paylaşmazmıyım şu kilonun bir kısmını vereyim ilk işim o uzun zamandr istediğim içinde tabiki paylaşırım,cümlealeme duyurucam :)) senin ufaklık kaç yaşında?
canım senin kilon ne kadadıki ben 94 kiloda gebe kalmıştım yaşım 39 du
Hayırlı günler
Az önce doktordan geldik eşimin röntgen sonuçları iyi çıktı kaynama güzelmiş vidalar yerindeymiş şükür ama daha 2 hafta basmayacak üzerine o nedenle biraz üzüldü sabretmemiz gereken 2 haftamız var biraz zorlayacak gib görünüyor Alllah yardım etsin
Sonunda geldim! :)
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah. İnternet sorunumuz sonunda halloldu. Artık hep beraberiz inşallah
Şimdi geçmişe dalıcam biraz.
:)))
Bizim iştahlar neden hep açık yaaaa
Hayırlı günler
Az önce doktordan geldik eşimin röntgen sonuçları iyi çıktı kaynama güzelmiş vidalar yerindeymiş şükür ama daha 2 hafta basmayacak üzerine o nedenle biraz üzüldü sabretmemiz gereken 2 haftamız var biraz zorlayacak gib görünüyor Alllah yardım etsin
merhba bende bugünkü listemi yazayım.bugün kk olrk hamsi günündeydik demekki bende akşam hamsi yedim :))
sabah
1 poğaça
1 fincan çay
öğlen birşey yemedm
ikindi de; 5 adet bisküvi 1 fincan kahve
ya ben nedense bu diyet düzenli beslenme moduna giremiyorum , tartılmaya korkuyorum herkes kilo vermemin derdinde bende çok rahatsızım ama düzenli beslenemiyorum birtürlü
inşallah cnm en kısa zamanda tekrar hamiş olmak istiyorum
inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım.dafi abla diye yazayım benden büyüktünüz hatırladığım kadarı ile ciddimisiniz 4 ayda 20 kilo verdiniz bende kendime iyi gidiyor diyordum ben 4 ayda yaklaşık 10 kilo verdim bugünde cenazemiz vardı orda bana çok güzel vermişsin falan dediler bende kendimi bişey sanmıştım takii seni yazdığını okuyana kadar maşaallh devam edin ne olur bizede örnek olun ben de kasımda 80 olup nisana 70 görüp bitirmek istorum bakalım
canım benim yeğenler buğulamayı çok sever. ve anneleri çalıştığı için balık yemek isteyince genellikle bana gelirler.canım afiyet olsun birşey sorucam hoş sende kızartmışsın ama ben hiç hamsi buğulama bilmem beende mısır ununa bular tavada az yağla kızartırım şimdi oğlum bir yede yemiş çok hoşuna gitmiş istiyor biliyormusun veya burada bilen varsa tarif verebilirmi en iyi bilenler buradadır eminim çünki mutfakta iyiyizki buradayız{ illaki sevinecek birşey bulucam dimi huy}
canım gözünüz aydın. 15 günde çabucak geçer inşallah.yenanın kızıda iki ayı gözünde büyütüp çok üzülmüştü ama geçtiHayırlı günler
Az önce doktordan geldik eşimin röntgen sonuçları iyi çıktı kaynama güzelmiş vidalar yerindeymiş şükür ama daha 2 hafta basmayacak üzerine o nedenle biraz üzüldü sabretmemiz gereken 2 haftamız var biraz zorlayacak gib görünüyor Alllah yardım etsin
hoşbulduk canım çok sağol. benim düzenimi bozanda hep bu davetler zatenslm kızlar geçmiş yapıp geldim
asuman abla gözünüz aydın 2 hafta da geçicek Allahın izniyle
esracım foto süper sen bakma eşin tarafına görünen köy klavuz istemez boşveeer
elizcimm hoşgeldin özledik seni yahu
zeynepcim geçmiş olsun miden için neyseki süt işe yaramış :13:
dafi ablacım hoşgelin tatil bitti ama davetler bitmez sende
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
selamun aleyküm güzeller
iki gündür benim herşey altüst oldu. dün güya yemeğe gidecektik ordanda mevlite gidecektim. onun için detox bile yapmadım. ama öğleden sonra başıma öyle kötü bir ağrı girdiki yemeğede, mevlitede gidemedim.neyse yemekler bize geldi ama ben gece yarısına kadar gözümü açamadım.bugün hiçbirşeyim kalmadı çok şükür.
