yazılmış kız topiğeBana da özelden mesaj atıp söyleyebilirsin markasını bende sana bunları veririmanlaştık mı
merhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyumbende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım
merhaba hoşgeldiniz.yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
Site acisndan umarim sorun olmaz arkadaslar . faydali bulduğum ve gerçekten tavsiye edebileceğim diyetmax. İnt den kendi sitesinden aldim orda yorumlar falan da var. Zaten ürünü gördüğünüzde kesinlikle ise yaramaz veya fake oldugunu dusuneceksiniz. Ben öyle düşündüm hatta eşime falan da bu ne boyle yarabandi gibi dedim. Sanirim kaziklandikama çok şükür öyle olmadi. Ayyyy ne çok konustummmm :) sonuc olarak boyle. tel den yazdigim için alinti yapamadim ve mimikler yok.
komşuuuuuuuuuum hgeldin geçmiş olsun. dikkat et kendineSelamün aleykümm....
ben geldimm....çokkk sayfa birikmiş ama geçmişe bakamıcam şimdi....umarım hepiniz iyisinizdir....ben bu ara ağrılarla doktorlarla uğraşıyorum...dişlerimden çok sıkıntım var....yirmiliklerin hepsi alınıcak...mide ağrılarım aldı başını gidiyor...ilaç manyağı oldum resmen....kuzularım iyi çok şükür...diyete gelince pek yapamasamda korumaya çalışıyorum...k.validemler gelmişti köyden bikaç gün onlarda kaldım...yarın gene gidicem iki gün ordayım...yorucu ve sıkıntılı geçiyo günlerim..ama bunlarda geçicek inşallah....şuaralar evde olmama rağmen pek fırsat bulup gelemiyorum aranıza ama özledim sizi...beni biraccık daha idare edersiniz umarım...gerçi özleniyomuyum onuda bilmiyorum ya neysee...ben hepinizi özledim....
Eki Görüntüle 886383 Eki Görüntüle 886384
LCWaikiki.com - XSIDE Kaban - Brown
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bere - Grey
montum ve şapkam. lcw den aldım . 46 beden. montun beyaz rengi cok güzeldi ama 44 bedeni vardı şaşırtıcı ama içine girebildim onunda ama basenler biraz sıktı dar oldu birde beyaz cok kullanıslı olmaz diye baska lcwdende bakmadım o yüzden bu rengi aldım ilk begendiğim renkti zaten. saçlarımla bir uyumlu oldu sormayın gitsinbu şapkalarda bu sene cıktı bayılıyorum bulunca aldım hemen kacırmayayım diye.
maaşım bitti alır almazkişisel temizlik içinde bişeyler aldım zaten şu gratisle t-shopa girince cıkamıyorum ben. kampanyalı indirimli bir kaç birşey aldım. (krem, temizleme jeli, diş fırçası gibi) eve geldim kurs paramı ayırdım kalanı anneme verdim şu an fakirin dibiyim yani bu asgari ücret hiç güzel birşey değil
Gözün aydın Asucuğum...Gelmiş geçmiş olsun...Allah sağlıktan ayırmasın..
Eşinin diyeti nasıl gidiyor;gerçi erkekler bizim gibi değil biraz yemekten kestiklerinde zayıflayıveriyorlar...Ahhh keşke bizde.................
canım cok gecmıs olsun rabbım sıkıntılarını gıdersın çabucak dön aramıza
insallah canım bu arada çok tesekkür ederim motıvasyonların ıcın rabbım razı olsun
sıkma canını hersey yoluna gırer
oh afıyetler osun çok guzel tarıfmıs denicem saol canım
hos geldın canım kac kılosun boyle baslaya bılırsın
hosgeldın canım sende burda herkezler kılolu en kıloluda ben oluyorum uzulme vercez inşallah
canım ıyı haberler almanıza sevındım insallah 1.5 ayda sorunsuz gecer esınde bıran once salıgına kavusur
Teşekkür ederim geçtiartık inşallah bundan sonrası daha kolay olur Allah'ın izniylegünayydınnn kızlarr yeni gelenlerrr hoş gelmşlerr evde yoğun misafirlerden dolysıylenek uğrayamıyorum kilo verenleri tebrik ederimmm
asuu misafir varken zor dikket etmek ama laslymi brakıyorum sabah erken kalkıp çayı koyuyorum kayınvalideler uyanana kadar lasly yapıyorm 2 milll inşallah fayada eder
herkeze musmutlu günlerr
asu eşine sevindiiimm allahın gücüne gitmesin canları sağolsunda hakketen evde erkekle zor oluyo az nefes almak lazım arada
geçmiş olsunnn
canım oncelıkle hayırlı olsun bebışKızlar herkese günaydın,
Diyete başlayalı 3 hafta olmuştu ve 5 kg verdim. Başladığımda 128,4 tüm şimdi 123,3. Zayıflamaya başlama sebebebim kiloluyken hamilelik zor olacağı içindi ama dün gece test yaptım ve sanırım hamileyim. Şaşırdım çok, karmakarışığım bir seviniyorum bir üzülüyorum. Boyum 1.78 acaba zor mu olur bu şekilde hamileliğim?
