Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin asureni canim :)

Pazarim cok eglenceli gecti :)
Kardesimin klarinet konseri vardi. Kardesim 9yasinda ve bugun ilk konseriydi muzik grubuyla. Genelde herkes grup halinde çaldi. Kardesim tek basina çaldi. Onunla gurur duyuyorum!!! Gerci yaklasik 10hatasi oldu ama daha klarinete basliyali 5ay falan oluyor. ve heycandandir buyuk ihtimal :)

Salon kadının da seni özlemle öpüyor canımmmmm...

Allah kabul etsin niyetini inşallah..

Bekliyorum ben seni biliyorsun değilmi?????

Allah kabul etsin canım

Ne başarılı bir çekim olmuş...Çok beğendim ben de...
Meyra'ya ithafendi ama neysseee..
meyra kedileri çok sevdiği için ona ithaf etmiştim
yeğenim balkona gelen kediyi önce besleyip sonra fotosunu çekmiş görür görmez meyra geldi aklıma

selam millet......
misafirler gitti bugün akşam, gittiler ama bende evde bittik yani.....
çok yoruldum çok, ev desen darmadağın......
hem kvler, hem kvnin kvleri, hem kaynımlar ailecek geldiler....
olacak dünya hayatı hoşgeldiler, her zaman başlarımın üstünde yerleri var....
ama benim için çok yorucuydu, çok kalabalık hemde yatılı olunca feci yorucu oluyo, deli gibi birde dün gece 2saat ancak uyuyabildim.....
hey kadın yat uyu işte gece olunca, uykum gitti yok uyuyamadım sabaha kadar birde, yatakta döndüm durdum, oyüzden iyice perişan oldum açıkçası.....
onlar gidince kanepeye bi uzanmışımki o uzanış uyumuşum öylece 2saat.....

birde köpeğimiz hastaydı, eşim sırf köpeğin ilacını içirmek için iş yerine gitti misafirler gittikten sonra......
sonra eve geldiki ne duyayım ölmüş köpeğimiz(((((
çok üzüldüm gerçekten, 3ay kadar bizim bahçede durdu, bebekliğini biliyorum onun, bebekken geldi bize, çok seviyordum onu, sevgili bi hayvandı....
duyunca oturdum yarım saat 1saat ağladım....
şuan bile gözlerim doldu hatırlayınca......
eşim başta anlayamadı pek amaaa şokuyla, sonradan o benden kötü oldu, çok kötü oldu, ona daha zor olucak belli bi süre artık.
köpeğimiz 2yaşındaydı işte.
neyse sağlık olsun, can sağlığı olsun ne diyelim........

fotolar için çok çok çok teşekkür ederim ablacığım, inan çok mutlu oldum gördüğümde:)
dün yatağıma yattım, çok yorgun bi vaziyette, bizimkiler naapıyolar acaba diye telden kkya girdim ve senin mesajını görünce çok mutlu oldum:) zamanlaman harikaydı........
tabiki benim telin net hızı düşük olduğu için online olamıyorum yada yazamıyorum malesef, sadece seyir işte:)
gelelim kediye:)
ne kadar tatlı bi kediymiş yaaaa......
siyam kırmalığı var hafiften, gözleride çok güzel maşaallah.....
haşin kediş:)
çekimlerde gayet şahane......
ellerine, yiğeninin ellerinede sağlık ablacım.........

kızlarr kimseler yok hepiniz uyudunuz mu uykucu tavuklar

ben bugün iyice gezdim tozdum..babamı gezdirme bahanesiyle:)))
menüme geliyorum hemennn

sabah 10.30
1büyük kase noa çay
2 dilim ekmek

ara 13.00
küçük 1 kase asure

akşam 17.00
1 porsiyon tavuk şiş
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

az yedim gibi görünse de sanırım kilo verdirmeyecek bir yeme biçimim oldu 1 haftadır..
babam salı günü gidecek sonra hemen yılbasına kadar kemerleri sıkacagım
hem düzene girecegim die seviniyorum hem de gidecegi için şimdiden üzülüyorum..

