Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta ümitliyim nilaycım. bugün ara öğünde minicik bir kaçamak yapıp 1 kurabiye yedim. ama 3 haftadır bekliyordu orda ve ben yememiştim. 1 haftaya 1 kaçamak sıkışır dedim 1 tane yedim
bu haftada veremezsem ciddi bir problem var demektir dr. a gitmem gerekecek.
aslında az yediğimin farkındayım. vermem durduğunda daha az yemem gerekecek o zaman nasıl bir yöntem uygularım bilmiyorum ama şimdi vermeye odaklandım. inşallah vermeye başlayabilirim ve durana kadar böyle devam edicem inşallah.

Tartı gününüz mü var ?ama ama ben neden bilmiyorum :44::44:

hepimiz başarırız inşallah..

evet yeni sayılır, evlendikten sonra da 5-6 kg aldık beraberce zaten.. yarın tartı günü demek, ben 122 kg ile ilk bildirimimi yapiym o zaman ..
kızlar cuma günü bildirim günümüz. iki hafta düzenli olarak paylaşımda bulunup bildirim yapan listeye giriyor.ikinci haftanızda listede olursunuz. cuma günü öğleye kadar yapılıyor bildirimler.

Son düzenleme:

kızlar cuma günü bildirim günümüz. iki hafta düzenli olarak paylaşımda bulunup bildirim yapan listeye giriyor.ikinci haftanızda listede olursunuz. cuma günü öğleye kadar yapılıyor bildirimler.

Hımm tamam bende yazayım listelere giryim bari

gökçeee senle benım doğumgünleri yakınmış benım 3 ağustos oğluşumunda 6 sı sen aramızda kalmıssın

ooo ne guzelmis :) desene aslanlar grubu olduk

hosgeldin aramiza!!!! Ben 25yasindayim. 4yasinda kizim var :) 4bucuk yasinda Romeo diye köpisim var :)
ve 7bucuk yildir evliyim :)

Insallah hep beraber zayifliycagiz!!!

Merhaba canlar;

Ben titreşimli zayıflama kemeri alayım dedim sürekli masa başında oturup ders çalışıyorum onun için internette biraz araştırdım yarısı

iyi diyo yarısı kötü karar veremedim kullananınız var mı acaba ??:44::44:

hosgeldin aramiza!!!! Ben 25yasindayim. 4yasinda kizim var :) 4bucuk yasinda Romeo diye köpisim var :)

bak bu 25 yasında 4 yıllık evli ben 24 yasında hala bekar köpeğim bile yok bir kedim bile yok gökçe anlıyormusuuunnnn

bende var ondanda sürekli kullanmadım. cok kasındırıyor ya titrerken. deneyip sonuçları yazarsan bende memnun olurum

Son düzenleme:

Daha almadım kız Eğer alırsam ve kullanırsam söylerim

Kız üzülme sende evlenirsin ki beyazlar giyer prensesler gibi olursun merak etme

ooo ne guzelmis :) desene aslanlar grubu olduk

selam hoş buldum :)

ooo ne güzel valla erken kalkan yol alır diye boşuna dememişler, benim okuldu, işti derken evlenmem 27 yaşında oldu

herkese iyi akşamlar şimdiden, akşamları az yiyelim

Teşekkür ederim canıcım Hoşbuldummmmm

merhabalar bende yeni üye oldum diyete başlayalı 1 hafta oldu diyetisyenimle çıktık bu yola inşallah güzel sonuçlanırrrr

hoşgeldiniz kızlarrrr , azminiz daim olsunnn

bugünlük benden bu kadar herkesleri öpüyorum kokluyorum ben misafirliğe gidiyorum :18::18:

iyi akşamlar dilerim.

ayben aksam segrettım acayıp gulduk esımle

buarada kızlar bıyoruldumkı anlatamam ayaaklarım tutmuyor artık bıraz derınıne ıneyım dedım galıba fazla abarttım

amannn evlenip napican canim ya evlenmek koskoca bir dert ha tabi evlen yinede aski buldunmu sonucta iyi yönleride var ama acele etmene gerek yok yani
hem 4yillik evli degilim 7yillik evliyim...

eh iste erken evlenmenin cezasini simdi cekiyorum.., bir dunya para sorunu... bu yasta 17yasinda olan cocuklarla ayni sinifta olmak... ve bu yuzden bende 17yasinda gibi davranmaya basladim hem annelik hem karilik hem ögrenci görevini yerine getirmem gerekiyor... buda cooook zorr... bunaldim artik :S ama daha 2bucuk yil var offffffffff.
ergenlik krizleri yasiyorum 17yasindakilerle butun gun dura dura onlara benzedim

bardaga dolu tarafından bak canım ya neguzel 4 yasında seker bı kız cocugu annesısın masallah 2.5 yıl nekı gecer sanırım lıse bıtırıyorsun ne guzel senı azmınden dolayı kutlarım

Ayy kızlar annecim süpriz yapıp zayıflama kemerini almış şuan kullanıyorum deli gibi titriyorum amannn

Çok komik oldum kendi kendime gülüyom Traktörle bir yere gidiyormuşum gibiyim yada halay başı

çeker gibiyim tey tey tey

Son düzenleyen: Moderatör:

bugünlük benden bu kadar herkesleri öpüyorum kokluyorum ben misafirliğe gidiyorum :18::18:

iyi akşamlar dilerim.

ahahah bombomymış kuzum bu , sen benim kebap seven iştahlı sevgilimsiinnnn

bende misafirliğe gidiyom şimcikkk , öperiimmm

canım sende hoşgeldin buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…