olur tatlım olurr hemide nasıl olur. burger kingin kalori cetveli var ahanda burda Kalori ve Besin Değerleri | Burger King®
feci birşey. bu kadar kaçamak yeter daha sana.yapabilirsen eger dısarda yemek yedigin zaman hamburger kızartma yememeye çalış. farklı bir alternatif bul daha iyi olur. biliyorum çogu zaman zor oluyor ben burger kingin o sosları için gidiyordum bir ara ama artık gitmiyorum. evde kendim yapıyorum cok canım isterse. mini burger gibi tamam orası gibi olmuyor ama kesiyor en azından beni
bu aradaa bugün bende inanılmaz bir şişlik var ve bu durum beni rahatsız ediyor. ne yapabilirim? emziriyorum diye herşeyden çekiniyorum çocuğa geçer diye . emziriken ödem nasıl atılır bilen var mı?:44:
Aman Yarabbialdığım kalorileri ölsem veremem hangi taşlara kocaman totoşumu göbüşümü vursam üç günlük
kalori miktarını bugün bi günde aldım ayyyasak artık kaçamak maçamak yok oturup evimde sağlıklı az kalorili şeyler
yiyecem pişman olunca üzüntüyle falan kilolar erir mi? içimin yağı eridi derler ya onun gibi olur mu acaba çünkü yaslardayımm
ya bi hamburger cips ve kola bu kadar kalori olur mu ya insana hiç acımaları yok bunların pöfff
Ama en azından yerken her bir lokma vizcan azabıymış gibi yedim yüreğim acıya acıya buda benim için büyük bi gelişme herhalde yani
galiba :18:
aa beyzuş ablacım sen biyolog muydun ben bilmiyordum. nedense biyologlara karşı zaafım varbende biyolog olcaktım ama yanlıslıkla gıda teknikeri oldum okul bittikten sonra dedimki bölüm değiştireyim bunu okuyayım. demekle kaldım
olur tatlım olurr hemide nasıl olur. burger kingin kalori cetveli var ahanda burda Kalori ve Besin Değerleri | Burger King®
feci birşey. bu kadar kaçamak yeter daha sana.yapabilirsen eger dısarda yemek yedigin zaman hamburger kızartma yememeye çalış. farklı bir alternatif bul daha iyi olur. biliyorum çogu zaman zor oluyor ben burger kingin o sosları için gidiyordum bir ara ama artık gitmiyorum. evde kendim yapıyorum cok canım isterse. mini burger gibi tamam orası gibi olmuyor ama kesiyor en azından beni
Bu kadar üzüldüğüne göre bir daha yapmazsın gibi geliyor bana...Kıyamam üzülme artık..
Şimdi pişmanlığı bırak diyetini bozmadan devam et..
Bir de uzmanlar der ki ''diyette bir gün aşırıya kaçıp cısss mamalar yediyseniz ertesi gün proteinden zengin ve sıfıra yakın karbonhidratla beslenirseniz bir gün önceki kaloriler harcanır ve kilo olarak yerleşmez''
valla doğum günü-evlilik yıl dönümü derseniz neredeyse bir senem varverirde alırım yine ben o tarihlere kadar dermişimm.
günler bana uymuyor ama her türlü size uyarım.Ayrıca benim tek istediğim şöyle koltuğa oturup dizlerimi kendime çekip büzülüp oturmak,yazın bol bol giyinmeden rahat spor giyinmek,devlet dairesinde ikinci kata çıktığımda memura yaklaşmadan önce nefes nefes kaldığımdan dolayı sakinleşip ondan sonra gidiyor olmaktan kurtulmak,Aile ile toplu bir yere giderken arabada kalabalık olunca birilerini kucağıma almaktansa ben kucağa oturmak istiyorum,her geçen senede alyansımı büyütmemek(ki artık kuyumcu abla bu son olur dedi),ya daha bir sürü sebebim var işte kurallara uymak için.Ocak şubat fark etmez ben hertürlü uyarım.
bende çok istiyorum öyle şıkır şıkır giyinmek ama oluyor işte. bedenime göre bişey olunca nerdeyse artık sekline bile bakmıyorum.Yaşayarak öğrenmek gibisi yoktur Mehtapçığım..
Bak ne güzel idealler edindirmiş sana..Artık ne yapman gerektiği konusunda çok donanımlı olduğun belli..Başarırsın eminim...
Kıyafet konusu gerçekten çok sıkıntılı..İnan bu ara sadece eşofmanlara kaldım.Oysa zarif kıyafetlere bayılırım ve gençliğimde bile etek-pantolon-ceket takım giymeye bayılırdım.Birde kokoşumdur takılar falan...Offfff hepsinden vazgeçmek zorunda kaldım...
Bak yine gaza gelmeme sebep oldun.Allah razı olsun..Haydi bakalım...
Sana da başarılar..Bol bolll kilo vermeler inşallah...
