supermıs ellerıne salıkEveeeettt arkadaşlar gelelim kurufasulyenin faydalarına...
Artık herkes elini taşın altına koyacak ben normal insan görümüne gelinceye kadar.
MAdde 1: her gün mönü paylaşılıcak ..
MAdde 2: Her gün mesaj yazılıcak.. ben dahil)
Madde 3: Herkes kilosuna göre,damak zevkine,mutfak durumuna, maddi boyutuna göre beslendiği için eleştiri olmayacak...
Tatlı dille kulak yahut saç çekilicek..
Madde 4: azıcıkta olsa hareket edilicek..
Madde 5: topik canlanmalı,canlanacak,canlansın...
Saygılarımla arz ederim..
ayy dun okusaydım devamlı soylerdım ınsallah bundan sonra soylıycam tesekkur ederımha haaay:)))))
valla sırttırdın beni burada 32dişimle ablacım:)))))
o şeyyy, kendimce bi şifreydi:)
şifreleri severim genelde.......
geçen nette okumuştum, ya samed ismi iştah kapatıyo diye, denedim gerçekten kapattı bende, ama azimle okumak ve bi program düzende gerekli bence.
vesselam "ya samed"in ilk y harfi ile son d harfi o YD:))))) bana okumamı hatırlatsında okuyum diye yazmıştım
ohh ellerıne salık tertemız olmustur hemde en dogal spor bır tasla iki kuş vurmussun canımkızlarrr herkese merhaba..sizin pazar gününüz nasıl gecti? ben kısaca anlatayım
ben bugün evdeydim..eşim çalısıyordu
tüm gün temizlik yaptım kalkar kalkmaz wc-banyo-lavabo çamasır sularıyla yıkandı..
mutfak dolaplarını sildim
buzdolabını bosalttım temizleyip yerlestirdim
evi silip süpürdüm..
ne oldu bana böyle bilmiyorummm
ara verip bir de toz alayım yemege baslarım sonrada dedim ama biraz oturunca yeniden kalkmak zor gelior..
sanırım ii bir fikir deilmiş
aferım sanaAyy annemle babam mutfakta gözleme yapıyorlar mutfağa gittim hepsi ayy çok kötü olmuş yanmış şu bu diye açıklama yaptılar
sonrada bir tane ye dediler yok dedim yemiyecem bir tanesi 360 kalorimeyve tabağımı hazırladım ve mutfaktan çıktım ben
kazandım ben kazandım oleyyy
Onu yemesem ölmem ama biraz daha kilo alsam ölecem dedim ve mutlu oldummmm
buhafta sonu eslere sınır olma gunuydu heralda aynen bızde sınr ettı benıIyi akşamlar
Hafta sonum çok sıkıcıydı benim eşimle de atıştık tadımız yok eziyet gibiydi resmen kendimi örgüye verdim bu seferde kolum ağrıdı boyun fıtığım var ya bir de of neyse Allah can sağlığı versin inşallah
Yenam ne güzel estirmişsin maşallah
Ben cuma bildirim yapmadan tartılamamıştım aynı dedim sonra bir tartıldım ki 86.4 olmuşum üst sınırım 85 di benim çok moralim bozuldu tabii
Cumadan beri az çok dikkat ediyorum bir de boğazım çok acıyor o nedenle bol sıvı da içiyorum yarın tartılayım bakalım hareket var mı
Menü paylaşımı bana biraz ters neden derseniz çok düzensiz zamanlarda yiyorum yine de yazmaya çalışayım inşallah ama her gün mesaj yazarım o sorun değil
Dizim daha iyi gibi bu hafta havalar da gündüz artıya geçecekmiş bikaç gün de olsa yürümeye çalışayım hem bir denemiş olurum kendimi
Yenam senin için bak bunlarelimden geleni yaparım kraliçem
benı mtyzemın oglu gelınıde karatayla zatıfladılar ama onlarda tam bugday ekmegı tuketıyorlardı bende kehveltıda ekmeksız yapamıyorum malesefBen karatay ve montignac tarzı beslenmeyi uygulamayı çok istemişimdir...
doyuncaya kadar yeyip ara öğün yapmamak tam bana göre..
