Herkese selam
Meyra
ayyy canım benim yeni gördüm mesajını:)
hoşgeldin topikimize:)
nasılsın görüşmeyeli tatlım?
bende sana özelden mesaj atcaktım bugün yarın, nasılsın diye? kalp kalbe karşıymış demek.......
hoş buldum :)bitter kuzucuğum:)
sen şuan pc başındamısın bilmiyorum hiç....
ama saat baya geç oldu, yapılcak işlerim var, ben gidiyimde pnları halledeyim canımcım, yine görüşürüz, mutlaka okurum ben yine burayı....
kocaman öptüm, görüşürüz
iiicücüşüm ne güzel şeyler eklemişsin, harikasın
Sağol meyracım gitmiyeceğim ben de zaten :)
Bedenen ve ruhun öyle yorgunum ki hiç bir şey yapasım yok zaten herseyden bıktım
merhaba güzel hanımlar nasılsınız bakalım?
MEYRA canım çok üzüldüm benimde bundan birkaç yıl önce aynı durumu yaşamışlığım var seni çok iyi anlıyorum canımmmm...
ASUMAN ablacım ne demiş üstad 'beni bu havalar mahvetti' o hesap havalardan senin yorgunluğun bende öyleyim ama yapacak birşeyde yok malesef
YENA canım ellerine sağlık bereketli olsun allah kabul etsin inşallahhh
bu arada malum benim kilo bildirimim bugün :)
geçen hafta:86.1
bu hafta:84.5
fark:1.600
SEVDİM BEN BU KARATAYIIIIIIIII BANA KİLO VERDİRENE KADAR SEVİYORUMMMMM
Allahım yardım ettttt.Normalde yazmayacaktım ama pek sevmiyorum ruh sıkıcı muhabbet etmeyi.İyi düşün iyi olsun modunda gezerim genelde.
ama bu diyet bu hafta zor geçecek arkadaşlar. Malum günlerimdeyim havalar böyle kapalııı işlerim çok.
ne evde ne de işte birşey yapmak istemiyorum ve her iki taraftada işler gitgide artıyor.
benim en kısa zamanda bu moddan çıkmam lazımmmm.Böyle evde hiçbirşey yapmadan uyumak istiyorum.
artık gelmelisin asucumİyi akşamlar
Nerdesiniz topiği böyle boş görmek çok üzücü
Her ne kadar henüz diyet yapamasam da istiyorum :))
merhaba güzel hanımlar nasılsınız bakalım?
MEYRA canım çok üzüldüm benimde bundan birkaç yıl önce aynı durumu yaşamışlığım var seni çok iyi anlıyorum canımmmm...
ASUMAN ablacım ne demiş üstad 'beni bu havalar mahvetti' o hesap havalardan senin yorgunluğun bende öyleyim ama yapacak birşeyde yok malesef
YENA canım ellerine sağlık bereketli olsun allah kabul etsin inşallahhh
bu arada malum benim kilo bildirimim bugün :)
geçen hafta:86.1
bu hafta:84.5
fark:1.600
SEVDİM BEN BU KARATAYIIIIIIIII BANA KİLO VERDİRENE KADAR SEVİYORUMMMMM
nursena cidden bu kadar kaybolmazdı, merak ettim şimdi onu gerçekten????
Bekledim bekledim dayanamadım geldim işte daficim ama henüz düzenli bir beslenmem yok iradem deartık gelmelisin asucum
benim senin kilona gelmemi bekleme çok beklersin
kendisini taciz etme zamanı geldi
bir şekilde başlamak lazım.
bende başladım güya ama çok şaşkınım. eski yediklerimin üçte birini yiyorum vereceğim yerde alıyorum.
Hayırlı sabahlar
maşallah canım tartı gercekten ödem yuzunden fazla gostermıstır biberıyenın faydalı oldugunu okumustum bı dene istersengüünayyyy dıınnnnn kulaklarım çınladı akşamdan beriii benimi aradınızzzz
:))
bazı sebeplerden bunalımlardan dolayı girdim okudum kaçtım cevap yazmadımm yazasım gelmedi
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler gelmeyenler benim gibi kaybolanlar inşallah toparlanıp gelirierr
evet bu sabah itibariyle hayatıma yeniden bi düzen getiriryorum
sabah kahvaltımı bi güzel yaptımm zeytini az çok yedim sanırım 2 dlm kepekli ekmek
2 çatal peynir 2 kupa çayyy
ve sonrasında 3 mill lasly yaptımm inşallah devam eder
suana kadarda 2 lt suyumu içmiş bulunmaktayım lasly yaparken ben çok su içiyorum her milde yarım lt re
akşama kadar 1 daha içersem aferim bana
bu ararada tartı sabah bana 89.800 dedi(( demez olasıca
ortalığı toplayayımmm öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?