Bilemedim ben bilemedimDaha tövbe dışarıda yemek mi yanıma evden beslenme çantası hazırlayıp
giderim ki :44:
Aaa ne güzel...Ben de Biyolojiye isteyerek girdim ve mezuniyetten sonra severek çalıştım (biyokimya ağırlıklı çalıştım Tıbbı lab. da)
Yine de meslekler yakın.Senin meslekte çok güzel...
canım sanırım yanlış anlattım aslında herkes kendi doğumgününde kaç kilo olmak istiyorsa onu hedeflesin dedim. sen bu azimle verirsin zaten inanıyorum ben sana. spor yap bol bol benim zamanım yok ah zamanım olsa deli gibi yaprdım. senin varsa yap hem sıkılaşırsında. inşallah yazdığın kadar kolayda verirsin canımdogum günüm temmuzda o zamana 60lara inmeyi düşünüyorum. neyse canım bende senin dogum gününe kadar zayıflarımhem 1 martta Cem Adrian konseri var ona gitmek istiyorum geçen arkadaşımla konuşurken o güne kadar zayıflayayım diye laflamıştık. yanii 3 ay var. bu ay 90 kiloyu görsem ocak sonu 85 şubat sonu 80. böyle hesaplayınca ne kadar kolay oldu ay ne kolay yazdım
bende yengeciimtatlım meyra astrologumuz bizim tanısırken adını söylemeden önce burcunu söylüceksin
yazdıkların yetmez mi canım benim . seninde hedefin kuyumcu ablaya yüzüğünü daralttırmak oluversin caanım. hem yaza fit girmekte bir hedef yani. o sıcakta o kadar kilo çekilir dert değil :) bence bu da iyiydi :)valla doğum günü-evlilik yıl dönümü derseniz neredeyse bir senem varverirde alırım yine ben o tarihlere kadar dermişimm.
günler bana uymuyor ama her türlü size uyarım.Ayrıca benim tek istediğim şöyle koltuğa oturup dizlerimi kendime çekip büzülüp oturmak,yazın bol bol giyinmeden rahat spor giyinmek,devlet dairesinde ikinci kata çıktığımda memura yaklaşmadan önce nefes nefes kaldığımdan dolayı sakinleşip ondan sonra gidiyor olmaktan kurtulmak,Aile ile toplu bir yere giderken arabada kalabalık olunca birilerini kucağıma almaktansa ben kucağa oturmak istiyorum,her geçen senede alyansımı büyütmemek(ki artık kuyumcu abla bu son olur dedi),ya daha bir sürü sebebim var işte kurallara uymak için.Ocak şubat fark etmez ben hertürlü uyarım.
hımmm ben maydanoz yiyorum hergün ama bilemedim ki suyu ne yaparteyzemin rahatsızlığında ekstra ilaç yasaktı ve maydonoz suyu kaynatarak vermiştik ama emzirme olayında nasıl olur bilemiyorum.
hah tamam çetelede tutarsam süper olacak .yoklama alayım bari bundan böyle :)İyiyim öörrtrmenim...
Diyetimi yapıyorum...Bol bol zayıflama konusunda gaza gelmeye çalışıyorum.(Her fırsatı değerlendiriyorum bu konuda)..
Elimden geleni yapıyorum valla bak.Bana fısır verme sakın hiç vermeeee....çok üzülürüm..
Gelinlik giyme konusuna katılamam tahmin edebileceğin gibi..Gız anaammmm 27 sene oldu ;gelinliğin bedeni koluma bile girmezzz..
beyza abla ben deli gibi su içerim zaten hatt bakıcımız yahu bu ne kadar su içmek böyle diyor ama fayda etmiyorBu durumda yapabileceğin bol su içmek canım..
Su suyu atar derler Dr'lar..Hem de sütün artar inşallah..
bence hepimizin dogum gününü hedef yapalım. ilbatumdan önce yoksa ilk subat var önümüzde. onun hedefi benim hedefim hepimizin hedefi
bende çok istiyorum öyle şıkır şıkır giyinmek ama oluyor işte. bedenime göre bişey olunca nerdeyse artık sekline bile bakmıyorum.
hazırla kuzum valla en güzeli. ben kepek ekmegine sandviç yapıyorum ya da ufak bi meyve atıyorum cantaya alternatif bişey bulamazsam onları atıstırırım diye.
