Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana da özelden mesaj atıp söyleyebilirsin markasını bende sana bunları veririm anlaştık mı
yazılmış kız topiğe sen üni içinmi gidiceksin dersaneye yoksa kpss içinmi anlayamadım kuuzum
merhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyum bende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım

yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
merhaba hoşgeldiniz. ben mehtap istanbuldan24 yasındayım. sizleride tanıyalım kızlar

mimiğine gurban oldugum not ettim araştırıcam bir bakalım
komşuuuuuuuuuum hgeldin geçmiş olsun. dikkat et kendine

günaydın hatunlar,

hava buz gibi oldu donuyoruuummmmm :18::18: dün montumu aldım cok mutluyum iyikide almısım yagmurlar basladı netten bulayımda göstereyim sizede cicilerimi

LCWaikiki.com - XSIDE Kaban - Brown
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bere - Grey

montum ve şapkam. lcw den aldım . 46 beden. montun beyaz rengi cok güzeldi ama 44 bedeni vardı şaşırtıcı ama içine girebildim onunda ama basenler biraz sıktı dar oldu birde beyaz cok kullanıslı olmaz diye baska lcwdende bakmadım o yüzden bu rengi aldım ilk begendiğim renkti zaten. saçlarımla bir uyumlu oldu sormayın gitsin bu şapkalarda bu sene cıktı bayılıyorum bulunca aldım hemen kacırmayayım diye.

maaşım bitti alır almaz kişisel temizlik içinde bişeyler aldım zaten şu gratisle t-shopa girince cıkamıyorum ben. kampanyalı indirimli bir kaç birşey aldım. (krem, temizleme jeli, diş fırçası gibi) eve geldim kurs paramı ayırdım kalanı anneme verdim şu an fakirin dibiyim yani bu asgari ücret hiç güzel birşey değil

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydın,

Diyete başlayalı 3 hafta olmuştu ve 5 kg verdim. Başladığımda 128,4 tüm şimdi 123,3. Zayıflamaya başlama sebebebim kiloluyken hamilelik zor olacağı içindi ama dün gece test yaptım ve sanırım hamileyim. Şaşırdım çok, karmakarışığım bir seviniyorum bir üzülüyorum. Boyum 1.78 acaba zor mu olur bu şekilde hamileliğim?

güle güle giy canım

Teşekkür ederim geçtiartık inşallah bundan sonrası daha kolay olur Allah'ın izniyle
Beyzuş ablacım eşim ancak birkaç gün devam edebildi diyete :) evde olunca zor oluyor tabii ama yinede akşamları dikkat etmeye çalışıyor
Nursena aferin kız sana leslie yi bırakmıyorsun maşallah
Ne kadar sendeler misafirlerin kilo almadan atlatırsın inşallah

canım oncelıkle hayırlı olsun bebış
ben 2. ogluma hamıle kaldıgımda 140 kılo idım 150 ile dogum yaptım hemde hiçbir salık sorunu yasamadan çok sukur korkma hemen doktara gıt ıhmal etme

aaa sanırım diyor kız gitsene doktora çatlayıveririm meraktan hee hayırlısı olsun hadi bakalım

güle güle giy canım

teşekkür ederim

selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
mevlam bütün sıkıntılarınızı gidersin.ben bildirime yetişemedim.esracım merak etmişsin sağol bitanem
ben çarşamba akşamı bir arkadaş ev almış ona hayılı olsuna gitmiştim. ordayken telefon geldi babam rahatsızlanmış. hiç eve uğramadan köye gittik. 3 gündür köydeydim.akşam geldim . geçmişi okudum alıntılar yaptım. geçmişi bitirmemiştimki net gitti. bütün alıntılarımda gitti.
yeni gelenler olmuş hoş gelmişler. Azminiz daim olsun.

nursena biz o güzel görüntülü şeye kar helvası diyoruz

asuu gözün aydın. Allah bir daha böyle bir sıkıntı vermesin canım

nevincim hastalarına Allah acil şifalar versin.

zeynep geçmiş olsun canım.

yenaa bayılıyorum ben o şerbetli paşaya

mehtaaabım güle güle giy cicişlerini en kısa zamanda üzerinden düşsünde daraltmaya git emiiiiiiiiiiiii

meryemcim üzerimdeki emeneti aldığım gün yerine getirdim canım. Allah gönlünün muradını versin

kızlar alıntılarım gittiği için neler alıntıladığımı unuttum atladıklarım kusura bakmasın nolur hepinizi seviyorum

