Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar arkadaşlar
ben bugün hiçç menü paylaşmayayım soğuk bir yandan,sınavlara git gel,eşim şehir dışında offf sıkıntı bastı otur otur. Bu gibi durumlarda neler olur zaten sizler daha iyi bilirsiniz.
He şimdi arkasından bitki çayı içiyorum.

14/12/2013 MENÜ;

sabah: peynir, yumurta,1tk bal, 3 dilim kepek ekmegu, 1 bardak cay

Ogle:1 kase corba, 1tabak mantar yemegi,salata,cacik,2 dilim kepek ekmegi

aksam: peynir,1 cay kasigi zeytin ezmesi, 1 cay kasigi acuka, omlet, 1 bardak cay, 1 dilim kitir ekmek

Son düzenleme:
hadi ya yogurt karin yaglarinimi eritiyor?
sade yogurt ama her halde degilmi?
evet canım öyleymiş uzmanlar demiş ben inanmamıştım ama ilk diyet yaptığımda denedim doğum yaptıktan sonra 33 kilo verdim ve karnım yoktu . gerçi benim karnım göbeğim hala yok bu kiloma rağmen 2. doğuma rağmen ama basenlerim var
evet bende duymustum o yuzden cok tuketıyoeum ama ekmek konusunda kafam karısık acaba bıraz arttırsammı blemedım
yok artırma canım ya yeter ekmek yerine başka şeyler tüketebilirsin ama....
hadi geçmiş olsun nasıl geçti peki?
haftasonu olunca hüzün çökmüş topicimee

bu hava da gezmelere mi gittiniz fıstıklar
benim eski okulumdan arkadaşım geldi :)

iyi bakalım bitki çayı hepsini eritir :)

hadi geçmiş olsun nasıl geçti peki?

benim eski okulumdan arkadaşım geldi :)

iyi bakalım bitki çayı hepsini eritir :)

teşekkür ederim canım güncel bilgilerimden yaptım valla bakalım hayırlısı yarını da atlatayım.En azından sınava girmem bir başarı her sene tam sınav zamanı şehir dışında oluyordum giremiyordum bile.
bitki çayı arkasından dans ettim sonrasında çılgınca

Son düzenleme:
canım ben okadar dıyetısyene gıttım benım metebolızma hızımı olçen olmadı nası olçuluyo

bende ekmegı arttırmayı dusunmuyorum artık zaten ama porsıyonları kuçultucem yavaş yavaş hareketı artırıcam ama yavas yavas inşallah duraklamam

bugunku menum kızlar

sabah
1 yumurta
1 dılım beyaz peynır
3 zetın
3 cevız 2 dılıme yakın ekmek

ara
yarım muz
1 nandalına

oglen
1tabak ıspanak kavurması
1 dılım ekmek
4 kasık yogurt

ara 1 mandalına

aksam

2 ınce dılım somon
bol yesıl salata

soylemeyı unuttum aksam gıne gezmedeydım tatlı vardı azıma surmedım cıkolata ıkram ettıler almadım aferım bana dımı
ama yarın kv gıdecez oradan nasıl sıyrılırım bılemıyorum çok guzel yemek yaper kendılerı

hayırlısı canım inşallah istediğin gibi sonuçlanır kolayca geçer biter.
ooo hiçbir şey kalmamıştır o zaman süper
evet canım birden kesme yavaş yavaş olur ... hareket şansı varsa yap ilk günler 15-20 dk bile yeter sonra artırırsın canım
bence menün gayet güzel . aslında aralarda leblebi, tuzsuz yağsız patlamış mısır falan gibi şeylerde tüketebilirsin değişik olur. ya da süt ürünleri falan.....

