canım hayır olsun inşallah.eh pek yeniden baslamis gibi olmadi bugun :) ama olsun bakalim... yarindan itibaren yeniden baslamis gibi olurum... bugun biraz ekmegi fazla yedim toplamda butun ogunlerle 5dilim oldu galiba :S birazdan sporumu yapicam 2yada 3mile...
hosgeldinnnnn kacak :)))
Bende rüyami yazayim cooook korktum ama.... GErci bu ruyayi görmeme esim sebep oldu galiba. Cunku gece ruya gordu bagirarak uyandi. Hayirdir ne oldu diye sorunca anlatti ruyasini. onunkinide anlatayim ondan sonra benimkini anlatirim.
Esimin ruyasi. Kendisini salonda koltukta yatarkene görmüs. Ve etrafinda bir sürü kücük cinler varmis. Bir tanesi biraz daha buyukmus tek o konusmus onunla. Demis ki seni götürmeye geldik. Elini tutmus cekmek istemis. Ama esim hayir gelmiycem deyip bagirmis. O siradada uyandi zaten...
Bende bunun üstüne sunu gördüm. Ben uyuyormusum rüyamda. Esimin bagirmasina uyanmisim. Esim koridordaymis sag tarafinda annesi kiliginda bir cin sol tarafinda kiz kardesi kiliginda bir cin. Ben basta cin olduklarini bilmiyorum. Diyorumki esime nasil geldiler onlar isvicreye. Esimde diyorki nasil sende görebiliyormusun onlari. Bende evet diyorum ve o sirada cin olduklarini anliyorum. Sonra annesi kiligindaki cin tuvalete gidiyor. Orda yatak gibi bisi varmis oraya uzaniyor. Ve birseyler soyluyor ama anlamiyorum... Kardesi kiligindakide yatak odasina giriyor. O oraya girince ben basliyorum dövmeye kafasini yere falan vuruyorum. Esimde diyorki cini öldürmeye calisiyorsunda kardesimin vucudu bu oda ölürse.? ondan sonra telefonum caldi uyandim... ama cooook korktum... telefon calmasa nasil uyancaktim bilmiyorum...
Ay biraz uzun oldu kusura bakmayin...
Allahim hayirlara cevirsin...
meyracım alt komşuma başka misafirler gelmiş bizde rahatsız etmiyelim başka zaman geliriz dedik. evde kalınca bize misafirler geldi.çok uzun zamandır gelmemişlerdi. muhabbet öyle uzadıki saat 1,5 u geçti şimdi kapıdan uğurladım hemen pc nin başına çöktüm eşim daha aşağıda yolcu ediyorhoşgeldin canım:)
ayyyy cantıkta cantıkmış yani:)))))
süper bişeye benziyo, görmemek için sayfayı hızla geçtim hep:))))
biraz bizim etli ekmeğede benziyo......
inşaallah ablacım.....
ayy sekizleri gördüğümde kim bilir ne kadar değişirim yaaa fiziki olarak, inan -0,8le bile yüzüm daha narin oldu.....
e sizin alt komşu naaptı peki, cıssss ikram ettimi?? ettiyse sen elini uzattınmı??:))))))
hı, de bakiyim
hayırlısı ile inşaallah ablacım.......
bu dualari birer kere okuyordum. daha dogrusu tum bildigim dualari okurum uyumadan esimde oyle. ama birde bu dedigin sekilde deniyelim bakalim. insallah iyi gelir. sagol canim.
canım hayır olsun inşallah.
gece yatmadan önce 3 ayetel kürsi,3 ihlas, 3 felak, 3 nas okumadan yatmayın.eşimde bir ara uykusunda bağırıyordu zor uyandırıyordum.çok ihlaslı Allah dostu olduğunu düşündüğümüz birisine sorduk bize bunları yapmamızı söyledi.eşime okudu. biraz suya okudu bu suyu hiç bitirmeyin hep üretin içme suyunuza katın dedi.çok şükür o günden beri olmadı.
hosgeldinnnnn kacak :)))
hoşbuldum ballarımyok bebeeem kaçmadım , buralardayııımmm
sende tekrardan hoşgeldin minikkuşummm
ben geldim ondaaannherkese hayırlı geceler topik hareketlenmiş uyumadan şöyle bir bakayım dedim vallahi keyfim yerine geldi çok sevindim...
