Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
Hiçbir zaman bu kadar uzun ve dayanıklı olduğum bir program içine girmedim gerçekten de şu ortam insanı pes ettirmiyor artık

kaçamak yapmaya kalksam aklıma siz geliyorsunuz şimdi ben kaloricikler alsam e bunu yazacam akşam diyorum geri çekiliyorum

Amma da korkutmuşsunuz beni Şaka şaka

Öğlen babamın dün gece yaptığı etli pilav 1 porsiyon Allah'ım bu annemle babam beni öldürecek Artık annemi biliyorum işten

gelmeden önce yemeğimi yiyorum yoksa kadın zorla boğazımdan atacak yahu bütün millete yaydı açlıktan ölüyor ölüm diyetine girmiş

diye arkasından bütün milleti ikna etmeye çalışıyorum ben iyiyim yiyorum diye neyse işten aramış bak o eti ye diye neyse

kırmayayım da yiyeyim dedim keten tohumlu yoğurtla ekmeksiz yedim

Akşamda 1 kase yulaf ezmesi yedim ara öğündede yarım elma yarım cennet hurması ve 1 mandalina

HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________ OĞULCUKLARIM

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. _________ YENA :81:
:118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek

Maaşallah hepinize ..Ne güzel kilolar verilmiş..Kutluyorum hepinizi...

NİLÜFERİMMMMMM;

Yirim seni yirim ben tatlım kaymaklım;vermişsin 1600 ü.Çok sevindim çoookkk...

CLUTCH;

Ellerine sağlık,tuttuğun altın olsun..Emeklerin sana hep eksi kilolar olarak dönsün inşallah...

Ne güzel bir meslek bayıldım valla..Çok severim el becerisi gerektiren işleri...Çok güzel saatler yapacaksın eminim..
Benim bir guguklu saatim var.Almanya'dan hediye gelmişti anneme.Çocukluğumda her saat başı başına dikilir seyrederdim.Ev şekinde,balkonundan kuş çıkıp saat kaçsa o sayıda ötüyor ve arkasından çiftler dans ediyorlar.Sen daha güzellerini bilirsin gerçi..Sonra ben üniversite için İstanbul'a gelince gurbette hasretten olsa gerek ara ara bu saatin sesini duyar gibi olurdum..Yıllar sonra anneme söyledim.Çok içine dokundu galiba saati bana verdi..Duvarımda asılı şu an ama çalışmıyor.Artık burada mekanik saatleri tamir edebilecek ustalar kalmadı.1-2 kere tamir ettirdim kısa zamanda bozuldu yine..Allahım bendeki çeneye bakarmısın bir saat lafından neler bulup yazdım....

Sağol canım;Allah razı olsun..Hep duacıyım hem Nevin'in babasına hem de tüm şifa bekleyenlere.Rabbim tümüne yardımcı olsun...

Yeni gelen arkadaşlarımız;
Hepiniz hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz.Umarım çok güzel kilo verirsiniz...
Papatya-Özmen ;
Tekrar hoşgeldin aramıza...Yavrularını güle güle büyüt;çok sevindim.Maaşallah...

Son düzenleme:

Yok sen korkma Özlemciğim...Benim bu hafta 3 gün misafirim vardı ya yatılı..Misafire pişirdiğimden yedim,pilav z.yağlı barbunya falan..
Bu nedenle az gitti benden..Sen yine verirsin..

eveeett şişman sevdiklerim benim, yiriiiim siziiii
ortalıgı toparlayayımda evime gideyim artık.

iyi akşamlar olsun öpüldünüz

oğulcuklarım yena ve masalmelek
maşşallahınız var tebrik ederimm ohh gözümüz liste gördüüü beee

darısı benim gibi iradesizlerin başına

valla süperrr

yenaa adamımsın

gerçekten yenaa ne yaptın bu hafta çabuk detayluuuu detaylu yaz bize

HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________ OĞULCUKLARIM

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. _________ YENA :81:
:118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek
kızlar harikasınızzz
esracım ellerine saglık
kızlar yemekten sonra eltımlere gıdıcez emınım gıne pasta borek vardır ama ben bu gazın ustune asala yemeyı dusunmuyorum yanı inşallah dua edın gelınce olanları bıldırırım
sakınnn yeme..hele de eltinde hiç yeme
kesin zayıf birseydir benimki tahta gibi (

tamam gelince anlat bekliyorum...

olsun canım telafi etmişsin diger yediklerinle afiyet olsun..
buraya giren kolay vazgecemiyor zaten:)) azmin seni hiç bırakmasın

ayy Beyzus abla cok güzel anlatmıssın saat gözümün önüne geldi içinden cıkan kuş,evin sekli..
ben hep okuduklarımı gözümde canlandırırım çok kitap okuma alıskanlıgımdandır sanırım..
cok duygulandım nedense..
eveeett şişman sevdiklerim benim, yiriiiim siziiii
ortalıgı toparlayayımda evime gideyim artık.

