Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gerçekten çok tatlı ama...Fotosunu çektim ;pc ye aktaramadım.Ayarlarımı bozuldu ne..Neyse düzeltebilirsem yüklerim..

geldım kızlar veeeee azıma sudan baska hıcbırsey koymadım tahmın ettıgım gıbı pastalar yaprak sarmalar havalarda ucusuyordu ama ben hepsıne hayır dedımmmm aslında eltım cok zayıf deyıl bana gore çok zayıfta 78 kılo ama hıç kırmaz benı bu yonden allah var onceden ısrar ederlerdı ye dıye benım ıylıgımı ıstıyorsanız ısrar etmeyın dedım sımdı ne ıstıyorsan onu al dıyor bende su alıyorum

canım bence zaten sımdılık oyle aletlere ıhdıyacın yok nette leslıe dıye bır vıdyo var ona bır bak ıstersen kış gunu o idare eder sanırım ıraz verınce destek ıçın alırsın uzulme care arayalım yeterkı ıllakı buluruz

huu hem burçtaşız hemde kilodaş kuzuu benim yarışma arkidişimde sen ol hırslanalım

ay vallahi sadece 400gram var aramizda :) yarisma arkidesi olalim biz :)

Demekki o duvar saatini coook seviyorsun, o yuzden bir suru sey yazdin, cok sevindim böyle saat seven birini gördügüme :) :) bende coook seviyorum o saatleri!!! Buyuk ihtimal zaten eski saatler uzerine uzmanlik alanim olarak secicem 4ncu sinifta :)
Insallah dedigin gibi coook güzel saatler yapicam ilerde :) aklimda çooook büyük bir proje var bakalim... (herkesden sir gibi sakliyorum) çünkü çalmasinlar diye

Helal olsun canim!!! Sen kesin zayifliycaksin! Cünkü sende o irade var belli

canım ben bimden almıstım..180kg tasıma kapasitesi var hemde 25tl mi ne uygundu yani..aklında bulunsun ben yine görürsem sana yazarım..hiç sıkma canını bunlar halledilecek seyler motiveni etkileme sakın..

Rica ederim canım benim bi internet sitesine üye oldum adını vermeyeyim her gün ne yediysem yazıyorum oraya ordanda kalorileri

çıkıyor ya

ver ver ver ver

insallah hepımız zayıflıycaz benım ırade buraya balı sankı burayla ırtıbat olmadımı kacırıyorum guç buluyorum burada

bu gunku menum

sabah
bıraz kavurmalı yumurta
4 zeytın
1 dılım beyez peynır
1 dılım ekmek

ara
1 kase sutlaç (valla 3 gundur dolapda ben ona baktım o bana ama bugun odul dıye yedım ama kuçuktu )

öglen
1 tabak mercımek ( bugun sondu çok sukur bıttı mercımek kıyamadım dokmeye )
1 dılım ekmek
1 kase yogurt

aksam
4 kasık ıspanak kavurması
3 mrcımek kofte
1 kase çorba
1 kase yogurt ( çokmu olmuş ne?)

kızlar sızce ben kıloma gore ekmegı azmı yıyorum sorun cıksın ıstemıyorum

canım bence az yediklerin...kilona göre bence simdiden bu kadar az olmasın mesela her 10 kıloda birseyler cıkar...
şimdi böle olursa 2 rakamlılara düşünce işin zor:))
ben ilk dietisyene 110kglarla gidiordum ozaman bana 1600kalorilik ve her ögün 2ser dilim ekmek
ayrıca aksamüstüki ara ögünümde 2 kepekli galeta veriyordu..

çok sevindim..tebrik ediyorum seni büyük bir sınav verdin

İyi akşamlar güzeller,

Esracığım emeğine sağlık mucksss..

Tatlı dilli güzel hatunsun sen...
bayılıyorum senin şen şakrak muhabbetine...

gerçekten yenaa ne yaptın bu hafta çabuk detayluuuu detaylu yaz bize

Ahhh daficanım ahhh....Aylarca kutup ayusu gibi yeyip sonra normal insan gibi yemeyle oldu bunlar )

Çok utanıyorum artık kilomu yazmaya...Millet diyecek bumerang gibi yıllardır hep aynı bu kadın..

Ispanak kavurmasını çok severim ben de afiyet olsun...

Canım bana diyetisyen 11 dilim ekmek vermişti 2. ara öğünüm de 2 galeta var dı düşün...

oğulcuklarım yena ve masalmelek
maşşallahınız var tebrik ederimm ohh gözümüz liste gördüüü beee

darısı benim gibi iradesizlerin başına

valla süperrr

yenaa adamımsın

Eyvallah ciğerim..

merhaba arkadaşlar cuma bitmeden yetiştim
06/12/2013 91,8kg
13/12/2013 90,9 kg

hiç spor yok.

harikasın canım ya maşallah sana
bence menün gayet güzel canım aynen devam yoğurt çok olmamış şunu unutma yoğurt karın yağlarını yakmada faydalı. ben her gün 2 kase tüketiyorum öğlen ve akşam olmak üzere

hadi ya yogurt karin yaglarinimi eritiyor?
sade yogurt ama her halde degilmi?

ne ekleye bılırım sen ce aslında çokta aç olmuyorum bende kılo verdıkçe hareketımı çogaltırım dıye dusunmustum ama tavsıyelerını beklıyorum

evet bende duymustum o yuzden cok tuketıyoeum ama ekmek konusunda kafam karısık acaba bıraz arttırsammı blemedım

ablam sassy su dıyorsun ya bunun faydasını goruyormusun

bende hatırlıyorum banada 11 dılım vrmıstı ama karatayda hıç yemeyındıyor valla kafam karıstı sımdı verıpte sonra tıkanmak ıstemıyorum yolum cooook uzun çunku

bu arada nekadar cok yazdım tek tek okuyunca boyle oldu hepınıze tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…