Kızlar herkese günaydın,
Diyete başlayalı 3 hafta olmuştu ve 5 kg verdim. Başladığımda 128,4 tüm şimdi 123,3. Zayıflamaya başlama sebebebim kiloluyken hamilelik zor olacağı içindi ama dün gece test yaptım ve sanırım hamileyim. Şaşırdım çok, karmakarışığım bir seviniyorum bir üzülüyorum. Boyum 1.78 acaba zor mu olur bu şekilde hamileliğim?
güle güle giy canım
aaaaa hoşgeldin canım ne demek ...yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
çok geçmiş olsun ablacım, gözünaydın inşallah herşey daha güzel olacakİyi geceler
Yeni gelenler hoşgelmişler
Esracım liste için teşekkürler canım
Kilo verenleri çoooook kutlarım
Biz sabah hastaneye gittik şükür hersey yolunda artık koltuk değneksiz yürüyecek eşim 1.5 ay daha rapor verecek Çarşamba günü gidip alacağım diğeri bitecek o gün
Hasteneden sonra eşim enişteyle cuma namazına gitti 3 aydan sonra ilk kez onlar yokken ben de biraz temizlik yaptım
Akşam üstü arkadasa uğradım sonra uyumuşum biraz ancak kendime geldim
Nevincim Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm hastalara canım
Zeynepcim sana da geçmiş olsun özledik tabii ki de seni
Nursena kolay gelsin canım kayınvalidenlerle beslenme işi zor yine sana
burada motivasyon olmazsa olmaz :) allah sendende razı olsun canımcanım cok gecmıs olsun rabbım sıkıntılarını gıdersın çabucak dön aramıza
insallah canım bu arada çok tesekkür ederim motıvasyonların ıcın rabbım razı olsun
sıkma canını hersey yoluna gırer
oh afıyetler osun çok guzel tarıfmıs denicem saol canım
hos geldın canım kac kılosun boyle baslaya bılırsın
hosgeldın canım sende burda herkezler kılolu en kıloluda ben oluyorum uzulme vercez inşallah
canım ıyı haberler almanıza sevındım insallah 1.5 ayda sorunsuz gecer esınde bıran once salıgına kavusur
güle güle giy cicilerini canım çok güzellerEki Görüntüle 886383 Eki Görüntüle 886384
LCWaikiki.com - XSIDE Kaban - Brown
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bere - Grey
montum ve şapkam. lcw den aldım . 46 beden. montun beyaz rengi cok güzeldi ama 44 bedeni vardı şaşırtıcı ama içine girebildim onunda ama basenler biraz sıktı dar oldu birde beyaz cok kullanıslı olmaz diye baska lcwdende bakmadım o yüzden bu rengi aldım ilk begendiğim renkti zaten. saçlarımla bir uyumlu oldu sormayın gitsinbu şapkalarda bu sene cıktı bayılıyorum bulunca aldım hemen kacırmayayım diye.
maaşım bitti alır almazkişisel temizlik içinde bişeyler aldım zaten şu gratisle t-shopa girince cıkamıyorum ben. kampanyalı indirimli bir kaç birşey aldım. (krem, temizleme jeli, diş fırçası gibi) eve geldim kurs paramı ayırdım kalanı anneme verdim şu an fakirin dibiyim yani bu asgari ücret hiç güzel birşey değil
Kızlar herkese günaydın,
selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
mevlam bütün sıkıntılarınızı gidersin.ben bildirime yetişemedim.esracım merak etmişsin sağol bitanem
ben çarşamba akşamı bir arkadaş ev almış ona hayılı olsuna gitmiştim. ordayken telefon geldi babam rahatsızlanmış. hiç eve uğramadan köye gittik. 3 gündür köydeydim.akşam geldim . geçmişi okudum alıntılar yaptım. geçmişi bitirmemiştimki net gitti. bütün alıntılarımda gitti.
