evet canım öyleymiş uzmanlar demiş ben inanmamıştım ama ilk diyet yaptığımda denedim doğum yaptıktan sonra 33 kilo verdim ve karnım yoktu . gerçi benim karnım göbeğim hala yok bu kiloma rağmen 2. doğuma rağmen ama basenlerim varhadi ya yogurt karin yaglarinimi eritiyor?
sade yogurt ama her halde degilmi?
yok artırma canım ya yeter ekmek yerine başka şeyler tüketebilirsin ama....evet bende duymustum o yuzden cok tuketıyoeum ama ekmek konusunda kafam karısık acaba bıraz arttırsammı blemedım
hadi geçmiş olsun nasıl geçti peki?bende erken kalktım yaaa.Bu hafta çok zor geçti daha dün gece geldim yoldan 22:30 da.Hemen bildirim yapayım diye foruma geldim cuma bitmedensabahta erken kalktım ilk sınava girdim çıktım öğleden sonra yine var yarın yine var offf.
benim eski okulumdan arkadaşım geldi :)haftasonu olunca hüzün çökmüş topicimee
bu hava da gezmelere mi gittiniz fıstıklar
merhabalar arkadaşlar
ben bugün hiçç menü paylaşmayayım soğuk bir yandan,sınavlara git gel,eşim şehir dışında offf sıkıntı bastı otur otur. Bu gibi durumlarda neler olur zaten sizler daha iyi bilirsiniz.
He şimdi arkasından bitki çayı içiyorum.
hadi geçmiş olsun nasıl geçti peki?
benim eski okulumdan arkadaşım geldi :)
iyi bakalım bitki çayı hepsini eritir :)
canım ben okadar dıyetısyene gıttım benım metebolızma hızımı olçen olmadı nası olçuluyocanım ekmegi kısarak zayıflama saglıksız oluyormuş ama benim doktor tavsiyesi bu..karatayı bilmiyorum
ekmegini böyle az tutuyorsan günde 2 galeta daha ekle listene ve de 1 caybardagı leblebi araögünlerinde..
ahahah mehtap kafam güzel benim annem..ben digital baskül anlamışım..
180kg kpasiteli falan diyorum..yok eliptik bisiklet demek istemedim..
senin var mı ki bisikletin???
yok melekcim arkadasımın kilosuna göre normal..
ben 110 kilo iken 1600kalorilik liste yiyordum hem de zayıflıyordum
metobolizma hızı da önemli aslında..özele gidecek durum yoksa bile devlette dietisyen bölümü olan bir hastaneye gidip ölçtürmenizi öneriririm..
evet canım öyleymiş uzmanlar demiş ben inanmamıştım ama ilk diyet yaptığımda denedim doğum yaptıktan sonra 33 kilo verdim ve karnım yoktu . gerçi benim karnım göbeğim hala yok bu kiloma rağmen 2. doğuma rağmen ama basenlerim var
yok artırma canım ya yeter ekmek yerine başka şeyler tüketebilirsin ama....
hadi geçmiş olsun nasıl geçti peki?
benim eski okulumdan arkadaşım geldi :)
iyi bakalım bitki çayı hepsini eritir :)
soylemeyı unuttum aksam gıne gezmedeydım tatlı vardı azıma surmedım cıkolata ıkram ettıler almadım aferım bana dımı
ama yarın kv gıdecez oradan nasıl sıyrılırım bılemıyorum çok guzel yemek yaper kendılerı
hayırlısı canım inşallah istediğin gibi sonuçlanır kolayca geçer biter.
teşekkür ederim canım güncel bilgilerimden yaptım valla bakalım hayırlısı yarını da atlatayım.En azından sınava girmem bir başarı her sene tam sınav zamanı şehir dışında oluyordum giremiyordum bile.
bitki çayı arkasından dans ettim sonrasında çılgınca
evet canım birden kesme yavaş yavaş olur ... hareket şansı varsa yap ilk günler 15-20 dk bile yeter sonra artırırsın canımcanım ben okadar dıyetısyene gıttım benım metebolızma hızımı olçen olmadı nası olçuluyo
bende ekmegı arttırmayı dusunmuyorum artık zaten ama porsıyonları kuçultucem yavaş yavaş hareketı artırıcam ama yavas yavas inşallah duraklamam
bence menün gayet güzel . aslında aralarda leblebi, tuzsuz yağsız patlamış mısır falan gibi şeylerde tüketebilirsin değişik olur. ya da süt ürünleri falan.....bugunku menum kızlar
sabah
1 yumurta
1 dılım beyaz peynır
3 zetın
3 cevız 2 dılıme yakın ekmek
ara
yarım muz
1 nandalına
oglen
1tabak ıspanak kavurması
1 dılım ekmek
4 kasık yogurt
ara 1 mandalına
aksam
2 ınce dılım somon
bol yesıl salata
soylemeyı unuttum aksam gıne gezmedeydım tatlı vardı azıma surmedım cıkolata ıkram ettıler almadım aferım bana dımı
ama yarın kv gıdecez oradan nasıl sıyrılırım bılemıyorum çok guzel yemek yaper kendılerı
herkese merhaba :)
bu linke bir baksanıza daha önce görmediyseniz, ben görmemiştim..
ne güzel kilo vermiş..
Benim Küçük Mucizem: Before-After 3
Ben cok ac hissediyorum
canım bende bu hafta içtim sadece. bu hafta birazcıkta olsa verdim. ama neyin etkili olduğunu bilmiyorumablam sassy su dıyorsun ya bunun faydasını goruyormusun
afacan uyandı şimcik çıkayrum öptüm herkescikleri
bide zeynebi göremedim nerlerde acep :44:
meyram kuzumm sen benım hedefi 11 mayıs yapıver sana zahmet ağustos uzak kaldı
Merhaba arkadaşlar;
2 gündür ortalıklarda yokum ama iyi haberlerle geldim....
Yengem bende 2 gündür kontrol ve kemoterapi için geldi...Son çekilen pet radyoloji sonuçlarına göre hiç bir şey kalmamış.Tamamen
iyleştin artık dedi Dr'u..Ne kadar sevinçliyim bilemezsiniz...Hepinizden Allah razı olsun yasinler okudunuz;hayır dua ettiniz;Rabbim sizlere de bol bol hayır dua edenler nasip etsin inşallah...
Eve yeni döndük Dr'dan ;biraz yemek işlerine bakayım tekrar geleceğim...Hepinizi öpüyorum canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?