Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı günler
Bugün eşim nerdeyse 3 aydan sonra ilk defa dışarıya çıktı çok sıkıldı çok
Arkadaşı sağolsun aldı götürdü gezmeye inşallah iyi gelecek
Ben de öğleden sonra arkadaş çağırmıştı ona gideceğim şimdilik evdeyim çayımı içiyorum yarım simitle kahvaltı yaptım

Merhaba arkadaslar 2 gundur ne kadar dikkat etsemde siskinlik var adet olucakmisim.3 gunluk menum sabah yarim tost yagsiz sut arada bir mandalin oglen 3 Izgara kofte aksam Bol salata balik izgara:) arada 4 kasik ispanak yemegi.kacamak 8 tane cips

miribaaaaaaaaaaaağ acep bu kaçağı alcak mısınız aranıza

hepinize yapışayım muaaaaaaaaaaaahhhh

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmmm...yavru kusum ben hep burdayım asıl seni göremiyoruz pek:))))))
Aynur cücüşünü hiç deme unuttu gitti bizi
Geçmiş olsun canım;umarım baş ağrın çoktan geçmiştir..

CANTIK nedir yavrum yaa valla çok merak ettim...

hahah beyzuşcum bu amme hizmetini görev edindimmm

CANTIK BUDUR:

BEN SENİİİİİİİ ÇOKKK ÖZLEDİMMMMMMMMM gel kız aralarımız dar ama sıkışırsın umarım:))

Nerelerdesin sen yafff...kıs geceleri uzun,sensiz çok sessiz kuzum

Son düzenleme:
BEN SENİİİİİİİ ÇOKKK ÖZLEDİMMMMMMMMM gel kız aralarımız dar ama sıkışırsın umarım:))

Nerelerdesin sen yafff...kıs geceleri uzun,sensiz çok sessiz kuzum

öncelikleee o yemekler nedir öylee diyetteyiz oluuuuuuuuuumm saldırıya hazırlancam valla billa

hoşbuldum bitanem benim ramazan bayramından beri bir koşturma başladı teyzeme git bak, amcama git bak, ev taşıdık birde ahanda bugün oldu mehtap aynı mehtap şişko olarak tekrar burda. geçen cuma listesine baktım kimler var diye gitmiş herkes :2: cecoş aynur yena noldu nereye gittiler karayiplerde ben görmedim onları he bide beni cok özledin demii yıvriiimmmmmm

Son düzenleme:

kızzzzzzzzz o yemekler yemek için değil bakmak içindir..
önce nefsimizi eğitelim:)))))

mehtabım birazda gel bana bak,sonra da ben sana bakarım

evet Karayiplerde herkesler..olsun hava alsınlar sona gelirler:)
he Aynur cücüşü zayıfladıyaaa bize yüz vermior artık pek hıhhhhhhhh

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
bugün biraz daha erken kalktım.
eşim dün salatayı çok beğenmiş bu sabahta salata istedi
eh benim içinde iyi oldu. hem diyete uygun hem tabaklarda kalan peynirler toplanıyor yanına birde meyve kabuklarından çay yaptım adamcağızda alıştı ot çöp yemeye
asu eşine iyi gelicek dışarı çıkmak ama evede iyice alıştı bir süre fazla çıkmak istemez gibi geliyor bana

oy oy oy kimleri görüyoruuuuummm
karayipler nasıldı mehtaabım
kalmayamı geldin görünüp kaçacakmısın

ay ben beyzuşun bu mesajını gözden kaçırmışım sağol meryemcim
bizim buralarda mevlitlerde, dualarda çokcası ( ikram olarak ) cantık verilir. bende bu hafta mevlitlere gittim. yemeğin üstüne cantıkları yiyemeyince eve getirmek zorunda kaldım.almadım ısrar ettiler. ( ikramı orda yemezsen ya yanında olan birisine verir, yada eve getirirsin ) bende eve getirdim.sabahları ısıtıp, yarım yarım yedim

