hoşgeldin canım.
sen bu aralar pek aktif olmadığın için geçenlerde sana yazmış olduğum bi mesajımı görmedin, listeyle alakalı bu mesajım, oyüzden tekrardan buradan sana kopyalıyorum bu mesajımı.
öptüm.
selamun aleyküm güzeller
bugün çok geç kalktım. birazcık baş ağrım var.
sonrada internetim gitti bir selam veremedim
ay canım ben seni uyarmamışım demekkidaha önce yazmıştım görmemişsin demekki banada çok itici gelmişti yiyememiştim onca otu çöpü yerimde bunu yiyemedim
bende bu kız yine uğramaz oldu diyordum kendikendime
hahaha benim cantıkları görene bak patatesli börekleri çifter çifter götürüyor
esracım gel artık gözlerimiz yolda kaldıselamlar,
nasıl keyifler? ben evle uğraşıyorum kaç gündür. bi hafta-on gün evde kalmayınca tanınmaz hale gelmiş ev. şükür bugün toparladım sayılır iyice. dün gece 3 saat ütü yaptım. bugün yine süpür sil. yarın da ufak tefek işler, çamaşır falan filan içime siner sanırım. cuma da öğleden sonra misafirim var zaten. listeyi o yüzden cuma gecesi ya da cumartesi yapabilirim sanırım.
geçmişe bakamadım. birazdan eşim gelince anneme gideceğiz. yarın bakabilirim belki diye umuyorum. umarım herkes çok iyidir.
Meryemi gördüm uzun zamandan sonra, çok sevindim :) bi de Aynur cücüşü dönse ya artık. neyse ben yarın uğrarım yine, öperim herkesleri :))
çok sağol geçti çok şükür canımGeçmiş olsun canım;umarım baş ağrın çoktan geçmiştir..
CANTIK nedir yavrum yaa valla çok merak ettim...
teşekkür ederimmmmm darısı size inşallahhhÖzlemcim ne güzel kilo vermişsin maşallah tebrik ederim
Nursena karatay mı yapsak ki
günaydın..
Beyzuş ablam yakınınıza üzüldüm şu anda babamda aynı hastalıkla mücadele ediyor Rabbim şifa versin tüm hastalara...
ben regl im pazar a ancak abdest alabailirim...annem hastane işleri ile meşgül ona ve kv me söylicem kesinleişrse yazarsın Dafi ablam...
Özlem harikasın çok iyi kilo verdin sevdin sen bu karatayı...
bende devam ediyorum tabiki topallaya topallaya...bi gün iyi bi gün kaçamaklı.hedef sıfır kaçamak inşallah...
herkese güzel bereketli bir gün diliyorum...
hayırlı akşamlar kıscelerim.
yemekten sonra bebek görmeye gittim geldim.
kek ve ekler ikram ettiler teşekkür ettim yemek istemedim tadına bakmazsan darılırız falan deyince çatalın ucuyla tadıp yeğenimin tabağına aktardım
esracım gel artık gözlerimiz yolda kaldı
zaten yenada çalışkan kadın bir türlü gelemiyor. aynur cücüğü dersen unuttu bizi toplanın artık
( kac gündpr super gidiyordu... bu aksam civittim.... 2kere aksam yemegi yedim... bir annemlerde... sonrada eve gelince esimle yedim of yaaaa gerci hemen sporumu yaptim arkasina ama... ne fark eder demi? sanki yedigim kalori kadar yaktim... alakasi yok...
neyse bakalim... insallah en azindan +cikmam cuma gunu
yarın bi şey olmamış gibi yeniden başlarsın Gköçecim, dert etme. bunlar hep olacak, herkese oluyor. önemli olan hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmek.
İyi Geceler Arkadaşlar.
İki gündür vücut alışkın olmadığından her yerim tutulmuştu spordan.
Bugün 3. günüm tutulma var ama spordaki bir saat daha rahat geçti bu akşam.Allahım inşallah hep böyle devam ederim.
Allaha Emanet olun Hayırlı geceler
dün gece boyu aynı rüyayı gördüm. hamileymişim ama çok fazla göbeğim var diye çocuk için sıkıntı varmış. karnıma bi şey taktırıp yol yürütüyor doktor. bilinçaltına işlemiş bu göbek. en güzel rüyalarımın bile içine giriyor zorla. sabah o sıkıntıyla kan ter içinde uyandım. Allah her şeyin hayırlısını versin..
hayırolsun.Aminnnnnnn diyeyim bende benimde hedefim kilo verip bebek sahibi olmak.
iyi geceler panel, azmin daim olsun hep inşallah.
bu arada hoşgeldin aramıza, ben yoğuluktan yeni görüyorum seni :)
burda çoğumuzun hedefi o. hatta biraz kilo verip bebeğine kavuşanlarımız da oldu
darısı başımıza inşallah.
bir sene önce doktora gittim sorun yok kilo vermeyi deneyin dedi,doktora çok kızdım ve dedim de ne kilolular doğum yapıyor yani tek kilomu dedim.Çok büyük etken dedi.O zaman dahi kilo verme azmi gelmemişti.Şimdi sağlık sebepleri ile koşturmaktan kilo verince hadi devam edeyim dedim.Bakalım artık hayırlısı neyse olsun biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahımın
ah esracım keşkeharikasın ablam, bu sefer 85 çok yakın bence sana.
geldim ben artık ya yavaştan inşallah. gece de olsa girerim artık. Aynurum da bu ara hayat yoğundu en son. onu da bi arayıp taciz edeyim ilk fırsatta.
hayır olsun inşallah.ama bu günlerde konuştuğun kimselere ve ağzından çıkacak cümlelere dikkat et canım.rüyalar bazen uyarıcıda olabiliyor.dün gece boyu aynı rüyayı gördüm. hamileymişim ama çok fazla göbeğim var diye çocuk için sıkıntı varmış. karnıma bi şey taktırıp yol yürütüyor doktor. bilinçaltına işlemiş bu göbek. en güzel rüyalarımın bile içine giriyor zorla. sabah o sıkıntıyla kan ter içinde uyandım. Allah her şeyin hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?