HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________ OĞULCUKLARIM
HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. _________ YENA:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek
Ne güzel bir meslek bayıldım valla..Çok severim el becerisi gerektiren işleri...Çok güzel saatler yapacaksın eminim..Evet canim Isviçre'de okuyorum. malum burda saatler cok meshur. hani mekanik saatler su linkteki gibi.
https://www.google.ch/search?q=mont...m%2Fviewtopic.php%3Ff%3D2%26t%3D12534;800;541
bunlarin incindeki bazi parcalari elde yapiyoruz... ve calismaya basliyinca allahin izni ile okul bitince en ucuz saat yaklasik 20'000tl civari olucak benim yaptigim saatler... böyle yani :) çok harika bir meslek... ince is ama hosuma gidiyor...
Günaydın herkese,
hayırlı cumalar olsun
harika bildirimler geliyor bu hafta, çok sevindim. inşallah böyle devam artık.
Dafi ablam ben de sizi çok özlüyorumbu arada ben de çok merak ediyorum senin sonucu, sassy suları da içmişsin inşallah işe yarar.
Beyzuş abla geçen yazmayı unutmuşum, gözünüz aydın olsun. Darısı Nevinimin babasının başına.
bişiler daha yazacaktım ama unuttum sanırım.
herkese sevgiler
başarılar canım
aferin kız sana maşallahhhhh
ablacım azda olsa gitmiş maşallah. ama sen bu kadar verince benide aldı bir his acaba bende mi bu hafta daha az verdim :) malum seni takipteyim :)
kızlarrrr harikasınız inşallah hep böyle gidecek kilolar
kızlar harikasınızzzHAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________ OĞULCUKLARIM
HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. _________ YENA:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek
sakınnn yeme..hele de eltinde hiç yemekızlar yemekten sonra eltımlere gıdıcez emınım gıne pasta borek vardır ama ben bu gazın ustune asala yemeyı dusunmuyorum yanı inşallah dua edın gelınce olanları bıldırırım
Selam kızlar
Hiçbir zaman bu kadar uzun ve dayanıklı olduğum bir program içine girmedim gerçekten de şu ortam insanı pes ettirmiyor artık
kaçamak yapmaya kalksam aklıma siz geliyorsunuz şimdi ben kaloricikler alsam e bunu yazacam akşam diyorum geri çekiliyorum
Amma da korkutmuşsunuz beniŞaka şaka
Öğlen babamın dün gece yaptığı etli pilav 1 porsiyonAllah'ım bu annemle babam beni öldürecek Artık annemi biliyorum işten
gelmeden önce yemeğimi yiyorum yoksa kadın zorla boğazımdan atacak yahu bütün millete yaydı açlıktan ölüyor ölüm diyetine girmiş
diye arkasından bütün milleti ikna etmeye çalışıyorum ben iyiyim yiyorum diye neyse işten aramış bak o eti ye diyeneyse
kırmayayım da yiyeyim dedim keten tohumlu yoğurtla ekmeksiz yedim
Akşamda 1 kase yulaf ezmesi yedim ara öğündede yarım elma yarım cennet hurması ve 1 mandalina
ayy Beyzus abla cok güzel anlatmıssın saat gözümün önüne geldi içinden cıkan kuş,evin sekli..Ne güzel bir meslek bayıldım valla..Çok severim el becerisi gerektiren işleri...Çok güzel saatler yapacaksın eminim..
Benim bir guguklu saatim var.Almanya'dan hediye gelmişti anneme.Çocukluğumda her saat başı başına dikilir seyrederdim.Ev şekinde,balkonundan kuş çıkıp saat kaçsa o sayıda ötüyor ve arkasından çiftler dans ediyorlar.Sen daha güzellerini bilirsin gerçi..Sonra ben üniversite için İstanbul'a gelince gurbette hasretten olsa gerek ara ara bu saatin sesini duyar gibi olurdum..Yıllar sonra anneme söyledim.Çok içine dokundu galiba saati bana verdi..Duvarımda asılı şu an ama çalışmıyor.Artık burada mekanik saatleri tamir edebilecek ustalar kalmadı.1-2 kere tamir ettirdim kısa zamanda bozuldu yine..Allahım bendeki çeneye bakarmısın bir saat lafından neler bulup yazdım....
