[B .!.:ilbatum[/B];32985151]aaa beyza abla oğluşumla aynı burçtansın canım oğluşumda 4 mayıs doğumlu :) seni belki ondan da çok seviyorumdur ne dersin :)
harikasın ben sana güveniyorum olacak bu sefer. mayısa daha çok var vereceksin inanıyorum.
inşallah canım inşallah hep beraber başaracağız bu işi yeter artık şu damacanaları taşıdığımız teker teker indirelim OK?
çok geçmiş olsun[/QUO
Demek senin kuzucuk ta boğa öylemi...Ee kolay gelsin Özlemciğim..
Hazırla bakalım görselliği yüksek masaları,dediğini dediği zaman yap ki surat asmasın....Azıcık inat ama kısa sürer...Biraz alıngan..
Biraz da iyi yönler,sanata ve güzelliğe bayılır,el becerisi iyidir,yumuşak kalplidir ;kırar belki ama hemen gönül alma derdine düşür...
Aşka sevgiye düşkün ve evine yuvasına sıkı sıkı bağlı......
selam millet....
kkyı okumaya diye girdim ama karnım çok acıkınca gittim kendime bişey hazırladım az önce ve yedim geldim tekrar....
gayet sağlıklı ama:)
yatıcak vakit yedim ama en azından kalorili bişey yemedim:) aferim bana:))))
kendim uydurdum, ama iyi geldi, doyurucu oldu....
adınıda yoğurt salatası koydum:)
büyükçe bi tabağa bolca taze yoğurt koydum, üzerine 6-7tane tatlı yeşil biberleri iri iri doğradım halka şeklinde,
üzerine tuz, epeyce tatlı pul biber, çok azda tarçın koydum kan şekeri dengesi için, tokluk hissi vermesi içinde birazda zeytinyağı koydum.
en son bunları bi güzel karıştırdım tamamdır yoğurt salatası:))))
tarçının tadını almadım bile, sadece çok az olduğu için değişik hoş bi koku vermiş..... tatlımsı bişey olmadı yani tarşından ötürü.
denemek isteyen olursa diye yazdım, iyiydi tavsiye ederim.....
yoğurt bol olunca şimdi uyku bastı banaaaaaa:)
hemde feci....
güya alıntılarıma cevap yazcaktım, gündüzde misafir olunca yoruldum ondanda uyku bastı hemen......
neyse yarın yazayım artık, herkesleri öperim, görüşürüz......
merhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyumbende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım
Merhaba hoş geldin aramıza osun buraya zaten kilolular geliyor kader arkadaşlığı gibiAma Ama inşallah biz birlikte zayıflayacaz
bize katılman şerefine bunlar senin için
çok teşekkür ediyorum
bakalım nasıl olacak epeydir uğraş veriyorum kilolarımla
inşallah eriticez hem sporla hem diyetle
ben başladım spora bakalım sonuçları burdan mı paylaşıcaz
Selamün aleykümm....
ben geldimm....çokkk sayfa birikmiş ama geçmişe bakamıcam şimdi....umarım hepiniz iyisinizdir....ben bu ara ağrılarla doktorlarla uğraşıyorum...dişlerimden çok sıkıntım var....yirmiliklerin hepsi alınıcak...mide ağrılarım aldı başını gidiyor...ilaç manyağı oldum resmen....kuzularım iyi çok şükür...diyete gelince pek yapamasamda korumaya çalışıyorum...k.validemler gelmişti köyden bikaç gün onlarda kaldım...yarın gene gidicem iki gün ordayım...yorucu ve sıkıntılı geçiyo günlerim..ama bunlarda geçicek inşallah....şuaralar evde olmama rağmen pek fırsat bulup gelemiyorum aranıza ama özledim sizi...beni biraccık daha idare edersiniz umarım...gerçi özleniyomuyum onuda bilmiyorum ya neysee...ben hepinizi özledim....
Merhaba arkadaşlarım :)
Bugün gerçekten de benim için ters gitme günüydü galiba dershane işim fiyaskoyla sonuçlandı hoca hastalanmış meğersemben o kadar
yolu boşu boşuna gittim şakrandan aliağa ya aliağadan karşıyakaya kadar uzun ve sıkıcı yolculuğumun sonucu kocamaaaaan bir sinir bugün misafir öğrenci olarak katılacaktım ve kaydolacaktım ama olmadı bende sinirlendim ve çıktım gittim üçüncü gidişim ama adam gibi ilgilenmek yok öff sinir ettiler beni işte gitmiycem artık dershaneye falanbide eve gelirken köpek kovaladı az daha korkudan ölüyordum Aman Allah'ım çığlık çığlığa kaçıp kurtardım kendimi eve geldiğimde rengim benzim atmıştı ve elim ayağım titriyordu Kafanızı şişirdim kusura bakmayın
merhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyumbende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım
Ne kafa sisirmesi guzelim... ne icin gidikcesin dershaneye? ve hangi sehirde oturuyorsun? birde yasin kac?
