tatlım yeni geldigin için ilk bildirimiinde bugün oldugun için başlangıcın bu kabul ediliyor.
bu listede aralık ayı listesi. geçen ay listelerde olmadıgın için aralık ayına sıfırla girdin.
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Mehtabbb[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]penfriends2000[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]142,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]N0ram[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]AAD[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]panel[/TD]
[TD]91,8[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
33 kilo muuuuuwuhuuuu nasıl bişeydir o öyle maşallah sana.
optimuma gidicem bugün lcw de gördüm güzel kabanlar oralara bakıcam eğer bulamazsam c&a ya bakarım teşekkür ederim esoşummmbu kpss bildigin eziyet ya 85le hala atanamayanları görüyorum boşa ugrasıyormuşum gibi geliyor
balkon konuşması harika ya
bende hiç zayıf halimi hatırlamam hep kiloluydum. diyet hiç aklımda yoktu ama kendimi zayıf mı görüyordum napıyordum bilmiyorumki. hep 65-70lerdeydim sonra 80 90 oldum baktım ki çıktıkça çıkıyor dedim böyle olmayacak kafama dank etti öyle karar verdim. 2 seneden önce hiç bir çabam yoktu yani
hurma yogurt diyeti nedir ? birde bant filan ne işbanada anlat banada banada banadaa
asuman ablacım
çok geçmiş olsun
merhaba hatunlar,
nasılsınız bakalım? ben işe yine yine geç kaldımtartılmayı unuttum. iki gün önce çıktıgımda 94.5 ti bunu sayalım. spor her zamanki gibi yok.
ellerine saglik esracim :)
ama Bende beyzus'la ikinci olmus oluyorummm :)
vay be 0,6kg vermisim yinede oh be icim rahatladi :) en azindan geri almamisim...
canım senin doğum gününe çok az kalmış ama evliysen evlilik yıldönümüne hazırlanırsın sende olmaz mı? hatta çocuklarının doğumgününe bile :) yeterki isteyelim bir hedef buluruz canımsenın 2 seneymıs canum benım omrum boyle gectı ne rahat rahat yıye bıldım ne dıyetımı basarabıldim saçmasapan bi haldeyım
zaten basımıza gelen hazır yıyeceklerden gelmıyormu
neyse bugunluk olacak artık ben bozdunya hesey normal gelıyor bana
ah bı atabılsek su hay<llerımızı sankı sadece yemek için dogmusuz benımde gozum donmesınyeterhiçbirseyı dınlemıyorum
ah bıdayana bılsek
oh afıyet olsun
tebrık ederım azmını kılo alsanda onemlı degıl bugun olmazsa yarın olur azmın hep boyle daim olsun arkadasım
gıtttı gıtıı dıyetım tumden gıtttı
valla super fıkır ama benm dogum gunum 11 aralık 6 gun var haftayıda tamamlıyamam ben :26:
tabıkı onemlı hemsen ıstıkrarlıydın yarın telafı edersın uzulme
ınsallah canım benım ıcınde bıraz zorrrrr
çok geçmiş olsun allah şifa versin canımgünaydın canlarım..herkesin keyfi yerindedir inşallah..
benin hayat çok karışık bu sıra..babam hastanede idi şimdi babannemde hastanede...Alla şifa versin herkese...
kilom 96..
Esram ellerine sağlık şimdiden öpüyorum...
benim burayla tanışmam 2-3 yıl önceydi o zaman yeni doğum yapmıştım 100 kiloydum ve burada arkadaşlarında yardımıyla 33 kilo vererek 67 kiloya düştüm derkeeeeeen tekrar hamile kaldım ve sonuç bu :) inşallah şimdide vereceğim hem şimdi işim daha kolay 12 kilo avantajla başladım :)33 kilo muuuuuwuhuuuu nasıl bişeydir o öyle maşallah sana.
optimuma gidicem bugün lcw de gördüm güzel kabanlar oralara bakıcam eğer bulamazsam c&a ya bakarım teşekkür ederim esoşummmbu kpss bildigin eziyet ya 85le hala atanamayanları görüyorum boşa ugrasıyormuşum gibi geliyor
balkon konuşması harika ya
bende hiç zayıf halimi hatırlamam hep kiloluydum. diyet hiç aklımda yoktu ama kendimi zayıf mı görüyordum napıyordum bilmiyorumki. hep 65-70lerdeydim sonra 80 90 oldum baktım ki çıktıkça çıkıyor dedim böyle olmayacak kafama dank etti öyle karar verdim. 2 seneden önce hiç bir çabam yoktu yani
hurma yogurt diyeti nedir ? birde bant filan ne işbanada anlat banada banada banadaa
asuman ablacım
çok geçmiş olsun
merhaba hatunlar,
nasılsınız bakalım? ben işe yine yine geç kaldımtartılmayı unuttum. iki gün önce çıktıgımda 94.5 ti bunu sayalım. spor her zamanki gibi yok.
