Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel benzetmeler...umarım faydasını görürsün belini ölç bence bir ay sonra aradaki farka bakarsın..
ben de almayı düşündüm ama net bir bilgiye ulaşamadım

hoşgeldin zeynep..özledik seni..ismini andık andık durduk kulakların cınladı mı
kızının dogumgününü şimdiden kutluyorum öpüyorum kocaman

iyi geceler arkadaşlar
henüz dönmedim ama size bir diye geldim
ben yarın taaaaa gece yazarım ve tartılırım yada öğleden sonra tartılabilirim bir eczane filan.
geçmiş yapamadım.Herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın sizi özlüyorum yaaaa ben.
şimdiden herkese hayırlı cumalar olsun allah hepimizin dualarını kabul etsin
cumartesi sınavı olan arkadaşlar var ise başarılar.Kendime de bol şans versin hiç bir tane soru çözmedim.Şansa çok ihtiyacım var.
gerçi zikirmatiğim elimden düşmez çalışamadım bari tesbihimi çekeyimde Allahım zihin açıklığı versin. Bilmediğim soruları biler hale getirsin rabbim. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
görüşmek üzere

rabbım yardımcın olsun canım benım

bu saatte ne uykusu kız

dun herkez cok yoruldu hekez bır koseye mayısıp uyudu sonra bende mayıştım ve hop yatak dun hem temızlık hem çocuklar mahvettı benı yanı canım bız bır tavuk ailesiyız

esselamün aleykum

hayırlı cumalar herkezlere hayırlı sabahlar

ilk bıldırımı ben yapayım kızlar

gecen hafta 142.3
bu hafta 140

Son düzenleme:
çok güzel benzetmeler...umarım faydasını görürsün belini ölç bence bir ay sonra aradaki farka bakarsın..
ben de almayı düşündüm ama net bir bilgiye ulaşamadım

Günaydınlar herkesciklere

Teşekkür ederim bende internetten araştırınca net bir bilgiye ulaşamadım karasız kaldım ama artık kullanacam bakalım çokta

çokta kötü değil gibi tabi bir günde anlaşılmaz biraz kullanıyım sizlere de fark olursa söylerim olmasa da söylerim

bende var ondanda sürekli kullanmadım. cok kasındırıyor ya titrerken. deneyip sonuçları yazarsan bende memnun olurum

canın bende kaşıntı yapmadı ben bluzumun üstüne taktım direk tenime uygulamadım nolur nolmaz diye bugün düzenli kullanmaya

başlıycam sonuçları paylaşırım elbette

Bende listeye girmek için bildirim yapayım bari

Başlayalı 13 gün oldu az evvel tartıdım 86,4 çıktım maşallah maşallah geçen hafta 88 kiloydum

ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine , Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt .. Bizi Çok Sɑbreden , Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle .. Ömrümüz Sevdiğin , Rɑzı Olɑcɑğın işlerle (ɑmellerle) Geçsin .. Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle .. Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ .. (Amin)

Hayırlı Cumalar arkadaşlar;
Hepimiz çok iyi ve çok mutluyuz. Sınavları olanların Allah yardımcısı olsun. Rabbim Hastalara şifa borçlulara eda nasip etsin. deyip hatim duasına çevireyim olayı :) ve kilo bildirimi yapayım.
06.12. Cuma: 85.0
13.12. Cuma: 84.4
Fark: -600
Spor: 60 dk. yürüyüş, yaklaşık 700 mekik.:)
O kadar çabama rağmen bu hafta hiç gitmedi malesef daha da gıcığı hiç bozmadım. BU GİDİŞLE 1 OCAK'DA NASIL 80.0 'I GÖRECEKSEM

aa birde7 yıldı 4 yaşında cocuktu dimi müsadenizlen depresyona giriyorum kuzummm takma kafana ya böyle olmuş napcan. dünya tatlısı evladın var. hala okumaya azmediyorsun. müthiş birşey. yav bide saat tamirciligi ne kız o nasıl bölüm sen nerde okuyorsun, isviçrede mi? :44:

dişin için geçmiş olsun. korkma hiç.hemencecik bitiveriyor. kızçenin dogum günü kutlu olsun mutlu yaşlar dilerim. pazar günü cozutma. azcık ye. hani cok yiyesin gelirsede çağır beni beraber yiyelim

bu hareketler iyiymiş ya.kaydedeyim bir yere ben bi kere su doldurdum o şişelere. elimden nasıl uçtu bilmiyorum duvara çakıldı, duvardan üstüme fışkırdı su. çok fantastik bir olay gerçekleştirmiştim evde
canın bende kaşıntı yapmadı ben bluzumun üstüne taktım direk tenime uygulamadım nolur nolmaz diye bugün düzenli kullanmaya

başlıycam sonuçları paylaşırım elbette
ben kaşıntılı bir insanım hayatım kıyafetle daha az kaşınmıştım ama yinede bir kaşıntı vardı.

hıç bozma canım moralını az olsun bızım olsun hıç yoktan ıyıdır haftaya daha ıyı olur

günaydın hatunlar,
nassınız bakem valla ben dün birazcık kaçırdım. birazcık diyorum siz anlayın gerisini. uzak diyarlara gidicem akraba olmasın memleketli bulamayım. yemeyim birşey diye.

neyse kilomu yazıyoruuummmmm. 94.3

ya hava cok sogukkkkkkk üşüyorumm evime gidip cekyatta uyuyakalmak istiyorum

Son düzenleme:

ya bu titresimli kemer neninnesi??? bendede var bir tane sauna belt diye... ama fikrimce bir halta yaramadi bende... beline krem sür sonrada plastik sar biraz yuruyus yap ister disarda ister evin icinde oldugun yerde illa leslie gibi degil sadece yürü. cok daha fazla faydasini goruyorsun...
ha belki senin kemer baka birseydir :) insallah seninki ise yarar

Evet canim Isviçre'de okuyorum. malum burda saatler cok meshur. hani mekanik saatler su linkteki gibi.

https://www.google.ch/search?q=mont...m%2Fviewtopic.php%3Ff%3D2%26t%3D12534;800;541

bunlarin incindeki bazi parcalari elde yapiyoruz... ve calismaya basliyinca allahin izni ile okul bitince en ucuz saat yaklasik 20'000tl civari olucak benim yaptigim saatler... böyle yani :) çok harika bir meslek... ince is ama hosuma gidiyor...

hıç bozma canım moralını az olsun bızım olsun hıç yoktan ıyıdır haftaya daha ıyı olur

Canım çok teşekkür ederim :)Evet haklısın ama ama benim hayyllerim vardı. Haytımda ilk kez bu kadar uzun süre rejim yapıyorum. Desteklerinizle de daha çok yapacağım inşallah :) Seniii ayrıca tebrik ediyoruuuum :) Çoook çooook güzel kilolar vereceksin daha :)

Amanın neler olmuş öyle iyi ki kum doldurmuşum Gerçi oda çakılsa patlayabilir ama en azından parkeler zarar görmez Annem

öldürür beni zaten senin zayıflaman bana birsürü masrafa neden oldu diyip duruyor haklı kadın

sauna belt ay ondan bendede vardı hala dolap beklıyor yavram babam belkı çara olurda zayıflarım dıye almıstı ben de bı faydası olmadı ama ben hıç bukadar ıstıkrarlı olmadım belkı ondandır

daha benım kı yanı sayılır canım ya ondan bukadar ıyı bıde ben saraçoglunun lahana kurunu yapıyorum ıstersen bı dene oadama çok guvenıyorum nedense hayallerın gıne olsun sakın vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…