]
oyyyyyyyyyyyy şişmanım şişmanım..eveeett şişman sevdiklerim benim, yiriiiim siziiii
ortalıgı toparlayayımda evime gideyim artık.
iyi akşamlar olsun öpüldünüz
Allah'ım 18 aralık yaklaştı diyetisytene gidicem başlayalı 14. gün olacak ne olacak acep !!!
sakınnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeee bak ne güzel kilo verdin canım ya kıyma onlarakızlar yemekten sonra eltımlere gıdıcez emınım gıne pasta borek vardır ama ben bu gazın ustune asala yemeyı dusunmuyorum yanı inşallah dua edın gelınce olanları bıldırırım
her anne aynı canım ya ne zamn ağzımdan diyet lafı çıksa o diyet kesin ölüm diyetidir ona göre. hiçbir şey yemiyor aç geziyor der yani :) ama sonuca bakalım biz değil mi?Selam kızlar
Hiçbir zaman bu kadar uzun ve dayanıklı olduğum bir program içine girmedim gerçekten de şu ortam insanı pes ettirmiyor artık
kaçamak yapmaya kalksam aklıma siz geliyorsunuz şimdi ben kaloricikler alsam e bunu yazacam akşam diyorum geri çekiliyorum
Amma da korkutmuşsunuz beniŞaka şaka
Öğlen babamın dün gece yaptığı etli pilav 1 porsiyonAllah'ım bu annemle babam beni öldürecek Artık annemi biliyorum işten
gelmeden önce yemeğimi yiyorum yoksa kadın zorla boğazımdan atacak yahu bütün millete yaydı açlıktan ölüyor ölüm diyetine girmiş
diye arkasından bütün milleti ikna etmeye çalışıyorum ben iyiyim yiyorum diye neyse işten aramış bak o eti ye diyeneyse
kırmayayım da yiyeyim dedim keten tohumlu yoğurtla ekmeksiz yedim
Akşamda 1 kase yulaf ezmesi yedim ara öğündede yarım elma yarım cennet hurması ve 1 mandalina
Yok sen korkma Özlemciğim...Benim bu hafta 3 gün misafirim vardı ya yatılı..Misafire pişirdiğimden yedim,pilav z.yağlı barbunya falan..
Bu nedenle az gitti benden..Sen yine verirsin..
gecmişi bitirdigime göre menümü paylasabilirim
sabah-öğle
2 krep yagsız teflonda pişirdim = 164
1kk peynir = Keçi peyniriyse 50 kkal
2 yeşil zeytin = 21
1çaykasıgı bal= 20
2 fincan çay = Şekersizse 2 kkal
ara
1 mandalina = 50 kkal
aksam
1 kase mercimek corbası = 160 kkal
5-6 yemek kaşıgı zeytinyaglı pırasa = 112 kkal
3-4kasık yogurt=(Yarım Yağlı) = 11.5 kcal
1dilim ekmek = Tam buğday ekmeği ise 64 kkal Kepekli ekmekse 55 kkal
ben de az yedim sanıordum böle yazınca amma cok geldi gözüme..
kalori hesaplayan bacılar bir bakın bana merak ettim
Karşılarına yazdım Toplamda 600 falan yapıyor galiba
çoooookkkkk tesekkür ederim...
zahmet verdim ama çok hosuma gitti..nasıl hesaplıyorsun böyle..
600kalori ise çok azmıs...bana sanki daha fazla geldi gibi ama farklılıklarım var
cayıma 1er seker attım..canım cekti çok..
peynirim kaşardı...
yogurdum ev yogurdu kendim yapıorum...
mandalin 50kalori ise baya cok..şimdi 1 tan yicektim vazgectim:)
ekmegim tambugday..ama kepegin kalorisi daha mı az arada ondan alayım bari
selam herkese iyi akşamlar :)
hemen menümü vereyim..
13/12/2013 MENÜ;
sabah: peynirli yumurta, 3 dilim ta buğday ekmeği, çay
öğle: 1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği, salata, cacık
akşam: balık (3 çinekop ızgara, biraz hamsi tava), mevsim salata
şimdi bitki çayı içiyorum, bu arada regl oldum, başladığım hafta olmam iyi oldu aslında, zaten ilk hafta alışma sürecim..
öğle ve akşam yemeğinde ekmek yemedim, mümkün olduğunca ekmek, pilav türü yiyecekler olmadan da doyulabileceğini öğrenmem gerek..
akşam işten dönüşte eşimle eliptik bisiklet bakmaya gittik, istediğimiz model aralık sonu gelicekmiş.. taşıma kapasitesini sordum, adam 110 kg a kadar taşır, hatta 100 kg üstü için uygun olmadığını söyledi.. taşıma kapasitesi yüksek modeller de çok pahalı
moralim fena bozuldu ama çaktırmamaya çalıştım.. üstelik hiç bir zaman kilomu söylemediğim eşimin yanında da kendimi çok kötü hissettim :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?