senın 2 seneymıs canum benım omrum boyle gectı ne rahat rahat yıye bıldım ne dıyetımı basarabıldim saçmasapan bi haldeyımekmeği çıkarmak gerek hayattan aslında. ben nerdeyse yemiyorum hiç haftada kere filan belki oda minik bir dilim. 3-5 günlük diyetlerde kendini açlığa sokuyorsun bu diyet bitsin sonra yerim bişeyler mantığı oluşuyor diyet bitince normal yemeye devam ediyoruz hata orda işte o yüzden kilo alıyoruz. diyeti bi kaç zamanlık düşünme hayatının sonuna kadar yapacaksın bu senin beslenme alıskanlıgın olacak. başlarda tabiki kısacaksın biraz. ekmek, tuz, şeker ve çikolatabunlara dikkat etmek lazım. arada canın bişeyler cekebilir illaki onu kaçamak olarak ye ertesi günü sabit geçir kendini dengele. ve geç saatte mümkün olursa hiçbişey yeme.
örnek bir diyet listem yok su anda. sabah normal kahvaltı ( domates salatalık peynir zeytin) 11 gibi az sütlü kahve içiyorum. öglen salata yiyorum genelde yada yogurt yada omlet menemen tarzı seyler. ben ofiste yapıyorum yemegi normal yemek cok uzun sürdügü için yapmıyorum ugrasasım gelmiyor. o yüzden böyle öglenim. eve gidene kadar bişey yemiyorum genelde kazınırsa midem bi kaşık yogurt yiyorum ya da meyve. aksam 7den sonra eve geçiyorum sebze yemegi yiyorum yada haslanmıs tavuk. ekmek yemiyorum dediğim gibi. hafta bir kere filan. kaçaamak yapmıyor değilim ama yaptıgım zaman ertesi gününü ya da aksamını hafif geçirmeye calısıyorum. kendini dengelemen önemli. sporun çok önemli yeri var. ben geçen sene bundan biraz daha fazla yiyordum ama hergün spor yapıyordum yürüyüşe cıkıyordum 6 kilo vermiştim bir ayda. spor su anda yapamıyorum ben. ofiste oturuyorum mecbur. havalar sogudu malum. spor saolnuna gidicek vakitte yok. evde leslie yapmayı düşünüyorum bende.
yani bebeem demem o kisürekli böyle yaşayacaksın o yüzden spor yap dengeli ve güzel beslen. al bak ben 2 senedir buraya gelip gidiyorum. sonuç aynı neden ? azmedemedim. hayat tarzımı böyle belirlemedim. diyet bitsin sunu yicem bunu yicem diye hayaller kurdum. elimize kalan 94 kiloluk bir mehtap.
çok doluymuşum yahuuuuu
zaten basımıza gelen hazır yıyeceklerden gelmıyormuBugün ilk defa kaçamak yapcamşimdiden pişman odum Kardeşimde sinemaya gidecez ordan yemeğe :26: ayda
yılda bir kardeşim dışarı davet etmiş beni birşey olmaz! olmaz dimi:18: neyse uzaklara gidip yürüycez nasılsa yakarım biraz zaten
izmirde bir yere gitmek için iyice yemen lazım yoksa o yollarda heba oluyorsunakşam yemem ve gelip 15 dk spor yaparım
neyse bugunluk olacak artık ben bozdunya hesey normal gelıyor banaayy mahfoldum desene :18: ya hamburger yemeğe gidecektik yanında patates ve kola
ah bı atabılsek su hay<llerımızı sankı sadece yemek için dogmusuz benımde gozum donmesınyeterhiçbirseyı dınlemıyorumburger kinge gitceksin dimi lanet yerpepsi max iç yada zero hangisi varsa işte. hamburgerine mayonez koydurma. kızartma mecbur yencek artık. ya benimde canım acayip makarna çekiyor. normalde hiş sevmem ya soslu filan hayallerimi süslüyor şu anda
ah bıdayana bılsekAyy evet oraya gidecezTavsiyelerin için çooook teşekkür ederim aynen öyle yapcam neden güzel şeyler hep böyle güzel kiii
Sende mi kaçamak yapacan aslında makarna yenebilir tabi ekmeksiz canın istiyorsa bari öğle yemeğin olsun akşam yemezsin bi
ucundan kurtarmış olursun bu arada
1 Porsiyon Domates Soslu Makarna = (Alınan Kalori)= 332 kcal haberin olsun istedim
oh afıyet olsunverip aldım verip aldım alışkanlık yaptım artık. 85i gördüğüm oldu ama sonra yine aldım. hani dedim ya sana beslenme alıskanlıgı diye. o yok bende. diyet bitiyor ya gelsin kızartmalar cikolatalar. ee haliyle yiyince kilo alıyor insan. diyet ve spor yapıp kilo vermediğim olmadı hiç. şu anda diyet gibi bişeyim zararlı seylerden uzak duruyorum kaçamaklarımı azalttım. misal az önce makarna krizim vardı benim için cok büyük bir kaçamak o. az öncede yedim rahatladım hem pişmanım hem değilim birdaha olsa yemem cünkü doydum. 1:
tebrık ederım azmını kılo alsanda onemlı degıl bugun olmazsa yarın olur azmın hep boyle daim olsun arkadasımtünaydın millet.....
