Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ule canım cantık çektü:)
gece gece olmaz meyraaa.....
gidip bişeyler yemek yok, hayır......
benim hayallerim, umutlarım var olmaz........
hayallerini hatırla bakıyım.......
gidip biraz limon suyu içeyimde geliyim bari...... iyi gelir belki......

canım hayır olsun inşallah.
gece yatmadan önce 3 ayetel kürsi,3 ihlas, 3 felak, 3 nas okumadan yatmayın.eşimde bir ara uykusunda bağırıyordu zor uyandırıyordum.çok ihlaslı Allah dostu olduğunu düşündüğümüz birisine sorduk bize bunları yapmamızı söyledi.eşime okudu. biraz suya okudu bu suyu hiç bitirmeyin hep üretin içme suyunuza katın dedi.çok şükür o günden beri olmadı.

meyracım alt komşuma başka misafirler gelmiş bizde rahatsız etmiyelim başka zaman geliriz dedik. evde kalınca bize misafirler geldi.çok uzun zamandır gelmemişlerdi. muhabbet öyle uzadıki saat 1,5 u geçti şimdi kapıdan uğurladım hemen pc nin başına çöktüm eşim daha aşağıda yolcu ediyor

kızlar beyzusun yakını için okunan yasinlerin listesini yena ya göndermiştim 6 eksiğimiz vardı.yena henüz gelmedi. ben bu akşam gelen misafirlerimede 1 er tane okuttum. 2 eksiğimiz kaldı. listeyi burya koyuyorum. bir sakıncası yoktur inşallah.
beyzuscum 2 kişi daha okursa yarın cuma saati şifa için dua edin inşallah şifa bulur kardeşimiz.

dafi 1 + 2 + 5+ 5 + 2 +6+4
yolcu.. ( zeynep ) 1
beyzus 1
asu 1
panel 1
yasemin 1
oğulcuklarım 1
gökce iremim 1
yena 2 + 1
esra 1
nursena 1
nevin 1
meyra 1
yazmadığım kaldımı bilmiyorum

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazıyorum

sabah namazı 1 bardak ballı sirkeli su içtim

kahvaltı : yumurtalı, peynirli yeşil salata, tabağımı sıyıracak kadar ekmek, 2 bardak bitki çayı

ara : 1 fincan yeşil çay

öğle : 1 parça gaygana, yoğurt

ara : 1 yeşillik köftesi

akşam : 1 tabak çorba, 1 kaşık saç kavurma, 4 yeşillik köftesi, yoğurt, 1 fincan kahve

ara : 1 bardak şekersiz çay, 1 fincan bitki çayı, yarım elma

2 litre su

Hayırlı cumalar
Bugün yine dişçiye gideceğim :18:biter bugün işim inşallah
Izinler de kaldırıldı değil mi yapayım bildirim o zaman
Kendi üst limitimi de aştım malesef kilom 85.5

gününüz hayr olsun kızlar...

bugün güneş açtı daha iyi hissediyor insan kendini...

bu sıralar gündüz işler çok yoğun akşamda başka işlerle ilglienmek zorunda kalıyoruz yorucu olsada geçecek nasılsa...

kilom 95

bu hafta salı günü öyle bi koptum ki regl bitmiş - olmam gerekirken 2 günde ancak sabit kalabildim...

herkese güzel bildirimler olsun...

bu kıştan daha ince çıkarız inşallah...

Son düzenleme:
bu dualari birer kere okuyordum. daha dogrusu tum bildigim dualari okurum uyumadan esimde oyle. ama birde bu dedigin sekilde deniyelim bakalim. insallah iyi gelir. sagol canim.

2gundur dana gibi yememe ragmen kilom 95.8kg

Günaydın;Hayırlı cumalar hanımlar..

İnşallah çok güzel bildirimler olur....

KİLOM:98.5

SPOR: 180 dk

Giden:1.300..

Son düzenleme:
günaydın hatunlarım,

nasılsınız bakalım. ben işe geç kaldım neyseki patron geç geliyor koştur koştur yetişebildim. alarmı kapatıp niye uyur insan 94,9 du kilom sabah tartılamadım dün geceki kilomu yazıverdim. sporum yok tabikide ne münasebet ona vakit bulamıyorum işle ev arası 10-15 dk filan neyseki onu yürüyorum gidiş dönüşte. ofistede sürekli oturmak durumundayım. ayy nasıl kilo vercem ben poooff leslie ablacım vardı evdeki pc de ona mı dadansam akşamları filan

hosgeldinnnnn kacak :)))

yok bebeeem kaçmadım , buralardayııımmm

sende tekrardan hoşgeldin minikkuşummm
hoşbuldum ballarım

herkese hayırlı geceler topik hareketlenmiş uyumadan şöyle bir bakayım dedim vallahi keyfim yerine geldi çok sevindim...
ben geldim ondaaann
iyi geceler enemmm cücüsümüz gelmis kacak mehtap gelmiş hosgeldınız canlarrr
hoşbulduk bebeeeeeemm

