Selamün aleykümm....
ben geldimm....çokkk sayfa birikmiş ama geçmişe bakamıcam şimdi....umarım hepiniz iyisinizdir....ben bu ara ağrılarla doktorlarla uğraşıyorum...dişlerimden çok sıkıntım var....yirmiliklerin hepsi alınıcak...mide ağrılarım aldı başını gidiyor...ilaç manyağı oldum resmen....kuzularım iyi çok şükür...diyete gelince pek yapamasamda korumaya çalışıyorum...k.validemler gelmişti köyden bikaç gün onlarda kaldım...yarın gene gidicem iki gün ordayım...yorucu ve sıkıntılı geçiyo günlerim..ama bunlarda geçicek inşallah....şuaralar evde olmama rağmen pek fırsat bulup gelemiyorum aranıza ama özledim sizi...beni biraccık daha idare edersiniz umarım...gerçi özleniyomuyum onuda bilmiyorum ya neysee...ben hepinizi özledim....
canım benim yaaaa özlenmezmisin hiç????
sen geçmişe şuan bakamadığın için bilmiyorsun, herkes seni merak etti, ve özledi:) özlüyorda.....
biran önce aramıza eskisi gibi dön inşaallah canım......
çok geçmiş olsun ayrıca
rabbim kolaylıklar versin inşaallah canımcım........
Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah, Allaha emanet olasın, en yakın zamanda görüşmek üzere canım.......
kocaman öpüyorum
merhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyumbende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım
yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
ikinizde hoşgeldiniz aramıza:)
İyi geceler
Yeni gelenler hoşgelmişler
Esracım liste için teşekkürler canım
Kilo verenleri çoooook kutlarım
Biz sabah hastaneye gittik şükür hersey yolunda artık koltuk değneksiz yürüyecek eşim 1.5 ay daha rapor verecek Çarşamba günü gidip alacağım diğeri bitecek o gün
Hasteneden sonra eşim enişteyle cuma namazına gitti 3 aydan sonra ilk kez onlar yokken ben de biraz temizlik yaptım
Akşam üstü arkadasa uğradım sonra uyumuşum biraz ancak kendime geldim
Nevincim Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm hastalara canım
Zeynepcim sana da geçmiş olsun özledik tabii ki de seni
Nursena kolay gelsin canım kayınvalidenlerle beslenme işi zor yine sana
maşaallah tebareke allah..........
haydi gözünüz aydın ablacığım, çok sevindim inan......
büyük kızınada geçmiş olsun, klasik olarak adaçayını önereceğim ben yine:)
kocaman öpüyorum ablacığım
......
canım cicilerin hayırlı olsun:)
ikiside çok hoş, güle güle giyesin......
canım oncelıkle hayırlı olsun bebış
ben 2. ogluma hamıle kaldıgımda 140 kılo idım 150 ile dogum yaptım hemde hiçbir salık sorunu yasamadan çok sukurkorkma hemen doktara gıt ıhmal etme
maşaallah canımcım
sana boyunu sorsam ayıp etmiş olurmuyum acaba?
birde sağlık sorunu yaşamadan dedin ya, hem sende hemde bebekte yaşanmadı değilmi?
bende bebek çok istiyorum artık ama işte bu kiloyla hamilelik yaşamak istemiyorum malesef
hem bana çok zor olucak, hem sağlığım, hemde bebeğin sağlığı için endişe ederek yani....
hayırlısı olsun bakalım benim içinde ne diyim......
kızlar çookk teşekkür ederim. Allah razı olsun.
babam biraz iyi gibi ama bilinci gidip geliyor. fazla toparlıyamıyor. şeker 500 e çıkmış. düşürüldü ama dengesi çok yerinde değil.her ezan sesinde namaza kalkıyor. bana abdest aldırın diyo. toparlayıp abdestini alamıyo bazen kollarını bırakıyo, bazen yüzünü. durmadan kesik ayağını yıkamaya çalışıyor. namaza duruyo bazen subhaneke okuyup bırakıyor, bazen kıbleye doğru oturup oturup bitti deyip yerine geçip oturuyor. öyle işte tam kafasını toparlıyamıyor. yarın yine giderim herhalde.
çok geçmiş olsun ablacığım.
rabbim acil şifalar, hayırlar versin inşaallah babacığına...... amin.