utandırıyımda iyice bidaha alama kiloşaka balım verirsin rahat ol olur öyle şeyler ödemdir kedidir filan yaniiiiiiiiiii meyracım bişey sorucam hayatım şu günlük yıllık burç yorumlarını hangi site güzel veriyor. sen bilirsin
sağol canım:))))
destek oldu inan sözlerin.....
evet kedidir kedi bencede:)
canım aslında günlük yıllık yorumlar olarak bende güzel bi site takip etmek istiyorum ama bu güne kadar hıh şunu beğendim işte dediğim bir site çıkmadı daha hiç benim karşıma. sadece bi adres var genelde yorumlarını beğeniyorum ama malesef o da günlük değil, kafasına göre takılıyo:)
bir tiwitt adresi. bu adres işte https://twitter.com/brcnznediyor
sende kpssye çalışıyomuşun, rabbim zihin açıklığı versin, kolaylıklar versin, hayırlısı ile gönlündekini versin inşaallah canım......
amin.
sağ ol canııııııııııııııımm memur olayım hepinizi yemege cıkarcam
aynı bende öyleyim kuzum ya dogru dürüst bir site yok şu burçlarla ilgili. tamam tamamen aynı olmasını beklemiyorumda alayı sallamasyon. geçen gün bitanesi yazmış bugün çok şanslısın harika sürprizler var filan. ötekisi bugün dikkat et zor bir durumla karşılaşacaksın. akşama kadar bekledim nolcak acaba diye güzel sürprizlerdende geçtim kötü bişey olmasın maksat.
Mehtapçım geçen sene bend emont mont diye koca kış inc yazlıkla gezdim olmadı hiç bişeuy kış sonu artık bi mont aldım 44 beden düğmelerini ileriye diktiritiim oldu giiyiorum şimdi sende aklında olsun ucu kavuşmazsa düğmelriyle oynarsın nişanımda 44 bedenim diye sıkıla pıkıla elbise için gezdim bi baktım 46 zor oluyoo46 olmuşum haberim yok sanırım şimdide 48 falan oldun nişansna sonra 2,5 ayda 16 kg almayı başrmış biir olduğum için neyseeee
benim burcuym akrep yükselenim yay mehtap senin gibi ya hep ya hiç mantığyla yemezsem azıma lokma kaçamak koymama ama yersemde bırak tabağı masayı siler süprürüdüm artık yok herşeyden yeemek var az yemek varr
hımmm demek konya kar yağışlı :) bugün nasıl peki yağıyor mu hala?amin.....
hep dua ettim havalr soğudukça bende
hep birlikte inşaallah canım, amin.....
teşekkürler:)
cevap vermez olurmuyum hiç canım, alıntı yaptımda henüz yazmaya vaktim olmadığı için yazamamıştım canımcım:)
konyadayım ben:)
o halde sana iyi geceleeeer, görüşürüz
tünaydın millet.....
anaaaam ben kilo almışım
ama o kadar kaçamağa gayet normal.......
neyseki haftaya kendimden şuan daha ümitliyim, azim var çünkü üzerimde çok şükür rabbime.......
kilomu söylerken çok utandım bu sefer sizden
101.3kg çıktım
+1.6
okann bayülgenn gibi bende konuyu bağırarak değiştiriyim bari:)
aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa eveeeeeeeeeeeet geçtik konuyuuuuuuuu........
ümitler haftaya artık........
yılmak yok yola aynen yine yeni yeniden devam...................
diyet bozma moduna girmişsin sen bacım şuan:))))
gazan mübarek olsun:)
bu topiği takip et derim......
özel olmazsa burcun nedir? sadece meraktan sordum.......
Tv de bi dietisyenden duymuştum rejim demk bazı insnalr için kilo vermeyi başrıp tekrar kızartmalar pastalr yiyecekelri günün başlayacağı gün demk oluyor diyo bi 20 kilo veriiymn yerim gibi bi düşünceye sahip olnuyor diyooo menüleirmiz yalaım düzenliii bak kiloalırıız yakın mehtapp yani şimdi uuzn uzun yazmam gerk varmı şişko bi bayanın kendini nası hissetiğiyle alakalıı özgüven sıfır alış veriş yapmaya hakım yokmuş gibi hisediyorum hiç bişey yakışmıyor makyaj bile yakışmıyor geliyor ban tava kapağı gibi kocaman olmuş bi yüze boyun kaç bedenin kaç ben 1,65 boyundayım her tarfatan kiloluyum am agöğüs bölgem dahada feci büyükk kendimi güreşçi gibi hisediyorum pehlivanlar oluryaaa öleyim bel ağrılarım arttııı nefes alamıyorum hattaa
GÜZEL HANIMLARRRRR NASILIZ BUGÜN?
KAÇAMAKSIZ DEVAM DEĞİL Mİ ,SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ DEĞİL Mİ? YOKSA VALLA DÖVERİM :)
YENİYILA 25 GÜN KALDI !!!! UNUTMAYALIM
gayet güzel başlamışım ama sonra fena kızmışım :))) basarım sıfırı o olur ,o kadar!!!
HANIMLAR SİZE BAŞKA BİR TEKLİFİM DAHA VAR YANİ YOLUMUZ BU KADAR KISA OLMASIN DİYEŞİMDİ , HERKES YENİ YAŞINA DAHA ZAYIF GİRECEK ! ÖRNEĞİN BEN ŞUBAT DOĞUMLUYUM BEN YENİ YAŞIMA BİR HEDEF KOYACAĞIM ( şimdi 84.5 kiloyum şubat 12de 78 gibi )
MEYRAAAAAA ( bu senin ilgi alanın ben yoğunum bebişlerden dolayı listeyi sen yaparsın :) ) hem burçlarımızı tam olarak öğrenmiş olursun
şimdi siz dersiniz oooo senin doğum günün yakınmış biter işin diye yok öyle birşey bende evlilik yıldönümümde gelinliğimi yeniden giymeyi hedef alırım ,yeter ki isteyelim buluruz birşeyler değil mi
NE DERSİNİZ OLUR MU ?
yengeçneden kine ?
gayet güzel başlamışım ama sonra fena kızmışım :))) basarım sıfırı o olur ,o kadar!!!
