Hiçtekine moralini bozma canım daha da hırslan o adama gününü göster görürsün de incecik olacam hıh :113::113:
Her şey güzel olacaktır emin ol
kızlar harikasınızzz
esracım ellerine saglık
sakınnn yeme..hele de eltinde hiç yeme
kesin zayıf birseydir benimki tahta gibi(
tamam gelince anlat bekliyorum...
olsun canım telafi etmişsin diger yediklerinle afiyet olsun..
buraya giren kolay vazgecemiyor zaten:)) azmin seni hiç bırakmasın
ayy Beyzus abla cok güzel anlatmıssın saat gözümün önüne geldi içinden cıkan kuş,evin sekli..
ben hep okuduklarımı gözümde canlandırırım çok kitap okuma alıskanlıgımdandır sanırım..
cok duygulandım nedense..
oyyyyyyyyyyyy şişmanım şişmanım..
şişman sevdim pişmanım
kızlar harikasınızzz
esracım ellerine saglık
sakınnn yeme..hele de eltinde hiç yeme
kesin zayıf birseydir benimki tahta gibi(
tamam gelince anlat bekliyorum...
olsun canım telafi etmişsin diger yediklerinle afiyet olsun..
buraya giren kolay vazgecemiyor zaten:)) azmin seni hiç bırakmasın
ayy Beyzus abla cok güzel anlatmıssın saat gözümün önüne geldi içinden cıkan kuş,evin sekli..
ben hep okuduklarımı gözümde canlandırırım çok kitap okuma alıskanlıgımdandır sanırım..
cok duygulandım nedense..
oyyyyyyyyyyyy şişmanım şişmanım..
şişman sevdim pişmanım
geldım kızlar veeeee azıma sudan baska hıcbırsey koymadım tahmın ettıgım gıbı pastalar yaprak sarmalar havalarda ucusuyordu ama ben hepsıne hayır dedımmmmsakınnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeee bak ne güzel kilo verdin canım ya kıyma onlara
her anne aynı canım ya ne zamn ağzımdan diyet lafı çıksa o diyet kesin ölüm diyetidir ona göre. hiçbir şey yemiyor aç geziyor der yani :) ama sonuca bakalım biz değil mi?
umarım ablacım bakalım :) gerçi bende bu hafta sanki bulguru kaçırdım pzt 8-9 çiğköfte, salı bulgur pilavı, çarşamba salıdan kalan bulgur pilavı bunlardan 4er kaşık yedimhatta bugün pirinç pilavından 2 kaşık iflah olmam ben benim gibi pilavcı birine bu diyet zor ama başaracağım
bugün ilk kaçamağımı yaptım1 minik lokmalık eti cin, 1 N**** (Siyahi) ,1 petibör yedim akşam çayın yanında
umarım bunlar bana yol ,su ,elektrik olarak dönmez
selam herkese iyi akşamlar :)
hemen menümü vereyim..
13/12/2013 MENÜ;
sabah: peynirli yumurta, 3 dilim ta buğday ekmeği, çay
öğle: 1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği, salata, cacık
akşam: balık (3 çinekop ızgara, biraz hamsi tava), mevsim salata
şimdi bitki çayı içiyorum, bu arada regl oldum, başladığım hafta olmam iyi oldu aslında, zaten ilk hafta alışma sürecim..
öğle ve akşam yemeğinde ekmek yemedim, mümkün olduğunca ekmek, pilav türü yiyecekler olmadan da doyulabileceğini öğrenmem gerek..
akşam işten dönüşte eşimle eliptik bisiklet bakmaya gittik, istediğimiz model aralık sonu gelicekmiş.. taşıma kapasitesini sordum, adam 110 kg a kadar taşır, hatta 100 kg üstü için uygun olmadığını söyledi.. taşıma kapasitesi yüksek modeller de çok pahalı
moralim fena bozuldu ama çaktırmamaya çalıştım.. üstelik hiç bir zaman kilomu söylemediğim eşimin yanında da kendimi çok kötü hissettim :2:
huu hem burçtaşız hemde kilodaş kuzuu benim yarışma arkidişimde sen ol hırslanalım
Ne güzel bir meslek bayıldım valla..Çok severim el becerisi gerektiren işleri...Çok güzel saatler yapacaksın eminim..