iyi akşamlar olsun öpüldünüz
oyyyyyyyyyyyy şişmanım şişmanım..
şişman sevdim pişmanım

gecmişi bitirdigime göre menümü paylasabilirim

sabah-öğle
2 krep yagsız teflonda pişirdim
1kk peynir
2 yeşil zeytin
1çaykasıgı bal
2 fincan çay

ara
1 mandalina

aksam
1 kase mercimek corbası
5-6 yemek kaşıgı zeytinyaglı pırasa
3-4kasık yogurt
1dilim ekmek

ben de az yedim sanıordum böle yazınca amma cok geldi gözüme..
kalori hesaplayan bacılar bir bakın bana merak ettim

kızlar yemekten sonra eltımlere gıdıcez emınım gıne pasta borek vardır ama ben bu gazın ustune asala yemeyı dusunmuyorum yanı inşallah dua edın gelınce olanları bıldırırım
sakınnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeee bak ne güzel kilo verdin canım ya kıyma onlara
her anne aynı canım ya ne zamn ağzımdan diyet lafı çıksa o diyet kesin ölüm diyetidir ona göre. hiçbir şey yemiyor aç geziyor der yani :) ama sonuca bakalım biz değil mi?
Yok sen korkma Özlemciğim...Benim bu hafta 3 gün misafirim vardı ya yatılı..Misafire pişirdiğimden yedim,pilav z.yağlı barbunya falan..
Bu nedenle az gitti benden..Sen yine verirsin..

umarım ablacım bakalım :) gerçi bende bu hafta sanki bulguru kaçırdım pzt 8-9 çiğköfte, salı bulgur pilavı, çarşamba salıdan kalan bulgur pilavı bunlardan 4er kaşık yedim hatta bugün pirinç pilavından 2 kaşık iflah olmam ben benim gibi pilavcı birine bu diyet zor ama başaracağım
bugün ilk kaçamağımı yaptım 1 minik lokmalık eti cin, 1 N**** (Siyahi) ,1 petibör yedim akşam çayın yanında
umarım bunlar bana yol ,su ,elektrik olarak dönmez

YENİ YILA 17 GÜN KALDIIIIIIIIIIIII UMARIM HERKES YENİ YIL HEDEFİNE ULAŞIR

bu arada yarın eski okuldan arkadaşım gelecek malum bende birşeyler hazırladım . kısır yapacağım ondan 3-4 kaşık yiyebilirim ama valla bu hafta çok bulgur oldu ya diğerlerinden yemem umarım yememem lazımmmmmmm. akşama yoğurtla geçiştiririm olmadı . kısırın üztüne iyi gider :)

Karşılarına yazdım Toplamda 600 falan yapıyor galiba

Karşılarına yazdım Toplamda 600 falan yapıyor galiba

çoooookkkkk tesekkür ederim...
zahmet verdim ama çok hosuma gitti..nasıl hesaplıyorsun böyle..
600kalori ise çok azmıs...bana sanki daha fazla geldi gibi ama farklılıklarım var

cayıma 1er seker attım..canım cekti çok..
peynirim kaşardı...
yogurdum ev yogurdu kendim yapıorum...
mandalin 50kalori ise baya cok..şimdi 1 tan yicektim vazgectim:)
ekmegim tambugday..ama kepegin kalorisi daha mı az arada ondan alayım bari

Son düzenleme:
bende menümü paylaşayım
benimki kaç kalori ediyodur acaba :44:

sabah : 3 kaşık çorba, 3 yeşil zeytin, çeyrek dilim kaymaklı ekmek, 1 tatlı kaşığı bal

ara : 1 tabak çerez, 2 fincan yeşil çay

öğle : 4 kaşık pırasa

ara : yarım yeşil elma

akşam : 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim ekmek ( tam buğday ) 1 dilim somon, yeşil salata, 1 fincan kahve

2 liyre sassy su 1 litre su

selam herkese iyi akşamlar :)

hemen menümü vereyim..

13/12/2013 MENÜ;

sabah: peynirli yumurta, 3 dilim ta buğday ekmeği, çay

öğle: 1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği, salata, cacık

akşam: balık (3 çinekop ızgara, biraz hamsi tava), mevsim salata

şimdi bitki çayı içiyorum, bu arada regl oldum, başladığım hafta olmam iyi oldu aslında, zaten ilk hafta alışma sürecim..

öğle ve akşam yemeğinde ekmek yemedim, mümkün olduğunca ekmek, pilav türü yiyecekler olmadan da doyulabileceğini öğrenmem gerek..

akşam işten dönüşte eşimle eliptik bisiklet bakmaya gittik, istediğimiz model aralık sonu gelicekmiş.. taşıma kapasitesini sordum, adam 110 kg a kadar taşır, hatta 100 kg üstü için uygun olmadığını söyledi.. taşıma kapasitesi yüksek modeller de çok pahalı

moralim fena bozuldu ama çaktırmamaya çalıştım.. üstelik hiç bir zaman kilomu söylemediğim eşimin yanında da kendimi çok kötü hissettim :2:

Rica ederim canım benim bi internet sitesine üye oldum adını vermeyeyim her gün ne yediysem yazıyorum oraya ordanda kalorileri

çıkıyor ya

Hiçtekine moralini bozma canım daha da hırslan o adama gününü göster görürsün de incecik olacam hıh :113::113:

Her şey güzel olacaktır emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…