Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Isterseniz listeyi bende yapabilirim... eger meyranin internet sorunu devam ediyorsa... yanliz ben anca cuma aksama dogru yaparim listeyi. öyle yani :)

oooo supermis :)

Selam Canım Zayıflama Arkideşlerim

Bugün izmir'de ilkbahar havası vardı ohh mis gibi deniz güneş kum değil tabi deli temizlik yaptım evde harp çıkmış gibiydi

bazen çıktığını bile düşünüyorum neyse iyi oldu terleten korseyi de taktım bi güzel temizledim sonrada güneş gözüme vura

vura annemle kahve içtik keyfimize diyecek yoktu şimdiye kadar da ders çaılştım

Menü paylaşımı yapayım bari kızlar

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1-2 dilim peynir
yarım domates
maydanoz-roka
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay

Ara Öğün = 1 fincan türk kahvesi + 3 tane badem

Öğle

1 porsiyon yumurtalı ıspanak kavurması (bayılırım)
1 su bardağı kefir
yarım porsiyon çoban salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün=1 tane kuru kayısı + 1 bardak form çayı

Akşam

Meyve salatası + 2 kaşık yoğurt

Sabah ve akşam 15 er dk yüksek tempolu yürüyüş

Amma da yemişim ne açmışım

Ayy annemle babam mutfakta gözleme yapıyorlar mutfağa gittim hepsi ayy çok kötü olmuş yanmış şu bu diye açıklama yaptılar

sonrada bir tane ye dediler yok dedim yemiyecem bir tanesi 360 kalori meyve tabağımı hazırladım ve mutfaktan çıktım ben

kazandım ben kazandım oleyyy

Onu yemesem ölmem ama biraz daha kilo alsam ölecem dedim ve mutlu oldummmm

menümü paylasayim

Bugun kahvaltiyi gec yaptigim icin ara ögün yapmadan direk ögle yemegi yedim.

kahvalti; kflakes cibigi (91kalori)

öglen: 1dilim beyaz ekmek (109kalori)
1dilim baharatli yagli ekmek (157kalori)
kibrit kutusu kadar kasar peynir (80kalori)
ekmege sürülen peynir (66kalori)
kahvalti eti 1dilim (90kalori)

ara: grittibänz (adam seklinde ekmek, sadece kafasini yedim) (180kalori)

Aksam: chicken nuggets (280kalori)
Gnocchi (218kalori) (patates den yapiliyor)
1portion ketcap (38kalori)

ara: 1fincan sütlü kahve sekersiz (62kalori)

birde simdilik 6bardak su (bardagin buyuklugu 333ml)
daha 3-4bardak icerim yatana kadar her halde...

bugun toplamda aldigim kalori 1371.

Biliyorum hiç sebze yok... Oda ay sonu yüzünden... para kalmadi... cuma yaticak para sebzeleri doldururum yine ilk 2hafta yerim sebze bol bol sonra yine bu tarz olur hihihi :)

karışmak gibi olmasın ama diyette beyaz ekmek ve kaşar peynir kesinlikle tavsiye edilmiyor birde diyetisyenin yalancısıyım kahvenin sütsüz içilmesi gerektiğini söylüyor sizce de yanlışlıklar yok mu bence diyet yaparken sağlıklı beslenmeliyiz sağlık daha önemli tabi ama lütfen yanlış anlamayın beni sadece benimkisi fikir paylaşmak yanlış bi şey söylediysem özürrrrrr