beyza ablam ya harikasın maşallah sana maşallahhhhh... karatay sana yaradı bence :) bende senin kilo verdiğini görünce mutlu oluyorum hımmm demekki bende veriyorum dur bakalım pztye belli olur diyorum :) idolümsün :)Günaydın,hayırlı cumalar arkadaşlar.....
KİLOM: 97.900
Giden:600 gr.
HAFTANIN 1.leri _________ - 1,7 kg. _________ AAD & Penfriends2000
HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg. _________ BEYZUS:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,5 kg. _________ panel
HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg. _________ BEYZUS:81:
canım senin doğum gününe çok az kalmış ama evliysen evlilik yıldönümüne hazırlanırsın sende olmaz mı? hatta çocuklarının doğumgününe bile :) yeterki isteyelim bir hedef buluruz canım
çok geçmiş olsun allah şifa versin canım
benim burayla tanışmam 2-3 yıl önceydi o zaman yeni doğum yapmıştım 100 kiloydum ve burada arkadaşlarında yardımıyla 33 kilo vererek 67 kiloya düştüm derkeeeeeen tekrar hamile kaldım ve sonuç bu :) inşallah şimdide vereceğim hem şimdi işim daha kolay 12 kilo avantajla başladım :)
beyza ablam ya harikasın maşallah sana maşallahhhhh... karatay sana yaradı bence :) bende senin kilo verdiğini görünce mutlu oluyorum hımmm demekki bende veriyorum dur bakalım pztye belli olur diyorum :) idolümsün :)
kızlar tebrikler harikasınız...
benim de baharın ilk gunu olsun hedefim bahara en az 20 25 kilo vermıs gıreyım hemen ehlıyete yazılıcam ozaman onu basarayım sonrada evlilık yıldonumumuze esımın karsısına soyle çıtırbır hatun olarak çıkayım ınsallah (umut fakırın ekmegı)canım senin doğum gününe çok az kalmış ama evliysen evlilik yıldönümüne hazırlanırsın sende olmaz mı? hatta çocuklarının doğumgününe bile :) yeterki isteyelim bir hedef buluruz canım
çok geçmiş olsun allah şifa versin canım
benim burayla tanışmam 2-3 yıl önceydi o zaman yeni doğum yapmıştım 100 kiloydum ve burada arkadaşlarında yardımıyla 33 kilo vererek 67 kiloya düştüm derkeeeeeen tekrar hamile kaldım ve sonuç bu :) inşallah şimdide vereceğim hem şimdi işim daha kolay 12 kilo avantajla başladım :)
beyza ablam ya harikasın maşallah sana maşallahhhhh... karatay sana yaradı bence :) bende senin kilo verdiğini görünce mutlu oluyorum hımmm demekki bende veriyorum dur bakalım pztye belli olur diyorum :) idolümsün :)
kızlar tebrikler harikasınız...
rica ederim ablacım ne demek .... bana da bu zamana kadar uyguladığım en kolay diyet geldi.Sağol Özlemciğim..
Ben de kilo verenleri gördükçe çok mutlu oluyorum...
Evet Karatay bana hem kolay geldi;hemde faydalandım...
Ayyy utandırma beni ''idollük kimmmm ben kimmmmm'' Yine de çok hoş bunu söylemen.Mutlu ettin beni..Sen de çok mutlu ol..Hepimiz bol bol kilolar verelim..
Bir süre sonra kilo verme duracak biliyorum..Sonra tekrar başlıyor ama dursun istemiyorum;az da olsa gitsin inşallah...
benim de baharın ilk gunu olsun hedefim bahara en az 20 25 kilo vermıs gıreyım hemen ehlıyete yazılıcam ozaman onu basarayım sonrada evlilık yıldonumumuze esımın karsısına soyle çıtırbır hatun olarak çıkayım ınsallah (umut fakırın ekmegı)
rica ederim ablacım ne demek .... bana da bu zamana kadar uyguladığım en kolay diyet geldi.
aaa neden idolüm olmayasın ki karatayı seninle takip ediyorum sen vermişsen bende veriyorum çünkü :)
inşallah bol bol vereceğiz şu kilolarımızı. sende mutlu ol ablacım...
durana kadar devam sonra 1-2 günlük hızlandırmalar uygularız
olur tabiki canım neden olmasın. baharın ilk gününde kastın nedir tam olarak anlayamadım . tam tarih alayım mümkünse :)
çıkarsın yeter ki iste canım. hiç öyle düşünme yine diyorum ben burada 33 kilo verdim eylül başında tam anlamıyla başlamış ve şubat -mart gibi 67-68i görmüştüm. yani 6 ayda gitti. sende hedefini koy bakalım.
HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg. _________ BEYZUS & Gökçe_İremim:81:
kuzum kusura bakma, gözümden kaçmış aceleyle. güncelledim tekrar listeyi, seni de çok çok tebrik ederim :)
rica ederim ablacım ne demek .... bana da bu zamana kadar uyguladığım en kolay diyet geldi.
aaa neden idolüm olmayasın ki karatayı seninle takip ediyorum sen vermişsen bende veriyorum çünkü :)
inşallah bol bol vereceğiz şu kilolarımızı. sende mutlu ol ablacım...
durana kadar devam sonra 1-2 günlük hızlandırmalar uygularız
olur tabiki canım neden olmasın. baharın ilk gününde kastın nedir tam olarak anlayamadım . tam tarih alayım mümkünse :)
çıkarsın yeter ki iste canım. hiç öyle düşünme yine diyorum ben burada 33 kilo verdim eylül başında tam anlamıyla başlamış ve şubat -mart gibi 67-68i görmüştüm. yani 6 ayda gitti. sende hedefini koy bakalım.
Mehtapcıgım adım Fatma :) Hurma yoğurt diyeti bu sitede zayıflama kürlerindeydi sanırım onu gördüm 7 günlük yazıyordu ama ben sadece 3 gün yaptım. 3 gün sadece hurma ve yoğurt yedim. Kabızlığıma ve mideme çok iyi geldi. 1 kilosu kestaneden olana 2 kilo kadar da bir düşüş gördüm hem de regl döneminde. Çarşamba gününden itibaren de bant kullanıyorum. Bant da marka vermeyeyim zayıflamaya yardımcı bir bant. Eylül' de kullandım 21 günde 6 kilo verdim sonra bozdum bişeyler bişeyler oldukaldı. sonra kilo verimim durdu 3 günde elma diyeti denedim. Sonuç olarak 17 eylül'de başladığım diyet yolculuğunda adam gibi düzenli spor yapmamakla beraber gün itibariyle 13 kilo verdim. Kendim de şaşkınım. bahsettiğim antı deneyen 2 arkadaşım var onlar da gayet başarılı. Gözle görülür şekilde ve benden daha fazla kilo verdiler Ben tın tın tın tın ilerliyorum. belki böylesi daha iyidir. Sonuç olarak bu kadar :) yine sormak istediğin birşey olursa fırsatım olursa seve seve cevaplarım.
HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg. _________ BEYZUS & Gökçe_İremim:81:
aaa beyza abla oğluşumla aynı burçtansın canım oğluşumda 4 mayıs doğumlu :) seni belki ondan da çok seviyorumdur ne dersin :)Haydi ben de bir cesaret;doğum günüme 90 kilo girmeyi hedefliyorum..(15 mayıs)..
İnşallah Allahım inşallah...
inşallah canım inşallah hep beraber başaracağız bu işi yeter artık şu damacanaları taşıdığımız teker teker indirelim OK?1 martta 120 kilo olucam insallah
Selamün aleykümm....
ben geldimm....çokkk sayfa birikmiş ama geçmişe bakamıcam şimdi....umarım hepiniz iyisinizdir....ben bu ara ağrılarla doktorlarla uğraşıyorum...dişlerimden çok sıkıntım var....yirmiliklerin hepsi alınıcak...mide ağrılarım aldı başını gidiyor...ilaç manyağı oldum resmen....kuzularım iyi çok şükür...diyete gelince pek yapamasamda korumaya çalışıyorum...k.validemler gelmişti köyden bikaç gün onlarda kaldım...yarın gene gidicem iki gün ordayım...yorucu ve sıkıntılı geçiyo günlerim..ama bunlarda geçicek inşallah....şuaralar evde olmama rağmen pek fırsat bulup gelemiyorum aranıza ama özledim sizi...beni biraccık daha idare edersiniz umarım...gerçi özleniyomuyum onuda bilmiyorum ya neysee...ben hepinizi özledim....
ver marka ya neolcak olmadı özelden mesaj at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?