Ayy kızlar annecim süpriz yapıp zayıflama kemerini almış şuan kullanıyorum deli gibi titriyorum amannn
Çok komik oldum kendi kendime gülüyomTraktörle bir yere gidiyormuşum gibiyim yada halay başı
çeker gibiyim tey tey tey
ben geldiimm....
nasılsınızz....son bikaç sayfaya anca bakabildim...gördüğüm kadarıyla aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış...
hoşgelmişler safa getirmişler....bizede taze kan olursunuz inşallah...ben yerimde saymaya devam ediyorum....87 88 geziyorum hala....pazar günü
misafirlerim var onlariçin yavaştan hazırlık yapıyorum....kızımın doğum günü dolayısıyla toplanalım dedik...inşallah çok kaçırmam
mamalardan...haftayada dişten randevum var...korkuyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok...sürünüyorum resmen ağrıdan
kurtulurum artık ağrılardan...midem hala kötü...şu diş işleri bi bitsin sonra kuzular ufak diye ertelediğim doktor işlerinide sırasıyla
halledicem inşallah...hiç sevmiyom doktora gitmeyii ama napam artık dayanamıyom...bu kadar çok ilaçta kullanmak istemiyorum...off
ne çok konuşmuşum...neyse benden haberler böyle işte...şimdi biraz geçmişe döneyim...
rabbım yardımcın olsun canım benımiyi geceler arkadaşlar
henüz dönmedim ama size birdiye geldim
ben yarın taaaaa gece yazarım ve tartılırım yada öğleden sonra tartılabilirim bir eczane filan.
geçmiş yapamadım.Herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın sizi özlüyorum yaaaa ben.
şimdiden herkese hayırlı cumalar olsun allah hepimizin dualarını kabul etsin
cumartesi sınavı olan arkadaşlar var ise başarılar.Kendime de bol şans versin hiç bir tane soru çözmedim.Şansa çok ihtiyacım var.
gerçi zikirmatiğim elimden düşmez çalışamadım bari tesbihimi çekeyimde Allahım zihin açıklığı versin. Bilmediğim soruları biler hale getirsin rabbim. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
görüşmek üzere
bu saatte ne uykusu kız
çok güzel benzetmeler...umarım faydasını görürsün belini ölç bence bir ay sonra aradaki farka bakarsın..
ben de almayı düşündüm ama net bir bilgiye ulaşamadım
gule gule kullan guzellık bol bol yag yaktırsın sana
bende var ondanda sürekli kullanmadım. cok kasındırıyor ya titrerken. deneyip sonuçları yazarsan bende memnun olurum
amannn evlenip napican canim yaevlenmek koskoca bir dert ha tabi evlen yinede aski buldunmu sonucta iyi yönleride var ama acele etmene gerek yok yani
hem 4yillik evli degilim 7yillik evliyim...
eh iste erken evlenmenin cezasini simdi cekiyorum.., bir dunya para sorunu... bu yasta 17yasinda olan cocuklarla ayni sinifta olmak... ve bu yuzden bende 17yasinda gibi davranmaya basladimhem annelik hem karilik hem ögrenci görevini yerine getirmem gerekiyor... buda cooook zorr... bunaldim artik :S ama daha 2bucuk yil var offffffffff.
ergenlik krizleri yasiyorum17yasindakilerle butun gun dura dura onlara benzedim
ben geldiimm....
nasılsınızz....son bikaç sayfaya anca bakabildim...gördüğüm kadarıyla aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış...
hoşgelmişler safa getirmişler....bizede taze kan olursunuz inşallah...ben yerimde saymaya devam ediyorum....87 88 geziyorum hala....pazar günü
misafirlerim var onlariçin yavaştan hazırlık yapıyorum....kızımın doğum günü dolayısıyla toplanalım dedik...inşallah çok kaçırmam
mamalardan...haftayada dişten randevum var...korkuyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok...sürünüyorum resmen ağrıdan
kurtulurum artık ağrılardan...midem hala kötü...şu diş işleri bi bitsin sonra kuzular ufak diye ertelediğim doktor işlerinide sırasıyla
halledicem inşallah...hiç sevmiyom doktora gitmeyii ama napam artık dayanamıyom...bu kadar çok ilaçta kullanmak istemiyorum...off
ne çok konuşmuşum...neyse benden haberler böyle işte...şimdi biraz geçmişe döneyim...
