Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım:))))
destek oldu inan sözlerin.....
evet kedidir kedi bencede:)

canım aslında günlük yıllık yorumlar olarak bende güzel bi site takip etmek istiyorum ama bu güne kadar hıh şunu beğendim işte dediğim bir site çıkmadı daha hiç benim karşıma. sadece bi adres var genelde yorumlarını beğeniyorum ama malesef o da günlük değil, kafasına göre takılıyo:)
bir tiwitt adresi. bu adres işte https://twitter.com/brcnznediyor

sende kpssye çalışıyomuşun, rabbim zihin açıklığı versin, kolaylıklar versin, hayırlısı ile gönlündekini versin inşaallah canım......
amin.

sağ ol canııııııııııııııımm memur olayım hepinizi yemege cıkarcam

aynı bende öyleyim kuzum ya dogru dürüst bir site yok şu burçlarla ilgili. tamam tamamen aynı olmasını beklemiyorumda alayı sallamasyon. geçen gün bitanesi yazmış bugün çok şanslısın harika sürprizler var filan. ötekisi bugün dikkat et zor bir durumla karşılaşacaksın. akşama kadar bekledim nolcak acaba diye güzel sürprizlerdende geçtim kötü bişey olmasın maksat.

Son düzenleme:
Mehtapçım geçen sene bend emont mont diye koca kış inc yazlıkla gezdim olmadı hiç bişeuy kış sonu artık bi mont aldım 44 beden düğmelerini ileriye diktiritiim oldu giiyiorum şimdi sende aklında olsun ucu kavuşmazsa düğmelriyle oynarsın nişanımda 44 bedenim diye sıkıla pıkıla elbise için gezdim bi baktım 46 zor oluyoo 46 olmuşum haberim yok sanırım şimdide 48 falan oldun nişansna sonra 2,5 ayda 16 kg almayı başrmış biir olduğum için neyseeee
benim burcuym akrep yükselenim yay mehtap senin gibi ya hep ya hiç mantığyla yemezsem azıma lokma kaçamak koymama ama yersemde bırak tabağı masayı siler süprürüdüm artık yok herşeyden yeemek var az yemek varr

:))))

aynen tatlım azcık azcık yemek lazım. böyle alışırsak ilerisi içinde kolay olur diye düşünüyorum.

Geçmiş yapamadım ama yeni katılan arkadaş var sanırım hoşgeldiniz.
ben menümü paylaşayım.

sabah:bir mandalina+sarımsak çayı
ara:yeşil çay
öğlen:tavuk döner tabakta+salata+ayran
ara: 1 mandalina+yeşil çay+yeşil çay
akşam:1 kase mercimek çorbası
bitki çayı bitki çayı diye gider artık bu akşam
1 saat spor ama öncesinde erken gidip yarım saat koşmayı planlıyorum.Ona göre mp3 şarkılarımı bile attım.

hımmm demek konya kar yağışlı :) bugün nasıl peki yağıyor mu hala?

aaaa kızıyorum ama bak yok kilo almak sadece sabit kalmak var o kadar !!!!!

25 gün var yeniyıla unutma !!!

GÜZEL HANIMLARRRRR NASILIZ BUGÜN?

KAÇAMAKSIZ DEVAM DEĞİL Mİ ,SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ DEĞİL Mİ? YOKSA VALLA DÖVERİM :)

YENİYILA 25 GÜN KALDI !!!! UNUTMAYALIM

gayet güzel başlamışım ama sonra fena kızmışım :))) basarım sıfırı o olur ,o kadar!!!

HANIMLAR SİZE BAŞKA BİR TEKLİFİM DAHA VAR YANİ YOLUMUZ BU KADAR KISA OLMASIN DİYE ŞİMDİ , HERKES YENİ YAŞINA DAHA ZAYIF GİRECEK ! ÖRNEĞİN BEN ŞUBAT DOĞUMLUYUM BEN YENİ YAŞIMA BİR HEDEF KOYACAĞIM ( şimdi 84.5 kiloyum şubat 12de 78 gibi )
MEYRAAAAAA ( bu senin ilgi alanın ben yoğunum bebişlerden dolayı listeyi sen yaparsın :) ) hem burçlarımızı tam olarak öğrenmiş olursun

şimdi siz dersiniz oooo senin doğum günün yakınmış biter işin diye yok öyle birşey bende evlilik yıldönümümde gelinliğimi yeniden giymeyi hedef alırım ,yeter ki isteyelim buluruz birşeyler değil mi

NE DERSİNİZ OLUR MU ?

bu aradaa bugün bende inanılmaz bir şişlik var ve bu durum beni rahatsız ediyor. ne yapabilirim? emziriyorum diye herşeyden çekiniyorum çocuğa geçer diye . emziriken ödem nasıl atılır bilen var mı?:44:

Hoş geldin aramıza;sefa getirdin...

Umarım hep beraber kiloları veririz...

Adım Beyza..Topiğin teyzesiyim.Emekli biyoloğum.Zaten şişmandım;emekli olunca daha da şişmanladım..Burada beraberlik ve dostluk içinde zayıflamaya çalışıyoruz...

Genellikle diyetim Karatay diyetine benziyor.Sadece farkı kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum.Sonrasında ki öğünlerde ekmeksiz olarak az yağlı sebze ve et yemekleri yiyorum.Aralarda ayran yada yoğurt.Hamur işi hiç yemiyorum,tatlı asla yok.Bazen günde 4-5 taneyi aşmayacak şekilde hurma yiyorum ki tatlı krizine girmeyeyim..Günde 2 litre su içmeye dikkat ediyorum.Bazen yürüyüş yapıyorum...İşte böyle...

