- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Aydınlık bir pazar gününden merhaba
Herkes çok iyidir çok güzel geçiyodur gününüz umarım...
MEyracığım netiniz düzgün olsaydı Eliz gelinceye kadar spor dakikalarını sen tut diye rica edecektim...
Tabii istersen..
Asu ve nursena hazırmısınız p.tesiye....Benim durumum sizden kat be kat vahim...Beni düşünüyorsanız çabalayacaksınız size bağlıyım ben
Beyzuşum iki gözüm, uğramamışsın hiçç..Sorun yoktur umarım..
Eveeeettt arkadaşlar gelelim kurufasulyenin faydalarına...
Artık herkes elini taşın altına koyacak ben normal insan görümüne gelinceye kadar.
MAdde 1: her gün mönü paylaşılıcak ..
MAdde 2: Her gün mesaj yazılıcak.. ben dahil)
Madde 3: Herkes kilosuna göre,damak zevkine,mutfak durumuna, maddi boyutuna göre beslendiği için eleştiri olmayacak...
Tatlı dille kulak yahut saç çekilicek..
Madde 4: azıcıkta olsa hareket edilicek..
Madde 5: topik canlanmalı,canlanacak,canlansın...
Saygılarımla arz ederim..
karışmak gibi olmasın ama diyette beyaz ekmek ve kaşar peynir kesinlikle tavsiye edilmiyor birde diyetisyenin yalancısıyım kahvenin sütsüz içilmesi gerektiğini söylüyor sizce de yanlışlıklar yok mu bence diyet yaparken sağlıklı beslenmeliyiz sağlık daha önemli tabi ama lütfen yanlış anlamayın beni sadece benimkisi fikir paylaşmak yanlış bi şey söylediysem özürrrrrrmenümü paylasayim
Bugun kahvaltiyi gec yaptigim icin ara ögün yapmadan direk ögle yemegi yedim.
kahvalti; kflakes cibigi (91kalori)
öglen: 1dilim beyaz ekmek (109kalori)
1dilim baharatli yagli ekmek (157kalori)
kibrit kutusu kadar kasar peynir (80kalori)
ekmege sürülen peynir (66kalori)
kahvalti eti 1dilim (90kalori)
ara: grittibänz (adam seklinde ekmek, sadece kafasini yedim) (180kalori)
Aksam: chicken nuggets (280kalori)
Gnocchi (218kalori) (patates den yapiliyor)
1portion ketcap (38kalori)
ara: 1fincan sütlü kahve sekersiz (62kalori)
birde simdilik 6bardak su (bardagin buyuklugu 333ml)
daha 3-4bardak icerim yatana kadar her halde...
bugun toplamda aldigim kalori 1371.
Biliyorum hiç sebze yok... Oda ay sonu yüzünden... para kalmadi... cuma yaticak para sebzeleri doldururum yineilk 2hafta yerim sebze bol bol sonra yine bu tarz olur hihihi :)
10 gun oldu diyetisyene gittim 93 den 89 dustum. insallah devami gelecek. Devam
"Çocukluk, gecenin bir yarısı tuvaletten odana koşarken kimsenin seni yemediğine sevinmektir."
:)))))
şahane......
hanammmmm zopa gelecek desene :)
1. ben genelde paylaşıyorum
2 ben hep yazıyorum
3.çok yerse karışırım :)
4.kızımla volta atıyorum
5.aaaa herkes buraya yahu :)
arz ederim bende
hımmmm nasıl oldu bakalım? şimdiye fön bile çekilmiştir di mi :)
merhaba herkese..
ben bugün çalışıyordum işim bittim size bakıp öyle çıkayım dedim iyi de yapmışım Yenanın yazısını görünce sevindim utandım bide çok aksattım topiğimizi kişisel sorunlardan...