Selam millet ben yine geldim
Akşam yemeğim 1 porsiyon nesfit + yarım cennet hurması
ve tabiki spor... Ayy bu haraketleri yeni buldum gerçekten çok iyi iki kere yaptım bugün dehşet terletiyor ve yaktığını hissedebiliyorum
tavsiye ederimTabi kadının elindeki dambıldan bende yok kardeşimin var her biri 4 kg'lık onlarla yapsam şimdiye ölmüştüm
zannımcaBende çareler tükenmez küçük su şişelerinin içine kum doldurdum onlarla yapıyorum ki
Eki Görüntüle 893697
Eki Görüntüle 893698
Eki Görüntüle 893699
ben kaşıntılı bir insanım hayatımcanın bende kaşıntı yapmadı ben bluzumun üstüne taktım direk tenime uygulamadım nolur nolmaz diyebugün düzenli kullanmaya
başlıycam sonuçları paylaşırım elbette
Hayırlı Cumalar arkadaşlar;
Hepimiz çok iyi ve çok mutluyuz. Sınavları olanların Allah yardımcısı olsun. Rabbim Hastalara şifa borçlulara eda nasip etsin. deyip hatim duasına çevireyim olayı :) ve kilo bildirimi yapayım.
06.12. Cuma: 85.0
13.12. Cuma: 84.4
Fark: -600
Spor: 60 dk. yürüyüş, yaklaşık 700 mekik.:)
O kadar çabama rağmen bu hafta hiç gitmedi malesef daha da gıcığı hiç bozmadım. BU GİDİŞLE 1 OCAK'DA NASIL 80.0 'I GÖRECEKSEM
Günaydınlar herkesciklere
Teşekkür ederimbende internetten araştırınca net bir bilgiye ulaşamadım karasız kaldım ama artık kullanacam bakalım çokta
çokta kötü değil gibi tabi bir günde anlaşılmaz biraz kullanıyım sizlere de fark olursa söylerim olmasa da söylerim
aa birde7 yıldı 4 yaşında cocuktu dimi müsadenizlen depresyona giriyorumkuzummm takma kafana ya böyle olmuş napcan. dünya tatlısı evladın var. hala okumaya azmediyorsun. müthiş birşey. yav bide saat tamirciligi ne kız o nasıl bölüm sen nerde okuyorsun, isviçrede mi? :44:
hıç bozma canım moralını az olsun bızım olsun hıç yoktan ıyıdır haftaya daha ıyı olur
bu hareketler iyiymiş ya.kaydedeyim bir yereben bi kere su doldurdum o şişelere. elimden nasıl uçtu bilmiyorum duvara çakıldı, duvardan üstüme fışkırdı su. çok fantastik bir olay gerçekleştirmiştim evde
ben kaşıntılı bir insanım hayatımkıyafetle daha az kaşınmıştım ama yinede bir kaşıntı vardı.
Hayırlı Cumalar arkadaşlar;
Hepimiz çok iyi ve çok mutluyuz. Sınavları olanların Allah yardımcısı olsun. Rabbim Hastalara şifa borçlulara eda nasip etsin. deyip hatim duasına çevireyim olayı :) ve kilo bildirimi yapayım.
06.12. Cuma: 85.0
13.12. Cuma: 84.4
Fark: -600
Spor: 60 dk. yürüyüş, yaklaşık 700 mekik.:)
O kadar çabama rağmen bu hafta hiç gitmedi malesef daha da gıcığı hiç bozmadım. BU GİDİŞLE 1 OCAK'DA NASIL 80.0 'I GÖRECEKSEM
ya bu titresimli kemer neninnesi??? bendede var bir tane sauna belt diye... ama fikrimce bir halta yaramadi bende... beline krem sür sonrada plastik sar biraz yuruyus yap ister disarda ister evin icinde oldugun yerde illa leslie gibi degil sadece yürü. cok daha fazla faydasini goruyorsun...
ha belki senin kemer baka birseydir :) insallah seninki ise yarar
Canım çok teşekkür ederim :)Evet haklısın amaama benim hayyllerim vardı. Haytımda ilk kez bu kadar uzun süre rejim yapıyorum. Desteklerinizle de daha çok yapacağım inşallah :) Seniii ayrıca tebrik ediyoruuuum :) Çoook çooook güzel kilolar vereceksin daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?