Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlarım :)

Bugün gerçekten de benim için ters gitme günüydü galiba dershane işim fiyaskoyla sonuçlandı hoca hastalanmış meğersem ben o kadar
yolu boşu boşuna gittim şakrandan aliağa ya aliağadan karşıyakaya kadar uzun ve sıkıcı yolculuğumun sonucu kocamaaaaan bir sinir bugün misafir öğrenci olarak katılacaktım ve kaydolacaktım ama olmadı bende sinirlendim ve çıktım gittim üçüncü gidişim ama adam gibi ilgilenmek yok öff sinir ettiler beni işte gitmiycem artık dershaneye falan bide eve gelirken köpek kovaladı az daha korkudan ölüyordum Aman Allah'ım çığlık çığlığa kaçıp kurtardım kendimi eve geldiğimde rengim benzim atmıştı ve elim ayağım titriyordu Kafanızı şişirdim kusura bakmayın

Bugün bayağı az kalori almişim ben bilem şaşırdım

Kakvaltı

1 Yemek Kaşığı Kaymak 86 kcal
25gr Tulum Peyniri 64 kcal
2,5 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek)160 kcal
3 Adet Yeşil Zeytin21 kcal
1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz)1 kcal

Ara Öğün

1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) 23 kcal
1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal

Öğlen Yemeği

1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar (Pişmiş) 36 kcal
iki kaşık rendelenmiş Kırmızı Pancar 22 kcal
yarım Adet Domates 7 kcal
25 gr Roka 8 kcal
1 kase Yoğurt (Yarım Yağlı) 46 kcal

Akşam Yemeği

2 tane Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı 23 kcal

yarım Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 109 kcal

Alınan Kalori Toplamı=601 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
15 dk Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) 75 kcal
15 dk Temizlik Yapmak 63 kcal
15 dk Yürüyüş (Hafif Tempo) 50 kcal

Yakılan Kalori Toplamı=188 kcal

İşte böyle...

Son düzenleme:
Bugün 2 kere tartıldım

Öğle=87,5 Akşam=87,3

Bu arada Kalori takibi yaparak 6 günde 1.17 kg verdim galiba Bak dün kaçamak yapmasaydım 1.5 kilo olacaktı ama neyse

ilerideki günlere odaklanalım :)

Böyle gidersem her ay sağlıklı şekilde altı kilo verebilirmişim o zaman ocak ayında 80 mi olacam ayy :124: inşallah

tamammmm bu bile mutlu etti beni

Dışarı çıkınca yiyecek birşeyler buldum diyet bisküvi ve mısırlı pirinç patlağı gerçekten de bir öğün yemeği kadar tok tutuyor bugün 2

tane çikolatalı iki tane de pirinç patlaklı yedim kuzu yemiş giibiyim çikolata ihtiyacımı da karşılamış odum

Son düzenleyen: Moderatör:
selam millet....
kkyı okumaya diye girdim ama karnım çok acıkınca gittim kendime bişey hazırladım az önce ve yedim geldim tekrar....
gayet sağlıklı ama:)
yatıcak vakit yedim ama en azından kalorili bişey yemedim:) aferim bana:))))
kendim uydurdum, ama iyi geldi, doyurucu oldu....
adınıda yoğurt salatası koydum:)
büyükçe bi tabağa bolca taze yoğurt koydum, üzerine 6-7tane tatlı yeşil biberleri iri iri doğradım halka şeklinde,
üzerine tuz, epeyce tatlı pul biber, çok azda tarçın koydum kan şekeri dengesi için, tokluk hissi vermesi içinde birazda zeytinyağı koydum.
en son bunları bi güzel karıştırdım tamamdır yoğurt salatası:))))
tarçının tadını almadım bile, sadece çok az olduğu için değişik hoş bi koku vermiş..... tatlımsı bişey olmadı yani tarşından ötürü.
denemek isteyen olursa diye yazdım, iyiydi tavsiye ederim.....
yoğurt bol olunca şimdi uyku bastı banaaaaaa:)
hemde feci....
güya alıntılarıma cevap yazcaktım, gündüzde misafir olunca yoruldum ondanda uyku bastı hemen......
neyse yarın yazayım artık, herkesleri öperim, görüşürüz......

