçırdım zararlı şeyler yedim..stres beni hep yemeğe itiyor...
şu 4-5 ayda baya yol almalıyım artık...
Babamı soran olmuştu hala hastanede kemoterapi alıyor eski hastalığı yeniden görüldü malesef...Allah şifa versin tüm hastalara...
içim çok sıkılıyor uzak olmak zor neyseki kardeşim yanlarında...
pek hoş gelmedim
gerginliğim yorgunluğum eve de yansıyor ..az önce eşimle tartıştım...elindeki elmayı yere fırlattı çocukların odasına gitti yattı tv izliyor..çocuklarda korktular benim yanım da salonda uyudular..bende burda yatarım tv başında
herkese merhaba...
hamsi muhabbetinden sonra bende bu akşam balık yapmaya karar verdim benimde eltimden öğrendiğim bir yöntem var...
balık yıkanıp iyice süzüyor...önce tepsiyi fırça ile yağlıyorsun sonra mısır unuyla harmanlanmış balığı diziyorsun.üstüne fırçayla yağ sürüyorsun fırına veriyorsun gerçekten harika oluyor kızartma gibi ama çok az yağlı...
herkese huzur dolu bir gün diliyorum...
Esram şimdi aklıma geldi eşinin memlekete gidince nasıl tepkiler aldın..telaşeden aklıma gelmedi...görüşelim canım zaten marmaraya gitmek istiyorum üsküdara gelicem eşimle...çocuklar gibi heyecanlıyım
2 akşamdırda dışarda davete katıldık ama benim canım çok sıkkın kendimi durduramıyorum...
Hayırlı günler
Az önce doktordan geldik eşimin röntgen sonuçları iyi çıktı kaynama güzelmiş vidalar yerindeymiş şükür ama daha 2 hafta basmayacak üzerine o nedenle biraz üzüldü sabretmemiz gereken 2 haftamız var biraz zorlayacak gib görünüyor Alllah yardım etsin
maşallah fıstık çok güzel olmuş pantolon...sizin köydekiler fesat anam ben gittiğimde 94 küsürdüm 5 kg eksiktim öncesinden herkes zayıflamıssın dedi...motive ettiler zaten bayramda iyiydim babam hastaneye yattıktan sonra cozuttum...canım ben korkarım ya marmaraydan, zaten su sızmasında tahliye planı yok demiş içinde çalışan bi mimar. binmem sanırım :)
ya eşimin memleketteki insanlar biraz tuhaf ve yabani. zaten anne baba ağzını açmıyor o konuda. sanırım eşimi nişan zamanı üzmüşler bu konuda mutsuz olursun diyerek, o günlerden utanıyorlar. ya da çekemiyorlar :)
babanne bi kilo vermişsin dedi ama o da tebrik için değil de işte çok gençtin zaten ver ver falan diye acımayla karışık bi şeyler söyledi :) zaten çok kalmadık, 2 buçuk gündü. yoksa dayanamazdım sanırım fazlasına :)
44 beden bi kot almıştım siyah. ben de kendimi beğendim baya bi incelmiş hissettim. dur deneme kabini fotosu vardı, onu ekleyeyim :) burada 80,5 kgmım. 2 kg daha gitti :)
Eki Görüntüle 843678
Hayırlı günler
Az önce doktordan geldik eşimin röntgen sonuçları iyi çıktı kaynama güzelmiş vidalar yerindeymiş şükür ama daha 2 hafta basmayacak üzerine o nedenle biraz üzüldü sabretmemiz gereken 2 haftamız var biraz zorlayacak gib görünüyor Alllah yardım etsin
Hayırlı günler
selamlar,
geç de olsa herkese iyi haftalar :) eşim 4 gün evde olunca hiçbir şey yapamadım doğru düzgün. buraya da uğrayamadım. neyse haftayı azalttık.
canım şükür yedim ama telafi ettim sanırım. 78de gördüm, bugün 78.6 kgmım şükür. eskisinden farklı olarak akşam yemeklerini hafiflettim, saat 17,00 (eski saatle 18,00) e çektim. akşam da bir bardak süt içiyorum ara öğün olarak. bu haliyle karataya benziyor biraz.
canım geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyisindir. bi yerde çiğ köfte yediğini yazmışsın, o benim de midemi ağrıtır. hele uzunca bi süre yememişsem.
Asuman ablacım zor bi zaman geçiriyorsun. kendini kontrol ediyorsun, etmesen daha çok alırdın emin ol. o yüzden bence kendini hırpalama. eşin biraz ferahlasın sen de tam manasıyla başlarsın sonra. çünkü böyle başlayamayınca daha çok kilo alıyor insan vicdan azabıyla.
hoşgeldin dafi abla, sen döndün ya toparlanırız inşallah artık daha kısa zamanda.
tatlım çok iyi gidiyorsun maşallah
çavdar ekmeği deyince aklıma b12 ve folik asit mi eksik acaba diye geldi ama sen kontrol altındasındır, olsa vitamin kullandırırdı doktorun. belki sadece damak tadıyla ilgilidir sadece.
canım hoşgeldin. toparlarsın merak etme, bayramdan sonra zor toparlanıyor insan. ben de eşimin memleketinde zayıfladım, anneme gittik 1 kg almıştım.. neyseki hemen gitti yeni geldiği için. sen de toparlarsın, yeter ki içini rahatlat biraz.
öpüyorum çok seni, görüşelim bi ara.
Emine abla inşallah çözülmüştür sorun. hoşgeldin tekrardan.
Herkese Hayirlii sabahlarr diliyorum
Az önce dartildim vede 1kilo düsmusummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?