bu hafta ümitliyim nilaycım. bugün ara öğünde minicik bir kaçamak yapıp 1 kurabiye yedim. ama 3 haftadır bekliyordu orda ve ben yememiştim. 1 haftaya 1 kaçamak sıkışır dedim 1 tane yedimben geçmişe bakıp alıntılayana kaa herkescikler kaybolmuş
sağol cnm benimm senın azmıne ve verdiğin gaza hayranım eferim sana iyi yapıyosun
aynenn yakın hedef daha iyi oldu inşallahda ulaşıcaz hep beraber
dafi ablamm bu ara menülerine bayılıyorum süper gidiyosun maşallahh azmin hepimize bulaşsın
senin menülerde süper cnm hem emzirdiğin için sıkıntı olmaz bu menüler boş kalori yerine bebişede vitaminler gidiyo
geçmiş olsun melek umarım geçer sızısı çabucak bidee hoşgeldin diyeyim sana ben yokken gelmişsin tanışma fırsatımız olmamıştı
senin patron tam boğmalıkmış kuzuuu yardıma ihtiyacın olursa süle hemen oğlanıda kapam gelem
a.s hoşgeldin aramıza elbetteki yer var hemide geniiiş geniş
benim yaş 30 evli mutlu çocukluyumsen evlimisin çalışıyomusun azcık tanışalım gari :44:
Tartı gününüz mü var ?ama ama ben neden bilmiyorum :44::44:
kızlar cuma günü bildirim günümüz. iki hafta düzenli olarak paylaşımda bulunup bildirim yapan listeye giriyor.ikinci haftanızda listede olursunuz. cuma günü öğleye kadar yapılıyor bildirimler.hepimiz başarırız inşallah..
evet yeni sayılır, evlendikten sonra da 5-6 kg aldık beraberce zaten.. yarın tartı günü demek, ben 122 kg ile ilk bildirimimi yapiym o zaman ..
kızlar cuma günü bildirim günümüz. iki hafta düzenli olarak paylaşımda bulunup bildirim yapan listeye giriyor.ikinci haftanızda listede olursunuz. cuma günü öğleye kadar yapılıyor bildirimler.
gökçeee senle benım doğumgünleri yakınmış benım 3 ağustos oğluşumunda 6 sı sen aramızda kalmıssın
tabi tanışalım, ben yeni evliyim sayılır 1 sene oldu, 28 yaş, çalışıyorum sabah 9 akşam 18.00 :)
genelde vaktim iş ev arası geçiyor işte.. bir an önce de zayıflamak istiyorum ..
bu da günlüğüm bakabilirsiniz kızlar, buraya da desteklerinizi bekliyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/674012-zayiflama-gunlugum-hedefim-47-kg-vermek.html
hosgeldin aramiza!!!! Ben 25yasindayim. 4yasinda kizim var :) 4bucuk yasinda Romeo diye köpisim var :)
ve 7bucuk yildir evliyim :)
Insallah hep beraber zayifliycagiz!!!
Merhaba canlar;
Ben titreşimli zayıflama kemeri alayım dedim sürekli masa başında oturup ders çalışıyorum onun için internette biraz araştırdım yarısı
iyi diyo yarısı kötü karar veremedim kullananınız var mı acaba ??:44::44:
bak bu 25 yasında 4 yıllık evli ben 25 yasında hala bekar köpeğim bile yok bir kedim bile yok gökçe anlıyormusuuunnnn
bende var ondanda sürekli kullanmadım. cok kasındırıyor ya titrerken. deneyip sonuçları yazarsan bende memnun olurum
merhabalar bende yeni üye oldum diyete başlayalı 1 hafta oldu diyetisyenimle çıktık bu yola inşallah güzel sonuçlanırrrr
ooo ne guzelmis :) desene aslanlar grubu olduk
hosgeldin aramiza!!!! Ben 25yasindayim. 4yasinda kizim var :) 4bucuk yasinda Romeo diye köpisim var :)
ve 7bucuk yildir evliyim :)
Insallah hep beraber zayifliycagiz!!!
Teşekkür ederim canıcım Hoşbuldummmmm
tabi tanışalım, ben yeni evliyim sayılır 1 sene oldu, 28 yaş, çalışıyorum sabah 9 akşam 18.00 :)
genelde vaktim iş ev arası geçiyor işte.. bir an önce de zayıflamak istiyorum ..
bu da günlüğüm bakabilirsiniz kızlar, buraya da desteklerinizi bekliyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/674012-zayiflama-gunlugum-hedefim-47-kg-vermek.html
merhabalar bende yeni üye oldum diyete başlayalı 1 hafta oldu diyetisyenimle çıktık bu yola inşallah güzel sonuçlanırrrr
Daha almadım kızEğer alırsam ve kullanırsam söylerim
Kız üzülme sende evlenirsin ki beyazlar giyer prensesler gibi olursun merak etme
hoşgeldin tatlımmerhabalar bende yeni üye oldum diyete başlayalı 1 hafta oldu diyetisyenimle çıktık bu yola inşallah güzel sonuçlanırrrr
EVET HANIMLAR, SİZLERİ EŞLERİNİZLE SAHNEYE ALALIM
DOKSANLAR / NECMETTİN - BEN SENİ ŞİŞMAN SEVDİM - YouTube
sözleri yanlış anlarsınız diye yazılı bir şekilde ekliyorum.
Eki Görüntüle 893656
bunu dinliyorum hergün moralim bozulsunda yemeyeyim diye ama şarkıya sempati beslemeye başladım bilemiyorum işim zor
bak bu 25 yasında 4 yıllık evli ben 24 yasında hala bekar köpeğim bile yok bir kedim bile yok gökçe anlıyormusuuunnnn
bende var ondanda sürekli kullanmadım. cok kasındırıyor ya titrerken. deneyip sonuçları yazarsan bende memnun olurum
amannn evlenip napican canim yaevlenmek koskoca bir dert ha tabi evlen yinede aski buldunmu sonucta iyi yönleride var ama acele etmene gerek yok yani
hem 4yillik evli degilim 7yillik evliyim...
eh iste erken evlenmenin cezasini simdi cekiyorum.., bir dunya para sorunu... bu yasta 17yasinda olan cocuklarla ayni sinifta olmak... ve bu yuzden bende 17yasinda gibi davranmaya basladimhem annelik hem karilik hem ögrenci görevini yerine getirmem gerekiyor... buda cooook zorr... bunaldim artik :S ama daha 2bucuk yil var offffffffff.
ergenlik krizleri yasiyorum17yasindakilerle butun gun dura dura onlara benzedim
EVET HANIMLAR, SİZLERİ EŞLERİNİZLE SAHNEYE ALALIM
DOKSANLAR / NECMETTİN - BEN SENİ ŞİŞMAN SEVDİM - YouTube
sözleri yanlış anlarsınız diye yazılı bir şekilde ekliyorum.
Eki Görüntüle 893656
bunu dinliyorum hergün moralim bozulsunda yemeyeyim diye ama şarkıya sempati beslemeye başladım bilemiyorum işim zor
bugünlük benden bu kadar herkesleri öpüyorum kokluyorumben misafirliğe gidiyorum :18::18:
iyi akşamlar dilerim.
hoşgeldinnn
Hoş geldininşallah herşey gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?