Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine saglik esracim :)
ama Bende beyzus'la ikinci olmus oluyorummm :)

vay be 0,6kg vermisim yinede oh be icim rahatladi :) en azindan geri almamisim...

Mehtapcıgım adım Fatma :) Hurma yoğurt diyeti bu sitede zayıflama kürlerindeydi sanırım onu gördüm 7 günlük yazıyordu ama ben sadece 3 gün yaptım. 3 gün sadece hurma ve yoğurt yedim. Kabızlığıma ve mideme çok iyi geldi. 1 kilosu kestaneden olana 2 kilo kadar da bir düşüş gördüm hem de regl döneminde. Çarşamba gününden itibaren de bant kullanıyorum. Bant da marka vermeyeyim zayıflamaya yardımcı bir bant. Eylül' de kullandım 21 günde 6 kilo verdim sonra bozdum bişeyler bişeyler oldu kaldı. sonra kilo verimim durdu 3 günde elma diyeti denedim. Sonuç olarak 17 eylül'de başladığım diyet yolculuğunda adam gibi düzenli spor yapmamakla beraber gün itibariyle 13 kilo verdim. Kendim de şaşkınım. bahsettiğim antı deneyen 2 arkadaşım var onlar da gayet başarılı. Gözle görülür şekilde ve benden daha fazla kilo verdiler Ben tın tın tın tın ilerliyorum. belki böylesi daha iyidir. Sonuç olarak bu kadar :) yine sormak istediğin birşey olursa fırsatım olursa seve seve cevaplarım.

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,7 kg. _________ AAD & Penfriends2000

HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg. _________ BEYZUS & Gökçe_İremim :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,5 kg. _________ panel

canım senin doğum gününe çok az kalmış ama evliysen evlilik yıldönümüne hazırlanırsın sende olmaz mı? hatta çocuklarının doğumgününe bile :) yeterki isteyelim bir hedef buluruz canım
çok geçmiş olsun allah şifa versin canım
benim burayla tanışmam 2-3 yıl önceydi o zaman yeni doğum yapmıştım 100 kiloydum ve burada arkadaşlarında yardımıyla 33 kilo vererek 67 kiloya düştüm derkeeeeeen tekrar hamile kaldım ve sonuç bu :) inşallah şimdide vereceğim hem şimdi işim daha kolay 12 kilo avantajla başladım :)
Günaydın,hayırlı cumalar arkadaşlar.....

KİLOM: 97.900

Giden:600 gr.
beyza ablam ya harikasın maşallah sana maşallahhhhh... karatay sana yaradı bence :) bende senin kilo verdiğini görünce mutlu oluyorum hımmm demekki bende veriyorum dur bakalım pztye belli olur diyorum :) idolümsün :)

HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg. _________ BEYZUS :81:

kızlar tebrikler harikasınız...

HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg. _________ BEYZUS :81:

Ellerine sağlık canım..Hakkını helal et..Hizmet edip emek verenlerin çok olsun inşallah...

Kilo verenleri ve bu yola baş koyup vazgeçmeyen topiğimin güzel hanımlarını kutluyor ve öpüyorum..

Sağol Özlemciğim..
Ben de kilo verenleri gördükçe çok mutlu oluyorum...
Evet Karatay bana hem kolay geldi;hemde faydalandım...
Ayyy utandırma beni ''idollük kimmmm ben kimmmmm'' Yine de çok hoş bunu söylemen.Mutlu ettin beni..Sen de çok mutlu ol..Hepimiz bol bol kilolar verelim..
Bir süre sonra kilo verme duracak biliyorum..Sonra tekrar başlıyor ama dursun istemiyorum;az da olsa gitsin inşallah...