Son düzenleme:
yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
aaaaa hoşgeldin canım ne demek ...
çok geçmiş olsun ablacım, gözünaydın inşallah herşey daha güzel olacak
burada motivasyon olmazsa olmaz :) allah sendende razı olsun canım
güle güle giy cicilerini canım çok güzeller

bencede hiç bekleme git hemen ,hayırlı olsun

ay inşallaaahh
ablacım çok geçmiş olsun nasıl oldu baban?

güle güle giy cicilerini canım çok güzeller

teşekkür ederim begenmene sevindim kendi begenmem yetmiyor beni illa böyle herkes begencekki içime sinsin. egoist miyim neyim acebaaa

rabbımacıl sıfalar varsın babana safi ismıyla yanında olsun inşallah

çok geçmiş olsun allah şifa versin canım. şimdi nasıl iyidir inşallah

Hayırlı hafta sonları herkese
Büyük kızım biraz üşütmüş dersaneye gitmedi hava da kapalı ve yağmurlu evde pazar günü modundayız ailecek
Daficim Allah şifa versin babana canım
Mehtap iyi günlerde kullan aldıklarını canım

ay inşallaaahh
ablacım çok geçmiş olsun nasıl oldu baban?

teşekkür ederim begenmene sevindim kendi begenmem yetmiyor beni illa böyle herkes begencekki içime sinsin. egoist miyim neyim acebaaa

rabbımacıl sıfalar varsın babana safi ismıyla yanında olsun inşallah

çok geçmiş olsun allah şifa versin canım. şimdi nasıl iyidir inşallah

kızlar çookk teşekkür ederim. Allah razı olsun.
babam biraz iyi gibi ama bilinci gidip geliyor. fazla toparlıyamıyor. şeker 500 e çıkmış. düşürüldü ama dengesi çok yerinde değil.her ezan sesinde namaza kalkıyor. bana abdest aldırın diyo. toparlayıp abdestini alamıyo bazen kollarını bırakıyo, bazen yüzünü. durmadan kesik ayağını yıkamaya çalışıyor. namaza duruyo bazen subhaneke okuyup bırakıyor, bazen kıbleye doğru oturup oturup bitti deyip yerine geçip oturuyor. öyle işte tam kafasını toparlıyamıyor. yarın yine giderim herhalde.

selam millet:)

bir yoğunluktur gidiyor bende 2gündür.....

geçmişte ne birikti öyle benim:)
gidiyimde bi geçmişi okuyum ben şimdi:)

teşekkür ederim ablacım. geçmiş olsun fıstığa. havalar sogudu üşütmemek elde değil heleki cocuklar çok narinler

hımmm demek konya kar yağışlı :) bugün nasıl peki yağıyor mu hala?

canım bir ogün yağdı durdu, bir daha yağmadı:)
ama süper yağdı....
hala karlar duruyor.....
ikindin başladı, ertesi sabaha kadar aralıksız yağdı:)
rabbime her daim sonsuz şükürler olsun.........

tatlım kusura bakma o kadar yoğundumki 2gündür ancak şimdi cevap yazabilme vaktini bulabildim.
aslında güzel fikir bu motive olabilene, ben yaparım listeyi olur:)
ben kendi adıma pek motive olamam böyle galiba ama yine bende eklerim kendimi bu listeye:)))))
şimdi o zaman yapalım bu listeyi....
yalnız rica etsem özel mesaj ile bildirirmisiniz bana doğum günü tarihlerinizi ve başlangıç kilolarınızı ve hedef kilolarınızı:)
artık oldukça topiğimiz kalabalıklaştığı için, verdiğiniz bilgilerinizin yanlışlıkla gözümden kaçmaması için özel mesajla bildirim olsun diye düşündüm, daha sağlıklı olması için yani, özel mesaj atamayanlar tabiki buradan verebilirler.....
anlaştıkmı tatlışlarım?:)))
bekliyorum özel mesajlarınızı ve azimlerinizi..............

kendimdende tabiki:)

Son düzenleme:

ablacığım benim:)

tamam ablacığım inşaallah, çooook teşekkür ederim......

hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaallah canım......

diyet; düşmek, sonra tekrar ayağa kalkıp hiç düşmemiş gibi tekrar yine yeni yeniden diyet yoluna devam etmektir canım......
kendine iradesiz falan deme, kızma kendine, kendine hep cesaret ver.......
öpüyorum

çok geçmiş olsun canım.....
rabbim yar ve yardımcınız olsun, tez zamanda şifalar versin inşaallah canım.......
Allaha emanet olasın.......

Son düzenleme:

ozaman ilk ben baslayım benımdogum gunum 11 aralık oyuzden ben hedef larak baharın ilk gununu seçtım
1 Mart
baslangıç kılom 142.3 hedefim 120

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…