Ayy kızlar annecim süpriz yapıp zayıflama kemerini almış şuan kullanıyorum deli gibi titriyorum amannn
Çok komik oldum kendi kendime gülüyomTraktörle bir yere gidiyormuşum gibiyim yada halay başı
çeker gibiyim tey tey tey
EVET HANIMLAR, SİZLERİ EŞLERİNİZLE SAHNEYE ALALIM
DOKSANLAR / NECMETTİN - BEN SENİ ŞİŞMAN SEVDİM - YouTube
sözleri yanlış anlarsınız diye yazılı bir şekilde ekliyorum.
Eki Görüntüle 893656
bunu dinliyorum hergün moralim bozulsunda yemeyeyim diye ama şarkıya sempati beslemeye başladım bilemiyorum işim zor
dafi ablaammm bende özlüyorum siziii & seviyoorruummm
modum düşük malesef buaralarr , yükseldiği sıralar yazıyorum
hoşbuldukkkkkk inşallah ben çok sevdim bu olayı ya bu zamana kadar neden üye olmamışım ki acaba!!!!!ne güzel sohbet muhabbet canımda sıkılmaz artıkben geldiimm....
nasılsınızz....son bikaç sayfaya anca bakabildim...gördüğüm kadarıyla aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış...
hoşgelmişler safa getirmişler....bizede taze kan olursunuz inşallah...ben yerimde saymaya devam ediyorum....87 88 geziyorum hala....pazar günü
misafirlerim var onlariçin yavaştan hazırlık yapıyorum....kızımın doğum günü dolayısıyla toplanalım dedik...inşallah çok kaçırmam
mamalardan...haftayada dişten randevum var...korkuyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok...sürünüyorum resmen ağrıdan
kurtulurum artık ağrılardan...midem hala kötü...şu diş işleri bi bitsin sonra kuzular ufak diye ertelediğim doktor işlerinide sırasıyla
halledicem inşallah...hiç sevmiyom doktora gitmeyii ama napam artık dayanamıyom...bu kadar çok ilaçta kullanmak istemiyorum...off
ne çok konuşmuşum...neyse benden haberler böyle işte...şimdi biraz geçmişe döneyim...
ben sebze gününde salata yapıyordum bl limonlu ya da elime salatalık, havuç vs alıp yiyordum :)Ya aslinda haklisin 1günde olsa yapilir :) ya hafta ortasi okula gidiyorum ya yanimda götürmek zor olur... hafta sonuda hafifte olsa kacamaklar oluyor...
ama haftaya cuma tatile giriyor okul 3hafta... o sirada muhakkak yaparim :)
Bugün sebze günümdü... düne bakarak biraz daha zor oldu... hele tuzsuz sebze cok zooooor...
ben öglen yemeginde 1dilim ekmek yedim yaninda baska türlü sebzeler bogazimdan gecmedi :) tek kacamak o oda olsun fazla bisi degil ya :)
yarinda et, balik günüm... yarini iple çekiyorumet ve baligi cooook seviyorum cunku.
hadi bakalım inşallah olacak. yemeklerden istediin kadar yiyebilirsin sonra daha azlada doyuyorsunmehtapp
sağolasın ilgin için ama ben bu gün karataya başladım kendimi daha tok hissediyorum şimdilik
ben öyle gün boyu aynı şeyi yiyemem
kefiri sormuşsun çok iğrendim allah affetsin 2 gün zor içtim ama wc.çok rahatlattı söylemeden geçemiycem
canım benim hepimiz zayıflamak için buradayız bazen benim bazen sizin modunuz düşecek şu an benimki yüksekken ben vereyim gazı sonra sıra size gelir :) sonuçta uzun bir yoldyız değil miben geçmişe bakıp alıntılayana kaa herkescikler kaybolmuş
sağol cnm benimm senın azmıne ve verdiğin gaza hayranım eferim sana iyi yapıyosun
aynenn yakın hedef daha iyi oldu inşallahda ulaşıcaz hep beraber
senin menülerde süper cnm hem emzirdiğin için sıkıntı olmaz bu menüler boş kalori yerine bebişede vitaminler gidiyo
a.s hoşgeldin aramıza elbetteki yer var hemide geniiiş geniş
benim yaş 30 evli mutlu çocukluyumsen evlimisin çalışıyomusun azcık tanışalım gari :44:
bardaga dolu tarafından bak canım ya neguzel 4 yasında seker bı kız cocugu annesısın masallah 2.5 yıl nekı gecer sanırım lıse bıtırıyorsun ne guzel senı azmınden dolayı kutlarım
ben geldiimm....