Bu arada ben isvicre'de oturuyorum 1tane simarik 4yasinda kizim var :) 25yasindayim... ve 7bucuk yildir evliyim... Birde üstüne üstlük ögrenciyim
[B .!.:ilbatum[/B];32985151]aaa beyza abla oğluşumla aynı burçtansın canım oğluşumda 4 mayıs doğumlu :) seni belki ondan da çok seviyorumdur ne dersin :)
harikasın ben sana güveniyorum olacak bu sefer. mayısa daha çok var vereceksin inanıyorum.
inşallah canım inşallah hep beraber başaracağız bu işi yeter artık şu damacanaları taşıdığımız teker teker indirelim OK?
çok geçmiş olsun[/QUO
Demek senin kuzucuk ta boğa öylemi...Ee kolay gelsin Özlemciğim..
Hazırla bakalım görselliği yüksek masaları,dediğini dediği zaman yap ki surat asmasın....Azıcık inat ama kısa sürer...Biraz alıngan..
Biraz da iyi yönler,sanata ve güzelliğe bayılır,el becerisi iyidir,yumuşak kalplidir ;kırar belki ama hemen gönül alma derdine düşür...
Aşka sevgiye düşkün ve evine yuvasına sıkı sıkı bağlı......
evet ablacım oğluşumda boğa. ahhh keşke yesede ben ona masalar donatsamyemese aklına bile gelmiyor kuzumun .zorla yemek yediriyorum desem yeridir. inat bazen oluyor evet ama genelde inat etmez çok anlayışlıdır. başka çocuklar olsa tutturur ben ona anlatırım büyük insan gibi anlar. aynısın dan 10 tane çocuğum olsun derdim olmaz çok rahat bir çocuk maşallah. alıngan olmaya alıngan çünkü ilk bebeğimiz olduğu için biraz nazlı yetişti ufacık bir şey desek kırılıyor erkek :)
el becerisi gerçekten yaşına göre çok iyi bende üstüne düşüyorum ev içi etkinlikler yapıyoruz beraber.
şu yumuşak kalpli olması bazen beni çileden çıkarıyor ama dayağı yiyip geliyor :) oğlum sen neden vurmadın peki diyorum. gerçi öyle olmasını asla istemem tabi ama sormak adına soruyorum. oğlumda ben vurmak istmedim diyor .peki o zaman neden yaptığını sorsan olmaz mı diyorum sonra düşünüyor. ertesi gün( kuzumun demek aklına takılıyor ) uyanır uyanmaz ilk dediği şey 'anne ben ona sorarım neden yaptın' diyor :) hiç şiddet yanlısı değil çok efendi çok .asla bağırıp çağırmaz görsen 2,5 yaşında demezsin . çok efendi benim kuzum. ama kız varya kız çok fenaaaaaa cadı hemde tam bir cadı. bakalım nasıl gidecek bu huy ! o da yengeç burcu. hep iyi şeyler duymuştum ama olmadı yapamadık biz
yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
İyi geceler
Yeni gelenler hoşgelmişler
Esracım liste için teşekkürler canım
Kilo verenleri çoooook kutlarım
Biz sabah hastaneye gittik şükür hersey yolunda artık koltuk değneksiz yürüyecek eşim 1.5 ay daha rapor verecek Çarşamba günü gidip alacağım diğeri bitecek o gün
Hasteneden sonra eşim enişteyle cuma namazına gitti 3 aydan sonra ilk kez onlar yokken ben de biraz temizlik yaptım
Akşam üstü arkadasa uğradım sonra uyumuşum biraz ancak kendime geldim
Nevincim Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm hastalara canım
Zeynepcim sana da geçmiş olsun özledik tabii ki de seni
Nursena kolay gelsin canım kayınvalidenlerle beslenme işi zor yine sana
canım cok gecmıs olsun rabbım sıkıntılarını gıdersın çabucak dön aramızaSelamün aleykümm....
ben geldimm....çokkk sayfa birikmiş ama geçmişe bakamıcam şimdi....umarım hepiniz iyisinizdir....ben bu ara ağrılarla doktorlarla uğraşıyorum...dişlerimden çok sıkıntım var....yirmiliklerin hepsi alınıcak...mide ağrılarım aldı başını gidiyor...ilaç manyağı oldum resmen....kuzularım iyi çok şükür...diyete gelince pek yapamasamda korumaya çalışıyorum...k.validemler gelmişti köyden bikaç gün onlarda kaldım...yarın gene gidicem iki gün ordayım...yorucu ve sıkıntılı geçiyo günlerim..ama bunlarda geçicek inşallah....şuaralar evde olmama rağmen pek fırsat bulup gelemiyorum aranıza ama özledim sizi...beni biraccık daha idare edersiniz umarım...gerçi özleniyomuyum onuda bilmiyorum ya neysee...ben hepinizi özledim....