Esracım liste için elelrine sağlık..
dereceye girenleri tebrik ediyorum...
ve artık bende kendime gelmek istiyorum Allahtan bişey olmazsa yarından itibaren menülerimi paylaşıcam...
hepinizi öpüyorum sevgiler...
Isterseniz listeyi bende yapabilirim... eger meyranin internet sorunu devam ediyorsa... yanliz ben anca cuma aksama dogru yaparim listeyi. öyle yani :)
Iyi akşamlar
Hafta sonum çok sıkıcıydı benim eşimle de atıştık tadımız yok eziyet gibiydi resmen kendimi örgüye verdim bu seferde kolum ağrıdı boyun fıtığım var ya bir de of neyse Allah can sağlığı versin inşallah
Yenam ne güzel estirmişsin maşallah
Ben cuma bildirim yapmadan tartılamamıştım aynı dedim sonra bir tartıldım ki 86.4 olmuşum üst sınırım 85 di benim çok moralim bozuldu tabii
Cumadan beri az çok dikkat ediyorum bir de boğazım çok acıyor o nedenle bol sıvı da içiyorum yarın tartılayım bakalım hareket var mı
Menü paylaşımı bana biraz ters neden derseniz çok düzensiz zamanlarda yiyorum yine de yazmaya çalışayım inşallah ama her gün mesaj yazarım o sorun değil
Dizim daha iyi gibi bu hafta havalar da gündüz artıya geçecekmiş bikaç gün de olsa yürümeye çalışayım hem bir denemiş olurum kendimi
Yenam senin için bak bunlarelimden geleni yaparım kraliçem
Yenam güle güle kullan ışıltılı saçlarını eminim çok yakışmıştır
Barışa Yelek öreyim ben canım yaa sen boyunu posunu söyle yeter
Kursa gitmesemmi diyordum ben de zaten 1 kez gittim yetti herşeyi öğrendim :)
Canım bişey yapmak istemiyor şal örüyorum şimdi daha önce fotosunu paylaşmıştım dikdörtgen olan
Bir de yıllar önce kendime Yelek başlamışım kalmış onu bitireyim dedim dün ördüm ipim bitti önler bitti sayılır ipi alınca tamamlarsam kendime ördüğüm ilk eserim olacak galiba
ahaha çok mütevazisindemek 1 seansta aldın herşeyi
sen zaten örgüyü biliyordun değilmi.?
Yeleğini de bitince eklersin...ben de patik başladım kızımın bitti oğlana yapıyorum...
karışmak gibi olmasın ama diyette beyaz ekmek ve kaşar peynir kesinlikle tavsiye edilmiyor birde diyetisyenin yalancısıyım kahvenin sütsüz içilmesi gerektiğini söylüyor sizce de yanlışlıklar yok mu bence diyet yaparken sağlıklı beslenmeliyiz sağlık daha önemli tabi ama lütfen yanlış anlamayın beni sadece benimkisi fikir paylaşmak yanlış bi şey söylediysem özürrrrrr
Ben zaten şöyle farklı bir ortam olsun dediydim ama baştan gidemedim ya ısınamadım bir de biliyorum gerçekten ne yapacam orda ama bir arkadaşımla gidiyoruz o giderse ben de giderim yine de
Yelek de günlük bişey işte eklerim bitince
Ben de patikleri merak ettim eklermisin sen de
Geçen hafta kursta bir bayan ördü tığla babet tarzı bu hafta bitirir herhalde
Kahvaltıda ben de ekmeksiz doymam galiba 1 dilim de olsa yemem lazım akşam pek aramam zaten
Gece aç yatmayı becersem hayırlısıyla olacak bişeyler ama neyse bugün başaracağım sanki
Gökçeciğim bugün eşim beni acaip üzdü.. hala koltuğunda,sanırım yapıştı..
Sütlü kahve olayına gelince 4 kez farklı diyetisyene gittim sütlü kahveyle ilgili olumsuz birşey denilmedi...süttozu yerine süt olmalı zaten önemli olan şekersiz içilmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?