Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilemedim ben bilemedim Daha tövbe dışarıda yemek mi yanıma evden beslenme çantası hazırlayıp

giderim ki :44:

bu aradaa bugün bende inanılmaz bir şişlik var ve bu durum beni rahatsız ediyor. ne yapabilirim? emziriyorum diye herşeyden çekiniyorum çocuğa geçer diye . emziriken ödem nasıl atılır bilen var mı?:44:

Bu durumda yapabileceğin bol su içmek canım..

Su suyu atar derler Dr'lar..Hem de sütün artar inşallah..

Bu kadar üzüldüğüne göre bir daha yapmazsın gibi geliyor bana...Kıyamam üzülme artık..

Şimdi pişmanlığı bırak diyetini bozmadan devam et..

Bir de uzmanlar der ki ''diyette bir gün aşırıya kaçıp cısss mamalar yediyseniz ertesi gün proteinden zengin ve sıfıra yakın karbonhidratla beslenirseniz bir gün önceki kaloriler harcanır ve kilo olarak yerleşmez''

Aaa ne güzel...Ben de Biyolojiye isteyerek girdim ve mezuniyetten sonra severek çalıştım (biyokimya ağırlıklı çalıştım Tıbbı lab. da)

Yine de meslekler yakın.Senin meslekte çok güzel...

Ayy yapmam ki daha yok bozmayacam inşallah ayy hadi inşallah yakılır uçup gider hepsi:18:

Teşekkür ederim

bence hepimizin dogum gününü hedef yapalım. ilbatumdan önce yoksa ilk subat var önümüzde. onun hedefi benim hedefim hepimizin hedefi
bende çok istiyorum öyle şıkır şıkır giyinmek ama oluyor işte. bedenime göre bişey olunca nerdeyse artık sekline bile bakmıyorum.
Bilemedim ben bilemedim Daha tövbe dışarıda yemek mi yanıma evden beslenme çantası hazırlayıp

giderim ki :44:

hazırla kuzum valla en güzeli. ben kepek ekmegine sandviç yapıyorum ya da ufak bi meyve atıyorum cantaya alternatif bişey bulamazsam onları atıstırırım diye.
Aaa ne güzel...Ben de Biyolojiye isteyerek girdim ve mezuniyetten sonra severek çalıştım (biyokimya ağırlıklı çalıştım Tıbbı lab. da)

Yine de meslekler yakın.Senin meslekte çok güzel...

benim meslegin adı güzel abla sektör felaket iş yok. olan işlerde görüntü sadece. maksat bak ben iş yerimde tekniker calıstırıyorum demek. emlakçıda calısıyorum şu anda. ne hayallerim vardı ah ahh. laboratuvar sevdigimden hep öyle bir ortamda çalışcagımı sanıyordum ama kıyısından bile geçemedim. kısmet değilmiş diyorum memurlugu zorluyorum şimdi eğer olursa burdan egeye dogru yol alayım bari bir tane hayalim gerçekleşsin

canım sanırım yanlış anlattım aslında herkes kendi doğumgününde kaç kilo olmak istiyorsa onu hedeflesin dedim. sen bu azimle verirsin zaten inanıyorum ben sana. spor yap bol bol benim zamanım yok ah zamanım olsa deli gibi yaprdım. senin varsa yap hem sıkılaşırsında. inşallah yazdığın kadar kolayda verirsin canım
yazdıkların yetmez mi canım benim . seninde hedefin kuyumcu ablaya yüzüğünü daralttırmak oluversin caanım. hem yaza fit girmekte bir hedef yani. o sıcakta o kadar kilo çekilir dert değil :) bence bu da iyiydi :)
teyzemin rahatsızlığında ekstra ilaç yasaktı ve maydonoz suyu kaynatarak vermiştik ama emzirme olayında nasıl olur bilemiyorum.
hımmm ben maydanoz yiyorum hergün ama bilemedim ki suyu ne yapar
hah tamam çetelede tutarsam süper olacak .yoklama alayım bari bundan böyle :)
çok iyisin, süpersin aynen devam . cumaya ne kaldı değil mi?
beyza abla gelinliğin değilse bile zamanında çok severek aldığın bir elbisen mutlaka vardır ona girmeye ne dersin :)
bu arada çok güldüm ya
Bu durumda yapabileceğin bol su içmek canım..

Su suyu atar derler Dr'lar..Hem de sütün artar inşallah..
beyza abla ben deli gibi su içerim zaten hatt bakıcımız yahu bu ne kadar su içmek böyle diyor ama fayda etmiyor
dün dediğim gibi çok biliyor o doktorlar :) olmiiiii işte

bende tam bunu dedim işte. herkesin hedefi kendi doğum günü yani yeni yaşına kaç kiloda girmek istiyorsun düşün ve başla. doğum gününe şıkır şıkır ol işte canım benim.