insallah canım bu arada çok tesekkür ederim motıvasyonların ıcın rabbım razı olsunaaa beyza abla oğluşumla aynı burçtansın canım oğluşumda 4 mayıs doğumlu :) seni belki ondan da çok seviyorumdur ne dersin :)
çok geçmiş olsun
sıkma canını hersey yoluna gırerMerhaba arkadaşlarım :)
Bugün gerçekten de benim için ters gitme günüydü galiba dershane işim fiyaskoyla sonuçlandı hoca hastalanmış meğersemben o kadar
yolu boşu boşuna gittim şakrandan aliağa ya aliağadan karşıyakaya kadar uzun ve sıkıcı yolculuğumun sonucu kocamaaaaan bir sinir bugün misafir öğrenci olarak katılacaktım ve kaydolacaktım ama olmadı bende sinirlendim ve çıktım gittim üçüncü gidişim ama adam gibi ilgilenmek yok öff sinir ettiler beni işte gitmiycem artık dershaneye falanbide eve gelirken köpek kovaladı az daha korkudan ölüyordum Aman Allah'ım çığlık çığlığa kaçıp kurtardım kendimi eve geldiğimde rengim benzim atmıştı ve elim ayağım titriyordu Kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Bugün bayağı az kalori almişim ben bilem şaşırdım
Kakvaltı
1 Yemek Kaşığı Kaymak 86 kcal
25gr Tulum Peyniri 64 kcal
2,5 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek)160 kcal
3 Adet Yeşil Zeytin21 kcal
1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz)1 kcal
Ara Öğün
1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) 23 kcal
1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
Öğlen Yemeği
1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar (Pişmiş) 36 kcal
iki kaşık rendelenmiş Kırmızı Pancar 22 kcal
yarım Adet Domates 7 kcal
25 gr Roka 8 kcal
1 kase Yoğurt (Yarım Yağlı) 46 kcal
Akşam Yemeği
2 tane Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı 23 kcal
yarım Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 109 kcal
Alınan Kalori Toplamı=601 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
15 dk Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) 75 kcal
15 dk Temizlik Yapmak 63 kcal
15 dk Yürüyüş (Hafif Tempo) 50 kcal
Yakılan Kalori Toplamı=188 kcal
İşte böyle...
oh afıyetler osun çok guzel tarıfmıs denicem saol canımselam millet....
kkyı okumaya diye girdim ama karnım çok acıkınca gittim kendime bişey hazırladım az önce ve yedim geldim tekrar....
gayet sağlıklı ama:)
yatıcak vakit yedim ama en azından kalorili bişey yemedim:) aferim bana:))))
kendim uydurdum, ama iyi geldi, doyurucu oldu....
adınıda yoğurt salatası koydum:)
büyükçe bi tabağa bolca taze yoğurt koydum, üzerine 6-7tane tatlı yeşil biberleri iri iri doğradım halka şeklinde,
üzerine tuz, epeyce tatlı pul biber, çok azda tarçın koydum kan şekeri dengesi için, tokluk hissi vermesi içinde birazda zeytinyağı koydum.
en son bunları bi güzel karıştırdım tamamdır yoğurt salatası:))))
tarçının tadını almadım bile, sadece çok az olduğu için değişik hoş bi koku vermiş..... tatlımsı bişey olmadı yani tarşından ötürü.
denemek isteyen olursa diye yazdım, iyiydi tavsiye ederim.....
yoğurt bol olunca şimdi uyku bastı banaaaaaa:)
hemde feci....
güya alıntılarıma cevap yazcaktım, gündüzde misafir olunca yoruldum ondanda uyku bastı hemen......
neyse yarın yazayım artık, herkesleri öperim, görüşürüz......
hos geldın canım kac kılosun boyle baslaya bılırsınmerhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyumbende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım
hosgeldın canım sende burda herkezler kılolu en kıloluda ben oluyorum uzulme vercez inşallahyeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
İyi geceler
Yeni gelenler hoşgelmişler
Esracım liste için teşekkürler canım
Kilo verenleri çoooook kutlarım
Biz sabah hastaneye gittik şükür hersey yolunda artık koltuk değneksiz yürüyecek eşim 1.5 ay daha rapor verecek Çarşamba günü gidip alacağım diğeri bitecek o gün
Hasteneden sonra eşim enişteyle cuma namazına gitti 3 aydan sonra ilk kez onlar yokken ben de biraz temizlik yaptım
Akşam üstü arkadasa uğradım sonra uyumuşum biraz ancak kendime geldim
Nevincim Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm hastalara canım
Zeynepcim sana da geçmiş olsun özledik tabii ki de seni
Nursena kolay gelsin canım kayınvalidenlerle beslenme işi zor yine sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?