Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin kilon ne kadadıki ben 94 kiloda gebe kalmıştım yaşım 39 du

kaç kilo almıştın hamileleliğinde?Ben en son tartıldğımda 98 dim,eşim kesinlikle bu kiloda hamile kalmamı istemiyor riskli geçer,fazla kilo alırsan yerinden kalkamaz hale gelirsin diyor bende ona hak veriyorum 10 kg alsam 108 kg olurum daha fazlasını düşünmek bile istemiyorum

Asumancım napıcaksın olana çare yok Allah sabrını vericek ve bu sürecte geçicek elbet canım.Allah yardımcınız olsun

Sonunda geldim! :)
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah. İnternet sorunumuz sonunda halloldu. Artık hep beraberiz inşallah
Şimdi geçmişe dalıcam biraz.

kaçak göründü hoşgeldin Eliz'cim

Esram Nevinim Zeynebi Nilceyi diğer topikdaşlarımızı yanlız bırakmayalım..

NURSENA NERDESİN DÖNÜCEKSİN DİYE ÖLE BEKLİYORUZ.HANİ NERDESİN??????

İyi akşamlar güzeller

bende haberler pek hoş değil diyet iyi gitmiyor özel hayat kötü ama buna da şükür diyorum .Toplanıcam toplanıcam da ne zaman kendimde bilmiyorum,hayırlısı diyerekten ben pc den kalkıyorum :))

hayde ben spora kaçar

selams.....

ben yarın evime yolcuyum inşaallah.......

herkesleri öpuyorum

:)))
Bizim iştahlar neden hep açık yaaaa

aynen:)))

geçmiş olsun ablacım, bunada şukur sayılı gun çabuk geçer inşaallah, tabi muhakkak kolay değil ama.
allah kolaylık versin inşaallah, kocaman öpuyorum

korksakta tartılmamız lazım ikimizde:)

inşallah cnm en kısa zamanda tekrar hamiş olmak istiyorum

bende ilkine hamile olmak istiyorum hayırlısı ve sağlıklısı ile inşaallah:)

selamun aleyküm güzeller
iki gündür benim herşey altüst oldu. dün güya yemeğe gidecektik ordanda mevlite gidecektim. onun için detox bile yapmadım. ama öğleden sonra başıma öyle kötü bir ağrı girdiki yemeğede, mevlitede gidemedim.neyse yemekler bize geldi ama ben gece yarısına kadar gözümü açamadım.bugün hiçbirşeyim kalmadı çok şükür.
bugünkü yemekte yarına ertelendi. bende fırsattan istifade ayran detoxu yapayım dedim. biraz yarım yamalak oldu ama yinede birşeyler yaptım.
eşimin tahlilleri vardı onları almaya çıktım. sonrada çarşı işlerimi hallettim. onun için detoxum aksaklı oldu birazcık.ama yinede bir başlangıç oldu.devamı gelir inşallah.

inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım.

canım benim yeğenler buğulamayı çok sever. ve anneleri çalıştığı için balık yemek isteyince genellikle bana gelirler.
ben buğulamayı şöyle yapıyorum.balıkları güzelce temizleyip,tuzlayıp,genişce bir tencerenin içine diziyorum.yarım kaşık salça,yarım çay bardağı zeytinyağ,yarım veya tam (isteğe göre) limon sıkıyorum,yarım bardak su hepsini karıştırıp balığın üzerine gezdiriyorum. iki yaprak defne koyup kapağını kapatıyorum. sonra suyunu tamamen çekinceye kadar pişiriyorum.tamamen suyunu çekip kurumaya yüz tutarken altını kapatıp servis yapıyorum.çok beğenerek yiyorlar.

canım gözünüz aydın. 15 günde çabucak geçer inşallah.yenanın kızıda iki ayı gözünde büyütüp çok üzülmüştü ama geçti

hoşbulduk canım çok sağol. benim düzenimi bozanda hep bu davetler zaten

Son düzenleme:

geçmiş olsun ablacım.
öptum

benim gebeliklerim zira 3 adettir evlere şenlik olur bir ayağım wc yaşar giderim 9 ay inan buna durdurulamayan çıkarmalarla biter gebeliğim onun için zaten şişman olduğum için göbeğimde belli olmaz 6 aylık olunca millete duyururdum 96 ile birmiştim en sonkini ama doğumdan sonra yaklaşık 10 kilom gitmişti amaaa ben sütüm olmadığı için bilinçsizlik ye tattlıyıki süt olsun sözlerine inanıp işime geldi galiba yiyip durdum ve 96 oldum şimdi sen bana bakma eşin seni tanır o diyorsa ona güven bende gebe kalmayı düşünseydim sonuncu sürprizdi kilo verip sora gebe kalırdım inan buna çünki zor bir durum şekerim falan hepsi tavandı şişmanlıktan

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim gecmezse bir doktora git bakalim.

uzme canini toparlarsin tekrar

Selam elma diyetini pek tasvip etmiyorum... ama sadece 2-3 gün falansa ayda o zaman idare edebilir... ama yinede saglikli degil bence pek...

