HAFTANIN 1.si _________ - 2,9 kg. ________ Panel
HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ BEYZUS:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ___________ Meyra_
AYIN 1.si ________ - 3,7 kg. _______ Panel:122:
AYIN 2.si _________ - 3 kg. _______ Gökçe_İremim:81:
AYIN 3.sü ________ - 2,2 kg. ___________ AAD
yarın ehliyet sınavım var hepinizin duasını istiyorum :) kolayca geçsin inşallah . hazır izindeyken bunuda aradan çıkarayım dedim aslında çok geç kalmışım çooooooooooooooook....
Başarılar diliyorum canım..
İnşallah alırsın ehliyetini.Yazılıya giriyorsan %99.9 alacağından eminim;direksiyonsa sakin ol,stres yapma öğrendiklerini yaptınmı tamam zaten.Aman diyeyim arabaya biner binmez dikiz aynalarını ayarla...
Allah kolaylık versin canımyarın ehliyet sınavım var hepinizin duasını istiyorum :) kolayca geçsin inşallah . hazır izindeyken bunuda aradan çıkarayım dedim aslında çok geç kalmışım çooooooooooooooook....
Kaplamalar takıldı meyracım bitti şimdilik yani aslında bikaç ufak iş daha var ama gitmem bu aratoptan tebrikler kızlar:)
esracım ellerine sağlık, teşekkürler......
kolay gelsin ablacım:)
ablacım diş durumun ne oldu? bittimi artık??
yarın ehliyet sınavım var hepinizin duasını istiyorum :) kolayca geçsin inşallah . hazır izindeyken bunuda aradan çıkarayım dedim aslında çok geç kalmışım çooooooooooooooook....
HAFTANIN 1.si _________ - 2,9 kg. ________ Panel
HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ BEYZUS:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ___________ Meyra_
AYIN 1.si ________ - 3,7 kg. _______ Panel:122:
AYIN 2.si _________ - 3 kg. _______ Gökçe_İremim:81:
AYIN 3.sü ________ - 2,2 kg. ___________ AAD
selamun aleyküm güzeller
dün benim misafirlerim sabahtan başladı . akşam yemeğine 4 aile oldu.üçü gitti 1 aile yatıya kaldı. gece saat 3,5 a kadar oturunca hiç giremedim. bugün odayı süpürmeye girdim kaçamak yapıyoruminsanlarda beni toz alıyor zannediyor
esracım ellerine sağlık canım.
menülerimi değerlendirdiğin içinde teşekkür ederim.
kilo veren, veremeyen, vermek için mücadele eden bütün güzelleri tebrik edrim
meyracım
yeğenimin çektiği fotoları sana hediye ediyorum
Eki Görüntüle 878621
Eki Görüntüle 878623
Eki Görüntüle 878624
Eki Görüntüle 878626
Eki Görüntüle 878628
Eki Görüntüle 878629
Eki Görüntüle 878630
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?