yeni gelenler olmuş hoş gelmişler. Azminiz daim olsun.
mehtaaabım güle güle giy cicişlerini en kısa zamanda üzerinden düşsünde daraltmaya git emiiiiiiiiiiiii
güle güle giy cicilerini canım çok güzeller
rabbımacıl sıfalar varsın babana safi ismıyla yanında olsun inşallahselamun aleyküm güzeller
mevlam bütün sıkıntılarınızı gidersin.ben bildirime yetişemedim.esracım merak etmişsin sağol bitanem
ben çarşamba akşamı bir arkadaş ev almış ona hayılı olsuna gitmiştim. ordayken telefon geldi babam rahatsızlanmış. hiç eve uğramadan köye gittik. 3 gündür köydeydim.akşam geldim . geçmişi okudum alıntılar yaptım. geçmişi bitirmemiştimki net gitti. bütün alıntılarımda gitti.
nursena biz o güzel görüntülü şeye kar helvası diyoruz
asuu gözün aydın. Allah bir daha böyle bir sıkıntı vermesin canım
nevincim hastalarına Allah acil şifalar versin.
zeynep geçmiş olsun canım.
yenaa bayılıyorum ben o şerbetli paşaya
mehtaaabım güle güle giy cicişlerini en kısa zamanda üzerinden düşsünde daraltmaya git emiiiiiiiiiiiii
meryemcim üzerimdeki emeneti aldığım gün yerine getirdim canım. Allah gönlünün muradını versin
kızlar alıntılarım gittiği için neler alıntıladığımı unuttum atladıklarım kusura bakmasın nolur hepinizi seviyorum
selamun aleyküm güzeller
nursena biz o güzel görüntülü şeye kar helvası diyoruz
asuu gözün aydın. Allah bir daha böyle bir sıkıntı vermesin canım
nevincim hastalarına Allah acil şifalar versin.
zeynep geçmiş olsun canım.
yenaa bayılıyorum ben o şerbetli paşaya
meryemcim üzerimdeki emeneti aldığım gün yerine getirdim canım. Allah gönlünün muradını versin
kızlar alıntılarım gittiği için neler alıntıladığımı unuttum atladıklarım kusura bakmasın nolur hepinizi seviyorum
ay inşallaaahh
ablacım çok geçmiş olsun nasıl oldu baban?
teşekkür ederim begenmene sevindim kendi begenmem yetmiyor beni illa böyle herkes begencekki içime sinsin. egoist miyim neyim acebaaa
rabbımacıl sıfalar varsın babana safi ismıyla yanında olsun inşallah
çok geçmiş olsun allah şifa versin canım. şimdi nasıl iyidir inşallah
kızlar çookk teşekkür ederim. Allah razı olsun.Hayırlı hafta sonları herkese
Büyük kızım biraz üşütmüş dersaneye gitmedi hava da kapalı ve yağmurlu evde pazar günü modundayız ailecek
Daficim Allah şifa versin babana canım
Mehtap iyi günlerde kullan aldıklarını canım
Hayırlı hafta sonları herkese
Büyük kızım biraz üşütmüş dersaneye gitmedi hava da kapalı ve yağmurlu evde pazar günü modundayız ailecek
Daficim Allah şifa versin babana canım
Mehtap iyi günlerde kullan aldıklarını canım
hımmm demek konya kar yağışlı :) bugün nasıl peki yağıyor mu hala?
GÜZEL HANIMLARRRRR NASILIZ BUGÜN?
KAÇAMAKSIZ DEVAM DEĞİL Mİ ,SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ DEĞİL Mİ? YOKSA VALLA DÖVERİM :)
YENİYILA 25 GÜN KALDI !!!! UNUTMAYALIM
gayet güzel başlamışım ama sonra fena kızmışım :))) basarım sıfırı o olur ,o kadar!!!
HANIMLAR SİZE BAŞKA BİR TEKLİFİM DAHA VAR YANİ YOLUMUZ BU KADAR KISA OLMASIN DİYEŞİMDİ , HERKES YENİ YAŞINA DAHA ZAYIF GİRECEK ! ÖRNEĞİN BEN ŞUBAT DOĞUMLUYUM BEN YENİ YAŞIMA BİR HEDEF KOYACAĞIM ( şimdi 84.5 kiloyum şubat 12de 78 gibi )
MEYRAAAAAA ( bu senin ilgi alanın ben yoğunum bebişlerden dolayı listeyi sen yaparsın :) ) hem burçlarımızı tam olarak öğrenmiş olursun
şimdi siz dersiniz oooo senin doğum günün yakınmış biter işin diye yok öyle birşey bende evlilik yıldönümümde gelinliğimi yeniden giymeyi hedef alırım ,yeter ki isteyelim buluruz birşeyler değil mi
NE DERSİNİZ OLUR MU ?