hoşbulduk bebeeeeeemmiyi geceler enemmm cücüsümüz gelmis kacak mehtap gelmiş hosgeldınız canlarrr
teşekkürler hoşbuldum. tanışalım kaynaşalım hemenİyi akşamlar arkadaşlar
eski olupte yeniden katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
hoşgeldin canım:)
kızlar beyzusun yakını için okunan yasinlerin listesini yena ya göndermiştim 6 eksiğimiz vardı.yena henüz gelmedi. ben bu akşam gelen misafirlerimede 1 er tane okuttum. 2 eksiğimiz kaldı. listeyi burya koyuyorum. bir sakıncası yoktur inşallah.
beyzuscum 2 kişi daha okursa yarın cuma saati şifa için dua edin inşallah şifa bulur kardeşimiz.
dafi 1 + 2 + 5+ 5 + 2 +6+4
yolcu.. ( zeynep ) 1
beyzus 1
asu 1
panel 1
yasemin 1
oğulcuklarım 1
gökce iremim 1
yena 2 + 1
esra 1
nursena 1
nevin 1
meyra 1
yazmadığım kaldımı bilmiyorum
bu günkü menümü paylaşayım
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek, yarım kk peynir, 1 kaşık kavurma, 1 bardak balla tatlandırılmış süt
ara : 1 fincan yeşil çay
ara : 1 fincan kahve
öğle : 1 kaşık karnıbahar salatası, 2 kaşık et yemeği, 3 yaprak marul, tabağı sıyıracak kadar bir parça ekmek
ara : 1 fincan 5 i bir arada çay
akşam : 2 dilim mısır ekmeği, 1 porsiyon ızgara hamsi, salata, 2 bardak şalgam suyu, 1 bardak şekersiz çay
ara 1 fincan kahve
bu günkü menümü yazayım.
sabah : 2 dilim ekmekle kaşarlı tost, 2 kupa bitki çayı.( çaylarımı hep şekersiz içiyorum )
ara : 1 mandalina
öğle . 1 dilim ekmek, 1 yumurta
ara . 1 fincan kahve
akşam : 1 dilim ekmek, 1 tabak kıymalı pirinçli pırasa yemeği, 2 kaşık yoğurt
ara : 1 ayran
bende bugünkü menümü yazayım
sabah : yarım cantık, 1 dilim ekmek ,1 kaşık kavurma, 1 kk. peynir, domates, salatalık, yeşillik, 2 bardak şekersiz çay.
ara : 1 kupa yeşil çay
öğle : 2 dilim ekmekle kaşarlı sucuklu tost
ara : 1 fincan sütlü kahve
akşam : az çorba, 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği, 2 kaşık saç kavurma, yoğurt, 1 fincan kahve
belki biraz meyve yerim.
bugünkü menüm
sabah : 1 dilim ekmek, 1 kaşık kavurma,1 çatal ucu kaymak, 5 zeytin, yarım kk. peynir, yeşillik, 2 fincan çay
ara : yok
öğle : 1 poğça, 4 yaprak sarma, 4 kaşık aşure
akşam : yarım tabak çorba, 1 tabak tas kebabı, 3 kaşık yoğurtlu makarna, 1 dilim ekmek, 1 fincan kahve
ara : 1 avuç kabak çekirdeği, 1 fincan yeşil çay
ara : 1 ayva
bende menümü paylaşayım
sabah çok geç kalktım kahvaltı ve öğleyi birlikte yaptım.