Benim bir guguklu saatim var.Almanya'dan hediye gelmişti anneme.Çocukluğumda her saat başı başına dikilir seyrederdim.Ev şekinde,balkonundan kuş çıkıp saat kaçsa o sayıda ötüyor ve arkasından çiftler dans ediyorlar.Sen daha güzellerini bilirsin gerçi..Sonra ben üniversite için İstanbul'a gelince gurbette hasretten olsa gerek ara ara bu saatin sesini duyar gibi olurdum..Yıllar sonra anneme söyledim.Çok içine dokundu galiba saati bana verdi..Duvarımda asılı şu an ama çalışmıyor.Artık burada mekanik saatleri tamir edebilecek ustalar kalmadı.1-2 kere tamir ettirdim kısa zamanda bozuldu yine..Allahım bendeki çeneye bakarmısın bir saat lafından neler bulup yazdım....
geldım kızlar veeeee azıma sudan baska hıcbırsey koymadım tahmın ettıgım gıbı pastalar yaprak sarmalar havalarda ucusuyordu ama ben hepsıne hayır dedımmmmaslında eltım cok zayıf deyıl bana gore çok zayıfta 78 kılo ama hıç kırmaz benı bu yonden allah var onceden ısrar ederlerdı ye dıye benım ıylıgımı ıstıyorsanız ısrar etmeyın dedım sımdı ne ıstıyorsan onu al dıyor bende su alıyorum
selam herkese iyi akşamlar :)
hemen menümü vereyim..
13/12/2013 MENÜ;
sabah: peynirli yumurta, 3 dilim ta buğday ekmeği, çay
öğle: 1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği, salata, cacık
akşam: balık (3 çinekop ızgara, biraz hamsi tava), mevsim salata
şimdi bitki çayı içiyorum, bu arada regl oldum, başladığım hafta olmam iyi oldu aslında, zaten ilk hafta alışma sürecim..
öğle ve akşam yemeğinde ekmek yemedim, mümkün olduğunca ekmek, pilav türü yiyecekler olmadan da doyulabileceğini öğrenmem gerek..
akşam işten dönüşte eşimle eliptik bisiklet bakmaya gittik, istediğimiz model aralık sonu gelicekmiş.. taşıma kapasitesini sordum, adam 110 kg a kadar taşır, hatta 100 kg üstü için uygun olmadığını söyledi.. taşıma kapasitesi yüksek modeller de çok pahalı
moralim fena bozuldu ama çaktırmamaya çalıştım.. üstelik hiç bir zaman kilomu söylemediğim eşimin yanında da kendimi çok kötü hissettim :2:
Rica ederim canım benimbi internet sitesine üye oldum adını vermeyeyim her gün ne yediysem yazıyorum oraya ordanda kalorileri
çıkıyor ya
ay vallahi sadece 400gram var aramizda :) yarisma arkidesi olalim biz :)
Demekki o duvar saatini coook seviyorsun, o yuzden bir suru sey yazdin, cok sevindim böyle saat seven birini gördügüme :) :) bende coook seviyorum o saatleri!!! Buyuk ihtimal zaten eski saatler uzerine uzmanlik alanim olarak secicem 4ncu sinifta :)
Insallah dedigin gibi coook güzel saatler yapicam ilerde :) aklimda çooook büyük bir proje var bakalim... (herkesden sir gibi sakliyorum) çünkü çalmasinlar diy
Helal olsun canim!!! Sen kesin zayifliycaksin! Cünkü sende o irade var belli
canım bence az yediklerin...kilona göre bence simdiden bu kadar az olmasın mesela her 10 kıloda birseyler cıkar...bu gunku menum
sabah
bıraz kavurmalı yumurta
4 zeytın
1 dılım beyez peynır
1 dılım ekmek
ara
1 kase sutlaç (valla 3 gundur dolapda ben ona baktım o bana ama bugun odul dıye yedım ama kuçuktu)
öglen
1 tabak mercımek ( bugun sondu çok sukur bıttı mercımek kıyamadım dokmeye )
1 dılım ekmek
1 kase yogurt
aksam
4 kasık ıspanak kavurması
3 mrcımek kofte
1 kase çorba
1 kase yogurt ( çokmu olmuş ne?)
kızlar sızce ben kıloma gore ekmegı azmı yıyorum sorun cıksın ıstemıyorum
geldım kızlar veeeee azıma sudan baska hıcbırsey koymadım tahmın ettıgım gıbı pastalar yaprak sarmalar havalarda ucusuyordu ama ben hepsıne hayır dedımmmmaslında eltım cok zayıf deyıl bana gore çok zayıfta 78 kılo ama hıç kırmaz benı bu yonden allah var onceden ısrar ederlerdı ye dıye benım ıylıgımı ıstıyorsanız ısrar etmeyın dedım sımdı ne ıstıyorsan onu al dıyor bende su alıyorum
Ne güzel bir meslek bayıldım valla..Çok severim el becerisi gerektiren işleri...Çok güzel saatler yapacaksın eminim..
