Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa emine abla gelmişş....hoşgeldin ablacımmm...

pek hoş gelmedim
gerginliğim yorgunluğum eve de yansıyor ..az önce eşimle tartıştım...elindeki elmayı yere fırlattı çocukların odasına gitti yattı tv izliyor..çocuklarda korktular benim yanım da salonda uyudular..bende burda yatarım tv başında

ne dicemi bilemedim ablacım yaa...hiçmi izin kullanma şansın yok bikaç gün evinde dinlensen uğraşmasan hiçbişeyle...çocukların yanında olması kötü olmuş gerçekten...hazır çocuklar uyumuşken gidip konuşmayı falan desen durumunu duygularını anlatmaya çalışsan....gerçi bunları zaten yapıyosundur ama ne bileyim işte...ya bide bence konuşmasanız bile ayrı yatmayın sende git çocukların odasında beraber yatın...

merhba bende bugünkü listemi yazayım.bugün kk olrk hamsi günündeydik demekki bende akşam hamsi yedim :))
sabah
1 poğaça
1 fincan çay

öğlen birşey yemedm

ikindi de; 5 adet bisküvi 1 fincan kahve

ya ben nedense bu diyet düzenli beslenme moduna giremiyorum , tartılmaya korkuyorum herkes kilo vermemin derdinde bende çok rahatsızım ama düzenli beslenemiyorum birtürlü

asuman ablacım emine ablacım hayırlı geceler ben kaçayım artık...kızlar uyudu ve benimde çok uykum varrr...

asuman ablacım emine ablacım hayırlı geceler ben kaçayım artık...kızlar uyudu ve benimde çok uykum varrr...

İyi geceler canım
Eminecim sen de hoşgeldin hepimiz diyet konusunda dağıldık bu sıralar malesef
Senin de dinlenmen lazım ev iş nöbet işin zor Allah kolaylık versin
Biz de yarın sabah Dr a gideceğiz eşim için ama yatsam uyuyamam şimdi

Günaydın hatun kişiler,

Hayırlı,mutlu,verimli ve huzurlu haftalar olsun diyeceğim ama bugün çarşamba p.tesi değil
Haftaiçi tatil olunca dengeler alt üst oluyor
Olsun fazladan iyi temenniler de bulunmanın zararı yok...

--

Asucum ben de hamsi tavasında çook çok az yağla kızartıyorum üzerine karton vb. koymuyorum ama harlı kızartmadan nispeten daha az ortalık batıyor ama koku yine oluyor..

Fazey, benim kızım balık hiç sevmez özellikle çıtır çıtır yemez ben de az da olsa yemesi için değişik tarifler denedim yediği tarif te şöyle: her hangi balığı sahana koyup üzerine azıcık zeytinyağı,kekik yine çok az su ekleyip kapağını kapatıp yumuşayıncaya kadar pişiriyorum bu şekil yiyor...

Neyse hamsi muhabbetini kapatıp sizleri öpüp işlere dönmeden esenkalın diyorum....

selamlar,
geç de olsa herkese iyi haftalar :) eşim 4 gün evde olunca hiçbir şey yapamadım doğru düzgün. buraya da uğrayamadım. neyse haftayı azalttık.

tamam canım kolay gelsin sana...ağzına attığın her lokmada ensendeyim he ona göre...bak ne güzel 79 u gördün belki 78 ide gördünde demiyon neyse dikkat et yani...

canım şükür yedim ama telafi ettim sanırım. 78de gördüm, bugün 78.6 kgmım şükür. eskisinden farklı olarak akşam yemeklerini hafiflettim, saat 17,00 (eski saatle 18,00) e çektim. akşam da bir bardak süt içiyorum ara öğün olarak. bu haliyle karataya benziyor biraz.

canım geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyisindir. bi yerde çiğ köfte yediğini yazmışsın, o benim de midemi ağrıtır. hele uzunca bi süre yememişsem.

Asuman ablacım zor bi zaman geçiriyorsun. kendini kontrol ediyorsun, etmesen daha çok alırdın emin ol. o yüzden bence kendini hırpalama. eşin biraz ferahlasın sen de tam manasıyla başlarsın sonra. çünkü böyle başlayamayınca daha çok kilo alıyor insan vicdan azabıyla.

hoşgeldin dafi abla, sen döndün ya toparlanırız inşallah artık daha kısa zamanda.

tatlım çok iyi gidiyorsun maşallah

çavdar ekmeği deyince aklıma b12 ve folik asit mi eksik acaba diye geldi ama sen kontrol altındasındır, olsa vitamin kullandırırdı doktorun. belki sadece damak tadıyla ilgilidir sadece.

canım hoşgeldin. toparlarsın merak etme, bayramdan sonra zor toparlanıyor insan. ben de eşimin memleketinde zayıfladım, anneme gittik 1 kg almıştım.. neyseki hemen gitti yeni geldiği için. sen de toparlarsın, yeter ki içini rahatlat biraz.

öpüyorum çok seni, görüşelim bi ara.