Daficim safra kesesi demeyin bana
kiz dogduktan tam 1hafta sonra bende patlak verdi... Dogum sancisindan beter agrim olmustu o gece... uykudan agriyla uyandim... 1haftalik cocuk evde kaldi babasiyla ben ambulansla hastaneye gitmistim... sonra neyse kizda gelmisti hastaneye... 3hafta kalmistim hastanede o dönem... cunku ilthapmi ne olmustu onun gecmesini beklediler ameliyat icin.

safra kesesi deyince cocugun ilk 35günü hastane köselerinde gecti o geliyor aklima :)

Allah sifalar versin babana canim gecmis olsun.

woow supersin esraaaaaa

Sonunda geldim! :)
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah. İnternet sorunumuz sonunda halloldu. Artık hep beraberiz inşallah
Şimdi geçmişe dalıcam biraz.

hosgeldin :) kac zamandir yoktun ortalikta bakim?
:)

pazardan beri saglikli beslenmem super gidiyor!!! 1kilo verdim bile :)
coook mutluyummm :)

bundan sonra SIKI diyet yapmicam... sadece saglikli beslenme + spor!

hadi iyi geceler güzeller...

esra maşşallah gerçekten gayet iyi duruyorsun üst kısmın zayıf basen sorunun var o da diyette bitecekkk inanıyorum akrabalar illaki akbabablık yapacaklar yoksa işleri rast gitmez onların.

canım sende eltim gibi olmuşsun. oda hamileyken midem ağrıyor deyip durdu. doğum yapar yapmaz hastahaneye gitti.defalarca endeskopi yapıldı. sonra safra kesesi olabilirmi deyince safra kesesine bakıldı.kese çürümüş. hemen ameliyata alındı. kırklı bebekte bana kaldı götür emzirt getir. sabaha kadar başını bekle derken baş edemedik. bebeği diğer küçük bebeği olan gelinler emzirdi.bebeğin iki tane süt annesi oldu.

canım çok sevindim iyi gidiyorsun. devamıda gelecek inşallah.verdiğin çok belli oluyor.aynen devam.birazcık omuzların süzülmüş sanki

günaydın herkese,
nasıl keyifler? umarım herkes çok iyidir. ben biraz kırgınlık hissediyorum. toparlarım yarına inşallah. bugün ütü yapmam lazım. yarın bir arkadaşın ikizlerinin doğum günü var, çıkıp hediye almam lazım. işlere dalmadan size bakayım dedim.

bu arada Ayten görünmedi sanırım hiç. kızı nasıl oldu acaba.. telle ya da faceden haber alabilecek olanımız var mı?

iyiyim cnm nolsun diyet iyiydi bikaç güncük ama eşim evde olunca cozuttum oyuzden bu hafta atak gelmez benden
ama haftaya azmedicem olcek sen nasılsın diyetini sormama gerek yok bomba gibi gidiyosun maşallah

sağol Nilaycım iyiyim şükür. hayat bildiğin gibi işte, aynen devam :)
haftaya bekliyorum o zaman güzel bi şeyler senden :)

çok sevindim Fatıma abla. inşallah hep böyle devam edersin. ekmek konusu önemli cidden, ekmeği çıkaran beslenme sistemleri bana güven vermiyor. tabi ki azaltmalıyız ama yasaklar çok sağlıklı sonuçlar vermiyor..

ablacım inşallah yoluna girer her şey en kısa zamanda. bak hadi kurtul şu 90lardan. sonrası daha iyi olacak emin ol.

Dafi abla geçmiş olsun, inşallah olmaz bi daha baş ağrın.

bu arada bayıldım tarife, ilk fırsatta deneyeceğim. sanırım büyük balıkla daha güzel olur bu tarif, değil mi?

pazardan beri saglikli beslenmem super gidiyor!!! 1kilo verdim bile :)
coook mutluyummm :)

bundan sonra SIKI diyet yapmicam... sadece saglikli beslenme + spor!

hadi iyi geceler güzeller...

harikasın Gökçe, tam gaz devam :)
yarın eklerim seni listeye bildirim yaparsan.

bu arada fotoğrafa güzel yorumlarınız için sağolun hepiniz

Selamün aleykümm....

hayırlı sabahlar...güne adet sancılarıyla başladım...tartım gene 88 gösteriyo omu anormal benmi bilmiyorum...camdan aşağı atasım

var...ben bu işi beceremicem galiba...off off...şuan tost ve yeşilçay eşliğinde size bakıyorum...bi esracım gelmiş...nasılsın

kuzum...bugün benimde yapmam gereken çok iş var ama elim kalkmıyo..battaniyeye sarılıp oturabilirim yani o derece...

canım regl zamanı şişkinlik oluyor biliyorsun, hemen bozma moralini.

ben de iyiyim, teşekkürler. birazdan dışarı çıkacağım da bakayım dedim çıkmadan.

ben senin kilonda hamile kaldım canım 97 falandım 5.5 aylıkken karnımda öldü kalbi durdu ve sebebi bulamadılar. sana derimki kilo ver yani verelim ondan sonra hamile kal. ve ben 5,5 aylıkken 109 kiloyu gördüm.

seninki daha küçükmüş cnm benmki 4 yaşını bitirdi.2 yaşını bitirsin düzene girer uykusu,davranışları.kuzucuğuda senide öptüm :)

maşallah kuzuna
neeey 2 yaşına girsin değil de bitirsinmi amaan yarabbii bende 2 ye girmesini bekliyodum şimdi çıkmasınımı bekliyciimm nayırrr nolamaaaz şu azılar mahvetti beniii alt iki azı tmm sıra üstlerde ne bitmez çileymiş bu dişler başım çatlıyo artık uykusuzluktan
bende seni ve kuzunu öptüm cnmcım

geçmiş olsun ablacım o baş ağrılarını bilirim çok kötü oluyo insanın günü mahfoluyo bu sabah bende öyle kalktım başağrısıyla ilaç içtim biraz azalltı ama sanırım bi tane daha içicem bide emziriyorum diye anca parol alıyorum onlarda pek kesmiyo

a.s kuzum geçmiş olsun dediğin gibi gir battaniyenin içine tabi kuzucukların fırsat verirse
ayaklarını karnını sıcak tut cnm iş bitmez kuzum en mecbur olduklarını yap gerisini salla
he bide esra demiş şişlik vardır diye ona katılıyorum regl dönemi tartı heeep artı gösterir oyuzden ona sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…