benim de baharın ilk gunu olsun hedefim bahara en az 20 25 kilo vermıs gıreyım hemen ehlıyete yazılıcam ozaman onu basarayım sonrada evlilık yıldonumumuze esımın karsısına soyle çıtırbır hatun olarak çıkayım ınsallah (umut fakırın ekmegı)

rica ederim ablacım ne demek .... bana da bu zamana kadar uyguladığım en kolay diyet geldi.
aaa neden idolüm olmayasın ki karatayı seninle takip ediyorum sen vermişsen bende veriyorum çünkü :)
inşallah bol bol vereceğiz şu kilolarımızı. sende mutlu ol ablacım...
durana kadar devam sonra 1-2 günlük hızlandırmalar uygularız

olur tabiki canım neden olmasın. baharın ilk gününde kastın nedir tam olarak anlayamadım . tam tarih alayım mümkünse :)
çıkarsın yeter ki iste canım. hiç öyle düşünme yine diyorum ben burada 33 kilo verdim eylül başında tam anlamıyla başlamış ve şubat -mart gibi 67-68i görmüştüm. yani 6 ayda gitti. sende hedefini koy bakalım.

menümü paylaşıp işten çıkayım akşama görüşürüz.
sabah:8 fındık+1 adet mandalina
ara: sarımsak çayı
öğlen: 1 adet pişi+ şekersiz çay
ara:yeşil çay + 1 adet mandalina
1 saat spor 15 dk tempolu yürüyüş
akşam: şuan bilmiyorum ama kafamdaki bir çay bardağı beyaz leblebi+2 kuru kayısı
karışık bitki çayım içer geceyi bitiririm.
bugün pek iştahım yok zaten.

Haydi ben de bir cesaret;doğum günüme 90 kilo girmeyi hedefliyorum..(15 mayıs)..

İnşallah Allahım inşallah...

kuzum kusura bakma, gözümden kaçmış aceleyle. güncelledim tekrar listeyi, seni de çok çok tebrik ederim :)

Ne kusura bakmasi esracim :) o kadar ugrasiyorsun sonucta! Ellerine saglik!!! Cooook sagol :) cooook mutluyummm geri almadigima :))

1 martta 120 kilo olucam insallah

ver marka ya neolcak olmadı özelden mesaj at.

Selamün aleykümm....

ben geldimm....çokkk sayfa birikmiş ama geçmişe bakamıcam şimdi....umarım hepiniz iyisinizdir....ben bu ara ağrılarla doktorlarla uğraşıyorum...dişlerimden çok sıkıntım var....yirmiliklerin hepsi alınıcak...mide ağrılarım aldı başını gidiyor...ilaç manyağı oldum resmen....kuzularım iyi çok şükür...diyete gelince pek yapamasamda korumaya çalışıyorum...k.validemler gelmişti köyden bikaç gün onlarda kaldım...yarın gene gidicem iki gün ordayım...yorucu ve sıkıntılı geçiyo günlerim..ama bunlarda geçicek inşallah....şuaralar evde olmama rağmen pek fırsat bulup gelemiyorum aranıza ama özledim sizi...beni biraccık daha idare edersiniz umarım...gerçi özleniyomuyum onuda bilmiyorum ya neysee...ben hepinizi özledim....

kızlarr tebrik ederimmm....

maşallah topik güzel hareketlenmiş görünüyo...bende en kısa zamanda dönmeye çalışıcamm....şimdi kaçıyorum Allaha emanet olun....

Haydi ben de bir cesaret;doğum günüme 90 kilo girmeyi hedefliyorum..(15 mayıs)..

İnşallah Allahım inşallah...
aaa beyza abla oğluşumla aynı burçtansın canım oğluşumda 4 mayıs doğumlu :) seni belki ondan da çok seviyorumdur ne dersin :)
harikasın ben sana güveniyorum olacak bu sefer. mayısa daha çok var vereceksin inanıyorum.
1 martta 120 kilo olucam insallah
inşallah canım inşallah hep beraber başaracağız bu işi yeter artık şu damacanaları taşıdığımız teker teker indirelim OK?

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…