gidip biraz yedirmek lazım ona hain planlarım var kaçla gitti? ya millet hedef tutturur ben hala aynı gelip sana bakmam mı ben hiç yirim seni

selamun aleyküm güzeller
g

oy oy oy kimleri görüyoruuuuummm
karayipler nasıldı mehtaabım
kalmayamı geldin görünüp kaçacakmısın

ablaaaaaaaaaaaaaaaaammm aşkııııııııııııııımm hayatımın neşesiiiiiiii karayipler iyi değil ablam ya siz yoksunuz orda habire yiyorum kalmaya geldim sizsiz olmuyor bu diyet.

ablam sağolasın. zaten bu ara hoş olmayan şeyler duyuyoruz hep, en iyisi bi süre bi şey anlatmamak kimseye

gözünüz aydın Asuman abla, inşallah bundan sonrası daha kolay olur. üzerine basabiliyor mu, walker mı kullanıyor?

yaşasın deli kızımız geri döndü
bundan sonraki iznin ancak evlenirsen olur he, bırakmayız artık seni :)

kuzum benim, döndüm artık ben de inşallah. bundan sonra Allah başka sağlık sıkıntısı vermesin de burada olayım hep.

İstanbula yolun düşerse görüleşim yav :)) hazır mehtap da döndü bak :)

aleyküm selam ablam..
ne demek elimemi yapıstı hemen kalktım hamuru yogurdum hazırladım cantıkları gösterdim Beyzuşa hahahha

evet ben de Bursa da okudugum için cantık kültürünü biliyorum.
sana da afiyet olsunn
gidip biraz yedirmek lazım ona hain planlarım var kaçla gitti? ya millet hedef tutturur ben hala aynı gelip sana bakmam mı ben hiç yirim seni

evet evett bulup yedirelim o cücüşe...hahah hain domdomlarız biz

harika fikirr..neden olmasın cücüşüm İstanbula hep bir işim olursa geliyorum
bir fırsatta da sizle görüşmeye gelirim

ablaaaaaaaaaaaaaaaaammm aşkııııııııııııııımm hayatımın neşesiiiiiiii karayipler iyi değil ablam ya siz yoksunuz orda habire yiyorum kalmaya geldim sizsiz olmuyor bu diyet.
eh hoş geldin ozaman
aslıdaaaaa üçünüzde hoş geldiniz
bir daha biryere gitmek yok tamamı

kızlar ben de dün sabah korkarak uyandım.
böle 4-5yaslarında bir kız cocugu vermişler elime bakmam için ama kimin bilmiyorum..
onu gezdiriyorum yolda tanıdıklar görüyorum,çocukluk arkadasım,onun cocugu falan beraber yürümeye baslıyoruz

bana bir anda onlara dikkatli bakmamı söylüyorlar
alınlarının ortasında bir gözleri ya da tırnaksı seyler beliriyor
ben onlara dikkatle bakarken bir anda beni bıçaklıyorlar değişik bir duygu sıcaklık hissediyorum
ölüm böyle birseymi diyorum heryer kan oluyor o an uyandım:26:

ne demektir,nasıl yorumlanır bilemedim:26:

evlenmicem ben demekki ömür boyu burdayım salmayın beni bağlayın zincirleyin evet ya ben ilk buluşmaya gelememiştim güzel olur ayarlayalım

Teşekkür ederim canım...

Offfff çok güzel görünüyor..

Tahmin etmiştim zaten böyle güzel bir mama olduğunu..Bir tanesini kapasım geldi

Hepinize hayırlı günler olsun ...

canım ben tabirden anlamam ama baya içini sıkmıştır rüya. insan çok etkileniyor böylelerinden. Allah hayırlara çıkarsın inşallah.

eh hoş geldin ozaman
aslıdaaaaa üçünüzde hoş geldiniz
bir daha biryere gitmek yok tamamı

tamaaaaaaaaaaaaaaaammm

totoşun açıkta kalmış o nasıl rüyadır öyle. çok fazla düşünüp durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…