anaaaam ben kilo almışım
ama o kadar kaçamağa gayet normal.......
neyseki haftaya kendimden şuan daha ümitliyim, azim var çünkü üzerimde çok şükür rabbime.......
kilomu söylerken çok utandım bu sefer sizden
101.3kg çıktım
+1.6
okann bayülgenn gibi bende konuyu bağırarak değiştiriyim bari:)
aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa eveeeeeeeeeeeet geçtik konuyuuuuuuuu........
ümitler haftaya artık........
yılmak yok yola aynen yine yeni yeniden devam...................
gıtttı gıtıı dıyetım tumden gıtttıdiyet bozma moduna girmişsin sen bacım şuan:))))
gazan mübarek olsun:)
bu topiği takip et derim......
özel olmazsa burcun nedir? sadece meraktan sordum.......
valla super fıkır ama benm dogum gunum 11 aralık 6 gun var haftayıda tamamlıyamam ben :26:GÜZEL HANIMLARRRRR NASILIZ BUGÜN?
KAÇAMAKSIZ DEVAM DEĞİL Mİ ,SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ DEĞİL Mİ? YOKSA VALLA DÖVERİM :)
YENİYILA 25 GÜN KALDI !!!! UNUTMAYALIM
gayet güzel başlamışım ama sonra fena kızmışım :))) basarım sıfırı o olur ,o kadar!!!
HANIMLAR SİZE BAŞKA BİR TEKLİFİM DAHA VAR YANİ YOLUMUZ BU KADAR KISA OLMASIN DİYEŞİMDİ , HERKES YENİ YAŞINA DAHA ZAYIF GİRECEK ! ÖRNEĞİN BEN ŞUBAT DOĞUMLUYUM BEN YENİ YAŞIMA BİR HEDEF KOYACAĞIM ( şimdi 84.5 kiloyum şubat 12de 78 gibi )
MEYRAAAAAA ( bu senin ilgi alanın ben yoğunum bebişlerden dolayı listeyi sen yaparsın :) ) hem burçlarımızı tam olarak öğrenmiş olursun
şimdi siz dersiniz oooo senin doğum günün yakınmış biter işin diye yok öyle birşey bende evlilik yıldönümümde gelinliğimi yeniden giymeyi hedef alırım ,yeter ki isteyelim buluruz birşeyler değil mi
NE DERSİNİZ OLUR MU ?
tabıkı onemlı hemsen ıstıkrarlıydın yarın telafı edersın uzulmeAman Yarabbialdığım kalorileri ölsem veremem hangi taşlara kocaman totoşumu göbüşümü vursam üç günlük
kalori miktarını bugün bi günde aldım ayyyasak artık kaçamak maçamak yok oturup evimde sağlıklı az kalorili şeyler
yiyecem pişman olunca üzüntüyle falan kilolar erir mi? içimin yağı eridi derler ya onun gibi olur mu acaba çünkü yaslardayımm
ya bi hamburger cips ve kola bu kadar kalori olur mu ya insana hiç acımaları yok bunların pöfff
Ama en azından yerken her bir lokma vizcan azabıymış gibi yedim yüreğim acıya acıya buda benim için büyük bi gelişme herhalde yani
galiba :18:
Hatunlarrrr harikasinizzzz :) ortalik canlanmis!!! supersiniz vallahi!!!
Yarin insallah eksili bir gun olur herkes icin... (kendimden umidim yok)
ınsallah canım benım ıcınde bıraz zorrrrr