Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiimm....

nasılsınızz....son bikaç sayfaya anca bakabildim...gördüğüm kadarıyla aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış...

hoşgelmişler safa getirmişler....bizede taze kan olursunuz inşallah...ben yerimde saymaya devam ediyorum....87 88 geziyorum hala....pazar günü

misafirlerim var onlariçin yavaştan hazırlık yapıyorum....kızımın doğum günü dolayısıyla toplanalım dedik...inşallah çok kaçırmam

mamalardan...haftayada dişten randevum var...korkuyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok...sürünüyorum resmen ağrıdan

kurtulurum artık ağrılardan...midem hala kötü...şu diş işleri bi bitsin sonra kuzular ufak diye ertelediğim doktor işlerinide sırasıyla

halledicem inşallah...hiç sevmiyom doktora gitmeyii ama napam artık dayanamıyom...bu kadar çok ilaçta kullanmak istemiyorum...off

ne çok konuşmuşum...neyse benden haberler böyle işte...şimdi biraz geçmişe döneyim...

hoşbuldukkkkkk inşallah ben çok sevdim bu olayı ya bu zamana kadar neden üye olmamışım ki acaba!!!!!ne güzel sohbet muhabbet canımda sıkılmaz artık

menümü paylaşayım sonra okurum :)

SABAH:
salatalık
maydanoz
10 zeytin
1 mandalina
1 su bardağı tarçınlı süt
1 çay bardağı badem
1 avuç büyüklüğünde peynir

ÖĞLE:
mercimek çorbası

AKŞAM:
mercimek çorba
taze fasulye
yoğurt

Selam millet ben yine geldim

Akşam yemeğim 1 porsiyon nesfit + yarım cennet hurması

ve tabiki spor... Ayy bu haraketleri yeni buldum gerçekten çok iyi iki kere yaptım bugün dehşet terletiyor ve yaktığını hissedebiliyorum

tavsiye ederim Tabi kadının elindeki dambıldan bende yok kardeşimin var her biri 4 kg'lık onlarla yapsam şimdiye ölmüştüm

zannımca Bende çareler tükenmez küçük su şişelerinin içine kum doldurdum onlarla yapıyorum ki

Eki Görüntüle 893697
Eki Görüntüle 893698
Eki Görüntüle 893699

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sebze gününde salata yapıyordum bl limonlu ya da elime salatalık, havuç vs alıp yiyordum :)
hadi bakalım inşallah olacak. yemeklerden istediin kadar yiyebilirsin sonra daha azlada doyuyorsun
canım benim hepimiz zayıflamak için buradayız bazen benim bazen sizin modunuz düşecek şu an benimki yüksekken ben vereyim gazı sonra sıra size gelir :) sonuçta uzun bir yoldyız değil mi

inşallah canım bebeğimi etkilemesin diye elimden geleni yapıyorum

bardaga dolu tarafından bak canım ya neguzel 4 yasında seker bı kız cocugu annesısın masallah 2.5 yıl nekı gecer sanırım lıse bıtırıyorsun ne guzel senı azmınden dolayı kutlarım

tabi canim orasi öyle :) havalardanmidir nedir biraz okul konusunda motivasyon düsükte...
evet lise okuyorum. Saat tamircisi, saat yapan biri olucam insallah :) Eh nede olsa Isviçre'nin saatleri meshur :) cokta guzel bir meslek!!! Birde bu aralar sol kolumda sorun var pek gidemiyorum okula ama pazartesiden itibaren tam gaz tekrar devam insallah... 2bucuk hafta yeter dinlendi kolum :)

allah yardimcin olsun canim. insallah cabucak kurtulursun agrilarindan...
Kizinin yas gunu simdiden kutlu olsun :) iyi dusunmussun toplanip beraber kutlamayi kizin seviniyordur :)

afferim kiz :)
bende 0,5litrelik siselere su doldurdum onlari dambil olarak kullaniyorum :)

