Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım umarım yenıyıla istdigin kiloda gırersın umarım bızde yıllaroncekı kılolarımıza ınerız

Günaydın herkese,
hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler olsun...

Nursena sen yaparsın kuzum, moralini bozmadan hemen şu an da başla yeter ki. yılbaşına kadar atarsın sen o gelenleri.

Nevinim inşallah mübarek günde hayırlı şifalar olur hem babannane, hem babana.

Günaydınlar herkese.
Öncelikle birbirimizin diyetlerine baktığımızdan sizlere de açıklama yapayım.Bu hafta kaçamak 1 sütlaç ve 1 sufle harici kaçamak yapmadım.
geçen hafta cumayı 92,3 kg ile kapatmıştım fakat bir hafta sonu kaçamağı pahalıya patladı. pazar eve geldiğimde 93 çıkmıştım.

29/11/2013 92,3 kg
06/12/2013 91,8 kg
fark 500 gr

bu tarihler arası aktivite toplamda 4 saat spor
1,5 saat tempolu yürüyüş

1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) 23 kcal

1 Adet Ceviz 27 kcal

Bugün şişe suyuma azıcıkta limon damlattım iyi diyorlar zaten çayda şekeri de bırakınca iyice limon bağımlısı oldum

Az evvel tartıldım 87.5 çıktım

Son düzenleyen: Moderatör:
33 kilo muuuuu wuhuuuu nasıl bişeydir o öyle maşallah sana.

optimuma gidicem bugün lcw de gördüm güzel kabanlar oralara bakıcam eğer bulamazsam c&a ya bakarım teşekkür ederim esoşummm bu kpss bildigin eziyet ya 85le hala atanamayanları görüyorum boşa ugrasıyormuşum gibi geliyor
balkon konuşması harika ya
bende hiç zayıf halimi hatırlamam hep kiloluydum. diyet hiç aklımda yoktu ama kendimi zayıf mı görüyordum napıyordum bilmiyorumki. hep 65-70lerdeydim sonra 80 90 oldum baktım ki çıktıkça çıkıyor dedim böyle olmayacak kafama dank etti öyle karar verdim. 2 seneden önce hiç bir çabam yoktu yani

hurma yogurt diyeti nedir ? birde bant filan ne iş banada anlat banada banada banadaa

asuman ablacım
çok geçmiş olsun

merhaba hatunlar,

nasılsınız bakalım? ben işe yine yine geç kaldım tartılmayı unuttum. iki gün önce çıktıgımda 94.5 ti bunu sayalım. spor her zamanki gibi yok.

Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah Cumamızı kabul ve mübarek eylesin…

az olsun bizim olsun canım tebrikler

canım şimdi bekarken, hayatında kimse yokken (yani en son öyleydi ya :)) dene şansını, ayak bağın yok en azından. ben eşimin işinden dolayı istanbuldan bi yere kıpırdayamıyorum. her şeyin bi yaşı, dönemi oluyor. senin için tam zamanıdır, inşallah hayırlısı olur.
güle güle kullan yeni cicişlerini de :)

seni 94.5 geçerim, vermişsen de haftaya daha çok vermiş olursun :)

busefer olacak ınsallah kendımıze bu eziyetı cektırmeyelım

haftaya hile yapcam aynıdır diye tahmin ediyorum ya şişkinlik var gitmedi yapıştı kaldı kaç gündür akşam eve geçince bakarım dogrusuna merak etmiyorda değilim
haklısın evli olunca mecbur tek ile baglı kalıyorsun. ben artık nere olursa gidicem diyorum sonrada vazgeciyorum okadar çabalıyorum bari istedigim bir yer olsun diyorum o yüzden hedefim ege. kpss hedefimde 90-95. fazla ucuyorum ama istedigim şeyi yapmak için baya bir ucmam lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…