Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim canım...

Offfff çok güzel görünüyor..

Tahmin etmiştim zaten böyle güzel bir mama olduğunu..Bir tanesini kapasım geldi

Hepinize hayırlı günler olsun ...
Sana da hayırlı günler ablammm

ıh ıhhh hiç güzel değil...kötü mama o..
sanırım bir pinokyoyum ben
canım ben tabirden anlamam ama baya içini sıkmıştır rüya. insan çok etkileniyor böylelerinden. Allah hayırlara çıkarsın inşallah.

evet hayırlara vesile olsunnn

Dafi abla Aynurun da selamı var, o da dönecek galiba :)
okula geç kalıyordu, çenemle yıldırdım valla :)

eski neşemizi bulalım ya.
ne nazar etmiş millet, ne göz varmış valla.
ve aleykümselam getirip gönderen sağolsun
gelsin arasıra özlüyoruz

canım hayır olsun
kan rüyayı bozar derdi büyüklerimiz. kan görülen rüya çıkmaz yoruma gerek yok derlerdi.

Sana da hayırlı günler ablammm

ıh ıhhh hiç güzel değil...kötü mama o..
sanırım bir pinokyoyum ben
ay ben güzel bir mama yaptım şimdi çokta oldu artık ara öğünlerde falan tüketirim evde çok yemek vardı ama bana göre yok
bende ürettim
1 demet pazıyaprakları vardı onları doğradım.marul, maydanoz, tere, roka,nane, fesliğen yeşillik kutusunda ne varsa hepsinden doğradım. sora içine 1 pırasa , 3 baş soğan, 6 diş sarımsak doğradım. kırmızı biber, karabiber,kimyon, yenibahar,kekik koydum. karbonat attım. 3 tane yumurta kıdım. suyunu alsın diye birazda mısır unu koydum. hepsini yoğurup köfteler yaptım. tepsiye koyup fırına attım.
oohh ağzıma layık yanınada 1 tabak yoğurt miss miss

selam millet.....
eneee bugün çok yoğundum, halada öyleyim.....
topiğimize yeni yazabildim ancak, geçmiştende habersizim henüz.

bugünde apartman içi topluca bi komşuda oturduk, gitmesem ayıp olacaktı gittim mecburi....
yoksa kaç gündür gezme misafir yorulmuştum iyice, oyüzden canımda hiç istemiyodu zaten ama işte mecbur kaldım.......
bazen böylede denk geliyo işte, naapcan hayatın getirisi bazen böyle oluyo.

kızlar bugün tartıldım ve kilo vermişim ona çok sevindim:)
yehooooo:)))))
ikili rakamlara düşmüşüm çok şükür, 99,7kg çıktım, giden 0,8 çok şükür.:124::124::124::118:
bu sevincimi sizinle paylaşıyım istedim:)))

hadi ben şimdilik kaçıyorum canlar, tenhalaşınca yine gelirim:)
görüşürüz

Dafi abla Aynurun da selamı var, o da dönecek galiba :)
okula geç kalıyordu, çenemle yıldırdım valla :)

eski neşemizi bulalım ya.
ne nazar etmiş millet, ne göz varmış valla.

siz bana gelll dersinizde ben kırarmıyım siziiiiii canım cücüşlerriiimmmm

öperimmm kocaman kocamannn

çok sevindim canım. vermeye başlamışken sakın vazgeçme devam et yakında sekizleride görüceksin

siz bana gelll dersinizde ben kırarmıyım siziiiiii canım cücüşlerriiimmmm

öperimmm kocaman kocamannn
hoşgeldin cücüğüm bizde seni öpüyoruz kocaman kocaman

alt komşuya iniyoruz inşallah cıss birşey ikram etmezler

yarın bi şey olmamış gibi yeniden başlarsın Gköçecim, dert etme. bunlar hep olacak, herkese oluyor. önemli olan hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmek.

eh pek yeniden baslamis gibi olmadi bugun :) ama olsun bakalim... yarindan itibaren yeniden baslamis gibi olurum... bugun biraz ekmegi fazla yedim toplamda butun ogunlerle 5dilim oldu galiba :S birazdan sporumu yapicam 2yada 3mile...

miribaaaaaaaaaaaağ acep bu kaçağı alcak mısınız aranıza

hepinize yapışayım muaaaaaaaaaaaahhhh

hosgeldinnnnn kacak :)))

Bende rüyami yazayim cooook korktum ama.... GErci bu ruyayi görmeme esim sebep oldu galiba. Cunku gece ruya gordu bagirarak uyandi. Hayirdir ne oldu diye sorunca anlatti ruyasini. onunkinide anlatayim ondan sonra benimkini anlatirim.
Esimin ruyasi. Kendisini salonda koltukta yatarkene görmüs. Ve etrafinda bir sürü kücük cinler varmis. Bir tanesi biraz daha buyukmus tek o konusmus onunla. Demis ki seni götürmeye geldik. Elini tutmus cekmek istemis. Ama esim hayir gelmiycem deyip bagirmis. O siradada uyandi zaten...