bugünkü yemekte yarına ertelendi. bende fırsattan istifade ayran detoxu yapayım dedim. biraz yarım yamalak oldu ama yinede birşeyler yaptım.
eşimin tahlilleri vardı onları almaya çıktım. sonrada çarşı işlerimi hallettim. onun için detoxum aksaklı oldu birazcık.ama yinede bir başlangıç oldu.devamı gelir inşallah.
kaç kilo almıştın hamileleliğinde?Ben en son tartıldğımda 98 dim,eşim kesinlikle bu kiloda hamile kalmamı istemiyor riskli geçer,fazla kilo alırsan yerinden kalkamaz hale gelirsin diyor bende ona hak veriyorum 10 kg alsam 108 kg olurum daha fazlasını düşünmek bile istemiyorum
sağol meyracım Allah razı olsungeçmiş olsun ablacım.
öptum
kızlar ya çok fenayım mide ağrısından kıvranıyorum...doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum...çocuklar müsade ettikçe yatıyorum...bugünlük diyet falan hikaye inşallah tez zamanda toparlarım....neyse duramıcam kaçıyom ben gelirim gene....
İyi akşamlar
Bugün bir tartılayım dedim 85 olmuşum çok moralim bozuldu
Ama çok düzensiz günlerim nasıl toparlayacağım bilmiyorum yürüyüşde yok malesef
Bugün az yedim ama su fazla içemedim yine akşam yeşil çay içeyim bari
Zeynepcim geçmiş olsun dikkat et kendine
Herkese iyi akşamlar,
Benim de 20 gündür falan kilo verimim durmuştu91.0-90.0 arası gidip geliyordum Cumartesi günü şu elma diyetine başladım. Sabahları çok güzel kahvaltı yapıyorum.Hatta menüm şöyle 2 haşlanmış yumurta 4 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı domatesli tost, yanında da peynir zeytin salatalık ve 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez yiyorum. Akşama kadar da yeşil elma :) Günde 1- 1,5 kilo elma yiyin diyorlar ama sabah kahvaltıyı iyi yaptığım için olacak 3 elmayı zor yedim bugün. Sabah işe gittiğim için zor olur belki diyordum ama hiç zorlamadı beni. Sonuç olarak cumartesi sabah 90.3 iken bu sabah 88.9'u gördüm çok mutlu oldum. hiç değilse 90 lardan kurtulmuş oldum diye seviniyorum :) 3 gün daha yapıp kendi rejimime devam edeceğim.
hoşbulduk meryemcim.tatil bitti.iyi olmana sevindim canım. bende iyiyim çok şükür. üç gündür eşim rahatsız biraz bugün dr. a gittik. tahliller çarşambaya çıkacak inşallah temiz çıkar.
biz tatile arkadaşlarla gitmiştik canım. oraya gider gitmez arkadaşa telefon geldi kardeşi vefat etmiş. apar topar gerisin geriye döndüler.bayaa üzüldük. çok gençti daha kırkında ya var ya yok. birde ani ölüm olunca dahada şok etti bizi. sağolsun kızlar başsağlığı dilemişler.
canım benimde tan göğsümün ortasından yukarıya ve sırtlarıma doğru ağrı oluyordu sonra sancıya dönüştü birgün çok şiddetli sancılandım dr. a gittim. hemen ameliyata aldılar. problem mide değil safra kesesiymiş.sonra birdaha ağrımadı. seninki basit bir gastrittir veya üşütmedir ve hemen geçer inşallah. ama geçmezse ihmal etme. dahiliyeye çıkarsan safra kesesi olbilir diye düşündüm deyip dr.a hatırlat canım.eltimin çok midesi ağrıyordu defalarca endeskopi yaptılar. sonra kendisi safra kesesinden şüpheledim deyip dr.a hatırlattı. safra kesesine bakıldı gerçekten safra kesesiymiş.ameliyat oldu. şimdi çok iyi ne ağrısı kaldı ne sancısı. biraz felaket tellalı gibi konuştum ama bu seninkide öyledir anlamında değil canım sakın öyle algılama sadece kendi ağrılarımı hatırladım.yaşadıklarımızı paylaştım.
canım senin cimcimenin boğazları nasıl oldu.
herkese merhaba...
dün sohbete geldim ama iş yoğunluğu bir kalkıyoum masadan bi daha iş çıkışı oturuyorum...özledim sizleri..