topici temizledim kapıları kilitledim çıkıorumm
sabah ilk gelene kolaylık olsun:)))

sizleri seviyorumm

kızlar bende 90 ları aştım malasef ve artık dur demek istiyorm gerçekten yoruldum bu kilolarla uğraşmaktan çoçukluğum ve gençliğim kilolar yüzünden yaşayamıyorm resmen inşallah bende başara bilirim

selamun aleyküm kızlar uzun zamandır giremiyorum ama yeniden burdayım
tam olarak başlıyorum ve asla bırakmak yok diyetı buradan acayıp motıve oluyorum bu hafta kılo veren butun arkadaşları tebrik ediyorum

benım gıbı veremeyen arkadaşlarım üzülmek yok bu hafta olucak inşallah rabbınm hepımızı kilolarımızdan kurtarsın ben bundan sonra hepppppp sizleyım hepınızı sevıyorum

günaydın arkadaşlar

hafta sonu biraz kaçırmış olabilirim.Şehir dışında gezmelerde olunca
diyetteyken hiçbir yere gitmeyeceksin kimseler ile görüşmeyeceksin aslında
dolasıyla bu hafta biraz daha sıkmam gerekecek yediklerimden yakayım artık.
sabah: 6 fındık + bitki çayı
ara yeşil çay
öğlen :çorba+ salata
Ara :yeşil çay içerim
akşam: 3 kaşık kuru fasulye+yoğurt yerim.
karışık bitki çayım

Son düzenleme:
günaydın...ve tünaydınnn...

herkese hayırlı bereketli bir hafta olsun İnşallah...

kasvetli gün...açılan iştahım pazartesi sendromu hepsi karıştı...vitamin kullanıyorum sanırım ondan iştahım çok açık...

günaydınlar herkese,

hayırlı haftalar, hayırlı aylar diliyorum hepimize. ben daha yeni kendime geliyorum cuma günkü misafir yorgunluğundan sonra. dün de yemeğe davetliydik. artık bi hafta evimden çıkmak istemiyorum annem de daha iyi olduğundan :)

umarım herkes çok iyidir. geçmişe birazdan bakacağım.

Bu arada Nevinim, Yasemin ablam telefonu servise verdik. azıttık gitti :) yeni telefonum gelecek yarın ya da çarşamba, yine haberlerşiriz oradan

Ayyyy canim basiniz sag olsun üzüldüm köpise
Cok zordur simdi esin icin

Ay ben o günü düsünmek bile istemiyorum... Birde üstelik ben evde besliyorum... onunla beraber uyuyoruz... onsuz naparim bilmiyorum aallahim saglikli uzun ömürler versin oglusuma.

selamun aleyküm güzeller
hayırlı ve bol eksili bir gün diliyorum
ben haftayı hep misafirli geçirdim.
bakalım bu hafta nasıl geçecek

meyracım köpeğinize üzüldüm. sizin canınız sağ olsun. malesef hayvanların ömrü kısa oluyor.çok bağlanıncada zor geliyor insana.
Allah en kısa zamanda küçük bir maskot versin sizede herşeyi çabucak unutun
ve aleykümselam canım
azmin daim olsun

ben bu ara ders çalışmaya başladım. arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor pek. yine uğramaya çalışırım daha sık. kendinize iyi bakın, az yeyin canlar :)

çıkmadan son bi şey sorayım sizlere. cuma akşam için tavuklu pilav yapmıştım. baya da kalmıştı, dolapta duruyor hala. açtım baktım bozulmuş mudur diye ama koku yok. ısıttım yedim biraz tadı da kötü değil. bozulsa ekşir ya da kokardı değil mi? dökmek istemiyorum, akşama yeriz eşimle diye düşündüm ama siz ne dersiniz? sonra mideyi bozmayalım :)

kapakli plastik kaplara koyuyorum 4-5gün gidiyor bozulmadan... bence yiyebilirsin :) eger kapali bir kaba koyduysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…