Iyi akşamlar
Hafta sonum çok sıkıcıydı benim eşimle de atıştık tadımız yok eziyet gibiydi resmen kendimi örgüye verdim bu seferde kolum ağrıdı boyun fıtığım var ya bir de of neyse Allah can sağlığı versin inşallah
Yenam ne güzel estirmişsin maşallah
Ben cuma bildirim yapmadan tartılamamıştım aynı dedim sonra bir tartıldım ki 86.4 olmuşum üst sınırım 85 di benim çok moralim bozuldu tabii
Cumadan beri az çok dikkat ediyorum bir de boğazım çok acıyor o nedenle bol sıvı da içiyorum yarın tartılayım bakalım hareket var mı
Menü paylaşımı bana biraz ters neden derseniz çok düzensiz zamanlarda yiyorum yine de yazmaya çalışayım inşallah ama her gün mesaj yazarım o sorun değil
Dizim daha iyi gibi bu hafta havalar da gündüz artıya geçecekmiş bikaç gün de olsa yürümeye çalışayım hem bir denemiş olurum kendimi
Yenam senin için bak bunlar elimden geleni yaparım kraliçem

ben de menümü paylasayım

bu aralar canım sıkkın iştahım hiç yok..
biliyorum dengesiz ve az yiyorum ama hep kaçamak yapıp mı olur öyle diyecegim
şimdide az oldu idare edelim

sabah-öğle
1 yumurta
1dilim ekmek
maydanoz tere

ara
2 mandalina
1 galeta

aksam
1 tabak kuskuslu ıspanak
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

2 litreyi gectim su... sanırım biraz daha içerim

"Çocukluk, gecenin bir yarısı tuvaletten odana koşarken kimsenin seni yemediğine sevinmektir."

:)))))
şahane......

ayyy kıyamam onlara yaaa ;( Offf üzüldüm şimdi ;(

Kızım da öcüler geliyor diye yorganı kafasına çekerdi..

Kızınla volta atman en kutsal egsersiz oluyor tabiii...
Saçım fena olmadı özlemciğim ben esmer güzel olduğumdan. ''bu arada ukala dümbeleği olduğumu belirteyim kendimi överekten''
renk değişikliğinden ziyade ışıltılı bişey oldu eşim ve kızım beğendi gerisi boş.

Merhaba nevinciğim,
nasılsın canım,baban nasıl.? inşallah çok iyidir..

Isterseniz listeyi bende yapabilirim... eger meyranin internet sorunu devam ediyorsa... yanliz ben anca cuma aksama dogru yaparim listeyi. öyle yani :)

Gökçeciğim harikasın...Artık meyrayla paslaşır aranızda halledersiniz Eliz gelinceye kadar...

Bunlarda senin için asucum

Örgü kursu nasıl gidiyor.? Ne güzel şeyler yapıyorsundur şimdi..yakın olsaydık Barış'a yelek veya süeter ör diye rica ederdim..
Soğuklarda çok işe yarıyor..
Yarından itibaren başlıyoruz dikkat etmeye...Mönülerini bir şekil de ayarlıyorsun..Sen işin mantığını çözeli 2 yıl oldu şekerim..
Eşinle atışmışsınız olur öyle arada üzülme canım...Ben de sinir oldum bugün eşime ,miskinlik komasına girmiş gibiydi resmen..
Bütün gün iç, dış, pazar,yemek vb işlerini hallettim kendisi koltuğa yapışmış gibiydi.Bir ara oğlanı dışarı çıkardı birlikte bisiklet sürdüler tamam...
KAdın çalışıoyorda olsa hep aynı işleri yapıyor gücüme giden o...valla eylem düzenleyeceğim ben de pankart neyin hazırlayıp..

Son düzenleme:
Yenam güle güle kullan ışıltılı saçlarını eminim çok yakışmıştır
Barışa Yelek öreyim ben canım yaa sen boyunu posunu söyle yeter
Kursa gitmesemmi diyordum ben de zaten 1 kez gittim yetti herşeyi öğrendim :)
Canım bişey yapmak istemiyor şal örüyorum şimdi daha önce fotosunu paylaşmıştım dikdörtgen olan
Bir de yıllar önce kendime Yelek başlamışım kalmış onu bitireyim dedim dün ördüm ipim bitti önler bitti sayılır ipi alınca tamamlarsam kendime ördüğüm ilk eserim olacak galiba

Ben karatay ve montignac tarzı beslenmeyi uygulamayı çok istemişimdir...
doyuncaya kadar yeyip ara öğün yapmamak tam bana göre..
Fakat iflah olmaz hamur düşkünlüğüm engel bu tip beslenmeye...
Beyzuş ve ilbatumdan cesaret alıp iki gün denedim karatayı yumurta ve kuruyemişi çok severim o okey ama ekmeksizlik özellikle sabahları devam edemedim...ekmek arası ekmek aşerdim resmen )

Karatayımsı bişeyler uygulayacağım ben de bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya Çok heyecanlıyım valla

ahaha çok mütevazisin demek 1 seansta aldın herşeyi
sen zaten örgüyü biliyordun değilmi.?