Emine abla inşallah çözülmüştür sorun. hoşgeldin tekrardan.

herkese merhaba...

hamsi muhabbetinden sonra bende bu akşam balık yapmaya karar verdim benimde eltimden öğrendiğim bir yöntem var...

balık yıkanıp iyice süzüyor...önce tepsiyi fırça ile yağlıyorsun sonra mısır unuyla harmanlanmış balığı diziyorsun.üstüne fırçayla yağ sürüyorsun fırına veriyorsun gerçekten harika oluyor kızartma gibi ama çok az yağlı...

herkese huzur dolu bir gün diliyorum...

selam canım :)

ben de aynı bu şekilde yapıyorum hamsiyi. ama tepsiyi tereyağ ile yağlıyorum. üstüne ayçiçek yağı sürüyorum biraz. hem kızartma gibi oluyor hem de kızartmadığın için omega 3 tavada kalan yağa geçmiyor. kızartınca bütün vitamin tavada kalan yapda kalıyor malesef.

Esram şimdi aklıma geldi eşinin memlekete gidince nasıl tepkiler aldın..telaşeden aklıma gelmedi...görüşelim canım zaten marmaraya gitmek istiyorum üsküdara gelicem eşimle...çocuklar gibi heyecanlıyım

2 akşamdırda dışarda davete katıldık ama benim canım çok sıkkın kendimi durduramıyorum...

şöyle bir baktım en son mesajı ne zaman yazmışım diye aradan 5,5 ay geçmiş, zaman su misali bu arada kilo verme namına yaptığım bir şey yok. geçen cuma diyetisyene gittim, şu anda elimdeki liste omzumda ağır mı ağır bir yük gibi, kendime olan güvenimi kaybettim, ağır aksak uyuyorum listeye, diyete yeni başladığım için spor yapma işini erteliyorum en azından kilo vermem yavaşlayınca başlarım diye düşünüyorum, kronik şişmanlığımdan yoruldum... ama devam, yarın için bugün güzel şeyler yapmam lazım...

canım ben korkarım ya marmaraydan, zaten su sızmasında tahliye planı yok demiş içinde çalışan bi mimar. binmem sanırım :)

ya eşimin memleketteki insanlar biraz tuhaf ve yabani. zaten anne baba ağzını açmıyor o konuda. sanırım eşimi nişan zamanı üzmüşler bu konuda mutsuz olursun diyerek, o günlerden utanıyorlar. ya da çekemiyorlar :)
babanne bi kilo vermişsin dedi ama o da tebrik için değil de işte çok gençtin zaten ver ver falan diye acımayla karışık bi şeyler söyledi :) zaten çok kalmadık, 2 buçuk gündü. yoksa dayanamazdım sanırım fazlasına :)
44 beden bi kot almıştım siyah. ben de kendimi beğendim baya bi incelmiş hissettim. dur deneme kabini fotosu vardı, onu ekleyeyim :) burada 80,5 kgmım. 2 kg daha gitti :)

ben portakal kabuklu çikolataya bayılırım. canınız çikolata isterse portakal dilimlerini kakaoya batırıp yiyebilirsiniz. gerçekten çok güzel oluyor :)

Hayırlı günler
Az önce doktordan geldik eşimin röntgen sonuçları iyi çıktı kaynama güzelmiş vidalar yerindeymiş şükür ama daha 2 hafta basmayacak üzerine o nedenle biraz üzüldü sabretmemiz gereken 2 haftamız var biraz zorlayacak gib görünüyor Alllah yardım etsin

Asuman abla hadi gözünüz aydın, inşallah yakında basacağınız günler de gelir. Allah yardımcınız olsun, sabrın sonu selamet. inşallah hiç olmamış gibi olacağınız günler yakındır. geçmiş olsun tekrardan.

maşallah fıstık çok güzel olmuş pantolon...sizin köydekiler fesat anam ben gittiğimde 94 küsürdüm 5 kg eksiktim öncesinden herkes zayıflamıssın dedi...motive ettiler zaten bayramda iyiydim babam hastaneye yattıktan sonra cozuttum...

gözünüz aydın ablacım tez zamanda rahatca yürür inşallah...

herşeyin yolunda olmasına sevindim ablacım....son haftalar inşallah sıkıntısız atlatırsınız..Allah yardımcınız olsun...

hoşgeldin esracımm...

ay ne güzell tebrik ediyorum seni canım..ahh bir bende görebilsem eksileri...es kaza 2 kilo gidiyo sonra uzun süre takılıyorum...

çiğkötfeden 2 gün sonra ağrım oldu canım onla alakası yoktur sanırsam...ama geçti çok şükür...üstelik bu sefer hiç ilaç kullanmadım...dafi ablanın dediğini yapıp ikinci gün aralıklı olarak 2 bardak süt içtim...

Herkese Hayirlii sabahlarr diliyorum
Az önce dartildim vede 1kilo düsmusummm :)

nevincim hoşgeldinn....

Sonunda geldim! :)
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah. İnternet sorunumuz sonunda halloldu. Artık hep beraberiz inşallah
Şimdi geçmişe dalıcam biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…