- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Hayırlı Cumalar arkadaşlar;
Hepimiz çok iyi ve çok mutluyuz. Sınavları olanların Allah yardımcısı olsun. Rabbim Hastalara şifa borçlulara eda nasip etsin. deyip hatim duasına çevireyim olayı :) ve kilo bildirimi yapayım.
06.12. Cuma: 85.0
13.12. Cuma: 84.4
Fark: -600
Spor: 60 dk. yürüyüş, yaklaşık 700 mekik.:)
O kadar çabama rağmen bu hafta hiç gitmedi malesef daha da gıcığı hiç bozmadım. BU GİDİŞLE 1 OCAK'DA NASIL 80.0 'I GÖRECEKSEM
günaydın millet.....
bizim netin bağlantısı yoktu yine epeydir....
en son nilayla falan sohbet ederken pat diye gitti net.
dün gündüzde bi 5dk ancak girdim gidiş o gidiş yine işte.....
fitil etti beni bağlantı...........................
bugünde apartman oturması bende, ona koşturuyorum dünden beri, dün temizliğimi yaptım, bugünde onlar gelmeden hazırlıklarıma koşturmaca işte.
zorla uyandım yeni
neden uyanamam bilmem
gece uyumak bilmeeeem, sabah kalkmak bilmeeeeeem..... elimde olmadan........
bunun bi ilacını bilsem
aman net yine gidiverirde, gitmeden ben bildirimimi yapayım.
1kg vermişim bu hafta canlar:)
kilo bildirimi:
100.3kg
görüşürüüüüüz
abariiiiiiiiiiiiiiiiiEvet canim Isviçre'de okuyorum. malum burda saatler cok meshur. hani mekanik saatler su linkteki gibi.
https://www.google.ch/search?q=mont...m%2Fviewtopic.php%3Ff%3D2%26t%3D12534;800;541
bunlarin incindeki bazi parcalari elde yapiyoruz... ve calismaya basliyinca allahin izni ile okul bitince en ucuz saat yaklasik 20'000tl civari olucak benim yaptigim saatler... böyle yani :) çok harika bir meslek... ince is ama hosuma gidiyor...
kumlar sacılıverir daha fena. su en azından siliniyor gidiyorAmanın neler olmuş öyleiyi ki kum doldurmuşum Gerçi oda çakılsa patlayabilir ama en azından parkeler zarar görmez Annem
öldürür beni zaten senin zayıflaman bana birsürü masrafa neden oldu diyip duruyor haklı kadın
tebrıkler canım benım
teşekkür ederim canım benim:)
başım ağrıyo, üşütme galiba, bir kahve yaptım şimdi, kahveyi içip hemen işlerin başına uçucam, kaçıcam:)))))
Günaydın herkese,
hayırlı cumalar olsun
harika bildirimler geliyor bu hafta, çok sevindim. inşallah böyle devam artık.
Dafi ablam ben de sizi çok özlüyorumbu arada ben de çok merak ediyorum senin sonucu, sassy suları da içmişsin inşallah işe yarar.
Beyzuş abla geçen yazmayı unutmuşum, gözünüz aydın olsun. Darısı Nevinimin babasının başına.
bişiler daha yazacaktım ama unuttum sanırım.
herkese sevgiler
sassy suyu nedeır geçen Dafi ablayada soracaktım unutmusum
teşekkrür ederim canım ancak cvp yazabildim...sana da geçmiş olsun...İyi geceler arkadaşlar..
Ben cuma gününden beri çok hastayım, soğukalgınlığı ama epey ağır geçiyor..ÖZellikle dün öğleden sonra yattım hep...
Kilo verenleri,dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Esracım ellerine sağlık..
Nevinciğim, Allah babanın yardımcısı olsun..Babaannenede geçmiş oslun dileklerimi iletiyorum...
Allah razı olsun benide unutmaz hiç...saol canım..Günaydın herkese,
hayırlı cumalar olsun
Beyzuş abla geçen yazmayı unutmuşum, gözünüz aydın olsun. Darısı Nevinimin babasının başına.
herkese sevgiler
Hayırlı cumalar
Benim kilom aynı
Kilo verenleri tebrik ederim daficim seni merak etmekteyim
sağolun kızlarGünaydın herkese,
hayırlı cumalar olsun
harika bildirimler geliyor bu hafta, çok sevindim. inşallah böyle devam artık.
Dafi ablam ben de sizi çok özlüyorumbu arada ben de çok merak ediyorum senin sonucu, sassy suları da içmişsin inşallah işe yarar.
herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?