Bende bunun üstüne sunu gördüm. Ben uyuyormusum rüyamda. Esimin bagirmasina uyanmisim. Esim koridordaymis sag tarafinda annesi kiliginda bir cin sol tarafinda kiz kardesi kiliginda bir cin. Ben basta cin olduklarini bilmiyorum. Diyorumki esime nasil geldiler onlar isvicreye. Esimde diyorki nasil sende görebiliyormusun onlari. Bende evet diyorum ve o sirada cin olduklarini anliyorum. Sonra annesi kiligindaki cin tuvalete gidiyor. Orda yatak gibi bisi varmis oraya uzaniyor. Ve birseyler soyluyor ama anlamiyorum... Kardesi kiligindakide yatak odasina giriyor. O oraya girince ben basliyorum dövmeye kafasini yere falan vuruyorum. Esimde diyorki cini öldürmeye calisiyorsunda kardesimin vucudu bu oda ölürse.? ondan sonra telefonum caldi uyandim... ama cooook korktum... telefon calmasa nasil uyancaktim bilmiyorum...

Ay biraz uzun oldu kusura bakmayin...
Allahim hayirlara cevirsin...

İyi akşamlar
Bugün arkadaşıma gittim sohbet muhabbet iyi de fazla kaçırdım malesef akşam yemek yemedim tabii yok bir de yemek yiyecektim
Daficim eşim evi sever zaten ama fırsat buldukça ve gücü yettikçe çıkar gibime geliyor
Esracım koltuk değnekleriyle yürüyor şimdilik haftaya cuma kontrolü var inşallah onları da bırakacak

herkese hayırlı geceler topik hareketlenmiş uyumadan şöyle bir bakayım dedim vallahi keyfim yerine geldi çok sevindim...

son zamanlarda düzenimi bozdum bugün daha dikkatliyim uzun süreden sonra...

bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz son zamanlarda pek aktif olamadığımdan sohbet edemedik...inşallah hep beraber vericez bu kiloları...

yarın sabaha herkes eksi bildirim yapsın inşallah....

İyi akşamlar arkadaşlar
eski olupte yeniden katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bugün ben yoğunluktan birşey yemeye fırsat bulamadım aslında.Sadece öğün geçirmemek adına yaptım birşeyler
sabah:1 bardak greyfurt suyu+4 fındık
ara :yeşil çay +1 fincan şekersiz kahve
öğlen:tavuk ızgara+salata +ayran
ara :bir bardak yeşi çay
akşam:1 adet fındık+maden suyu+1 bardak sarımsak çayı
1 saat spor+market alışverişi

bakışlarını yesinler:))))

Son düzenleme:
miribaaaaaaaaaaaağ acep bu kaçağı alcak mısınız aranıza

hepinize yapışayım muaaaaaaaaaaaahhhh

hoşgeldin canım:)

ayyyy cantıkta cantıkmış yani:)))))
süper bişeye benziyo, görmemek için sayfayı hızla geçtim hep:))))
biraz bizim etli ekmeğede benziyo......

çok sevindim canım. vermeye başlamışken sakın vazgeçme devam et yakında sekizleride görüceksin

inşaallah ablacım.....
ayy sekizleri gördüğümde kim bilir ne kadar değişirim yaaa fiziki olarak, inan -0,8le bile yüzüm daha narin oldu.....

e sizin alt komşu naaptı peki, cıssss ikram ettimi?? ettiyse sen elini uzattınmı??:))))))
hı, de bakiyim

koltuk değnekleriyle yürüyor şimdilik haftaya cuma kontrolü var inşallah onları da bırakacak

hayırlısı ile inşaallah ablacım.......

eh saat gece 12yi geçtiğine göre artık bildirimimi yapabilirim cumaya girdik:)
ben şimdiden yapayım bildirimimi.

kilo bildirimi:

bu hafta: 99.7kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…