Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim yaaaa özlenmezmisin hiç????
sen geçmişe şuan bakamadığın için bilmiyorsun, herkes seni merak etti, ve özledi:) özlüyorda.....
biran önce aramıza eskisi gibi dön inşaallah canım......

çok geçmiş olsun ayrıca
rabbim kolaylıklar versin inşaallah canımcım........

Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah, Allaha emanet olasın, en yakın zamanda görüşmek üzere canım.......
kocaman öpüyorum

merhabalar arkadaşlar bende katılmak istiyordum bayağı bir kiloluyum bende katılabilir miyim diyecektim nereye nasıl yazılınılır bilemedim burdan direkt başladım
yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım

ikinizde hoşgeldiniz aramıza:)

maşaallah tebareke allah..........
haydi gözünüz aydın ablacığım, çok sevindim inan......

büyük kızınada geçmiş olsun, klasik olarak adaçayını önereceğim ben yine:)
kocaman öpüyorum ablacığım

canım cicilerin hayırlı olsun:)
ikiside çok hoş, güle güle giyesin......

canım oncelıkle hayırlı olsun bebış
ben 2. ogluma hamıle kaldıgımda 140 kılo idım 150 ile dogum yaptım hemde hiçbir salık sorunu yasamadan çok sukur korkma hemen doktara gıt ıhmal etme

maşaallah canımcım
sana boyunu sorsam ayıp etmiş olurmuyum acaba?
birde sağlık sorunu yaşamadan dedin ya, hem sende hemde bebekte yaşanmadı değilmi?
bende bebek çok istiyorum artık ama işte bu kiloyla hamilelik yaşamak istemiyorum malesef
hem bana çok zor olucak, hem sağlığım, hemde bebeğin sağlığı için endişe ederek yani....
hayırlısı olsun bakalım benim içinde ne diyim......

çok geçmiş olsun ablacığım.
rabbim acil şifalar, hayırlar versin inşaallah babacığına...... amin.

çok çok geçmiş olsun zor durum hakikaten. ama maneviyatı içinde demekki namazını bırakmak istemiyor umarım iyi olur ablacım gitgide.

11 temmuz anneeeeeeeeeeeemm
ozaman ilk ben baslayım benımdogum gunum 11 aralık oyuzden ben hedef larak baharın ilk gununu seçtım
1 Mart
baslangıç kılom 142.3 hedefim 120
11 aralık çarşamba günü. 5 gün var. o güne kadar 500 gr vereyim ahanda hedefim

canım cicilerin hayırlı olsun:)
ikiside çok hoş, güle güle giyesin......

teşekkürler tatlım

eneeem ben tablodan ne anlarım:)))))
ama şimdi baka baka, deneye deneye öğrendim tablo yapmayı, aferim bana:)
yaptım sonunda tablomuzu......
ilk eklenenlerimiz oğulcuklarım ve ben:))))
işte tablomuz, hadi kızlar pamuk eller kalavyelere:)))))
enem kafam döndü bu arada:):111::111:

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]DOĞUM GÜNÜ [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]HEDEF [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]1 MART[/TD]
[TD]142.3[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]20 MART[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

canım boyum 170 evet ikimizdede bi sorun olmadı çokk sukur ama bana sorarsan bırazdaha vermeyı bekle ben ilk oglumda 30 kilo aldım sonra vermesı çokk zor oluyor eşım 3. istiyor ama ben zayıflamadan buyuk kanusmayayım asla dıyorum sen yenımı evlısın canım

inşaallah hep birlikte veririz canımcım......

evet yeni evli sayılırım:)
2.5senelik.....
ve ilk bebek düşüncesindeyim tabiki daha:)
güya 3e kadar düşünüyorum ama daha siftahı yapmaya cesaretim yok açıkçası:18::18:
güleyimmi ağlayayımmı ben şimdi:)))))

Çok güzelmiş Mehtapçığım..Eminim sana çok yakışmıştır..

İyi günlerde güle güle giy inşallah...

HEPİNİZE MERHABALAR,İYİ HAFTA SONLARI..

Geçmiş olsun babacığına..

İnşallah önemli bir şey değildir...Acil şifalar..

Ahhh canım ahhh Allah yardımcısı olsun inşallah...