Sen şanslısın;gençsin ve düğünün gibi çok önemli bir menzilin var önünde .İstersen ve azimle devam edersen düğününde çok zarif bir gelin olursun inşallah...Haydi kolay gelsin...

Aman Yarabbi aldığım kalorileri ölsem veremem hangi taşlara kocaman totoşumu göbüşümü vursam üç günlük

kalori miktarını bugün bi günde aldım ayy yasak artık kaçamak maçamak yok oturup evimde sağlıklı az kalorili şeyler

yiyecem pişman olunca üzüntüyle falan kilolar erir mi? içimin yağı eridi derler ya onun gibi olur mu acaba çünkü yaslardayımm

ya bi hamburger cips ve kola bu kadar kalori olur mu ya insana hiç acımaları yok bunların pöfff

Ama en azından yerken her bir lokma vizcan azabıymış gibi yedim yüreğim acıya acıya buda benim için büyük bi gelişme herhalde yani

galiba :18:

dogum günüm temmuzda o zamana 60lara inmeyi düşünüyorum. neyse canım bende senin dogum gününe kadar zayıflarım hem 1 martta Cem Adrian konseri var ona gitmek istiyorum geçen arkadaşımla konuşurken o güne kadar zayıflayayım diye laflamıştık. yanii 3 ay var. bu ay 90 kiloyu görsem ocak sonu 85 şubat sonu 80. böyle hesaplayınca ne kadar kolay oldu ay ne kolay yazdım

yengeç neden kine ?

bende yengeciim tatlım meyra astrologumuz bizim tanısırken adını söylemeden önce burcunu söylüceksin

valla doğum günü-evlilik yıl dönümü derseniz neredeyse bir senem varverirde alırım yine ben o tarihlere kadardermişimm.
günler bana uymuyor ama her türlü size uyarım.Ayrıca benim tek istediğim şöyle koltuğa oturup dizlerimi kendime çekip büzülüp oturmak,yazın bol bol giyinmeden rahat spor giyinmek,devlet dairesinde ikinci kata çıktığımda memura yaklaşmadan önce nefes nefes kaldığımdan dolayı sakinleşip ondan sonra gidiyor olmaktan kurtulmak,Aile ile toplu bir yere giderken arabada kalabalık olunca birilerini kucağıma almaktansa ben kucağa oturmak istiyorum,her geçen senede alyansımı büyütmemek(ki artık kuyumcu abla bu son olur dedi),ya daha bir sürü sebebim var işte kurallara uymak için.Ocak şubat fark etmez ben hertürlü uyarım.

Şşşiiişşşşttt MEYRAAAAAA......Ensendeyim....

Erteleme bebeğim artık...Bak çok fena yaparım hıııı....Korktunmu????????????

Sıkı takip edeceğim seni bak bilesin.Belki bunu bilmek gezmelerde seni mamalardan uzak tutar.

Bak geçenlerde ne dedim ''Lütfen kilolarınızı ilerki yaşlarınıza taşımayın;çok ama çok zorlukları var''

Tecrübeyle sabit ileri yaşlarda kilo iyi değil..Denedim beğenmedim...İnan bana...

bu aradaa bugün bende inanılmaz bir şişlik var ve bu durum beni rahatsız ediyor. ne yapabilirim? emziriyorum diye herşeyden çekiniyorum çocuğa geçer diye . emziriken ödem nasıl atılır bilen var mı?:44:

teyzemin rahatsızlığında ekstra ilaç yasaktı ve maydonoz suyu kaynatarak vermiştik ama emzirme olayında nasıl olur bilemiyorum.

aa beyzuş ablacım sen biyolog muydun ben bilmiyordum. nedense biyologlara karşı zaafım var bende biyolog olcaktım ama yanlıslıkla gıda teknikeri oldum okul bittikten sonra dedimki bölüm değiştireyim bunu okuyayım. demekle kaldım

olur tatlım olurr hemide nasıl olur. burger kingin kalori cetveli var ahanda burda Kalori ve Besin Değerleri | Burger King®
feci birşey. bu kadar kaçamak yeter daha sana. yapabilirsen eger dısarda yemek yedigin zaman hamburger kızartma yememeye çalış. farklı bir alternatif bul daha iyi olur. biliyorum çogu zaman zor oluyor ben burger kingin o sosları için gidiyordum bir ara ama artık gitmiyorum. evde kendim yapıyorum cok canım isterse. mini burger gibi tamam orası gibi olmuyor ama kesiyor en azından beni

Yaşayarak öğrenmek gibisi yoktur Mehtapçığım..

Bak ne güzel idealler edindirmiş sana..Artık ne yapman gerektiği konusunda çok donanımlı olduğun belli..Başarırsın eminim...

Kıyafet konusu gerçekten çok sıkıntılı..İnan bu ara sadece eşofmanlara kaldım.Oysa zarif kıyafetlere bayılırım ve gençliğimde bile etek-pantolon-ceket takım giymeye bayılırdım.Birde kokoşumdur takılar falan...Offfff hepsinden vazgeçmek zorunda kaldım...
Bak yine gaza gelmeme sebep oldun.Allah razı olsun..Haydi bakalım...
Sana da başarılar..Bol bolll kilo vermeler inşallah...

İyiyim öörrtrmenim...

Diyetimi yapıyorum...Bol bol zayıflama konusunda gaza gelmeye çalışıyorum.(Her fırsatı değerlendiriyorum bu konuda)..

Elimden geleni yapıyorum valla bak.Bana fısır verme sakın hiç vermeeee....çok üzülürüm..

Gelinlik giyme konusuna katılamam tahmin edebileceğin gibi..Gız anaammmm 27 sene oldu ;gelinliğin bedeni koluma bile girmezzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…