Şşşiiişşşşttt MEYRAAAAAA......Ensendeyim....
Erteleme bebeğim artık...Bak çok fena yaparım hıııı....Korktunmu????????????
Sıkı takip edeceğim seni bak bilesin.Belki bunu bilmek gezmelerde seni mamalardan uzak tutar.
Bak geçenlerde ne dedim ''Lütfen kilolarınızı ilerki yaşlarınıza taşımayın;çok ama çok zorlukları var''
Tecrübeyle sabit ileri yaşlarda kilo iyi değil..Denedim beğenmedim...İnan bana...
iyi geceler herkese,
nasılsınız güzeller? keyifler yerindedir inşallah.
geçmişe şöyle bi baktım, ne güzel bi azim gelmiş topiğimize ilbatumla beraber
harikasın arkadaşım, hepimiz doğumgünlerimize çok daha zayıf girelim dediğin gibi. bu arada sen de cuma günleri bildirim yapsana :) bizim için de keyifli olur.
Mehtapcım mağaza sormuşsun, üsküdar merkezdeki c&a da uygun montlar kabanlar oluyor. tchiboya ve lcw ye de bakabilirsin tabi.
kpssde başarılar, inşallah istediğin bi atama olur sınav sonu.
bu arada kpss deyince biraz canım sıkkın. ben bi şeye düzgün başlarsam zaten bi aksilik çıkar tabi. kamu avukatlığı için merkezi sınavın yanında kurumlar da sınav ve mülakat yapacakmış bu sene gelen yeni yönetmelikle. yani sen eşşek gibi çalışıp güzel puan alsan da tanıdığı olan, daha çok kapı tıklatan seçilecek demektir. kpss hevesim böylece sonra erdi. eşim özel sektörde çalışmama kıyamaz, ben istemem ama bana da başka yol yok gibi görünüyor. ingilizce sınavlarla şirket ya da banka avukatlığı araştırmam gerekecek biraz tecrübe edindikten sonra. üzüldüm sıkıldım ama ne yapalım kısmette ne varsa o. Mevlam görelim neyler...
yarın için yeni katılan arkadaşlar da bildirim yapabilirler. hepimiz için eki bildirimler dolu bi liste olur umarım.
selamun aleykum hayırlı aksamlar herkeze ben de bugun diet falan kalmadı aksamada yemekte mısafıeım vardı mahvodu dıyet sımdı gonderdın herkezı geldım hemen acayıp moralım bozukkendıme sınır oluyorum nasıl ıradesız olur bır ınsan bukadar insallah yarın telafı ederım sımdı bıraz gecmısı okuyayım görusuruz
günaydın canlarım..herkesin keyfi yerindedir inşallah..
benin hayat çok karışık bu sıra..babam hastanede idi şimdi babannemde hastanede...Alla şifa versin herkese...
kilom 96..
Esram ellerine sağlık şimdiden öpüyorum...
canım bir ogün yağdı durdu, bir daha yağmadı:)
ama süper yağdı....
hala karlar duruyor.....
ikindin başladı, ertesi sabaha kadar aralıksız yağdı:)
rabbime her daim sonsuz şükürler olsun.........
tatlım kusura bakma o kadar yoğundumki 2gündür ancak şimdi cevap yazabilme vaktini bulabildim.
aslında güzel fikir bu motive olabilene, ben yaparım listeyi olur:)
ben kendi adıma pek motive olamam böyle galiba ama yine bende eklerim kendimi bu listeye:)))))
şimdi o zaman yapalım bu listeyi....
yalnız rica etsem özel mesaj ile bildirirmisiniz bana doğum günü tarihlerinizi ve başlangıç kilolarınızı ve hedef kilolarınızı:)
artık oldukça topiğimiz kalabalıklaştığı için, verdiğiniz bilgilerinizin yanlışlıkla gözümden kaçmaması için özel mesajla bildirim olsun diye düşündüm, daha sağlıklı olması için yani, özel mesaj atamayanlar tabiki buradan verebilirler.....
anlaştıkmı tatlışlarım?:)))
bekliyorum özel mesajlarınızı ve azimlerinizi..............
kendimdende tabiki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?