ben sebze gününde salata yapıyordum bl limonlu ya da elime salatalık, havuç vs alıp yiyordum :)

oda iyimis :) gerci salatalik falan yedim ama yinede iste dusundugum kadar kolay gecmedi
ama bugün super gectiii

sabah kahvaltisi: 3adet firinda köfte
ara: sütlü kahve
öglen: 200gr dana biftek sarimsakli
ara: %0.1yagli meyveli yogurt yedim (oda kizim yüzünden oldu, hanimefendi yogurt istedi ama yemedi)
aksam: 250gr somon baligi
ara: sütlü kahve içerim

:)

gule gule kullan guzellık bol bol yag yaktırsın sana

canım sende hoşgeldin buarada [/QUOTE]
hos buldum
kızının yenı yasını kutlarım nice guzel seneler gorsun ınsallah rabbım dısınrde sıfa versın ınsallah dıs agrısı kabır azabı deler rabbım yardım etsın

ilk defa duydum meslek lısesı gıbı bırsey herhalde kutlarım

kımscıkler yok bende menumu paylasıp çıkayım
sabah

1 tane ucgen peynır
3 zeytın
2 cevız
1 tatlı kasıgı bal
1 dılım cavdar ekmegı

oglen
1 tabak etlı yesıl fasulye ,
1 kase yogurt
1 dılım bugday ekmegı

aksam
1 tabak mercımek
1 kase yogurt
1 dılım tam bugday ekmegı

dunun aynısı sayılır yemeklerım kaldı bende bugun tukettım arada yapmadım kahvaltıyı gec yapınca ögun araları yakın oldu
şimdilik hoş kalın bızım kıler uyursa belkı gerırım

hoş geldiiiiinn
özledik zeynepcim nerelerdesin güzelim. bir gittin pir gittin.
prensesin doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.Dr. işlerinide atlat hayırlısıyla sonrada yuvaya dön artık.bu günlerde herkes karayiplere meraklandı haydi yuvaya dönün artık bekliyoruz canlarım.

zeynep16 sende aramıza hoş geldin azmin daim olsun.

İyi akşamlar
Zeynepcim hastane işlerinde kolaylıklar dilerim kızının yeni yaşını kutlarım nice sağlıklı mutlu yıllar görün inşallah birlikte

bende bugünkü menümü paylaşayım

sabah ballı sirkeli su, 1 greyfurt

kahvaltı : 2 yumurta, 1 çatal ucu peynir, 3 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, 1 fincan yeşil çay

ara : 1 fincan yeşil çay, 1 kurabiye

öğle : yarım dilim ekmek, 1 kocaman tabak yoğurtlu kereviz salatası

ara : yarım muz, 4 kayısı

akşam : 1 dilim ekmek, 1parça somon, yeşil salata, 1 fincan kahve

2 litre sassy su, yatıncaya kadar 1 litre su bitiririm.

Tontis hatunlarimmm whatsappi olan bana özel mesajla numarasini versin. whatsappta grup kurayim hemi ordan daha iyi birbirimize destek olabiliriz diye dusunuyorum... en azindan calisanlar ve pc ye her zaman oturamayanlar icin daha bir basit olur

hoşşgeldin aramızda yer cok sen istedikten sonra
ben de topice ilk geldigimde 118kgdum..şimdi 90lardayım..
yine az degil kilom iki sene için ama bu arada hamile kaldım erken dogum yaptım
sonra kötü zamanlar,depresyonlar yine kilo aldım artık durmadan vermek zamanı..
o halde "çççeeekkkkk bi acılı Adanaaaaa"
bir cücüş Adana mı dedi
merhabalar bende yeni üye oldum diyete başlayalı 1 hafta oldu diyetisyenimle çıktık bu yola inşallah güzel sonuçlanırrrr
canım hoşgeldin sende..diyetisyenle baslaman iyi olmus..
kaç kgsun bizimle listeni paylasırmısın fikir olması bakımından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…