Afiyet olsun çok ilginç bi tarif arada deneyebilirim :)

merhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyum bende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım

merhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyum bende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım

Merhaba hoş geldin aramıza osun buraya zaten kilolular geliyor kader arkadaşlığı gibi Ama Ama inşallah biz birlikte zayıflayacaz

bize katılman şerefine bunlar senin için

Site acisndan umarim sorun olmaz arkadaslar . faydali bulduğum ve gerçekten tavsiye edebileceğim diyetmax. İnt den kendi sitesinden aldim orda yorumlar falan da var. Zaten ürünü gördüğünüzde kesinlikle ise yaramaz veya fake oldugunu dusuneceksiniz. Ben öyle düşündüm hatta eşime falan da bu ne boyle yarabandi gibi dedim. Sanirim kaziklandik ama çok şükür öyle olmadi. Ayyyy ne çok konustummmm :) sonuc olarak boyle. tel den yazdigim için alinti yapamadim ve mimikler yok.

Merhaba hoş geldin aramıza osun buraya zaten kilolular geliyor kader arkadaşlığı gibi Ama Ama inşallah biz birlikte zayıflayacaz

bize katılman şerefine bunlar senin için

çok teşekkür ediyorum
bakalım nasıl olacak epeydir uğraş veriyorum kilolarımla
inşallah eriticez hem sporla hem diyetle
ben başladım spora bakalım sonuçları burdan mı paylaşıcaz

Ay canim özledik seniii :) coook coook gecmis olsun... Insallah cabucak iyilesir aramiza bomba gibi donersin canim

Ne kafa sisirmesi guzelim... ne icin gidikcesin dershaneye? ve hangi sehirde oturuyorsun? birde yasin kac?

Bu arada ben isvicre'de oturuyorum 1tane simarik 4yasinda kizim var :) 25yasindayim... ve 7bucuk yildir evliyim... Birde üstüne üstlük ögrenciyim

hosgeldin aramiza!!!
Biz her cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz. ve vakti olanlar her gün menülerini paylasiyor. 2hafta üst üste paylasim yaptigin zaman kilo listesine giriyorsun.

Insallah hep beraber vericez kilolari

23 yaşında izmir/aliağa/şakranda oturuyorum Kpss mağduruyum ve girmem gereken 3 sınava hazılanmaya çaılışıyorum alanım fen

bilgisi olduğu içinde alan sınavı için kursa gideyim dedim ama burnumdan getirdiler yahu öylem işte

Kızını Allah sana bağışlasın cnm eşinle daha bir ömür boyu mutluluklar nasıl okulu idare edebiliyor musun

İyi geceler
Yeni gelenler hoşgelmişler
Esracım liste için teşekkürler canım
Kilo verenleri çoooook kutlarım
Biz sabah hastaneye gittik şükür hersey yolunda artık koltuk değneksiz yürüyecek eşim 1.5 ay daha rapor verecek Çarşamba günü gidip alacağım diğeri bitecek o gün
Hasteneden sonra eşim enişteyle cuma namazına gitti 3 aydan sonra ilk kez onlar yokken ben de biraz temizlik yaptım
Akşam üstü arkadasa uğradım sonra uyumuşum biraz ancak kendime geldim
Nevincim Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm hastalara canım
Zeynepcim sana da geçmiş olsun özledik tabii ki de seni
Nursena kolay gelsin canım kayınvalidenlerle beslenme işi zor yine sana

Gözün aydın Asucuğum...Gelmiş geçmiş olsun...Allah sağlıktan ayırmasın..

Eşinin diyeti nasıl gidiyor;gerçi erkekler bizim gibi değil biraz yemekten kestiklerinde zayıflayıveriyorlar...Ahhh keşke bizde.................

canım cok gecmıs olsun rabbım sıkıntılarını gıdersın çabucak dön aramıza
insallah canım bu arada çok tesekkür ederim motıvasyonların ıcın rabbım razı olsun
sıkma canını hersey yoluna gırer
oh afıyetler osun çok guzel tarıfmıs denicem saol canım
hos geldın canım kac kılosun boyle baslaya bılırsın
yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
hosgeldın canım sende burda herkezler kılolu en kıloluda ben oluyorum uzulme vercez inşallah

canım ıyı haberler almanıza sevındım insallah 1.5 ayda sorunsuz gecer esınde bıran once salıgına kavusur

günayydınnn kızlarr yeni gelenlerrr hoş gelmşlerr evde yoğun misafirlerden dolysıylenek uğrayamıyorum kilo verenleri tebrik ederimmm

asuu misafir varken zor dikket etmek ama laslymi brakıyorum sabah erken kalkıp çayı koyuyorum kayınvalideler uyanana kadar lasly yapıyorm 2 milll inşallah fayada eder
herkeze musmutlu günlerr

asu eşine sevindiiimm allahın gücüne gitmesin canları sağolsunda hakketen evde erkekle zor oluyo az nefes almak lazım arada
geçmiş olsunnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…