Fakat iflah olmaz hamur düşkünlüğüm engel bu tip beslenmeye...
Beyzuş ve ilbatumdan cesaret alıp iki gün denedim karatayı yumurta ve kuruyemişi çok severim o okey ama ekmeksizlik özellikle sabahları devam edemedim...ekmek arası ekmek aşerdim resmen)
Karatayımsı bişeyler uygulayacağım ben de bakalım nasıl bişey çıkacak ortayaÇok heyecanlıyım valla
bende bırcek dıyette gordum sekersız sutku kahva ama mıktar onemlı 1 cay bardagı yazyyorduGökçeciğim bugün eşim beni acaip üzdü.. hala koltuğunda,sanırım yapıştı..
Sütlü kahve olayına gelince 4 kez farklı diyetisyene gittim sütlü kahveyle ilgili olumsuz birşey denilmedi...süttozu yerine süt olmalı zaten önemli olan şekersiz içilmeli..
kıyamam kızına annesının uzulmesıne bılı uzuluyorBugün kızıma belimi,göbeğimi ve popomu fotolamasını istedim...İnanın bir dünya koskocaman. kendime hayretlen baktım..
Anne noolur çekmiyeyim sonra bakıp bakıp üzülüyorsun diyo kızım
haftasaonu malasef benımde cok sorunlu gectı umarım buhafta toparlarız canım hepımızben bu hafta sonu menü paylaşmadım artık menümü paylaşmaya kalkarsam uzun bir liste yazmam gerekecek
sizleride bu rejim modundaydan zorda bırakmayayım.Neyse sınavlar bitti eşim bugece dönüyor.Yarın mesai var.
Ama ev hanımı arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum du diyet serüvenin de daha zor yaw.İş yerinde vakitte geçip gidiyor atıştırma şansın olmuyor.
bu hafta ben yanlızdım evde sıkıldım sıkıldıkça anlık menüler yaptım kendimeBir sürü menüm oldu.
yarın pazartesi ve kaldığımız yerden devam edelim. Spora da gidememiştim yarın ona da başlarım tamamdır.
gecmıs olsun canım rabbım sıfa vesınHayırlı sabahlar hayırlı haftalar herkese
Alarmım çalmayınca 7.10 da ancak kalktım malesef
Boğazım da çok acıyor
Hemen bir mandalina yedim şimdi de ıhlamur içiyorum hiç sevmem ama poşet olanlardan almıştım bunu içiyorum mecburen
Bu hafta hepimize iyi gelir azmimiz artar kilolarımız gider inşallah
hayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum[/QUOTE
hosgeldın canım verırsın tabı sadece azım gereklı
selamıun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar butun canlara
kızlar kv lerdeydık sabah kahvaltıdan gıttık ve bende dıyet falan kalmadıkv çok guzel yemek yapar ve acayıp ımrandırır yerken hayır demek çok zor bıde kıs geldı bızım burda gecelerı arabası yaparlar allahım delırecem hergun bırı cahırıyor bugun gıne esımın halası cagırdı ve 20 kısıye dırenmesı çok zor oluyor bılemıyorum ne yapacam bugun zaten gıne sadece salata olaacak menumde dunun telafısı ama aksama ne yaparım bılemıyorum
neyse sızler neler yaptınız gecmısı okuyamadım daha sımdı gırıp gecmısı kuyayım bıraz snrada utum var ona gırısecem hepınızı
allaha emenet olun
hayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum
günaydııınn nilüfercim.Günaydıınn ülkemin enn güzel,enn akıllı,enn merhametli,enn kültürlü,enn hamarat,enn sağduyulu şişkoları)
ahaha anne de lafı geçirmiş))
Bazen benim de olur öyle kendimi küçücük görürüm...Ama kıyafetlerimi ele alınca özellikle asınca nasıl geniş olduğunu farkederim..
