Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim misafirlerde gelmediler daha, her an gelebilirler ama, bende dolayısıyla her an kaçabilirim:)))
geçmişi hallettim bende bu arada:)

bu aralar nursenada pek girmez oldu......
eşininde izni bitti ama hala yok kendileri:))))))

yaşasın haftasonuu :)

Esracığım ellerine sağlık. Allah razı olsun canım :) gece gece uğraşmışşsın sağolasın :)

Kilo veren, veremeyen vermeye çalışan hepimizi tebirk ediyorum. Ama panel arkadaşımızı ayakta alkışlıyorum tabiki :) Saygılar Hazır yazma fırsatı bulmuşken nacizane tavsiye hatta talimat olarak bile nitelenebilir. Siz siz olun diyet yaparken kestane yemeyinnnn berbat berbat ötesi birşey :18::18::18::18::18::18::18: artık atak yapma zamanı diyorum ve Hepimize bol eksili bol azmimli günler diliyorum

merhaba güzeller nasılsınız? ben 1-2 gündür giremiyorum kardeşim vardı .neler yaptınız bakalım
okuyabilirsem okuyayım bakalım :)

HAFTANIN 1.si _________ - 2,9 kg. ________ Panel

HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ BEYZUS :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ___________ Meyra_

AYIN 1.si ________ - 3,7 kg. _______ Panel :122:

AYIN 2.si _________ - 3 kg. _______ Gökçe_İremim :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,2 kg. ___________ AAD

arkadaşlar harikasınız maşallahhhhhhhhhhhh

BEYZUS abla bak bu hafta gördün bol eksileri aynen devammmmmmm

PANEL canım sende harikasın maşallah çok güzel gitmiş devamıda gelir inşallahhhh

yarın ehliyet sınavım var hepinizin duasını istiyorum :) kolayca geçsin inşallah . hazır izindeyken bunuda aradan çıkarayım dedim aslında çok geç kalmışım çooooooooooooooook....

yarın ehliyet sınavım var hepinizin duasını istiyorum :) kolayca geçsin inşallah . hazır izindeyken bunuda aradan çıkarayım dedim aslında çok geç kalmışım çooooooooooooooook....

Başarılar diliyorum canım..

İnşallah alırsın ehliyetini.Yazılıya giriyorsan %99.9 alacağından eminim;direksiyonsa sakin ol,stres yapma öğrendiklerini yaptınmı tamam zaten.Aman diyeyim arabaya biner binmez dikiz aynalarını ayarla...

sağol ablacım yazılıdan 97 aldım ,bu direksiyon sınavı. inşallah herşey yolunda gider. tamam dediğini mutlaka yapacağım.

misafirlerimi yolcu ettim geldim
Allah kolaylık versin canım

Allah kolaylık versin Özlemcim..
:) yaparsın heyecan yapma sakınnn

kızlarrrr nasılsınızzz
su cumartesi aksamından sizlere bir slm vermeden gecmeyeyim dedim..

babam yanımda keyfim yerinde...

menümü yazayım sizlere..
sabah
yarım simit
2 dilim peynir
sekersiz cay

ögle
dısardaydım 1 muffin
1kupa çay

akşam
200gr istavrit
az salata

HAFTANIN 1.si _________ - 2,9 kg. ________ Panel

HAFTANIN 2.si _________ - 1,3 kg. _________ BEYZUS :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ___________ Meyra_

AYIN 1.si ________ - 3,7 kg. _______ Panel :122:

AYIN 2.si _________ - 3 kg. _______ Gökçe_İremim :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,2 kg. ___________ AAD

ayyy esracim ellerine saglik yorgun argin yapmissin :)
Kilo veren verme cabasinda olan herkese tebrikler!! Basarilarimizin devamini diliyorum canolarrrrr

sende alemsin daficim Millet seni temizlik yapiyor sansin sen pc basina gec oda iyi :) Gerci sonradan yapmissindir sen isleri hamarat hanim

allah kolaylik versin canim. Insallah basarirsin!

selamun aleyküm güzeller
akşamdan beri kimseler uğramamış
herkes tatil yapıyor sanırım
benimde akşam yemeğine misafirim gelecek
bir selam verdim kaçıyorum

hepinize çok teşekkür ederim allaha şükür gayet güzel geçti sınavım . sonuçlar salı günü bakalım ne yapmışız ....

İyi akşamlar hanımlar....

Kimseler yok ama bir merhaba demek istedim;belki daha sonra gelen olur..

Hepinizi öpüyorum...

Bana bir tembellik çöktü yürüyüş yapamıyorum..Umarım önümüzdeki günler kendimi toplayacağım.Diyete devam ama onu bozmuyorum çok şükür...

huhuuuuuuuu

topicimizzzz yine in cin playing ball moduna geçmişşş

Eklentiler

• $diyet.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $kriz.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 59
Selam arkadaşlar,

NAsıl geçti pazarınız.? Ben yeni oturuyorum diyebilirim...
Öylesine yorgun ve şişmanım ki..

Aşure yaptım dağıttım ve rahatladım ..bu sene nedense yapmayı çok istiyordum bir türlü gününü ayarlayamıyordum...
Allah kabul etsin..

Kilo verenleri özellikle Beyzuşum salon kadınıma, kocaman tebriklerimi sunuyorum...

Esracım ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…