nasılsınızz....son bikaç sayfaya anca bakabildim...gördüğüm kadarıyla aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış...
hoşgelmişler safa getirmişler....bizede taze kan olursunuz inşallah...ben yerimde saymaya devam ediyorum....87 88 geziyorum hala....pazar günü
misafirlerim var onlariçin yavaştan hazırlık yapıyorum....kızımın doğum günü dolayısıyla toplanalım dedik...inşallah çok kaçırmam
mamalardan...haftayada dişten randevum var...korkuyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok...sürünüyorum resmen ağrıdan
kurtulurum artık ağrılardan...midem hala kötü...şu diş işleri bi bitsin sonra kuzular ufak diye ertelediğim doktor işlerinide sırasıyla
halledicem inşallah...hiç sevmiyom doktora gitmeyii ama napam artık dayanamıyom...bu kadar çok ilaçta kullanmak istemiyorum...off
ne çok konuşmuşum...neyse benden haberler böyle işte...şimdi biraz geçmişe döneyim...
Selam millet ben yine geldim
Akşam yemeğim 1 porsiyon nesfit + yarım cennet hurması
ve tabiki spor... Ayy bu haraketleri yeni buldum gerçekten çok iyi iki kere yaptım bugün dehşet terletiyor ve yaktığını hissedebiliyorum
tavsiye ederimTabi kadının elindeki dambıldan bende yok kardeşimin var her biri 4 kg'lık onlarla yapsam şimdiye ölmüştüm
zannımcaBende çareler tükenmez küçük su şişelerinin içine kum doldurdum onlarla yapıyorum ki
Eki Görüntüle 893697
Eki Görüntüle 893698
Eki Görüntüle 893699
ben sebze gününde salata yapıyordum bl limonlu ya da elime salatalık, havuç vs alıp yiyordum :)
gule gule kullan guzellık bol bol yag yaktırsın sanaAyy kızlar annecim süpriz yapıp zayıflama kemerini almış şuan kullanıyorum deli gibi titriyorum amannn
Çok komik oldum kendi kendime gülüyomTraktörle bir yere gidiyormuşum gibiyim yada halay başı
çeker gibiyim tey tey tey
kızının yenı yasını kutlarım nice guzel seneler gorsun ınsallahben geldiimm....
tabi canim orasi öyle :) havalardanmidir nedir biraz okul konusunda motivasyon düsükte...
evet lise okuyorum. Saat tamircisi, saat yapan biri olucam insallah :) Eh nede olsa Isviçre'nin saatleri meshur :) cokta guzel bir meslek!!! Birde bu aralar sol kolumda sorun var pek gidemiyorum okulaama pazartesiden itibaren tam gaz tekrar devam insallah... 2bucuk hafta yeter dinlendi kolum :)
allah yardimcin olsun canim. insallah cabucak kurtulursun agrilarindan...
Kizinin yas gunu simdiden kutlu olsun :) iyi dusunmussun toplanip beraber kutlamayi kizin seviniyordur :)
afferim kiz :)
bende 0,5litrelik siselere su doldurdum onlari dambil olarak kullaniyorum :)
oda iyimis :) gerci salatalik falan yedim ama yinede iste dusundugum kadar kolay gecmedi
ama bugün super gectiii
sabah kahvaltisi: 3adet firinda köfte
ara: sütlü kahve
öglen: 200gr dana biftek sarimsakli
ara: %0.1yagli meyveli yogurt yedim (oda kizim yüzünden oldu, hanimefendi yogurt istedi ama yemedi)
aksam: 250gr somon baligi
ara: sütlü kahve içerim
:)
hoş geldiiiiinnben geldiimm....
bu saatte ne uykusu kızben geldım
bızımkıler uyudu benım nedense hıc uykum yok kımse yokmu?
selam herkese :)
100 kg üzerindekiler için bir sayfa bulamadım bende buraya yazıyorum, beni de aranıza alır mısınız ? biraz yer kaplarım ama
28 yaş, 122 kg, 174 cm..
bu yolda destekten kuvvet doğar diyerek yazıyorum, ayrıca günlük de açtım günlükler bölümünde.. hedefim 75 kg a düşmek..
bir cücüş Adana mı dedio halde "çççeeekkkkk bi acılı Adanaaaaa"
canım hoşgeldin sende..diyetisyenle baslaman iyi olmus..merhabalar bende yeni üye oldum diyete başlayalı 1 hafta oldu diyetisyenimle çıktık bu yola inşallah güzel sonuçlanırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?