PAzar kahvaltıları özel anlar o yüzden her besin mübahtır
akşam lahmacun 1 adet olabilirdi hepi topu 250kcal.bişey..Öğlende yememişsin çünkü...
daficiğim umarım dinlenmişsindir..
Sen yaz ama alıntıları merak ederim ben
biliyosun ya meraktan,ya meraktan)
Geçmiş olsun asucum aman dikkat et ilerlemisin..
Canım ben adaçayıyla çok iyi toparladım..Sıcak suya limon ve bir dal adaçayı inan çok iyi geliyordu...
Hatta oğlum babasına baba annem ağaç içiyo demişti
kim yazmış bunuGülerim, bitanem... Güler...
Biz senle
Bir çorba tabağı, yarım kalmış...
Kızılcık tarhana tabağı içinde
İki kaşık gibiyiz
Sevgilim ekmeğim benim
Öpüp öpüp de başıma koyduğum
Nasıl bir sevgi ve bağlılıktır bu dizeleri yazdıran acep....
ver canım ver gönder gitsinhayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum
Ayy durumun bayağı zormuş tatlım Rabbim yardımcın olsun sende yiyormuş gibi yapTamam saçma bir fikirdi bari az yemeğe
gayret et Hem kimse farketmez hemde yemiş olursun yani 1 porsiyon yiyeceğine yarım ye bi dilim kek yiyeceğine yarısını yiyebilirsin
gibi aklıma da başka bir şey gelmedi ki yardımcı olamadım:26:
Amaaa üzülme herşey elbet yoluna girer
yasemiiiiinnnnn
zeyneeeeeeepppp
nerelerde kaldınıııızzz
zehraaaaaa dön artık yuvaya bu kadar tatil yeter. karayipler iyi geldi galiba bir gittin pir gittin.
Dafim ben buralardayım hasta idim 4 gündür yattım kaldım bugünde eh işte mecbur işe kalktım geldim canım saolasın.
beni burdan kimse ayıramaz karayiple bilep
geçmişten bi haberimn işleri yoluna koyayım okuycam umarım herkesler iyidr
öptüm hepiniziii
yasemiiiiinnnnn
zeyneeeeeeepppp
nerelerde kaldınıııızzz
zehraaaaaa dön artık yuvaya bu kadar tatil yeter. karayipler iyi geldi galiba bir gittin pir gittin.
sol canm destegıne arapaşı bızım buralarda yapılan hamurla yenne bır çorba çokta yaglı olur kendılerı kıs aylarında ozellıkle karlar yagdıgında ıçılır ben şoyle bı çozum buldum kuçuk oglumu yanıma alıp onunla berabar içemiş gibi yapıp sadece ona ıçırecem belkı boyle yırtarım bılemıyorum
Canım netten baktım tarifine çorbadan ziyade ana öğün yemek kıvamın da bişey,çok doyurucu..
Yemek olarak yiyebilirsin bir porsiyorn ohhh sıcacık hemde için ısınır..
Sizin oralar nereler .?? Meraklı yena işbaşında)
Nigde canım ama çokk yaglı ve hamurla yenır ben zaten dun sınırları çokkk zorladım ha bıde aksam saat 10 da içerler
Hımmmm saat açısından düşündürücü...Sen en iyisi oğlunla yiyomuş gibi yap
Niğde'den citol arkadaşımız var dı uğramıyor artık..
kim yazmış bunu
bizim çocukluluğumuzdada meşhur bir KARA VİJDANLI diye türkü vardı. bizde onun sözlerini değiştirirdik
her zaman ızdırap verdin ( her zaman ıspanak verdin )
beni bir gün güldürmedin. ( yoğurdunu esirgedin )
merhametin yokmu senin ( sarımsağın yokmu senin )
kara vijdanlı ,sevgilim benim
diye söylerdik
o zamanlardan belliymiş benim şişko olacağım
o zayıflamıstı heralde dimi sankı ben oylemı okudum
tüp mide ameliyatı oldu...zayıfladı sanırım uğremıyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?