HANIMLAR SİZE BAŞKA BİR TEKLİFİM DAHA VAR YANİ YOLUMUZ BU KADAR KISA OLMASIN DİYEŞİMDİ , HERKES YENİ YAŞINA DAHA ZAYIF GİRECEK ! ÖRNEĞİN BEN ŞUBAT DOĞUMLUYUM BEN YENİ YAŞIMA BİR HEDEF KOYACAĞIM ( şimdi 84.5 kiloyum şubat 12de 78 gibi )
MEYRAAAAAA ( bu senin ilgi alanın ben yoğunum bebişlerden dolayı listeyi sen yaparsın :) ) hem burçlarımızı tam olarak öğrenmiş olursun
şimdi siz dersiniz oooo senin doğum günün yakınmış biter işin diye yok öyle birşey bende evlilik yıldönümümde gelinliğimi yeniden giymeyi hedef alırım ,yeter ki isteyelim buluruz birşeyler değil mi
NE DERSİNİZ OLUR MU ?
tünaydın millet.....
anaaaam ben kilo almışım
ama o kadar kaçamağa gayet normal.......
neyseki haftaya kendimden şuan daha ümitliyim, azim var çünkü üzerimde çok şükür rabbime.......
kilomu söylerken çok utandım bu sefer sizden
101.3kg çıktım
+1.6
okann bayülgenn gibi bende konuyu bağırarak değiştiriyim bari:)
aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa eveeeeeeeeeeeet geçtik konuyuuuuuuuu........
ümitler haftaya artık........
yılmak yok yola aynen yine yeni yeniden devam...................
bende yengeciimtatlım meyra astrologumuz bizim tanısırken adını söylemeden önce burcunu söylüceksin
bu aradaa bugün bende inanılmaz bir şişlik var ve bu durum beni rahatsız ediyor. ne yapabilirim? emziriyorum diye herşeyden çekiniyorum çocuğa geçer diye . emziriken ödem nasıl atılır bilen var mı?:44:
Hoş geldin aramıza;sefa getirdin...
Umarım hep beraber kiloları veririz...
Adım Beyza..Topiğin teyzesiyim.Emekli biyoloğum.Zaten şişmandım;emekli olunca daha da şişmanladım..Burada beraberlik ve dostluk içinde zayıflamaya çalışıyoruz...
Genellikle diyetim Karatay diyetine benziyor.Sadece farkı kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum.Sonrasında ki öğünlerde ekmeksiz olarak az yağlı sebze ve et yemekleri yiyorum.Aralarda ayran yada yoğurt.Hamur işi hiç yemiyorum,tatlı asla yok.Bazen günde 4-5 taneyi aşmayacak şekilde hurma yiyorum ki tatlı krizine girmeyeyim..Günde 2 litre su içmeye dikkat ediyorum.Bazen yürüyüş yapıyorum...İşte böyle...
Sen şanslısın;gençsin ve düğünün gibi çok önemli bir menzilin var önünde .İstersen ve azimle devam edersen düğününde çok zarif bir gelin olursun inşallah...Haydi kolay gelsin...
Aman Yarabbialdığım kalorileri ölsem veremem hangi taşlara kocaman totoşumu göbüşümü vursam üç günlük
kalori miktarını bugün bi günde aldım ayyyasak artık kaçamak maçamak yok oturup evimde sağlıklı az kalorili şeyler
yiyecem pişman olunca üzüntüyle falan kilolar erir mi? içimin yağı eridi derler ya onun gibi olur mu acaba çünkü yaslardayımm
ya bi hamburger cips ve kola bu kadar kalori olur mu ya insana hiç acımaları yok bunların pöfff
Ama en azından yerken her bir lokma vizcan azabıymış gibi yedim yüreğim acıya acıya buda benim için büyük bi gelişme herhalde yani
galiba :18:
165 benimde boy. bedenimi bilmiyorum hakkaten uzun zamandır bişey almıyorum. 46-48arası olması lazım. bu hafta mont bakıcam bulabilir miyim hiç emin değilim şansımı denicem artık.önerebileceginiz yerler var mı kızlar uygun fiyatlı şık bişeyler bulabileceğim ?
o yazdıklarını hepimiz yasıyoruz malesef. bununla kendimizi motive etmeye calısıyoruz ama cogu zaman yeniliyoruz. özellikle ben. ben isveç diyeti yaptıgımda yena abla vardı dediki yapma geri alırsın yoook dedim yapcam. dinlemedim dediği oldu. sonra daha düzgün diyete basladım ama bu sefer kacamaklardan kaçtım yani ufacık bir şeker bile atmıyordum agzıma. yine bana dediler mehtap azda olsa yap kaçamak nefsin körelsin yok dedim diyet bitsin o zaman. al diyet bitti ben bidaha kilo aldım. basından dinleseydim şimdiye coktan zayıflardım herhalde ama olsun bundan sonrası önemli. yaşayarak ögrendim. diyet diye birşey yok beslenme şekli var.
utandırıyımda iyice bidaha alama kiloşaka balım verirsin rahat ol olur öyle şeyler ödemdir kedidir filan yaniiiiiiiiiii meyracım bişey sorucam hayatım şu günlük yıllık burç yorumlarını hangi site güzel veriyor. sen bilirsin
NE DERSİNİZ OLUR MU ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?