sabah namazında 1 bardak ballı sirkeli su , birkaç tane kayısı
öğle : 1 dilim ekmek, 1 tabak yumurtalı peynirli salata, 2 bardak bitki çayı
akşam 1 dilim ekmek, 2 tabak çorba, 2 kaşık pırasa yemeği, birkaç tane yeşillik, 1 fincan kahve
ara : 1 çatal ucu kek, 1 çatal ucu ekler, 1 bardak şekersiz çay
2 litre kadar su
kızlar bu menüler çokmu fazla sizcebugünkü menümü yazıyorum
sabah namazı 1 bardak ballı sirkeli su içtim
kahvaltı : yumurtalı, peynirli yeşil salata, tabağımı sıyıracak kadar ekmek, 2 bardak bitki çayı
öğle : 1 parça gaygana, yoğurt
ara : 1 yeşillik köftesi
akşam : 1 tabak çorba, 1 kaşık saç kavurma, 4 yeşillik köftesi, yoğurt, 1 fincan kahve
ara : 1 bardak şekersiz çay, 1 fincan bitki çayı, yarım elma
2 litre su
geç kaldım ama genede bildireyim özür dileyerekten
kilom : aynı
spor : yok
benim afacan grip oldu onla ugraşıyorum burnu tıkalı diye pek uyuyamıyoda ondan giremedim
bugun az daha iyice ilaçlar iyi geliyo benden büle kızlar geçmişe bakamadım az uyumusken bakem gari
selam millet:)
daha hafif bir günden herkeslere selamlar benden:)
allahım çayımı demledim önceden, çay demlenincede biraz kkya bakarım çay eşliğinde dedim.
daha sonra çay olmuştur artık diyip pc başına geçtim, kkya bakarken çayımı bardağa bi döktümki bembeyaz su:)
demliğine çay atmamışım, unutmuşum:)))))
bi tuhaf oldum:)
tekrardan artık gidip çaydanlıktaki suyu ısıttım, demledim artık:)
daha yeni demlendi tekrardan......
aşıkmıyım ne, evet eşime aşığım doğru:))))):123: :86::86::86::86:
benimde misafirliklerim, misafirlerim hep üst üste denk geliyo
yarında kvgil gelcek işte yatılı, hafta içinede kalırlarmı hiç bilmiyorum, bugün evde oyüzden bi takım işlerim var malum misafir öncesi:)
geçen hafta gelceklerdi, işleri çıkınca vazgeçtiler bvu haftaya kaldı.....
dolayısıyla bu hafta sonu büyük ihtimal çok yorulucam
olcak........
geçmiş olsun canım kuzuna.......
nasılsın görüşmeyeli?
canım hayır olsun inşallah.
gece yatmadan önce 3 ayetel kürsi,3 ihlas, 3 felak, 3 nas okumadan yatmayın.eşimde bir ara uykusunda bağırıyordu zor uyandırıyordum.çok ihlaslı Allah dostu olduğunu düşündüğümüz birisine sorduk bize bunları yapmamızı söyledi.eşime okudu. biraz suya okudu bu suyu hiç bitirmeyin hep üretin içme suyunuza katın dedi.çok şükür o günden beri olmadı.
meyracım alt komşuma başka misafirler gelmiş bizde rahatsız etmiyelim başka zaman geliriz dedik. evde kalınca bize misafirler geldi.çok uzun zamandır gelmemişlerdi. muhabbet öyle uzadıki saat 1,5 u geçti şimdi kapıdan uğurladım hemen pc nin başına çöktüm eşim daha aşağıda yolcu ediyor
kızlar beyzusun yakını için okunan yasinlerin listesini yena ya göndermiştim 6 eksiğimiz vardı.yena henüz gelmedi. ben bu akşam gelen misafirlerimede 1 er tane okuttum. 2 eksiğimiz kaldı. listeyi burya koyuyorum. bir sakıncası yoktur inşallah.
beyzuscum 2 kişi daha okursa yarın cuma saati şifa için dua edin inşallah şifa bulur kardeşimiz.
dafi 1 + 2 + 5+ 5 + 2 +6+4
yolcu.. ( zeynep ) 1
beyzus 1
asu 1
panel 1
yasemin 1
oğulcuklarım 1
gökce iremim 1
yena 2 + 1
esra 1
nursena 1
nevin 1
meyra 1
yazmadığım kaldımı bilmiyorum
Günaydın Arkadaşlarrrrr.
22/11/2013 CUMA 95,2kg
29/11/2013 CUMA 92,3 kg
FARK 2,9 kg
herkese hayırlı günler.
Günaydın;Hayırlı cumalar hanımlar..
İnşallah çok güzel bildirimler olur....
KİLOM:98.5
SPOR: 180 dk
Giden:1.300..
selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
bugünde misafirim var
kilo bildirimi yapıyorum
kilo : 88.8
spor : yok
şoklardayımbugün iyi bir rakam bekliyordum. 200 gr. fazlam var.
oysaki bayaa vermiş hissediyordum. çokta dikkatliydim. kaçamak yapmadığımı düşünüyorum. aşure bile yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?