İyi akşamlar arkadaşlar
eski olupte yeniden katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
teşekkürler hoşbuldum. tanışalım kaynaşalım hemen mehtap ben istanbuldan. 24 yaşındayım. müzmin bekarım ve hala şişkoyummm

ve topik şarkımız geldi birden aklıma şişkoyum diyince hala hatırlıyorum yahuu :) SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADARR...

hoşgeldin canım:)

meyraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım benim hoşbuldum

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım..

Sebep olanlardan ,okuyanlardan,şifa dileyenlerden Allah razı olsun..

Hepinizi öpüyorum...

selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
bugünde misafirim var

kilo bildirimi yapıyorum

kilo : 88.8

spor : yok

şoklardayım bugün iyi bir rakam bekliyordum. 200 gr. fazlam var.
oysaki bayaa vermiş hissediyordum. çokta dikkatliydim. kaçamak yapmadığımı düşünüyorum. aşure bile yemedim.

Merhabalar kilo bildirimi yapip kacayim heman. Kilom 86.7 . basarsiiz ve dikkatsiz bir hafta sonraki anca bu kadar oldu umaeim herkes çok saglikli bol eksiler görmüştür.

kızlar bu menüler çokmu fazla sizce
önceki yediklerime göre az kendimi hep vermiş gibi hissediyordum.
bu beni yıldırmaz, vazgeçirmez ama merak ediyorum nerde yanlış yaptımda eksi beklerken artı geldi :44:

geç kaldım ama genede bildireyim özür dileyerekten

kilom : aynı
spor : yok

benim afacan grip oldu onla ugraşıyorum burnu tıkalı diye pek uyuyamıyoda ondan giremedim
bugun az daha iyice ilaçlar iyi geliyo benden büle kızlar geçmişe bakamadım az uyumusken bakem gari

selam millet:)
daha hafif bir günden herkeslere selamlar benden:)

allahım çayımı demledim önceden, çay demlenincede biraz kkya bakarım çay eşliğinde dedim.
daha sonra çay olmuştur artık diyip pc başına geçtim, kkya bakarken çayımı bardağa bi döktümki bembeyaz su:)
demliğine çay atmamışım, unutmuşum:)))))
bi tuhaf oldum:)
tekrardan artık gidip çaydanlıktaki suyu ısıttım, demledim artık:)
daha yeni demlendi tekrardan......
aşıkmıyım ne, evet eşime aşığım doğru:))))):123: :86::86::86::86:

benimde misafirliklerim, misafirlerim hep üst üste denk geliyo
yarında kvgil gelcek işte yatılı, hafta içinede kalırlarmı hiç bilmiyorum, bugün evde oyüzden bi takım işlerim var malum misafir öncesi:)
geçen hafta gelceklerdi, işleri çıkınca vazgeçtiler bvu haftaya kaldı.....
dolayısıyla bu hafta sonu büyük ihtimal çok yorulucam
olcak........

geçmiş olsun canım kuzuna.......
nasılsın görüşmeyeli?

a.s aşık kuzuuu :)) okurken güldüm gözümün önündede canlandı :)
sağolasın bacım iyiyim nolsun bıcırıkla uğraşıyorum hasta mızmız azevelde uyandı tkr salladım uyudu gibi
bol misafirli gitmeli gelmeli günler yaşıyosun kuzumm kolaylar gelsin sana inş haftaiçine kalmazlar herkes evineee

:)))))
iyi olmuş ablacım:)

ellerine yüreğine sağlık ablacım......

Günaydın Arkadaşlarrrrr.

22/11/2013 CUMA 95,2kg
29/11/2013 CUMA 92,3 kg

FARK 2,9 kg

herkese hayırlı günler.

maşaallah

Günaydın;Hayırlı cumalar hanımlar..

İnşallah çok güzel bildirimler olur....

KİLOM:98.5

SPOR: 180 dk

Giden:1.300..

ablacım istisnalar kaideyi bozmazlar, bu durumu bir istisna farzetsen ve hiç düşünmesen bu hafta bu durumun nedenini olmazmı.......
hiç bişey olmamış gibi normal yoluna devam etsen öylece......
bazen böyle yapmak daha iyiymiş gibime geliyo benim.
inşaallah anlatabildim kendimi ablacım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…