Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

senın 2 seneymıs canum benım omrum boyle gectı ne rahat rahat yıye bıldım ne dıyetımı basarabıldim saçmasapan bi haldeyım
zaten basımıza gelen hazır yıyeceklerden gelmıyormu

ayy mahfoldum desene :18: ya hamburger yemeğe gidecektik yanında patates ve kola
neyse bugunluk olacak artık ben bozdunya hesey normal gelıyor bana

ah bı atabılsek su hay<llerımızı sankı sadece yemek için dogmusuz benımde gozum donmesınyeterhiçbirseyı dınlemıyorum
ah bıdayana bılsek
oh afıyet olsun
tebrık ederım azmını kılo alsanda onemlı degıl bugun olmazsa yarın olur azmın hep boyle daim olsun arkadasım
diyet bozma moduna girmişsin sen bacım şuan:))))
gazan mübarek olsun:)

bu topiği takip et derim......

özel olmazsa burcun nedir? sadece meraktan sordum.......
gıtttı gıtıı dıyetım tumden gıtttı
valla super fıkır ama benm dogum gunum 11 aralık 6 gun var haftayıda tamamlıyamam ben :26:
tabıkı onemlı hemsen ıstıkrarlıydın yarın telafı edersın uzulme
Hatunlarrrr harikasinizzzz :) ortalik canlanmis!!! supersiniz vallahi!!!

Yarin insallah eksili bir gun olur herkes icin... (kendimden umidim yok)

ınsallah canım benım ıcınde bıraz zorrrrr

Hatunlarrrr harikasinizzzz :) ortalik canlanmis!!! supersiniz vallahi!!!

Yarin insallah eksili bir gun olur herkes icin... (kendimden umidim yok)

olur mu öyle hiç.Halen ümidin ve başarma fikrin var ki buradasın.Bak hep birlikteyiz hepimiz aynı savaştayız.Hepimizin bünyesi farklı hayatı farklı bugün senin motivasyonun düşük olur yarın benim başkasının ama amacımız hedefimiz aynı.Sabırla bitireceğiz bu işi

İyi geceler
Meryemcim geç gördüm kusura bakma canım
Ben bugün evdeydim dün çok üşümüştüm dışarı çıkmadım bugün hiç
Günlük işlerimi yapıp yeğenime Yelek başladım Pazartesi kardeşime gideceğim inşallah o zaman götürmeyi istiyorum
Yarın da hastaneye gideceğiz eşim için öğlen evde olurum inşallah

ablam kolaylıklar hastanede. çoğu gitti azı kaldı inşallah.

kendine dikkat et bi de, havalar birden soğudu.

canım gecmışler olsun hastamıydı esın

hayırlı sabahlar guzel hatunlar
bende ilk defa kilo bildirimi yapayım aslında benım daha 3 gun oldu tam baslayalı ama olsun carsamba gunu 143.3 dum sımdı 142.3 um ama haftayacoook daha ıyı olacak ınsallah aratık bozmak yok zayıflıycaz hep beraber

ablam kolaylıklar hastanede. çoğu gitti azı kaldı inşallah.

kendine dikkat et bi de, havalar birden soğudu.
Çok şükür canım inşallah zor kısmı atlattık Allah'ın izniyle
canım gecmışler olsun hastamıydı esın
Teşekkür ederim
Eşim 3 ay önce 2 topuğunu da kırmıştı onun için kontrolü var canım

Ben sana hoşgeldin diyemedim galiba
Aramıza hoşgeldin azmin daim olsun inşallah sağlıkla verirsin kiloları

günaydın kayınvalidem ve kayınbabamlar geldi temmuzda görmüştü en son kilo almışın dedi tabisi gene zayıfla kızım çok güzel oluyosun zzayıflayınca dedii valla haklıda kadın bende memnun deilim inşallah yaza gitmeye zayıflarım düğünde var bi akrabamızın

kilom anlamadığım bişekilde dikkat etmeme 3 lt su içmeme spora rağmen nedn artı anlamadımmm
ama yılmak yok devamm

geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın

yeni kilom 89
sporum 150 daika

teşekkürlerr
hayırlı cumalar

tesekkur ederım canım hoşbulduk rabbım esınede acıl sıfa versın bırdaha yasatmasın

BUARADA HERKEZE HAYIRLI CUMALAR

"Bugüne sağlıkla ve sevgiyle gözümü açabildiğim için şükürler olsun"

Hayırlı Sabahlar Diyet arkadaşlarım

Yeni bir güne daha başladık inşallah güzel geçer herkesin...

Dünün şokunu atmış bir vaziyette uyandım ve kahvaltımı yaptım

1 Yemek Kaşığı Kaymak = 86 kcal

2 Dilim Tam Buğday Ekmeği 128 kcal

3 Adet Yeşil Zeytin 21 kcal

1 Çay Bardağı Çay (Şekersiz) 1 kcal

Alınan Kalori Toplamı =236 kcal

Şimdide On beş dakikalık yürüyüşümü yapıp ders çalışmaya başlayacam

İnanıyorum herşey güzel olacak...

&#8220;Ümidini kaybetmiş bir insanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur&#8221;....

Ümidimizi kaybetmeden yola devam

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlarım..herkesin keyfi yerindedir inşallah..

benin hayat çok karışık bu sıra..babam hastanede idi şimdi babannemde hastanede...Alla şifa versin herkese...

kilom 96..

Esram ellerine sağlık şimdiden öpüyorum...

Bu aralar çok yoğunum paylaşım yapamıyorum.Ara ara bakıyorum gaza gelip çıkıyorum Bu koşuşturmaca ne kadar diyet yapılırsa öyle devam ediyorum. Ben kısaca şuan ki durumumu anlatayım. Geçen hafta ki kestane faciasından sonra 3 gün hurma yoğurt diyeti yaptım. O biraz kendime getirdi beni. Çarşamba gününden itibaren de bantlarımı kullanmaya başladım tekrar özlemişim keratayı :) 3 akşamdır da 50'şer mekik çekiyorum. Yılbaşına kadar hedefim tam 80.00' ı görmek inşallah Rabbim nasip eder de görürüm :) En son yıllar yıllar yıllar yıllar önce gördüğüm rakamı gördüm

Kilo Bildirimi:
29.11. Cuma: 86.7
06.12. Cuma: 85.0 Çoooooookkkk mutluyum çok :) en son 5 sene önce 82'yi gördüğümü hatırlıyorum :)))

Herkese boooool eksili günler bol azimli diyetler diliyorummm :) öpüldünüz kızlaaaarfrrrrr

Çoook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin. Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey bolca dua etmek. Gönlünü ferah tut sen. Dualarımız seninle canım.

rabbbım acıl sıfalar ıhsan etsın bolbol Allahın YA ŞAFİ ismini oku inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…