Zeynep geçmiş olsun canım...
Bende toparlanamadım hala ve gecen cumadan 1 kg artıdayım çok kaçırdım zararlı şeyler yedim..stres beni hep yemeğe itiyor...
şu 4-5 ayda baya yol almalıyım artık...
Babamı soran olmuştu hala hastanede kemoterapi alıyor eski hastalığı yeniden görüldü malesef...Allah şifa versin tüm hastalara...
içim çok sıkılıyor uzak olmak zor neyseki kardeşim yanlarında...
canım ben korkarım ya marmaraydan, zaten su sızmasında tahliye planı yok demiş içinde çalışan bi mimar. binmem sanırım :)
ya eşimin memleketteki insanlar biraz tuhaf ve yabani. zaten anne baba ağzını açmıyor o konuda. sanırım eşimi nişan zamanı üzmüşler bu konuda mutsuz olursun diyerek, o günlerden utanıyorlar. ya da çekemiyorlar :)
babanne bi kilo vermişsin dedi ama o da tebrik için değil de işte çok gençtin zaten ver ver falan diye acımayla karışık bi şeyler söyledi :) zaten çok kalmadık, 2 buçuk gündü. yoksa dayanamazdım sanırım fazlasına :)
44 beden bi kot almıştım siyah. ben de kendimi beğendim baya bi incelmiş hissettim. dur deneme kabini fotosu vardı, onu ekleyeyim :) burada 80,5 kgmım. 2 kg daha gitti :)
Eki Görüntüle 843678
Sonunda geldim! :)
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah. İnternet sorunumuz sonunda halloldu. Artık hep beraberiz inşallah
Şimdi geçmişe dalıcam biraz.
canım ben korkarım ya marmaraydan, zaten su sızmasında tahliye planı yok demiş içinde çalışan bi mimar. binmem sanırım :)
ya eşimin memleketteki insanlar biraz tuhaf ve yabani. zaten anne baba ağzını açmıyor o konuda. sanırım eşimi nişan zamanı üzmüşler bu konuda mutsuz olursun diyerek, o günlerden utanıyorlar. ya da çekemiyorlar :)
babanne bi kilo vermişsin dedi ama o da tebrik için değil de işte çok gençtin zaten ver ver falan diye acımayla karışık bi şeyler söyledi :) zaten çok kalmadık, 2 buçuk gündü. yoksa dayanamazdım sanırım fazlasına :)
44 beden bi kot almıştım siyah. ben de kendimi beğendim baya bi incelmiş hissettim. dur deneme kabini fotosu vardı, onu ekleyeyim :) burada 80,5 kgmım. 2 kg daha gitti :)
Eki Görüntüle 843678
canım sende eltim gibi olmuşsun. oda hamileyken midem ağrıyor deyip durdu. doğum yapar yapmaz hastahaneye gitti.defalarca endeskopi yapıldı. sonra safra kesesi olabilirmi deyince safra kesesine bakıldı.kese çürümüş. hemen ameliyata alındı. kırklı bebekte bana kaldıGecmis olsun canim gecmezse bir doktora git bakalim.
uzme canini toparlarsin tekrar
Selam elma diyetini pek tasvip etmiyorum... ama sadece 2-3 gün falansa ayda o zaman idare edebilir... ama yinede saglikli degil bence pek...
Daficim safra kesesi demeyin bana
kiz dogduktan tam 1hafta sonra bende patlak verdi... Dogum sancisindan beter agrim olmustu o gece... uykudan agriyla uyandim... 1haftalik cocuk evde kaldi babasiyla ben ambulansla hastaneye gitmistim... sonra neyse kizda gelmisti hastaneye... 3hafta kalmistim hastanede o dönem... cunku ilthapmi ne olmustu onun gecmesini beklediler ameliyat icin.
safra kesesi deyince cocugun ilk 35günü hastane köselerinde gecti o geliyor aklima :)
Allah sifalar versin babana canim gecmis olsun.
woow supersin esraaaaaa
hosgeldin :) kac zamandir yoktun ortalikta bakim?