ASLINDA MEHTABB BANA GÜZEL BİR FİKİR VERDİ. BAZI ARKADAŞLAR BEN VARIM ANCAK DOĞUM GÜNÜME 1 YIL VAR DEMİŞ YA BİZDE BİRBİRİMİZİN DOĞUMGÜNÜNE DAVETE GİDECEKMİŞİZ GİBİ ÖNCEDE HAZIRLANMIŞ OLURUZ :) BELLİ Mİ OLUR BELKİDE OLUR :)

o kadar heyecanlanmışımki düşün artık bende şöyle diyorum misal subatta 80i hedefleyeyim ben. o zamana kadar 80 olayım gibi. bak işten cıkacaktım sırf cevap yazayım diye geri girdim haydin gidiyorum ben muç muç muç

Son düzenleme:

o zaman aylık hedefler koyacaksın canım örneğin her ay 4-5 kilo gibi. oooo bu hızla süper olursun ... bende öyle yaparak verdim o 33 kiloyu :) tabi o zaman emzirmiyordum hamile de değildim kolayca istediğim her diyeti yaptım şimdi yapamıyorum .siz yapın şimdilik ben emzirme işi bitince mutlaka hız kazanırım :)))

Hakan dede tarih videosu dinlerken bilgisayar önünde yüksek tempoda yürüdüm spor hareketleri yaptım iki yüz tane zıpladım Dersten

geri kalmayayım diyip herşeyi birleştirdim

İşte halimi anlatan ifadeler :122::124:

zavallı hakan dede beni görse kahrından ölürdü

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam şenlikler başlasınnnnnnn:13::13:ben gelirim artık doğum gününe.Ne giysem ne giysemmm şimdi ben bunun planını yapayım bu gece.80 kilo ile gelmek istiyorum.kararımı ben pazartesi versem olur mu?
çünkü ilk haftalar klasik olarak hızlı kilo verdim bu hafta biraz yavaş birkaç gün daha gidişata bakayım.

iyi geceler herkese,

nasılsınız güzeller? keyifler yerindedir inşallah.
geçmişe şöyle bi baktım, ne güzel bi azim gelmiş topiğimize ilbatumla beraber
harikasın arkadaşım, hepimiz doğumgünlerimize çok daha zayıf girelim dediğin gibi. bu arada sen de cuma günleri bildirim yapsana :) bizim için de keyifli olur.

Mehtapcım mağaza sormuşsun, üsküdar merkezdeki c&a da uygun montlar kabanlar oluyor. tchiboya ve lcw ye de bakabilirsin tabi.
kpssde başarılar, inşallah istediğin bi atama olur sınav sonu.

bu arada kpss deyince biraz canım sıkkın. ben bi şeye düzgün başlarsam zaten bi aksilik çıkar tabi. kamu avukatlığı için merkezi sınavın yanında kurumlar da sınav ve mülakat yapacakmış bu sene gelen yeni yönetmelikle. yani sen eşşek gibi çalışıp güzel puan alsan da tanıdığı olan, daha çok kapı tıklatan seçilecek demektir. kpss hevesim böylece sonra erdi. eşim özel sektörde çalışmama kıyamaz, ben istemem ama bana da başka yol yok gibi görünüyor. ingilizce sınavlarla şirket ya da banka avukatlığı araştırmam gerekecek biraz tecrübe edindikten sonra. üzüldüm sıkıldım ama ne yapalım kısmette ne varsa o. Mevlam görelim neyler...

yarın için yeni katılan arkadaşlar da bildirim yapabilirler. hepimiz için eki bildirimler dolu bi liste olur umarım.

Tamamdır canım.İlk fırsatta en sevdiğim ve dar gelen kıyafetimi göz önüne çıkarayım..

selamun aleykum hayırlı aksamlar herkeze ben de bugun diet falan kalmadı aksamada yemekte mısafıeım vardı mahvodu dıyet sımdı gonderdın herkezı geldım hemen acayıp moralım bozuk kendıme sınır oluyorum nasıl ıradesız olur bır ınsan bukadar insallah yarın telafı ederım sımdı bıraz gecmısı okuyayım görusuruz

Tamamdır canım.İlk fırsatta en sevdiğim ve dar gelen kıyafetimi göz önüne çıkarayım..

işte budur !!! bizlere bu yakışır

Hatunlarrrr harikasinizzzz :) ortalik canlanmis!!! supersiniz vallahi!!!

Yarin insallah eksili bir gun olur herkes icin... (kendimden umidim yok)

aaaaa ben bugün yediklerimi yazmadım

SABAH:
1 salatalık
1 çay bardağı karışık çerez
10 zeytin
maydanoz
2 minik lokma helva
1 avuç büyüklüğünde peynir
1 bardak tarçınlı süt

ÖĞLE:
taze fasulye
yoğurt

AKŞAM:
islim kebabı
yoğurt
5-6 tane çamfıstık
salata diye niyetlenmiştik ama işler çıkınca olmadı tabi pilavda vardı ama ağzıma bile sürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…