canım ben bimden almıstım..180kg tasıma kapasitesi var hemde 25tl mi ne uygundu yani..aklında bulunsun ben yine görürsem sana yazarım..hiç sıkma canını bunlar halledilecek seyler motiveni etkileme sakın..
meryeeeeeeeeeeemmmaynı şeydenmi bahsediyoruz acebaaaa? eliptik bisiklet nasıl 25 tl olur 125 olmasın o
kızlar günaydın,
tipik cumartesi sendromuna girmiş bulunmaktayım.akşam olsa da gitsek sıcacık yatagımı bırakmak çok koydu bu sabah kalkın uyanın sizde yaaaa bananeeeeeee
herkese merhaba :)
bu linke bir baksanıza daha önce görmediyseniz, ben görmemiştim..
ne güzel kilo vermiş..
Benim Küçük Mucizem: Before-After 3
bende cok merak ediyorum acaba kilo verince genç mi göstericem daha cok diye. zayıflayınca gençlik gelmiş yüzüne kızın süper ya
bende erken kalktım yaaa.Bu hafta çok zor geçti daha dün gece geldim yoldan 22:30 da.Hemen bildirim yapayım diye foruma geldim cuma bitmedensabahta erken kalktım ilk sınava girdim çıktım öğleden sonra yine var yarın yine var offf.
kızlar nıye bugun kımsecıkler yok
bu gunku menum
sabah
bıraz kavurmalı yumurta =100 kkal
4 zeytın = 32kkal
1 dılım beyez peynır 50 gr'sa= 125 kkal
1 dılım ekmek =tam buğdaysa 64kkal
ara
1 kase sutlaç (valla 3 gundur dolapda ben ona baktım o bana ama bugun odul dıye yedım ama kuçuktu) = 1 porsiyon 347kkal
öglen
1 tabak mercımek ( bugun sondu çok sukur bıttı mercımek kıyamadım dokmeye ) =260kkal
1 dılım ekmek =tam buğdaysa 64kkal
1 kase yogurt =Yarım Yağlı 23 kcal
aksam
4 kasık ıspanak kavurması = 1 Porsiyon Yumurtalı Ispanak 206 kcal
3 mrcımek kofte 1 Adet 75 kcal = 225 kkal
1 kase çorba = 1 Porsiyon Sebze Çorbası 89 kcal
1 kase yogurt ( çokmu olmuş ne?) =Yarım Yağlı 23 kcal
kızlar sızce ben kıloma gore ekmegı azmı yıyorum sorun cıksın ıstemıyorum
Canım 1.558 kkal yapıyor tabi tam değildir Birazcık çok olmuş sanki
aynen gençlik gelmiş..
tam kaç yaşlarında tahmin edemedim ama.. sizce şu an kaç yaşındadır bu kız ? ben 25 civarı diyorum.. okulu falan bitmiş çünkü..
bence bir her 10 kg vermek bir yaş gençleşmek demek
ayyy evet ama benımkılo çok ya kaldırrmıkıellerıne salık canım benım
canım ekmegi kısarak zayıflama saglıksız oluyormuş ama benim doktor tavsiyesi bu..karatayı bilmiyorumne ekleye bılırım sen ce aslında çokta aç olmuyorum bende kılo verdıkçe hareketımı çogaltırım dıye dusunmustum ama tavsıyelerını beklıyorum
ahahah mehtap kafam güzel benim annem..ben digital baskül anlamışım..meryeeeeeeeeeeemmmaynı şeydenmi bahsediyoruz acebaaaa? eliptik bisiklet nasıl 25 tl olur 125 olmasın o
kızlar günaydın,
tipik cumartesi sendromuna girmiş bulunmaktayım.akşam olsa da gitsek sıcacık yatagımı bırakmak çok koydu bu sabah kalkın uyanın sizde yaaaa bananeeeeeee
Canım 1.558 kkal yapıyor tabi tam değildir Birazcık çok olmuş sanki
ahahah mehtap kafam güzel benim annem..ben digital baskül anlamışım..
180kg kpasiteli falan diyorum..yok eliptik bisiklet demek istemedim..
senin var mı ki bisikletin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?