:)
canım çok sevindimselamlar,
geç de olsa herkese iyi haftalar :) eşim 4 gün evde olunca hiçbir şey yapamadım doğru düzgün. buraya da uğrayamadım. neyse haftayı azalttık.
canım şükür yedim ama telafi ettim sanırım. 78de gördüm, bugün 78.6 kgmım şükür. eskisinden farklı olarak akşam yemeklerini hafiflettim, saat 17,00 (eski saatle 18,00) e çektim. akşam da bir bardak süt içiyorum ara öğün olarak. bu haliyle karataya benziyor biraz.
canım geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyisindir. bi yerde çiğ köfte yediğini yazmışsın, o benim de midemi ağrıtır. hele uzunca bi süre yememişsem.
Asuman ablacım zor bi zaman geçiriyorsun. kendini kontrol ediyorsun, etmesen daha çok alırdın emin ol. o yüzden bence kendini hırpalama. eşin biraz ferahlasın sen de tam manasıyla başlarsın sonra. çünkü böyle başlayamayınca daha çok kilo alıyor insan vicdan azabıyla.
hoşgeldin dafi abla, sen döndün ya toparlanırız inşallah artık daha kısa zamanda.
tatlım çok iyi gidiyorsun maşallah
çavdar ekmeği deyince aklıma b12 ve folik asit mi eksik acaba diye geldi ama sen kontrol altındasındır, olsa vitamin kullandırırdı doktorun. belki sadece damak tadıyla ilgilidir sadece.
canım hoşgeldin. toparlarsın merak etme, bayramdan sonra zor toparlanıyor insan. ben de eşimin memleketinde zayıfladım, anneme gittik 1 kg almıştım.. neyseki hemen gitti yeni geldiği için. sen de toparlarsın, yeter ki içini rahatlat biraz.
öpüyorum çok seni, görüşelim bi ara.
Emine abla inşallah çözülmüştür sorun. hoşgeldin tekrardan.
iyiyim cnm nolsun diyet iyiydi bikaç güncük ama eşim evde olunca cozuttum oyuzden bu hafta atak gelmez benden
ama haftaya azmedicem olceksen nasılsın diyetini sormama gerek yok bomba gibi gidiyosun maşallah
merhaba hanımlar bu gün maşallah bayağı kalabalıkmış ne güzel ben sabah yokken ne güzel paylaşımlar olmuş bu gün sabah bayağı yoğundum bende erkenden küçük cadıyı kreşe gönderip evden çıktım önce kv ilaçalarını aldım oradan diyetisyenime gittim ve çoook musmutlu döndüm benimtartımın bana fazla göstererek ihanetini ispat ettim kilom 85.900 çıktı ben gerisini hatırlamıyorum desem yalan değil rüyamda görmediğim rakamdır kendisi bu arada geçen gün kusura bakmasın nicini hatırlayamadım geçmiş yazılara baktım bulamadım ekmek konusunu konuşmuştuk onuda sordum ekemkte e vitamini ve protein varmış onlarda kas için gerekliymiş ekmek yemzsek kaslarda erime yaparmış ve gözaltlarımız çöker ve morarır cilt rengimiz sütlükahve rengine dönermiş bunları anlattı
İyi akşamlar güzeller
bende haberler pek hoş değil diyet iyi gitmiyor özel hayat kötü ama buna da şükür diyorum .Toplanıcam toplanıcam da ne zaman kendimde bilmiyorum,hayırlısı diyerekten ben pc den kalkıyorum :))
hayde ben spora kaçar
selamun aleyküm güzeller
iki gündür benim herşey altüst oldu. dün güya yemeğe gidecektik ordanda mevlite gidecektim. onun için detox bile yapmadım. ama öğleden sonra başıma öyle kötü bir ağrı girdiki yemeğede, mevlitede gidemedim.neyse yemekler bize geldi ama ben gece yarısına kadar gözümü açamadım.bugün hiçbirşeyim kalmadı çok şükür.
bugünkü yemekte yarına ertelendi. bende fırsattan istifade ayran detoxu yapayım dedim. biraz yarım yamalak oldu ama yinede birşeyler yaptım.
eşimin tahlilleri vardı onları almaya çıktım. sonrada çarşı işlerimi hallettim. onun için detoxum aksaklı oldu birazcık.ama yinede bir başlangıç oldu.devamı gelir inşallah.
inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım.
canım benim yeğenler buğulamayı çok sever. ve anneleri çalıştığı için balık yemek isteyince genellikle bana gelirler.