benim meslegin adı güzel ablasektör felaket iş yok. olan işlerde görüntü sadece. maksat bak ben iş yerimde tekniker calıstırıyorum demek. emlakçıda calısıyorum şu anda. ne hayallerim vardı ah ahh. laboratuvar sevdigimden hep öyle bir ortamda çalışcagımı sanıyordum ama kıyısından bile geçemedim. kısmet değilmiş diyorum memurlugu zorluyorum şimdi eğer olursa burdan egeye dogru yol alayım bari bir tane hayalim gerçekleşsin
o kadar heyecanlanmışımki düşün artıkcanım sanırım yanlış anlattım aslında herkes kendi doğumgününde kaç kilo olmak istiyorsa onu hedeflesin dedim. sen bu azimle verirsin zaten inanıyorum ben sana. spor yap bol bol benim zamanım yok ah zamanım olsa deli gibi yaprdım. senin varsa yap hem sıkılaşırsında. inşallah yazdığın kadar kolayda verirsin canım
yazdıkların yetmez mi canım benim . seninde hedefin kuyumcu ablaya yüzüğünü daralttırmak oluversin caanım. hem yaza fit girmekte bir hedef yani. o sıcakta o kadar kilo çekilir dert değil :) bence bu da iyiydi :)
hımmm ben maydanoz yiyorum hergün ama bilemedim ki suyu ne yapar
hah tamam çetelede tutarsam süper olacak .yoklama alayım bari bundan böyle :)
çok iyisin, süpersin aynen devam . cumaya ne kaldı değil mi?
beyza abla gelinliğin değilse bile zamanında çok severek aldığın bir elbisen mutlaka vardır ona girmeye ne dersin :)
bu arada çok güldüm ya
beyza abla ben deli gibi su içerim zaten hatt bakıcımız yahu bu ne kadar su içmek böyle diyor ama fayda etmiyor
dün dediğim gibi çok biliyor o doktorlar :) olmiiiii işte
bende tam bunu dedim işte. herkesin hedefi kendi doğum günü yani yeni yaşına kaç kiloda girmek istiyorsun düşün ve başla. doğum gününe şıkır şıkır ol işte canım benim.
ASLINDA MEHTABB BANA GÜZEL BİR FİKİR VERDİ. BAZI ARKADAŞLAR BEN VARIM ANCAK DOĞUM GÜNÜME 1 YIL VAR DEMİŞ YA BİZDE BİRBİRİMİZİN DOĞUMGÜNÜNE DAVETE GİDECEKMİŞİZ GİBİ ÖNCEDE HAZIRLANMIŞ OLURUZ :) BELLİ Mİ OLUR BELKİDE OLUR :)
o kadar heyecanlanmışımki düşün artıkbende şöyle diyorum misal subatta 80i hedefleyeyim ben. o zamana kadar 80 olayım gibi. bak işten cıkacaktım sırf cevap yazayım diye geri girdim haydin gidiyorum ben muç muç muç
ASLINDA MEHTABB BANA GÜZEL BİR FİKİR VERDİ. BAZI ARKADAŞLAR BEN VARIM ANCAK DOĞUM GÜNÜME 1 YIL VAR DEMİŞ YA BİZDE BİRBİRİMİZİN DOĞUMGÜNÜNE DAVETE GİDECEKMİŞİZ GİBİ ÖNCEDE HAZIRLANMIŞ OLURUZ :) BELLİ Mİ OLUR BELKİDE OLUR :)
canım sanırım yanlış anlattım aslında herkes kendi doğumgününde kaç kilo olmak istiyorsa onu hedeflesin dedim. sen bu azimle verirsin zaten inanıyorum ben sana. spor yap bol bol benim zamanım yok ah zamanım olsa deli gibi yaprdım. senin varsa yap hem sıkılaşırsında. inşallah yazdığın kadar kolayda verirsin canım
yazdıkların yetmez mi canım benim . seninde hedefin kuyumcu ablaya yüzüğünü daralttırmak oluversin caanım. hem yaza fit girmekte bir hedef yani. o sıcakta o kadar kilo çekilir dert değil :) bence bu da iyiydi :)
hımmm ben maydanoz yiyorum hergün ama bilemedim ki suyu ne yapar
hah tamam çetelede tutarsam süper olacak .yoklama alayım bari bundan böyle :)
çok iyisin, süpersin aynen devam . cumaya ne kaldı değil mi?
beyza abla gelinliğin değilse bile zamanında çok severek aldığın bir elbisen mutlaka vardır ona girmeye ne dersin :)
bu arada çok güldüm ya
beyza abla ben deli gibi su içerim zaten hatt bakıcımız yahu bu ne kadar su içmek böyle diyor ama fayda etmiyor
dün dediğim gibi çok biliyor o doktorlar :) olmiiiii işte
bende tam bunu dedim işte. herkesin hedefi kendi doğum günü yani yeni yaşına kaç kiloda girmek istiyorsun düşün ve başla. doğum gününe şıkır şıkır ol işte canım benim.
Tamam şenlikler başlasınnnnnnn:13::13:ben gelirim artık doğum gününe.Ne giysem ne giysemmm şimdi ben bunun planını yapayım bu gece.80 kilo ile gelmek istiyorum.kararımı ben pazartesi versem olur mu?
çünkü ilk haftalar klasik olarak hızlı kilo verdim bu hafta biraz yavaş birkaç gün daha gidişata bakayım.
Tamamdır canım.İlk fırsatta en sevdiğim ve dar gelen kıyafetimi göz önüne çıkarayım..
Hatunlarrrr harikasinizzzz :) ortalik canlanmis!!! supersiniz vallahi!!!
Yarin insallah eksili bir gun olur herkes icin... (kendimden umidim yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?