Yeleğini de bitince eklersin...ben de patik başladım kızımın bitti oğlana yapıyorum...

ahaha çok mütevazisin demek 1 seansta aldın herşeyi
sen zaten örgüyü biliyordun değilmi.?

Yeleğini de bitince eklersin...ben de patik başladım kızımın bitti oğlana yapıyorum...

Ben zaten şöyle farklı bir ortam olsun dediydim ama baştan gidemedim ya ısınamadım bir de biliyorum gerçekten ne yapacam orda ama bir arkadaşımla gidiyoruz o giderse ben de giderim yine de
Yelek de günlük bişey işte eklerim bitince
Ben de patikleri merak ettim eklermisin sen de
Geçen hafta kursta bir bayan ördü tığla babet tarzı bu hafta bitirir herhalde
Kahvaltıda ben de ekmeksiz doymam galiba 1 dilim de olsa yemem lazım akşam pek aramam zaten
Gece aç yatmayı becersem hayırlısıyla olacak bişeyler ama neyse bugün başaracağım sanki

Bu söylediklerinin hepsi cok dogru canim... Ben Isviçre'de kaliyorum ve en ucuzu beyaz ekmek kilosu 4tl... Diger tam bugdayli ekmek 8-9-10tl civari... Tek maasla gecindigimiz icin. ucuza un aliyorum ve ekmegi kendim yapiyorum. O yuzden sirf beyaz ekmek yiyebiliyorum :) oda ekmegin kilosu 2tl' ye felan geliyor böylelikle...
kahve içinde cogu zaman sütsüz iciyorum. ama bu aralar canim sütlü istiyor ondan.

kasar peynire gelincede oda yine maddiyattan kaynaklaniyor... (en ucuzu o oldugu için)

Yanlis birsey söylemedin tespitlerin dogru ama ben anca bu kadarini yapabiliyorum...

YENA cimmmm cooook sevindim senin bu kadar motive olmana helal olsun sana canim!!! Banada motivasyon geldi vallahi :)
Birde dedigin gibi kadin calissada hep ayni isleri yapiyor yinede... ah su Türk erkekleri yokmu...

Tamam eklerim canım....

Bence arkadaşınla git dediğin gibi farklı bir ortam senin için.. çok eve kapandın mecburiyetten..Her fırsatta dışarı çıkmaya çalış canım..

ekmeksiz kahvaltı olmuyor be asuuu

Gökçeciğim bugün eşim beni acaip üzdü.. hala koltuğunda,sanırım yapıştı..

Sütlü kahve olayına gelince 4 kez farklı diyetisyene gittim sütlü kahveyle ilgili olumsuz birşey denilmedi...süttozu yerine süt olmalı zaten önemli olan şekersiz içilmeli..

Son düzenleme:

Yenacigim takma kafana... bütün adamlar öyle... benim kocamda öyle... babamda öyle... amcamlarda öyle... al birini vur ötekisine
o yüzden kendini üzmeye degmez canim

Kilo alma topiğin de bir başlık...

20 yaşındayım 39 kiloyum acil yardım....

Bu durumda çok zor yaw..

Klasik Türk erkekleri işte hepsi aynı istisnalar kaideyi bozmaz zaten istisnalar bize denk gelmez
Benim eşimde aynıdır her işi yaparım bir de kusur bulur Allah yokluklarını göstermesin biraz da bizde var hata biz alıştırıyoruz onları böyle
Kıymet bilseler bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…