ben buğulamayı şöyle yapıyorum.balıkları güzelce temizleyip,tuzlayıp,genişce bir tencerenin içine diziyorum.yarım kaşık salça,yarım çay bardağı zeytinyağ,yarım veya tam (isteğe göre) limon sıkıyorum,yarım bardak su hepsini karıştırıp balığın üzerine gezdiriyorum. iki yaprak defne koyup kapağını kapatıyorum. sonra suyunu tamamen çekinceye kadar pişiriyorum.tamamen suyunu çekip kurumaya yüz tutarken altını kapatıp servis yapıyorum.çok beğenerek yiyorlar.
pazardan beri saglikli beslenmem super gidiyor!!! 1kilo verdim bile :)
coook mutluyummm :)
bundan sonra SIKI diyet yapmicam... sadece saglikli beslenme + spor!
hadi iyi geceler güzeller...
Selamün aleykümm....
hayırlı sabahlar...güne adet sancılarıyla başladım...tartım gene 88 gösteriyo omu anormal benmi bilmiyorum...camdan aşağı atasım
var...ben bu işi beceremicem galiba...off off...şuan tost ve yeşilçay eşliğinde size bakıyorum...bi esracım gelmiş...nasılsın
kuzum...bugün benimde yapmam gereken çok iş var ama elim kalkmıyo..battaniyeye sarılıp oturabilirim yani o derece...
kaç kilo almıştın hamileleliğinde?Ben en son tartıldğımda 98 dim,eşim kesinlikle bu kiloda hamile kalmamı istemiyor riskli geçer,fazla kilo alırsan yerinden kalkamaz hale gelirsin diyor bende ona hak veriyorum 10 kg alsam 108 kg olurum daha fazlasını düşünmek bile istemiyorum
seninki daha küçükmüş cnm benmki 4 yaşını bitirdi.2 yaşını bitirsin düzene girer uykusu,davranışları.kuzucuğuda senide öptüm :)
selamun aleyküm güzeller
iki gündür benim herşey altüst oldu. dün güya yemeğe gidecektik ordanda mevlite gidecektim. onun için detox bile yapmadım. ama öğleden sonra başıma öyle kötü bir ağrı girdiki yemeğede, mevlitede gidemedim.neyse yemekler bize geldi ama ben gece yarısına kadar gözümü açamadım.bugün hiçbirşeyim kalmadı çok şükür.
bugünkü yemekte yarına ertelendi. bende fırsattan istifade ayran detoxu yapayım dedim. biraz yarım yamalak oldu ama yinede birşeyler yaptım.
eşimin tahlilleri vardı onları almaya çıktım. sonrada çarşı işlerimi hallettim. onun için detoxum aksaklı oldu birazcık.ama yinede bir başlangıç oldu.devamı gelir inşallah.
inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım.
canım benim yeğenler buğulamayı çok sever. ve anneleri çalıştığı için balık yemek isteyince genellikle bana gelirler.
ben buğulamayı şöyle yapıyorum.balıkları güzelce temizleyip,tuzlayıp,genişce bir tencerenin içine diziyorum.yarım kaşık salça,yarım çay bardağı zeytinyağ,yarım veya tam (isteğe göre) limon sıkıyorum,yarım bardak su hepsini karıştırıp balığın üzerine gezdiriyorum. iki yaprak defne koyup kapağını kapatıyorum. sonra suyunu tamamen çekinceye kadar pişiriyorum.tamamen suyunu çekip kurumaya yüz tutarken altını kapatıp servis yapıyorum.çok beğenerek yiyorlar.
canım gözünüz aydın. 15 günde çabucak geçer inşallah.yenanın kızıda iki ayı gözünde büyütüp çok üzülmüştü ama geçti
hoşbulduk canım çok sağol. benim düzenimi bozanda hep bu davetler zaten
Selamün aleykümm....
hayırlı sabahlar...güne adet sancılarıyla başladım...tartım gene 88 gösteriyo omu anormal benmi bilmiyorum...camdan aşağı atasım
var...ben bu işi beceremicem galiba...off off...şuan tost ve yeşilçay eşliğinde size bakıyorum...bi esracım gelmiş...nasılsın
kuzum...bugün benimde yapmam gereken çok iş var ama elim kalkmıyo..battaniyeye sarılıp oturabilirim yani o derece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?