Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben bimden almıstım..180kg tasıma kapasitesi var hemde 25tl mi ne uygundu yani..aklında bulunsun ben yine görürsem sana yazarım..hiç sıkma canını bunlar halledilecek seyler motiveni etkileme sakın..

meryeeeeeeeeeeemmm aynı şeydenmi bahsediyoruz acebaaaa? eliptik bisiklet nasıl 25 tl olur 125 olmasın o

kızlar günaydın,

tipik cumartesi sendromuna girmiş bulunmaktayım. akşam olsa da gitsek sıcacık yatagımı bırakmak çok koydu bu sabah kalkın uyanın sizde yaaaa bananeeeeeee

Son düzenleme:

canım bı sen deyılsın ben sabah 5.30 dan berı ayaktayım uzulme

bende erken kalktım yaaa.Bu hafta çok zor geçti daha dün gece geldim yoldan 22:30 da.Hemen bildirim yapayım diye foruma geldim cuma bitmedensabahta erken kalktım ilk sınava girdim çıktım öğleden sonra yine var yarın yine var offf.

bende cok merak ediyorum acaba kilo verince genç mi göstericem daha cok diye. zayıflayınca gençlik gelmiş yüzüne kızın süper ya

aynen gençlik gelmiş..

tam kaç yaşlarında tahmin edemedim ama.. sizce şu an kaç yaşındadır bu kız ? ben 25 civarı diyorum.. okulu falan bitmiş çünkü..

bence bir her 10 kg vermek bir yaş gençleşmek demek

Canım 1.558 kkal yapıyor tabi tam değildir Birazcık çok olmuş sanki

bencede 25 civarı. darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaa

kimseler yok yaa hakkaten ahaliiii nereyesuuunn

ayyy evet ama benımkılo çok ya kaldırrmıkı ellerıne salık canım benım

senin kilona göre bence uygun tatlım :) 1000 kalori çok az olur mesela..

kalori hesabına giremedim ben daha öyle yediklerimi azaltmakla başladım

akşam yemeği çok mühim..

bende ilk gün sadece sabah ekmek yemiştim ama mesela bugün öğle yemeğine de ekledim.. bende birden kısmak istemiyorum..

Son düzenleme:

Rica ederim cnm ama 1.500 kalori çok 1000 ideal mesela kahvaltıda kavurmalı ve sütlaç fazla gibi onları yemeseymişin 1000 oluyormuş

zaten yani ye ama sebze ağırlıklı doyurucu şeylerde yiyebilirsin bence tabi yine de sen bilirsin canım benim

NOT:
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.46 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.49 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.52 kg verirsiniz
Günde 1750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.54 kg verirsiniz

Yukarıdaki veriler cinsiyet, yaşam tarzı, yaş, boy ve kilo bilgileriniz baz alınarak hesaplanmıştır. Vermek veya almak istediğiniz kilo miktarına göre günlük kaç kalorilik bir diyet programı uygulayacağınıza bu bilgileri kullanarak karar verebilirsiniz. (Alıntı)

senin kilona göre 1600 kalori coook ideal simdilik... 10 yada 15kilo verince 1300kalori yada 1200 kalori civarina düsersin... bence öyle daha mantikli :) hatta 1600kalori ile devam etsen ve hareketi cogaltsan bile yeter diye dusunuyorum... bende 1200 ile 1600 kalori arasi yiyorum günde... her gün farkli miktarda kalorim... böylelikle vücüdumu sasirtiyorum. hep ayni kaloriyi alinca metabolizma alisiyor ve yavasliyor o yüzden bu konuya dikkat edin güzeller...

ne ekleye bılırım sen ce aslında çokta aç olmuyorum bende kılo verdıkçe hareketımı çogaltırım dıye dusunmustum ama tavsıyelerını beklıyorum
canım ekmegi kısarak zayıflama saglıksız oluyormuş ama benim doktor tavsiyesi bu..karatayı bilmiyorum

ekmegini böyle az tutuyorsan günde 2 galeta daha ekle listene ve de 1 caybardagı leblebi araögünlerinde..

ahahah mehtap kafam güzel benim annem..ben digital baskül anlamışım..
180kg kpasiteli falan diyorum..yok eliptik bisiklet demek istemedim..

senin var mı ki bisikletin???
Canım 1.558 kkal yapıyor tabi tam değildir Birazcık çok olmuş sanki

yok melekcim arkadasımın kilosuna göre normal..
ben 110 kilo iken 1600kalorilik liste yiyordum hem de zayıflıyordum

metobolizma hızı da önemli aslında..özele gidecek durum yoksa bile devlette dietisyen bölümü olan bir hastaneye gidip ölçtürmenizi öneriririm..

Son düzenleme:
ahahah mehtap kafam güzel benim annem..ben digital baskül anlamışım..
180kg kpasiteli falan diyorum..yok eliptik bisiklet demek istemedim..

senin var mı ki bisikletin???

te allaaaaam yareppim bensiz napıyorsun sen ben anlamıyorum ki zaten. bensiz tatlıları yiyip sarhoş oluyorun dimi

benim bisikletim yok ya olaydı iyiydi. baktım fiyatlarına da beni aşıyor birazcık

bir cumartesinin daha sonuna geldik. ben ortalıgı toparlayı evime gideceğim. herkese iyi pazarlar olsun. hepinizi öpenziiii

Bugünkü Menüm;

Çeyrek Porsiyon Omlet
Yarım tane Adet Domates
2-3 dilim Keçi Peyniri
1,5 dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Çay Bardağı Şekersiz Çay
1 Porsiyon Kısır
1 Su Bardağı Ayran
Yarım Porsiyon Karışık Salata
1 Kase Eti Yulaf Ezmesi

Bugün ara öğünler yapamadım pazar günümüz olduğu için öğlenden sonra eve gelebildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…