Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı haftalar herkese
Meyracım köpeğiniz için çok üzüldüm
Esracım dişlerimin acil olan işleri bitti şükür teşekkür ederim sana da zihin açıklığı dilerim dersler için
Yenacım Allah kabul etsin aşûreni ellerine sağlık

Son düzenleme:
Kaplamalar takıldı meyracım bitti şimdilik yani aslında bikaç ufak iş daha var ama gitmem bu ara

çok sevindim ablacım diş telaşının çoğunun hallolduğuna....
bencede gitme dinlen biraz artık, kendine vakit ayır birazda, zaten üst üste geldi bu aralar bazı şeyler senin için, sonra gidersin bi ara ama........
tekrar çok geçmiş olsun ablacım, diş zor ve uğraştırıcı gerçekten.

teşekkürler ablacım.......

Sağol meyracım gitmiyeceğim ben de zaten :)
Bedenen ve ruhun öyle yorgunum ki hiç bir şey yapasım yok zaten herseyden bıktım

hepinize çok teşekkür ederim allaha şükür gayet güzel geçti sınavım . sonuçlar salı günü bakalım ne yapmışız ....

gözünaydın canım......

allah kabul etsin inşaallah ablacığım, ellerine sağlık......

bende öyle şişmanımki hiç sorma:)))

hayırlısı ile; amin inşaallah canım, benim evde beslediğim 2muhabbet kuşumada inşaallah....... amin.
yalnız rabbim sabrını veriyo gerçekten.......

çok sağol ayrıca canım.
evet baya zor oldu eşim için gerçekten.

ve aleyküm selam ablacım.......

çok sağolasın, amin inşaallah maskot içinde:)))
iyi fikir gerçekten bu:)

Meyracım köpeğinize üzüldüm, bi daha yaşatmasın Allah. malesef hayvanlara bağlanınca böyle şeyler yaşıyor insan.

sağolasın canım.
sanada zihin açıklığı versin inşaallah rabbim ders çalışmalarında.......

Meyracım üzüldüm canım canınız saolsun...

Esracım tamamdır görüşürüz... telefon olayını unutmuşum ben...

Yenacım aşureler için ellerine sağlık...

bu arada geç oldu ama dereceye girenleri tebrik ederim Esracım ellerine sağlık...

Allahım yardım ettttt.Normalde yazmayacaktım ama pek sevmiyorum ruh sıkıcı muhabbet etmeyi.İyi düşün iyi olsun modunda gezerim genelde.
ama bu diyet bu hafta zor geçecek arkadaşlar. Malum günlerimdeyim havalar böyle kapalııı işlerim çok.
ne evde ne de işte birşey yapmak istemiyorum ve her iki taraftada işler gitgide artıyor.
benim en kısa zamanda bu moddan çıkmam lazımmmm.Böyle evde hiçbirşey yapmadan uyumak istiyorum.

Sağol meyracım gitmiyeceğim ben de zaten :)
Bedenen ve ruhun öyle yorgunum ki hiç bir şey yapasım yok zaten herseyden bıktım

seni çok iyi anlıyorum ablacığım, ama sen öyle deme bıktım falan sakın.......
hepsi birer birer ecir inşaallah..... tüm sıkıntılar rabbimizin bizi sevdiğinden bence.....
ve bence allah bazı kullarına bu dünyada sıkıntı vermeyi bile çok görüyor......... allah korusun bu halden....
az dinlen, kendine vakit ayır hepsi geçer uçar gider inşaallah:)
sen güçlüsün maşaallah gerçekten......
koccaman öpüyorum bal pamuk yanaklarından:)

---------------

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.

Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Mevlana

--------------

yolcuuu nerelerdesin kuzuuuummm.....

ve eliiiiiizzz kuzum en çok sen nerelerdesin??? herşey yolundamı? nasılsın????

Haklısın meyracım ben de yazdıktan sonra pişman oldum zaten
Çok yorgunum diyeyim ben sadece
Şükür bu günümüze
Öpüyorum seni

bu hafta menülerini takip edecektim..cuma günkü bildiriminden sonra karar vermiştim ama bu cok az:))
aksam 3 kasık fasülye normal yemek kasıgı deil mi

haftasonu kacırınca hemen kilo aldın mı peki?artma varsa endişelenme bol su içmeni tavsiye ederim..

içimizdeki bir cok sıkıntıyı da döküyoruz canım buraya..
diet topici ama biz de insanız sıkıntılarımız,sevinçlerimiz..
böyle paylaşımlar da yeri gelince olacak tabiki..çalısınca diet daha zorluyor sanırım Allah kolaylık versin

yolcuuu nerelerdesin kuzuuuummm.....

ve eliiiiiizzz kuzum en çok sen nerelerdesin??? herşey yolundamı? nasılsın????

Yolcuuuu ben de özledim ama seni aslında eminim tüm kızların gözü arıyordurr.
kendini alıstırıyorsun sonra da tamamen kayboluyorsun cadı:)

arayı açma canımmmmm kg almadan dön aramıza ama

Merhabalar hanımlar....

İstanbul kapkara ve sabahtan beri yağmur yağıyor..Benim de içim karardı valla..Ne kadar etkileniyor insan havanın halinden...

ASUMANCIĞIM;

Sen de havaların bu halinden etkilenmişsindir canım.Bir an önce alışırız,atarız bıkkınlığı,sıkıntıyı içimizden inşallah..Dişlerini güle güle kullan.Sıhhatle inşallah...

MEYRACIĞIM;

Köpeğinize üzüldüm canım...Benim kuşlarım ölünce ağlayıp duruyorum diye eşim evde hayvan bakmayı yasakladı..Çok iyi anlıyorum seni.Allah başka yerden sevindirsin inşallahh..

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM GÜZEL HANIMLAR....

sağolasın bitanem.....

amin, çok sağol ablacığım....

bende seni kocccccaman öpüyorum:)

yok kilo artışı 300 gr gibi birşey olmuş.Aslında midemin küçüldüğünü hissediyorum canım pek yemek istemiyor. Sadece havalar böyle kapalı kapalı gidince tatlı sarıyorum çok aklıma.Neyse geçicek bunlar.Çalışınca bana daha kolay geliyor diyet evde iken atıştırma riskim daha çok oluyor.
evet yemek kaşığı.
benim yazdıklarımın haricinde sabah yarımbardak suya elma sirkesi damlatıyor 5-6 damla içiyorum.
birde sürekli yeşil çay-bitki çayı(biberiye-funda-kekik-mate-yeşilçay-papatya bu papatyayıda kendim ekledim sakinleştirsin diye.)içiyorum.

normalde de çok su içerim günde 3 litre rahat içiyorum ben.Birde akşamları 1 saat harbiden spor yani ter içinde kalıyorum.

merhaba güzel hanımlar nasılsınız bakalım?

MEYRA canım çok üzüldüm benimde bundan birkaç yıl önce aynı durumu yaşamışlığım var seni çok iyi anlıyorum canımmmm...

ASUMAN ablacım ne demiş üstad 'beni bu havalar mahvetti' o hesap havalardan senin yorgunluğun bende öyleyim ama yapacak birşeyde yok malesef

YENA canım ellerine sağlık bereketli olsun allah kabul etsin inşallahhh

bu arada malum benim kilo bildirimim bugün :)

geçen hafta:86.1
bu hafta:84.5
fark:1.600

SEVDİM BEN BU KARATAYIIIIIIIII BANA KİLO VERDİRENE KADAR SEVİYORUMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…