Benim bir guguklu saatim var.Almanya'dan hediye gelmişti anneme.Çocukluğumda her saat başı başına dikilir seyrederdim.Ev şekinde,balkonundan kuş çıkıp saat kaçsa o sayıda ötüyor ve arkasından çiftler dans ediyorlar.Sen daha güzellerini bilirsin gerçi..Sonra ben üniversite için İstanbul'a gelince gurbette hasretten olsa gerek ara ara bu saatin sesini duyar gibi olurdum..Yıllar sonra anneme söyledim.Çok içine dokundu galiba saati bana verdi..Duvarımda asılı şu an ama çalışmıyor.Artık burada mekanik saatleri tamir edebilecek ustalar kalmadı.1-2 kere tamir ettirdim kısa zamanda bozuldu yine..Allahım bendeki çeneye bakarmısın bir saat lafından neler bulup yazdım....
gerçekten yenaa ne yaptın bu hafta çabuk detayluuuu detaylu yaz bize
bu gunku menum
sabah
bıraz kavurmalı yumurta
4 zeytın
1 dılım beyez peynır
1 dılım ekmek
ara
1 kase sutlaç (valla 3 gundur dolapda ben ona baktım o bana ama bugun odul dıye yedım ama kuçuktu)
öglen
1 tabak mercımek ( bugun sondu çok sukur bıttı mercımek kıyamadım dokmeye )
1 dılım ekmek
1 kase yogurt
aksam
4 kasık ıspanak kavurması
3 mrcımek kofte
1 kase çorba
1 kase yogurt ( çokmu olmuş ne?)
kızlar sızce ben kıloma gore ekmegı azmı yıyorum sorun cıksın ıstemıyorum
oğulcuklarım yena ve masalmelek
maşşallahınız var tebrik ederimm ohh gözümüz liste gördüüü beee
darısı benim gibi iradesizlerin başına
valla süperrr
yenaa adamımsın
merhaba arkadaşlar cuma bitmeden yetiştim[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Mehtabbb[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]94,3[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]106,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]penfriends2000[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]88,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]142,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]140[/TD]
[TD]-2,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]N0ram[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Bensu_zayıflıyor[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]122,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]94,4[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]AAD[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]84,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,7[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[TD]100,3[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]panel[/TD]
[TD]91,8[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.rakamlar gayettt güzel olmuş süpersiniz.HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________ OĞULCUKLARIM
HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. _________ YENA:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek
canım bence zaten sımdılık oyle aletlere ıhdıyacın yok nette leslıe dıye bır vıdyo var ona bır bak ıstersen kış gunu o idare eder sanırım ıraz verınce destek ıçın alırsın uzulme care arayalım yeterkı ıllakı buluruz
harikasın canım ya maşallah sana
bence menün gayet güzel canım aynen devamyoğurt çok olmamış şunu unutma yoğurt karın yağlarını yakmada faydalı. ben her gün 2 kase tüketiyorum öğlen ve akşam olmak üzere
canım bence az yediklerin...kilona göre bence simdiden bu kadar az olmasın mesela her 10 kıloda birseyler cıkar...
şimdi böle olursa 2 rakamlılara düşünce işin zor:))
ben ilk dietisyene 110kglarla gidiordum ozaman bana 1600kalorilik ve her ögün 2ser dilim ekmek
ayrıca aksamüstüki ara ögünümde 2 kepekli galeta veriyordu..
çok sevindim..tebrik ediyorum seni büyük bir sınav verdin
evet bende duymustum o yuzden cok tuketıyoeum ama ekmek konusunda kafam karısık acaba bıraz arttırsammı blemedımharikasın canım ya maşallah sana
bence menün gayet güzel canım aynen devamyoğurt çok olmamış şunu unutma yoğurt karın yağlarını yakmada faydalı. ben her gün 2 kase tüketiyorum öğlen ve akşam olmak üzere
Karşılarına yazdım Toplamda 600 falan yapıyor galiba
ablam sassy su dıyorsun ya bunun faydasını goruyormusunbende menümü paylaşayım
benimki kaç kalori ediyodur acaba :44:
sabah : 3 kaşık çorba, 3 yeşil zeytin, çeyrek dilim kaymaklı ekmek, 1 tatlı kaşığı bal
ara : 1 tabak çerez, 2 fincan yeşil çay
öğle : 4 kaşık pırasa
ara : yarım yeşil elma
akşam : 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim ekmek ( tam buğday ) 1 dilim somon, yeşil salata, 1 fincan kahve
2 liyre sassy su 1 litre su
İyi akşamlar güzeller,
Esracığım emeğine sağlık mucksss..
Tatlı dilli güzel hatunsun sen...
bayılıyorum senin şen şakrak muhabbetine...
Ahhh daficanım ahhh....Aylarca kutup ayusu gibi yeyip sonra normal insan gibi yemeyle oldu bunlar)
Çok utanıyorum artık kilomu yazmaya...Millet diyecek bumerang gibi yıllardır hep aynı bu kadın..
Ispanak kavurmasını çok severim ben de afiyet olsun...
Canım bana diyetisyen 11 dilim ekmek vermişti 2. ara öğünüm de 2 galeta var dı düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?