Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamıun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar butun canlara
kızlar kv lerdeydık sabah kahvaltıdan gıttık ve bende dıyet falan kalmadı kv çok guzel yemek yapar ve acayıp ımrandırır yerken hayır demek çok zor bıde kıs geldı bızım burda gecelerı arabası yaparlar allahım delırecem hergun bırı cahırıyor bugun gıne esımın halası cagırdı ve 20 kısıye dırenmesı çok zor oluyor bılemıyorum ne yapacam bugun zaten gıne sadece salata olaacak menumde dunun telafısı ama aksama ne yaparım bılemıyorum
neyse sızler neler yaptınız gecmısı okuyamadım daha sımdı gırıp gecmısı kuyayım bıraz snrada utum var ona gırısecem hepınızı
allaha emenet olun

supermıs ellerıne salık
ayy dun okusaydım devamlı soylerdım ınsallah bundan sonra soylıycam tesekkur ederım
ohh ellerıne salık tertemız olmustur hemde en dogal spor bır tasla iki kuş vurmussun canım
aferım sana

buhafta sonu eslere sınır olma gunuydu heralda aynen bızde sınr ettı benı
benı mtyzemın oglu gelınıde karatayla zatıfladılar ama onlarda tam bugday ekmegı tuketıyorlardı bende kehveltıda ekmeksız yapamıyorum malesef
bende bırcek dıyette gordum sekersız sutku kahva ama mıktar onemlı 1 cay bardagı yazyyordu
Bugün kızıma belimi,göbeğimi ve popomu fotolamasını istedim...İnanın bir dünya koskocaman. kendime hayretlen baktım..
Anne noolur çekmiyeyim sonra bakıp bakıp üzülüyorsun diyo kızım
kıyamam kızına annesının uzulmesıne bılı uzuluyorevlatboyle bırsey
haftasaonu malasef benımde cok sorunlu gectı umarım buhafta toparlarız canım hepımız
gecmıs olsun canım rabbım sıfa vesın
hayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum[/QUOTE
hosgeldın canım verırsın tabı sadece azım gereklı

Ayy durumun bayağı zormuş tatlım Rabbim yardımcın olsun sende yiyormuş gibi yap Tamam saçma bir fikirdi bari az yemeğe

gayret et Hem kimse farketmez hemde yemiş olursun yani 1 porsiyon yiyeceğine yarım ye bi dilim kek yiyeceğine yarısını yiyebilirsin

gibi aklıma da başka bir şey gelmedi ki yardımcı olamadım:26:

Amaaa üzülme herşey elbet yoluna girer

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun.
biraz dinlendim çok şükür.ama dün hiç çay, kahve içmedim birazcık başım ağrıyor.
siz iyisinizdir inşallah
günaydııınn nilüfercim.
hahahaaa geçti gitti onlar hayatım. yeniden mi okuyup tolayayım geçmişe mazi derler onlar geçmişte kaldı

bayılıyorum bu şerbetli paşaya annesindende espirili olucak bu

kim yazmış bunu
bizim çocukluluğumuzdada meşhur bir KARA VİJDANLI diye türkü vardı. bizde onun sözlerini değiştirirdik
her zaman ızdırap verdin ( her zaman ıspanak verdin )
beni bir gün güldürmedin. ( yoğurdunu esirgedin )
merhametin yokmu senin ( sarımsağın yokmu senin )
kara vijdanlı ,sevgilim benim

diye söylerdik
o zamanlardan belliymiş benim şişko olacağım

hayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum
ver canım ver gönder gitsin
aramıza hoş geldin azmin daim olsun

yasemiiiiinnnnn

zeyneeeeeeepppp

nerelerde kaldınıııızzz

zehraaaaaa dön artık yuvaya bu kadar tatil yeter. karayipler iyi geldi galiba bir gittin pir gittin.

sol canm destegıne arapaşı bızım buralarda yapılan hamurla yenne bır çorba çokta yaglı olur kendılerı kıs aylarında ozellıkle karlar yagdıgında ıçılır ben şoyle bı çozum buldum kuçuk oglumu yanıma alıp onunla berabar içemiş gibi yapıp sadece ona ıçırecem belkı boyle yırtarım bılemıyorum

Son düzenleme:
yasemiiiiinnnnn

zeyneeeeeeepppp

nerelerde kaldınıııızzz

zehraaaaaa dön artık yuvaya bu kadar tatil yeter. karayipler iyi geldi galiba bir gittin pir gittin.

Dafim ben buralardayım hasta idim 4 gündür yattım kaldım bugünde eh işte mecbur işe kalktım geldim canım saolasın.

beni burdan kimse ayıramaz karayiple bile p

geçmişten bi haberimn işleri yoluna koyayım okuycam umarım herkesler iyidr
öptüm hepiniziii

Çok geçmiş olsun kuzucum...
4 gün yattığına göre bayağı ağır geçmiş rahatsızlığın her ne ise...
Kendini iyi hissetmiyorsan rapor alsan bir kaç gün daha..

yasemiiiiinnnnn

zeyneeeeeeepppp

nerelerde kaldınıııızzz

Bir de Esraaaaaa diyelim...

Canım netten baktım tarifine çorbadan ziyade ana öğün yemek kıvamın da bişey,çok doyurucu..
Yemek olarak yiyebilirsin bir porsiyorn ohhh sıcacık hemde için ısınır..

Sizin oralar nereler .?? Meraklı yena işbaşında )

Nigde canım ama çokk yaglı ve hamurla yenır ben zaten dun sınırları çokkk zorladım ha bıde aksam saat 10 da içerler

Nigde canım ama çokk yaglı ve hamurla yenır ben zaten dun sınırları çokkk zorladım ha bıde aksam saat 10 da içerler

Hımmmm saat açısından düşündürücü...Sen en iyisi oğlunla yiyomuş gibi yap

Niğde'den citol arkadaşımız var dı uğramıyor artık..

Sen artık kilolu kategorisindesin, şişko değilsin..
MAşallah hepiniz selvi boylu olduğunzdan göstermiyosunuz kiloları...

Bu arada sen şiiri komikmi buldun.? Oysa bana çok romantik ve duygulu geldi..
Can Yücel'in şiirinden..karısına yazmış..

Son düzenleme:
Merhaba güzeller
Arapaşını çok severim ben yıllar oldu ama yemeyeli çorbasından biraz iç sıcak ve acı oh mis iyi gider soğuklarda hamuruna bulaşmazsın pek fazla
Yasemin hemşerim geçmiş olsun canım
Yena adaçayını da hiç sevmem ben yaaa onun da poşet çayını alsam daha kolay içermiyim ki
Taze zencefil ve bal kaynatacağım da önce gidip almam lazım
Zaten çıkmak zorundayım kirayı neyim yatıracağım
Bu sabah tartıldım neyseki bildirim kilomdayım ödem varmış demek cumaya eksilerde olabilirim inşallah
Çarşamba arkadaşa gideceğiz o gün tehlikeli sadece arkadaş hamile son ayında bir akrabasıyla temizlik yapacaklar biz de arkadaşla onlara mamalar hazırlayıp çaya gideceğiz öğleden sonra

Selam kızlar
geçmişe baktım gezdim gördüm beğendim :) Topic canlı herkes azimli eksiler havada geziyor süper süper süperrrrr :)
ama ben pis boğazlık yaptım cumartesi pazar deli gibi hatta dana gibi yedim (( pişman mıyım hayır ama şişmanımmmm bu bana +1,500 olarak döndüüüüü hadi yine yeniden dedim bugün başladım. (neye başladıysam) o kadar yedikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…