harikasın aynen devam... yarında kalorisi düşük olanları tercih et hamurişi gibi şeyleri yeme ,ekmek yeme, yemeklerden istediğin kadar ye... şimdiden afiyet olsun

afferim canim!!
yarinda hamur isi falan varsa yada kizartma onlari yemezsin. sebze tarzi seylerden yersin. et varsa ondan yersin. pilav yemezsin.. böylelikle guzel bir sekilde o gununu gecirmis olursun canim

hayırlı geceler kızlar ben gelinceye kadar kimseler kalmamış. bugün inegöle güne gitmiştim. yolda araba motorda arıza var demeye başladı.aslında hiç arızalı gibi değildi ama ekranda hep motorda arıza var yazınca eşim bizi güne bırakıp arabayı tamire götürdü.geç saatlere kadar araba çıkmayınca geceye kaldık mecburen. bende fırsattan istifade bir hasta ziyareti, 1 taziyeye gittim.çok şükr önemli birşey yokmuş çabucak halloldu. birde yolda gelirken ÜLKER in deposu yanıyordu. heryerde itfaiye araçları vardı. söndürmüşler herhalde ama bayaa yanmıştı. trafiği engellememek için beklemeden geçtik. kısmet olursa yarında köye gitmeyi düşünüyoruz. böyle yolculuklar diyet yönünden pek iyi olmuyor ama yapacak birşey yok. mümkün olduğu kadar az hasarla atlatmaya çalışıcaz
ablam sassy su dıyorsun ya bunun faydasını goruyormusun
canım bende bu hafta içtim sadece. bu hafta birazcıkta olsa verdim. ama neyin etkili olduğunu bilmiyorum

pek iç açıcı olmasada bugünkü menümü paylaşayım.

sabah : 1 haşlanmış yumurta

ara : yok

öğle : yarım dilim pasta, 3 kaşık mantı, yumurta büyüklüğünde 1 lokum, 2 bardak şekersiz çay

ara : 1 fincan kahve

akşam : 1 tabak çorba , 3 kaşık bamya yemeği, 1 köfte, 3 kaşık yeşil salata

ara : 1 bardak ballı tarçınlı süt, yarım ayva

günaydın millet....

netimizin bağlantısı yok malesef, arıza var, gündüzleri belli belirsiz gelip gelip gidiyo, geceleri hiç yok zaten, oyüzden giremiyorum kkya....
özledim sizi kızçeler:)
yakında yapılır ama, belki 1hafta 10günüde bulur heralde yapılması....

yeni uyandım uykum var daaa:)))))
yatmayım tekrar diyorum ama bakıcam....
yine her an netin bağlantısı gidebilir bilginize:)

görüşürüz

afacan uyandı şimcik çıkayrum öptüm herkescikleri
bide zeynebi göremedim nerlerde acep :44:

meyram kuzumm sen benım hedefi 11 mayıs yapıver sana zahmet ağustos uzak kaldı

tamam tatlım senide ekledim listeye 11mayısla:)
netimiz arızalıda oyüzden daha yeni okudum mesajını, birde ogün sizinle sohbet ederken net arızadan pat gidiverdi, hepiniz kusura kalmayın artık.....
öptüm canım

çok sevindim ablacığım, net arızalı olunca ancak yazabildim kusura bakma......
çok çok çok geçmişler olsun tekrardan, rabbim bi daha yaşatmasın inşaallah...... amin.
maşaallah

Herkese günaydinnnnnn!!! Hayirli pazarlarrrrrr!!!
kalkali 30dk falan oluyor... Gerçi yataktan kalkali Kizim Irem hanim sabah 8bucuktan beri ikide bir rahatsiz etti tam uyuyamadim... olsun bakalim :)

Aydınlık bir pazar gününden merhaba

Herkes çok iyidir çok güzel geçiyodur gününüz umarım...

MEyracığım netiniz düzgün olsaydı Eliz gelinceye kadar spor dakikalarını sen tut diye rica edecektim...
Tabii istersen..

Asu ve nursena hazırmısınız p.tesiye....Benim durumum sizden kat be kat vahim...Beni düşünüyorsanız çabalayacaksınız size bağlıyım ben

Beyzuşum iki gözüm, uğramamışsın hiçç..Sorun yoktur umarım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…