Çok iyi anlıyorum seni..Anneciğim de aynı durumda..Bir kaç aydır annesine takılmış durumda..''Beni merak etmiştir gidip göreyim,hemen yan tarafta oturuyor,çok özledim''diyor..Nasıl üzülüyorum bilemezsin..İnsan pat diye anneannem öleli 50 sene oldu diyemiyor ki...Çok zor çok...Namaz falan kılamıyor ;hep unuttu;ama istiyor da..Biz de kuran CD dinletiyoruz kulaklık takıp çok mutlu oluyor..Bu gün ablamla tel. den konuşurken sesini duydum.''Beyzaya söyle annem ölmüş benden saklamışlar.Baban da üzülecek''diyordu..Ablam bugün kendi kendine annesinin öldüğüne kanaat getirdi dedi..
Çok üzülüyoruz ama her şey Allahtan.Yatalak değil bir takım kişisel işlerini görebiliyor şükür.Bu çok büyük birşey tabii.
Rabbim cümlesine şifalar versin .AMİN İNŞALLAH...

bugünde buraya yağdı kar ... valla 5 yıl muş gibi yerde çalışınca karı pek sevmiyorum artık
yaparsın ya neden olmasın en azından doğumgünümüz bize özel bir gün en özel günümüzde neden en büyük hediyeyi yine biz kendimize vermeyelim değil mi :)
benide ekle
doğum günüm: 12 şubat
başalngıç kilo: (ben pzt tartılıyorum aslında ama bugün meraktan baktım :) 83.8 çıktım :)
hedef kilo: 78 ( altına inersem ne mutlu bana ,bak o zaman hediyemi isterim )
benim kızımda 10 temmuz ablasııııı :)

zayıfla o da gelir merak etme

yazılmış kız topiğe sen üni içinmi gidiceksin dersaneye yoksa kpss içinmi anlayamadım kuuzum

Kpss canım fen bilgisi öğretmenliğinden mezun oldum bu sene ya alan sınavı geldiğinden onun için gitmek istiyordum

Merhaba kızlar bugün annemle misafir gezmesindeydim o yüzden yazamadım ıspanaklı kek yedim üstündeki kremayı anneme yedirdim :)

bi tane miniminnacık milföy böreği ama eve dönüş yolum çok uzun inşallah eritmiş olurum akşam tartılıp yazarım hoşçakalın

Akşam yemeği için azıcıkta mumbar dolması yedim

bugün yedikerimi yazayım

SABAH:
8-9 ince dilim sucuk
1 avuç büyüklüğünde peynir
salatalık
1/2 çay bardağı karışık kuruyemiş
maydanoz

ÖĞLE:
humus
ayran

AKŞAM:
ne yiyeceğimi bilmiyorum

biber dolması var- kesme çorba var - puding yaptım ama hiçbirini yemeyi düşünmüyorum ne yesem ki ben ?????

Çok beğendim güzel zayıf ve mutlu günlerde giy canım

Çok beğendim güzel zayıf ve mutlu günlerde giy canım bu arada berene bayıldım

Çok güzelmiş Mehtapçığım..Eminim sana çok yakışmıştır..

İyi günlerde güle güle giy inşallah...

HEPİNİZE MERHABALAR,İYİ HAFTA SONLARI..

teşekkür ederim canım ablacım, biyologum hatta biyoLOKUMM
benim kızımda 10 temmuz ablasııııı :)
dogum günü partisine ortak çıkarım artık
Kpss canım fen bilgisi öğretmenliğinden mezun oldum bu sene ya alan sınavı geldiğinden onun için gitmek istiyordum

Merhaba kı

Çok beğendim güzel zayıf ve mutlu günlerde giy canım bu arada berene bayıldım

teşekkürler tatlım ay pek mutlu oldum.
demek öğretmensin magdur ögretmenlerimizden birtanesisin hatta umarım iyi olur hepimiz için kuzum şu kpss :26:

ay bu humus beni ne çok tok tuttu böyle hala acıkmadım am akşama yemek yemem gerek . bende 1 kase yoğurdun içine 2-3 kurukayısı dilimleyip, 5-6 badem kırıp, tarçın ekleyerek yemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…