- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Selam arkadaşlar,
NAsıl geçti pazarınız.? Ben yeni oturuyorum diyebilirim...
Öylesine yorgun ve şişmanım ki..
Aşure yaptım dağıttım ve rahatladım ..bu sene nedense yapmayı çok istiyordum bir türlü gününü ayarlayamıyordum...
Allah kabul etsin..
Kilo verenleri özellikle Beyzuşum salon kadınıma, kocaman tebriklerimi sunuyorum...
Esracım ellerine sağlık...
Selam arkadaşlar,
Aşure yaptım dağıttım ve rahatladım ..bu sene nedense yapmayı çok istiyordum bir türlü gününü ayarlayamıyordum...
Allah kabul etsin..
Kilo verenleri özellikle Beyzuşum salon kadınıma, kocaman tebriklerimi sunuyorum...
Allah kabul etsin canımSelam arkadaşlar,
Allah kabul etsin..
meyra kedileri çok sevdiği için ona ithaf etmiştimNe başarılı bir çekim olmuş...Çok beğendim ben de...
Meyra'ya ithafendi ama neysseee..
meyracım
yeğenimin çektiği fotoları sana hediye ediyorum
Eki Görüntüle 878621
Eki Görüntüle 878623
Eki Görüntüle 878624
Eki Görüntüle 878626
Eki Görüntüle 878628
Eki Görüntüle 878629
Eki Görüntüle 878630
selam millet......
misafirler gitti bugün akşam, gittiler ama bende evde bittik yani.....
çok yoruldum çok, ev desen darmadağın......
hem kvler, hem kvnin kvleri, hem kaynımlar ailecek geldiler....
olacak dünya hayatı hoşgeldiler, her zaman başlarımın üstünde yerleri var....
ama benim için çok yorucuydu, çok kalabalık hemde yatılı olunca feci yorucu oluyo, deli gibi birde dün gece 2saat ancak uyuyabildim.....
hey kadın yat uyu işte gece olunca, uykum gitti yok uyuyamadım sabaha kadar birde, yatakta döndüm durdum, oyüzden iyice perişan oldum açıkçası.....
onlar gidince kanepeye bi uzanmışımki o uzanış uyumuşum öylece 2saat.....
birde köpeğimiz hastaydı, eşim sırf köpeğin ilacını içirmek için iş yerine gitti misafirler gittikten sonra......
sonra eve geldiki ne duyayım ölmüş köpeğimiz(((((
çok üzüldüm gerçekten, 3ay kadar bizim bahçede durdu, bebekliğini biliyorum onun, bebekken geldi bize, çok seviyordum onu, sevgili bi hayvandı....
duyunca oturdum yarım saat 1saat ağladım....
şuan bile gözlerim doldu hatırlayınca......
eşim başta anlayamadı pek amaaa şokuyla, sonradan o benden kötü oldu, çok kötü oldu, ona daha zor olucak belli bi süre artık.
köpeğimiz 2yaşındaydı işte.
neyse sağlık olsun, can sağlığı olsun ne diyelim........
ve aleykümselam canımselamun aleyküm kızlar uzun zamandır giremiyorum ama yeniden burdayım
tam olarak başlıyorum ve asla bırakmak yok diyetı buradan acayıp motıve oluyorum bu hafta kılo veren butun arkadaşları tebrik ediyorum
benım gıbı veremeyen arkadaşlarım üzülmek yok bu hafta olucak inşallah rabbınm hepımızı kilolarımızdan kurtarsın ben bundan sonra hepppppp sizleyım hepınızı sevıyorum
huhuuuuuuuu
topicimizzzz yine in cin playing ball moduna geçmişşş
çıkmadan son bi şey sorayım sizlere. cuma akşam için tavuklu pilav yapmıştım. baya da kalmıştı, dolapta duruyor hala. açtım baktım bozulmuş mudur diye ama koku yok. ısıttım yedim biraz tadı da kötü değil. bozulsa ekşir ya da kokardı değil mi? dökmek istemiyorum, akşama yeriz eşimle diye düşündüm ama siz ne dersiniz? sonra mideyi bozmayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?