kapakli plastik kaplara koyuyorum 4-5gün gidiyor bozulmadan... bence yiyebilirsin :) eger kapali bir kaba koyduysan.
Kaplamalar takıldı meyracım bitti şimdilik yani aslında bikaç ufak iş daha var ama gitmem bu ara
Hayırlı haftalar herkese
Meyracım köpeğiniz için çok üzüldüm
Esracım dişlerimin acil olan işleri bitti şükür teşekkür ederimsana da zihin açıklığı dilerim dersler için
Yenacım Allah kabul etsin aşûreni ellerine sağlık
hepinize çok teşekkür ederim allaha şükür gayet güzel geçti sınavım . sonuçlar salı günü bakalım ne yapmışız ....
Selam arkadaşlar,
NAsıl geçti pazarınız.? Ben yeni oturuyorum diyebilirim...
Öylesine yorgun ve şişmanım ki..
Aşure yaptım dağıttım ve rahatladım ..bu sene nedense yapmayı çok istiyordum bir türlü gününü ayarlayamıyordum...
Allah kabul etsin..
Kilo verenleri özellikle Beyzuşum salon kadınıma, kocaman tebriklerimi sunuyorum...
Esracım ellerine sağlık...
Ayyyy canim basiniz sag olsunüzüldüm köpise
Cok zordur simdi esin icin
Ay ben o günü düsünmek bile istemiyorum... Birde üstelik ben evde besliyorum... onunla beraber uyuyoruz... onsuz naparim bilmiyorumaallahim saglikli uzun ömürler versin oglusuma.
selamun aleyküm güzeller
hayırlı ve bol eksili bir gün diliyorum
ben haftayı hep misafirli geçirdim.
bakalım bu hafta nasıl geçecek
meyracım köpeğinize üzüldüm. sizin canınız sağ olsun. malesef hayvanların ömrü kısa oluyor.çok bağlanıncada zor geliyor insana.
Allah en kısa zamanda küçük bir maskot versin sizede herşeyi çabucak unutun
ve aleykümselam canım
azmin daim olsun
Meyracım köpeğinize üzüldüm, bi daha yaşatmasın Allah. malesef hayvanlara bağlanınca böyle şeyler yaşıyor insan.
Sağol meyracım gitmiyeceğim ben de zaten :)
Bedenen ve ruhun öyle yorgunum ki hiç bir şey yapasım yok zaten herseyden bıktım
seni çok iyi anlıyorum ablacığım, ama sen öyle deme bıktım falan sakın.......
hepsi birer birer ecir inşaallah..... tüm sıkıntılar rabbimizin bizi sevdiğinden bence.....
ve bence allah bazı kullarına bu dünyada sıkıntı vermeyi bile çok görüyor......... allah korusun bu halden....
az dinlen, kendine vakit ayır hepsi geçer uçar gider inşaallah:)
sen güçlüsün maşaallah gerçekten......
koccaman öpüyorum bal pamuk yanaklarından:)
---------------
Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.
Mevlana
--------------
Eki Görüntüle 880656
Haklısın meyracım ben de yazdıktan sonra pişman oldum zaten
Çok yorgunum diyeyim ben sadece
Şükür bu günümüze
Öpüyorum seni
bu hafta menülerini takip edecektim..cuma günkü bildiriminden sonra karar vermiştim ama bu cok az:))günaydın arkadaşlar
hafta sonu biraz kaçırmış olabilirim.Şehir dışında gezmelerde olunca
diyetteyken hiçbir yere gitmeyeceksin kimseler ile görüşmeyeceksin aslında
dolasıyla bu hafta biraz daha sıkmam gerekecek yediklerimden yakayım artık.
sabah: 6 fındık + bitki çayı
ara yeşil çay
öğlen :çorba+ salata
Ara :yeşil çay içerim
akşam: 3 kaşık kuru fasulye+yoğurt yerim.
karışık bitki çayım
Allahım yardım ettttt.Normalde yazmayacaktım ama pek sevmiyorum ruh sıkıcı muhabbet etmeyi.İyi düşün iyi olsun modunda gezerim genelde.
ama bu diyet bu hafta zor geçecek arkadaşlar. Malum günlerimdeyim havalar böyle kapalııı işlerim çok.
ne evde ne de işte birşey yapmak istemiyorum ve her iki taraftada işler gitgide artıyor.
benim en kısa zamanda bu moddan çıkmam lazımmmm.Böyle evde hiçbirşey yapmadan uyumak istiyorum.
yolcuuu nerelerdesin kuzuuuummm.....
ve eliiiiiizzz kuzum en çok sen nerelerdesin??? herşey yolundamı? nasılsın????
Meyracım üzüldüm canım canınız saolsun...
Esracım tamamdır görüşürüz... telefon olayını unutmuşum ben...
Yenacım aşureler için ellerine sağlık...
bu arada geç oldu ama dereceye girenleri tebrik ederim Esracım ellerine sağlık...
Merhabalar hanımlar....
İstanbul kapkara ve sabahtan beri yağmur yağıyor..Benim de içim karardı valla..Ne kadar etkileniyor insan havanın halinden...
ASUMANCIĞIM;
Sen de havaların bu halinden etkilenmişsindir canım.Bir an önce alışırız,atarız bıkkınlığı,sıkıntıyı içimizden inşallah..Dişlerini güle güle kullan.Sıhhatle inşallah...
MEYRACIĞIM;
Köpeğinize üzüldüm canım...Benim kuşlarım ölünce ağlayıp duruyorum diye eşim evde hayvan bakmayı yasakladı..Çok iyi anlıyorum seni.Allah başka yerden sevindirsin inşallahh..
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM GÜZEL HANIMLAR....
bu hafta menülerini takip edecektim..cuma günkü bildiriminden sonra karar vermiştim ama bu cok az:))
aksam 3 kasık fasülye normal yemek kasıgı deil mi
haftasonu kacırınca hemen kilo aldın mı peki?artma varsa endişelenme bol su içmeni tavsiye ederim..
içimizdeki bir cok sıkıntıyı da döküyoruz canım buraya..
diet topici ama biz de insanız sıkıntılarımız,sevinçlerimiz..
böyle paylaşımlar da yeri gelince olacak tabiki..çalısınca diet daha zorluyor sanırım Allah kolaylık versin
Herkese selam
Meyra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?